Strongpoint nr. 2-19 Klar for vekst


* Ny partneravtale med Harting Systems.
* Ny salgskanal/konsept med Road Runners i Spania.
* Pricer med knalltall og rapporterer at mesteparten av ordrereserven er i blant annet Norge.
* Produktene og produktkvaliteten til Strong er ledende. Blant annet var det kun Strong som ble kvalifisert til å levere sikkerhetskofferter til SBERBANK. Alimerka i Spania gikk først til konkurrent, men snudde da kvaliteten ikke var god nok og Strong landet en flott ordre.
* Flere små og mellomstore kontrakter i det siste med Pricer til Baltikum med stort potensiale.
* Butikkene MÅ få mer effektiv logistikk og her har Strong flere løsninger. Netthandel med utkjøring er ikke lønnsomt. Det er vel kun en aktør som går med overskudd i Sveits og de leverer ut med posten?
* C&C har mottatt stor heder og ære og har da landet flotte ordrer i Sverige allerede samt en gigantisk rammeavtale i Russland som det kun har blitt levert småtterier på enda.

Interessant CG installasjon i havnebyen Algeciras i Spania ved El Corte Inglés, den største varehuskjeden i Spania. Det ser ut at kaféen er drevet av El Corte Inglés;

https://twitter.com/Cashguard_

https://www.elcorteingles.es/centroscomerciales/ca/eci/servicios/cafeteria-cafe-imperial

EDIT: Beklager, min feil, dette var et arrangement organisert av distributøren Telsystem og IKKE en installasjon !!!
(tidligere annonsert 2 april)
Redigert 12.04.2019 kl 13:29 Du må logge inn for å svare

Meny Bjølsen har nå fått ne lokaer etter en annen butikk. Det er C&C. Per i dag er det en byggesone. Måtte dette bare bli ny skap fra SP. Jeg tror det. Perfekt. Stortlager der i bakkant og masse plass plass til skapene. Det er forøvrig min yndlingsbutikk i Oslo per i dag. Bortsett fra grønnsaker på Grønland!! Shame på kjedene som later som om der billige og har veldig god kvalitet!
God påske til dere som har ferie og drar nå. Selv skal jeg og kona ta med barnebarn et par dager til fjells. Det blir ski og pilking, bål og påskehare som har gjemt påske egg. Litt jobb til uke og så? Bare hoppe på noe varmt som er ledig til en spotpris?
Collin
12.04.2019 kl 21:01 2393

Hellstrøm handler grønnsakene sine på Grønland gode venn, beste stedet det.
God nyhet Just, skal kanskje ta en tur og ta en titt. Her er det full jobb til og med onsdag neste uke. Jeg følger svensk påske og de tar fri uka etter.
Riktig god påske til alle her inne, vi holder fortet og følger med på kanskje påskeslapp børs? Selgerne tar vel ikke fri?
tunktee
13.04.2019 kl 02:28 2291

Kursen er som damer kan bli; Sur i musen.
Men vi snakkes fredag etter påske når perioden er over ;)
Redigert 13.04.2019 kl 02:31 Du må logge inn for å svare
Collin
13.04.2019 kl 11:30 2230

https://digiday.com/retail/walmart-spending-11-billion-revamp-stores-year/
Skal si det er sprut i USA. Vi husker jo reklamen under Super Bowl. I Sverige er det i ferd med å løsne skikkelig på C&C. Her hjemme på berget sitter alle litt passive og ser på, men når det er så store endringer, investeringer i andre land så vil det smitte over her også. Svært positivt at Meny setter ut sin C&C nummer to. De hadde jo ikke gjort det om piloten på Strømmen ikke hadde vært vellykket. Selv om C&C skulle være totalt ulønnsomt (noe det ikke er), så knytter de kundene til seg. Med det ønsker jeg god lørdag til nattdyret fra Bergen og andre godtfolk.
bernes
15.04.2019 kl 13:40 2047

Børsens mest anonyme selskap.
Ikke annet å forvente enn 4 plass på taperlisten.
Klarer vi 1 plass?

Collin
15.04.2019 kl 15:00 1998

Ikke umulig med den selgerviljen som er der på en påskeslapp børs. Har de som selger virkelig ikke tid til å vente knappe to uker på Q? Og, da antakelig bedre likviditet? Hvorfor ligge med skjult selger på 9,50? For ikke å snakke om å dumpe rett ned. Har de som selger virkelig så god råd?
bernes
15.04.2019 kl 15:49 1977

Litt tragisk å være SP-aksjonær.
Var en periode etablert på 10-tallet med bra ordrebilde, men nå står kampen om å holde 9-tallet fram til 1Q.
Collin
15.04.2019 kl 15:57 1971

Ja, men jeg blir stittende om så er for å motta den flotte cash flowen vi skal ha i 2019. Den kan gi rom for et ekstra utbytte der utpå høsten også. Strong drifter jo godt uten de store ordrene nå og faste inntekter begynner å komme på et flott nivå.

Det er kun en grunn til å sitte med Strong og det er utbyttet. Bedre enn å ha pengene i banken.
En bonus er kursstigning, men da må innsiderne vise at de har trua. Og det har de ikke gjort, så langt.
God påske. Fint på fjellet nå.
Collin
15.04.2019 kl 16:21 1963

Jeg kan tenke på flere grunner... Hehe. Gå tilbake å se på historien i Strong. Det så jammen meg svart ut forrige gang den gikk 100% også. Det skjedde innenfor 3 måneder. Kos deg på fjellet Stifinner.

Kos deg du også, Collin, hvor enn du er.

Utbytte gjør jo at det er (mye) bedre å ha penger i Strong enn i banken. Man kan låne penger i banken og allikevel gå med gevinst, bare pga. utbytte. En stigning er god bonus.
Men jeg lurer på; er det uinteressant for selskapet at aksjeprisen synker? ( Selskapet er jo omtrent gjeldsfritt og er lite avhenig av et forhold ti bak/aksjepris/lånemuligheter. )
Og er det noen som har interesse av lav selskapsverdi/aksjepris forå ta Strong i et javs. ( Eventuelt stoppe/legge ned dette selskapet som gjør det mer lønnsomt med cash enn kort .)
Redigert 15.04.2019 kl 17:10 Du må logge inn for å svare
Collin
15.04.2019 kl 18:19 1907

Tror ikke på noen konspirasjonsteorier dessverre eller heldigvis. Det har vært den ene etter den andre som har gått lei. Smitteeffekten er stor. Om noen kjøper oss snart? Det vil ikke overraske meg det spor. Ikke i det hele tatt. Nå er det ut å vaske vinterhjula før lagring.
tunktee
15.04.2019 kl 20:37 1843

Hey boys!

Man skal ikke se helt vekk fra at markedspsykologi også betyr noe i vårt lille selskap. (og derav også til en viss grad tekniske forhold)
Både støtte og motstand har vist seg å gjelde, og rundt ti kroner har vi begge deler. I denne omgang klarte vi ikke å bryte motstanden, og da faller en aksje som regel tilbake. Så får vi se da, om vi klarer å bryte den neste fredag....

God påske hvis jeg ikke «ser dere» før torsdag 🐥🐥🤗
Collin
15.04.2019 kl 20:58 1831

Nettopp det som er årets påskelektyre for meg T. Har 750 sider med Al Brooks foran meg. Leser nå nettopp om markedspsykologi. Svært spennende. Al Brooks går helt i dybden, på mikroskopnivå. Derfor så mange sider og det er ikke mye luft heller. Tettskrevne sider. Riktignok 3 bøker, men likevel. God påske. Jeg og noen med meg holder fortet.

Ja, å betale med kort/tall er greit. Enten det er regninger eller daglig småkjøp.
Men /og vi bør vite at kortbetaling koster butikkene mere enn cash. ( Og dermed det påslaget vi må betale ved kjøp. )
Verre er selvsagt de langsiktige negative resultatene. ; enten det er full overvåking eller bankenes totalkontroll over innestående for kortbruk og renter og bankomkostninger. Eller når/hvis f.eks. Vips og nettet ligger nede.

Jeg tror at uten Strong ( og andre internasjonale konkurrenter ) ville vi forbrukere vært svært dårlig stilt i forhold til de som arbeider for kontantenes endelikt.
Svindel og skatteundragelse er det bankene som står for selv. ( Jfr. Panama og Dnb sin obligasjonssvindel. )
Men det er noen som styrer og tjener som har en agenda her.

Å støtte Strong og kontantbruk er en viktig politisk handling.

Forrige ukes endringer på topp 50:

Daniel Bjørnstad har økt med 10 100 aksjer
Per Einar Ugelstad har økt med 350
Avanza bank AB har økt med 312

Torben Halvorsen (130 000) har tilsynelatende forsvunnet ut av lista, men han har flyttet aksjene over i sitt eget AS-selskap, PL-innovation AS, og står fortsatt med 130 000 aksjer.

Nordnet bank AB har redusert med 9 508 aksjer
Nordnet livsforsikring AS har redusert med 8 122
Svenska handelsbanken AB har redusert med 6 908
Swedbank AB har redusert med 5 000
SIX SIS AG har redusert med 1 091

«Sekkeposten» øvrige aksjonærer står denne gangen oppført med en reduksjon på 249 851 aksjer

Takk trikkern

Noen formening om hvem som har kjøpt aksjene til "øvrige aksjonærer" ?
Collin
15.04.2019 kl 22:34 1809

Salget under øvrige aksjonærer. Er det så mange småaksjonærer som går i takt og selger samtidig? Det er jo god spredning der under topplisten, eller var ikke han med det diskresjonære mandatet helt ferdigsolgt i forrige runde? Det gir oss jo svaret på salgspresset. Var jo slik forrige runde også. Samme måten å selge på. Hvem kjøperen er, kan jo bare være at det er på en konto som oppdateres sjeldnere hos VPS slik at det blir et tidsgap. Vi bør få svaret om litt. Takk igjen Trikkeren for å gjøre jobben for oss.

Jeg sliter med «å få tak på» hvem dette er. Det har gjentatte ganger i år vært en stor manko av aksjer på kjøpersiden i forhold til totalt salg, så også denne gangen. Hvem som kjøper disse, eller hvor disse aksjene evt. midlertidig plasseres er enn så lenge et mysterium. Det kan være at «noen» har plassert en kjøpsordre som fylles over en lengre periode og at disse først registreres/overføres når ordren er fylt? Det finnes jo også handelsløsninger utenom Oslo børs-systemet, men vil tro at innehavet som står her må registreres på aksjonærlistene, slik at hvis noen får over 130 000 aksjer så vil det fremgå av de offisielle listene? Ellers kan det jo være som Collin skriver.
Redigert 15.04.2019 kl 22:38 Du må logge inn for å svare
Collin
16.04.2019 kl 00:34 1764

Trikkeren: de aksjene som manglet forrige runde, dukket de noen gang opp? Jeg har undersøkt litt og det kan være en utenlandsk aksjonær gjennom en nomineekonti som ikke blir registrert i VPS? Dette høres for meg utrolig ut om det fortsatt er slik?

Jeg har ikke registrert at disse aksjene har dukket opp igjen, og det «mangler» vel totalt godt over en halv million aksjer.
Redigert 16.04.2019 kl 01:11 Du må logge inn for å svare
LeifH
16.04.2019 kl 08:44 1684

Her er jeg enig med, stifinner. Utbytte. Oppgangen får være bonus, selv om jeg håpet mer trøkk på ordre boken fra Jacob. :)
God påske, la sjelen få ro og spis.
Redigert 16.04.2019 kl 08:45 Du må logge inn for å svare
JosMag
16.04.2019 kl 09:02 1665

Har lyset slukket eller fortsetter ordrene å strømme på??
Collin
16.04.2019 kl 11:38 1618

Jeg har i dag ringt VPS og Nordea som er kontofører for Strongpoint angående nettomangel på kjøper under topplisten. Det mangler en kjøper på i overkant av 500K aksjer så langt jeg har fått med meg. Nå gir jeg meg ikke før vi får svar. Stay tuned.

Kort oppdatering: ingen kan så langt svare på hvorfor det er slik... Kan være en ordre som fortsatt står åpen?
Redigert 16.04.2019 kl 16:41 Du må logge inn for å svare

Det er vel bare jeg, HitIT og T. Kanskje Vikingen som er våkne her nå. Vel jeg tror PSI er her og vil lytte.

Stå på Collin, skal noen finne det påskemysteriet med aksjene som kjøpes og ingen eier er det du!

OFF RECORD! Jeg bare likte og liker aha. Jeg ble invitert på konsert med dem en gang av en cybervenn. 2 timers varsel. Kona skjønte intet da jeg sa jeg var invitert dit, men gledet seg på mine veine da jeg kom hjem lettere beruset av musikk og øl. Takk Renud! https://www.youtube.com/watch?v=MkWhKL-wcbE
Redigert 16.04.2019 kl 23:51 Du må logge inn for å svare
tunktee
17.04.2019 kl 00:44 1418

Ja, er jo bare kveld hos meg Just, flere timer igjen av dagen ennå ;)
Aha er knallbra, glemmer å høre på dem :/
Alphaville er forresten et annet godt band i samme stil fra samme tidsepoke, begynner nesten å sippe når jeg hører på dem......

Det nederlandske bandet The Ramblers fra 1930-tallet;

https://m.youtube.com/watch?v=Q3N11RkAJrA
Rijeam
17.04.2019 kl 09:00 1401

Worldwide Business with Kathy Ireland 
https://youtu.be/TcwDTaJbtmc
Collin
17.04.2019 kl 09:40 1373

https://m.youtube.com/watch?v=uLGl_W_V63s
Det her har jeg vært med spilt en gang G. Det er spennvidden i min musikksmak. Fra det her til Iron Maiden.

Ingen kan svare oss på hvem som har kjøpt 249k aksjer forrige uke og cirka 500k totalt. Vi må vente til over påske ser det ut til.

Edit: Rijeam takk for flott lenke. Må ses folkens, ikke musikk!!!
Redigert 17.04.2019 kl 09:59 Du må logge inn for å svare

Woah Bra Rijeam !!!!
Dette kommer til å bli supert om StrongPoint får det ut til retail bransjen
Enda bedre om de klarer å fortelle investorer hva de driver med også.
Alle vet at StrongPoint Skifter navn nå !

Secret Products
SP
For de må jo absolutt ikke fortelle det til noen
Helst bare snike det stille og rolig ut på en liten youtube video

Keep it Quiet , Keep it Secret
StrongPoint at its best !

Har ikke rukket å høre på musikken, men gleder meg! Var på AHA- konsert i ca 85, veldig moro, men var vel et hode høyere enn de fleste den gangen...

Ser det er nærmest vill panikk for å slippe å få utbytte nå, merkelige greier

Det skjer saker rundt om iallefall

StrongPoint ensured a successful start, speedy preparation of the technical equipment and installation of the retail IT systems in 26% of the stores in the new shopping centre Akropole.

https://www.linkedin.com/company/strongpoint-baltics/
Redigert 17.04.2019 kl 10:20 Du må logge inn for å svare

Fine linker der på slutten avdagen og jeg tror en her fikk STRONG opp på vinnerlisten med 5 aksjer. Hyggelig, men latterlig likevel. En la ut 80k på salg og en 30 k kjøp i dag. Det sprikte 50 øre.,nesten utbyttet som kommer.høyst sannsynlig! der i mai.
Fingerprints har jeg mer tro på enn bildegjenkjenning, men så er det hva som kreves. Ledig kassse så går det fortsatt fortere en å gjøre selv, men jeg bruker kortere og kortere tid på å handle med selfcheck. Og jeg jukser ikke. Ser det problemet med at det scannes billiger produkter. Okologisk kjøpt til sprøytepris? Den løser de.

Strålende påske så langt. Nå har jeg tatt fatt på hagen. Motorsagmassakre av Hagtorn.. Fullt verneutstyr og har fåt alt levert på gjenbruksstasjon. Uten å stikke meg!! 7 trær, 8 billass til gjenbruksstasjonen og ved for en måned til vinteren. Og så lyst. Ser til og med til naboen. Men det er ikke mitt problem. Jeg bare ber om at de ikke velger tua.
Collin
18.04.2019 kl 13:34 899

Rijeam takk for at du postet denne så tidlig. Nå kan folk få la det synke inn. Strong er trolig først med Click & Collect med alderskontroll. Tygg litt på det.
Collin
18.04.2019 kl 15:42 854

https://www.fri-kopenskap.se/article/view/657182/coop_levererar_natmat_till_flygplatsen_mycket_mer_pa_gang
Se her ja. Begynner å bre om seg. Dette tyder på at piloter har vært såpass gode at de ruller ut flere steder. Typisk kan jeg sitte på flyet hjem fra USA å få kjøpt melken og brødet som jeg plukker med meg hjem. Jeg husker at jeg på søndager alltid dro innom en bensinstasjon for å kjøpe melk. Typisk for de som er ute å flyr, handler mer og mer kapitalvarer også? Det kan jo legges til i den vanlige handlekurven. Tenk utenfor boksen, tenk muligheter.

"Vi har planen färdig och kan rulla ut den här typen av lösningar egentligen hur snabbt som helst".
– Vi börjar med att utvärdera testet med en bil. Om det slår väl ut så är det absolut möjligt att vi byter till skåp.
Redigert 18.04.2019 kl 15:53 Du må logge inn for å svare

Sikkert lurt å begynne med en bil for å se om etterspørselen er der.
Men det blir jo dyrt sikkert, det må jo da være en person der hele tiden.
Mye lurere med skap fra Strongpoint!
Collin
18.04.2019 kl 22:54 744

Nei, de parkerer bare bilen. Kjøre en full på plass og kjøre den tomme tilbake. Bil er fleksibelt, kan plasseres nye steder. Skap er mer fast, og passer kanskje bedre på jernbanestasjoner og i butikk.

Var innom KL Sentral forrige uke. Som stortingsrepresentanter/NRK-folk og professorer så tar jeg helst taxi, men tenkte jeg måtte teste CG-en som Roine nylig la ut bilde av. Trodde jeg var i riktig billettluke ettersom de hadde to CG-er på innsiden av luken. Det viste seg imidlertid at dette var billettboksen for KL Transit, som også går til KLIA1 og KLIA2, men som i tillegg stopper på tre andre stasjoner på veien. Dermed måtte jeg tar turen til KL Ekspres-luken. Der hadde de en CG. Så installasjonen er ikke bare på flytoget, men lokaltoget også, totalt 3 CG-er på KL Sentral. Så litt større potensial enn antatt.

https://en.wikipedia.org/wiki/Express_Rail_Link
Collin
19.04.2019 kl 10:33 640

Casiasia: det er jo svært gode nyheter! Det er jo et annet selskap også? Vi må ikke glemme at tog-ordren kom i orden som følge av at flytogsjefen hadde sett en CG på en flyplass. Flyplasser og nå jernbane er fantastiske utstillingsvinduer. Heller ei å glemme er at denne ordren ble levert i Q1 sammen med flere andre småordres. Hvorfor noen fortsatt er så pessimister på Strongpoints fremtid og priser oss likt som appen til Vollvik (Geddit), eller lavere enn Thinfilm for eksempel? Det er jo for meg årets påskegåte sammen med aksjene som er "forsvunnet". For sikkerhets skyld er vi to mann som jobber med akkurat den saken.

Jeg har ringt og snakket lenge med VPS og Nordea. Det er sendt e-poster. Det morsomme er at ingen kan svare oss og denne problemstillingen er ukjent for de. Saken er at det mangler kjøper av 249K aksjer forrige uke, mens selgerne er synlig. Til sammen mangler vi kjøper på godt over 500K aksjer.
Redigert 19.04.2019 kl 11:34 Du må logge inn for å svare
bernes
19.04.2019 kl 12:11 576

Trur nok netthandlere er stort sett lokale personer, så den beste plasseringen er i forbindelse med butikken og ikke i bolig omåder etc.
Butikker og bensinstasjoner ligger stort sett i nærheten av hverandre så om du kjører hit eller dit for å hente er et fett.
De aller fleste har bil og vil velge å hente selv, mens hjemlevering kan være et valg-alternativ som f.eks det er på Peppes hvor du henter selv eller får levert hjem ved å betale en ekstra service-avgift.
Varene kan mellomlagres i skapene ved bestilling og hentes ut av leveringsfirma.(Som kan være et annet enn butikken)
Det er da enkelt mulig å logge inn igjen og velge hjem-levering om du tok en uplanlagt fredagspils etter jobben.

Urimelig at det skal leveres på døra gratis.

Collin
19.04.2019 kl 12:37 563

Enig bernes, hvor stor er betalingsviljen for å få det levert på døra egentlig? 2019 er et superspennende år for Strong, det er nå eller aldri tenker jeg. Produkt, marked og menneskene er på plass. Blir det ikke skikkelig fart i salget nå, så skjer det nok aldri.