IOX kontra oljeprisen

kaunis
IOX 14.02.2019 kl 12:03 27536

dette slå aldri feil, Olja har steget meget sterkt og i dag har den nesten nådd 65$ fatet.På de siste to dagene med sterk oppgang i oljeprisen, har IOX falt med ca40øre.Dette sier alt om de som trader denne aksjen, det faglig er helt utenfor deres verden. At aksjen faller i denne fasen med stigende oljepris og med alt det som er kommet på plass med store forventninger på kort sikt, er et falsum.Men det føles veldig trygt med en stigende oljepris som en bonus i tillegg til en meget god utvikling og en snart forventet utløsning på boreresultater som er en usikker sak med store muligheter for kjempegevinst. Jeg selger meg ikke ut på en dårligere kurs i slike tider. Jeg må jo minst ha det dobbelte av dagens for ikke stå igjen som et narr.

PS: nær 65$ fatet
Redigert 25.02.2019 kl 11:18 Du må logge inn for å svare

Nesten litt lyst å kondolere for de som selger IOX ned mot kr 5 etter siste oppdatering fra IOX. "Tilgi dem for de vet ikke hva de gjør" har jeg også lyst til å si. Kunne ikke brydd meg mindre egentlig, men dette mener jeg er ren idioti. Biter meg muligens kraftig i halen nå, men klarer ikke helt å se at jeg tar feil. Selge kroner for ører er aldri lukrativt

Det er nok en økonomisk orden i selskapet,i forhold til fremtiden. De har jo kommunisert til markedet at emisjon, som de kan gjennomføre, ikke er nødvendig nå. Men de har jo anledning å gjennomføre den. Ellers så er jo spekulasjonene som bl.a Bærnt m.fl har filosofert over, obligasjonseiere, andre mektige aktører med en fot i tidligere involvert eierskap m.m
Uansett hva fasiten kommer til å bli, så sier det seg uansett selv at selskapet har behov for kapitalinnsprøytning, i en eller annen form, for å gjennomføre boring å vokse som selskap. Der er ikke IOX annerledes enn et hvilket som helst annet selskap. Blir spennende å se hvordan dette vil skje. Selskapet var på det berømte hårstrået på å gå overende, rett før forrige boring, Altair og Vikingo. Fiasko på sistnevnte boring, tror jeg ville gitt et meget dårlig utkomme !
Men nå lever selskapet å de vet mye mer vedr. Seismiske forhold, å om andre forhold. Så ser frem mot videre plan her. Håper at potensiell ny kapital/eierskap/Partnerskap, vil øke aksjeverdien, uansett. Å at det blir treff, på treff 😀👍🏻 Jeg spekulerer ikke annet enn å forholde meg til selkapets egen informasjon om sitt ståsted.

* Jeg er nok den som best vet hva jeg selv sa og jeg trenger så absolutt ikke å sole meg i glansen av noe som helst nettopp fordi jeg veldig ofte får rett og denne var ikke noe unntak...;)

LES - rischioso

14.02.2019 kl 12:41
897

Tigerberget skrev
Aha...så du mener ENDA fler optimistiske og trøstende ord på forumet hadde hjulpet på kursen? Poeng..

Tiger,
jeg sa jo når alle ropte og skrek 6, 7, 8, 9, 10 osv at den skulle ned i nedre halvdel av 5 for å tette gap før den går videre noe den nå gjør så skjønner ikke helt hva som er problemet.

Dette har ikke noe å gjøre med hverken fundamentaler eller aller minst Gunnarius - dette er teknisk og kun det noe som igjen gir muligheter...;)

https://forum.hegnar.no/post/362805

* Ha en fortsatt fin ettermiddag/kveld!
Redigert 19.02.2019 kl 17:27 Du må logge inn for å svare

Vi må jo ikke glemme at selskapet allerede har partner for de første brønnene - eller skal vi late som at det ikke er tilfellet ...??....;)
oivindl
19.02.2019 kl 17:39 3013

Men så glemte du at du etter det nevnte 6 tallet, for nå hadde det jo allerede snudd.
"Da snudde kursen elegant på lav 5 etter at gap var tettet uten at jeg skal si hva var det jeg sa...;)
Nå er det 6 tallet som blir det neste ..."

Registrerer forøvrig nok et tilfelle av selvskryt...

Jeg glemte ikke den da den fortsatt befinner seg i intervallet lav 5 hvor det nå etableres en dobbel bunn så det er jo ikke annet enn positivt spesielt om det kommer en ny korreksjon ned ved en senere anledning.

6 tallet kommer det og vi vil ikke behøve å vente lenge.

Ikke selvskryt, men en motvekt til de som mente at jeg tok feil og du er ikke noe unntak - ikke denne gangen heller ...;)
Redigert 19.02.2019 kl 17:49 Du må logge inn for å svare
kaunis
19.02.2019 kl 17:52 2950

Ingenting er sikkert her i livet, et hvert selskap kan være konkurs i morgen.Det skjer mye som ikke mange vet og ingen vet med sikkehet hva morgendagen vil bringe.Tror en helst at det er det usikre som vil skje,bør en ikke kjøpe aksjer i andres eller eget selskap.Det vil i løpet av kort tid føre til mange fatale/eller dårlige handlinger.Ja særlig visst du leser tråder her på HO som omhandler det /de selskapene du har investert i. Se bare på IOX, et selskap som vakler opp og ned på OSE som et løv i vinden.Her er det så mange som gjerne vil at andre skal selge så de kan få tak i billige aksjer.Det de skriver har kunn som formål å svekke tiltro til at ting kan gå riktig bra.Det er alltid noen som er på farten etter å bli rik(håper de) på kort tid, og kjøper aksjer etter dette .Det ender opp med at de stadig selger alt for tidlig og at de også selger seg helt ut når det nærmer seg tap.De låner også penger til større kjøp og blir gjerne tvangssolgt mange ganger.Derfor er det også, at noen er snare til å selge, etter en begynnende oppgang.De må selge for å være sikker på å ikke tape mer.Her er det de største tabbene gjøres. de blir ikke med på hele oppgangen og tjener derfor aldri særlig med penger.Derfor selges IOX altfor billig. Lenge siden denne aksjen har hatt så gode kort på handen som no.Men billigsalget fortsetter.

Kaunis: Du har nok rett i det meste, har ikke noe å tilføye på det, annet enn at jeg har sittet siden våren 2013. Å når selskapet ikke har gått yil grunne i de påfølgende årene etter at jeg kjøpte, så begynner nå muligheten for at dette er et lite eventyr som jeg trygt kan si at jeg har vært med på ei stund... Det ser lysere å lysere ut nå. Har dog tidligere enn 2013 i mitt aksjeeiende liv, hatt store oppturer, å kraftige nedturer. Det å hive seg på for sent, oppturer, å prøve å berge stumpene på tur nedover, det er en kjedelig øvelse. Men eierskapet i IOX, det har vørt stabilt. Dvs jeg har kjøpt på de mange ørkenvandringer, å nedturer. Så snittet er behagelig lavt, å antallet er behagelig stort, uten å sammenligne meg med en del andre, storinger i aksjen, Håper å sitte gjennom noen boringer fremover, å at aksjeverdien stiger enda mer enn i dag. Nu har potensiellt utbytte, sunket kun til 78%. Men jeg har prøvd å ikke hause for mye, eller spekulere for mye. IOX gjennomfører det meste nå på en grei måte. Det går litt tid, ja, men der er jo også noen skjør i sjøen, som dukker opp. Jfr. De siste meldinger. Men har trua jeg på IOX å ledelsen.

La nå traderene leke til boringen starter 😀vi som er inne trenger ikke å bekymre oss for at kursen skal løpe fra oss 😎
Kommer melding når OSB er stengt blir det vanskelig å komme inn under 7 kroner er mitt tips.

Å ta risiko kan innebære så mangt. Men med 6 børsdager før Q4 ser dette ut til å utvikle seg til en ordentlg thriller.

De av oss som skriver på HO har så ymse former for egen agenda. I denne saken og denne gang med IOX, sier jeg kun min oppriktige mening:

Sitt for all del ikke med IOX aksjer i hopetall den dagen Q4 fremlegges, dvs. 28 februar.

Nå kan det jo bli meldt noe fra selskapet før 28 februar som kan forandre til det bedre/verre, men dersom ikke - vurder heller inngang etter Q4.

Du får vente til krampa tar deg 👍👍👍
utkant
19.02.2019 kl 20:33 2588

"According to basin modeling results, the Llanos Basin reserves are not limited by its charge and there is a potential for large discoveries, making this basin very attractive for E&P interests. "

https://www.researchgate.net/publication/327510466_Petroleum_System_Variations_In_The_Llanos_Basin_Colombia

Lykke til med å lure flere ;)

Ved du hva min ven,det eneste der vil ske hvis vi skal tilbage på 3,er at jeg dobler min beholdning, så fint med mig,jeg vinder til sidst uanset hvad.🤑😃🛢🍺

Gunnarius er et gjenferd,han har gått igjen iaksjen nå over år. Vet ikke hvem han lurer ?
utkant
19.02.2019 kl 20:47 2543

Ja, han er en irriterende dott, men drit i han.

Man må jo spørre seg hva selgerne tenker når man får servert svart på hvitt at selskapet skal bore 8-9 brønner i år i et område hvor det er potensiale for større oljefunn. Husk at LLA-47 var den lisensen det var aller størst interesse for i sin runde.

Tenk hva som skjer hvis de får et større treff? Lurt å ha solgt billig da eller?

Ja gad vide hvad der driver ham til at fortælle os vi skal sælge gang på gang.der blir kørt efter strategien( If you are end trouble Then double)her i stuen.🍻nå skid hul i ham er kommer bold i tv.cl.
PEK68
19.02.2019 kl 21:29 2425

Finns olika strategier .Selskapet meldte kampanjen i 4 kv 18 och blev ingeting plus problemer med Vikingo. Man kan sitta på IOX och rakna att ngn gng de startar borra eller hoppa ut och prova kanna pengar på ngn annan plats . Framtiden viser vem som hade rett. Jag sitter fast på IOX men forstår de som vill ut
kaunis
19.02.2019 kl 21:50 2366

En fin dag på denne tråden, takk til alle og ladd opp til i morgen. Savner gode addresser på nett til direkte å nå div. arenaer/oljefelt IOX har i Colombia.
Phoenix
19.02.2019 kl 22:06 2311

Noen som vet om dette har betydning for / handler om IOX?
"The Company is pleased to confirm that IOX Investments Limited ("GuernseyCo") has completed the sale of the remaining Interoil Shares it held in respect of the Exchangeable GuernseyCo Shareholders who did not exercise their right to exchange Exchangeable GuernseyCo Shares for Interoil Shares in the six-month exchange period."
https://www.londonstockexchange.com/exchange/news/market-news/market-news-detail/PGR/13973535.html
Redigert 19.02.2019 kl 23:00 Du må logge inn for å svare

Ja dette er iox. Er oppgjør av gamle Andes aksjonærer som ble kjøpt opp av PGR.(Andes hadde aksjer i IOX)
PGR solgt seg ut av colombia og er kun i Argentina.

Bæærnt

Kan vi være ett skritt nærmere iox fusjon med XXX som kjøper PGR sine lisenser på LLA?
Redigert 19.02.2019 kl 22:42 Du må logge inn for å svare
Phoenix
19.02.2019 kl 22:44 2196

Takk for oppklarende svar. Trodde de hadde solgt alle IOX-aksjene sine tidligere, men det kan virke som de har solgt de siste nå nylig.

De er solgt for lenge siden.det er PGR som tar oppgjør med aksjonærene sine.slike eg forstår det.
PGR har ikke aksjer i iox.
rieg
20.02.2019 kl 03:11 1986

Iox har produksjon i dag som (med Vikingo tilbake) gjør at de går i ca i null med dagens oljepris. Det skal dermed ikke mange treff til med boret før Iox er et solid økonomisk foretak. Cor 6 er løst. Veiproblemet/infrastruktur er løst og vil bidra til statbil produksjon. Rørledningen vil også redusere kostnadder når de begyner å benytte seg av den. De har avtale om boring av 2 brønner med SLS og i forhandlinger om den 3.de og har også meldt om borestart på disse i q4-18, som videre ble utsatt til q1-19 (paretokonferansen.) At det kommer en melding om oppstart av boring veldig snart må jo være helt innlysende. Er det ikke det et oljeselskap lever av ...OLJE...alt annet er på plass nå...selvfølgelig blir det boring og det i nær fremtid .. . Fatter ikke at folk selger seg ut nå rett før Iox skal virkeliggjøre sine enorme verdier som ligger i bakken..Ufattelig for meg..
Innen februar er over er borestart bekreftet...og kursen over 10kr..
Redigert 20.02.2019 kl 04:47 Du må logge inn for å svare
Akte
20.02.2019 kl 03:27 1973

Kommer der en melding om borestart idag ?
rieg
20.02.2019 kl 04:13 1953

Ja på en onsdag kom siste melding også..så ja..kom med den...:)
Redigert 20.02.2019 kl 04:14 Du må logge inn for å svare

Tror vi bare får en melding om at IOX har funnet olje i den brønnen de snart et ferdig med og med en flow på 2000-3000. Tenker jeg fører til panikk på de som ikke sitter godt lastet
Cat349e
20.02.2019 kl 07:13 1872

Tenk hvis 3brønner hadde gitt snitt på 1500 pr st!🚂🚂🚂

IOX går med betydelig underskudd i 4. kvartal 2018 på grunn av halvertt produksjon på Vikingo og lav oljepris. Dette fortsetter i 1. kvartal 2019. Vikingo har i tillegg til halvert dagsproduksjon vært nedstengt deler av begge kvartal. IOX er økonomisk for tiden rimelig på felgen. Svak likviditet og store underskudd.

Hvor har du det fra at IOX driver og borer ny brønn??? Prøver du å villede markedet med løgn og fanteri?

Ja, denne gangen unngår vi melding om oppstart. Så fredig boret snart og deretter panikken.

Mr 007 Bean, hva er det som trigger desperasjonen din over å overdramatisere worst case når du ikke er aksjonær, og hvor mange hundre tusen har du tapt på IOX den gang de hadde en udugelig ledelse?
Cat349e
20.02.2019 kl 09:18 1513

Skaff deg briller å les inlegget før du kommentere! Du drar stadig en ny idiot kanin ut av hatten
Cat349e
20.02.2019 kl 09:23 1490

Slike folk inrømmer aldri! Husk at de bare "gjør svære penger alltid"😂
Ransen
20.02.2019 kl 09:39 1420

Folk bør følge oppfordringen til 007 og den andre gjøken Gunnarius og selge aksjene snarert.
Jeg kjøper alt under 5 kroner. Ved neste melding vet jeg at jeg må kraftig opp i pris.
Prøv å se bort i fra alt selskapet har gjort klart for boring og produksjon siste år.
Prøv å se bort i fra stigende oljepris
Prøv å se bort i fra at selskapet per dags dato er eneeier av gullfeltet LLA-47
Prøv å se bort i fra at selskapet har meldt boring i Q1-19 og at avtalen gjelder 2 til 3 brønner med SLS.
Prøv å se bort fra at selskapet om få år kan ligge med en produksjon på 5-10k fat per dag.

Selg til meg...

Ransen jeg ser du er svært svææært nøktern med en produksjon på 5-10k fat om få år. Jeg tror vi er på mellom 5-10k allerede før sommeren 2019.

Jeg er kanskje ikke helt god i knotten, men det er slettes ikke betryggende å se at det er mange her som er mye verre ;-)
Ransen
20.02.2019 kl 09:55 1353

007, siden du ikke er aksjonær men likevel mye innom tråden her så skal vi passe på å fortelle når aksjen passerer 10 kroner- 12 kroner og 14 kroner om kort tid...

Er det noen som har klart å holde oversikten over når produksjonen forventes å passere punktet der andelen til SLS blir redusert?
Før problemene i sommer var det jo forventet at det ville skje i Q3 , med videreføring av produksjonsnivået i 2 , men slik gikk det jo ikke.
abroker
20.02.2019 kl 10:02 1332

Ja du kan drømme du?
Vi får nok heller være glad at vi holder 5.eren?
abroker
20.02.2019 kl 10:04 1319

LOL > IQ nivåene slår den ene ihjel med den dummeste andre?
Stå på.

Drømmer hver eneste dag jeg. Du kan jo heller fortelle om kursen er under kr 5 ved melding om borestart og eller at de er i gang?

Høy iQ du også ser vi. Nå har du mast om både 3 og 4 tallet noen uker. Vi vet du gjerne vil inn i IOX under kr 5, men hvorfor baisse den?
qestador
20.02.2019 kl 10:40 1187

Er det ikke like greit å vente på månedsrapport. :-)

https://stockcharts.com/freecharts/pnf.php?c=$BRENT,P&listNum=

Som dere ser så har Brent brutt seg løs fra OHS og på vei opp mot ny motstand. Med olje går det som vi vet sent.
Redigert 20.02.2019 kl 10:44 Du må logge inn for å svare

Tror ikke du vil få kjøpt under 5nok denne gangen, ikke en gang intradag for nå er dobbeltbunnen på lav 5 etablert og med det vi kjenner til av hva som er meldt og hva som er ventet å komme så er det nordover kursen vil gå ...:)
Redigert 20.02.2019 kl 10:49 Du må logge inn for å svare
Bove
20.02.2019 kl 11:12 1106

Det er noe som heter: Nord og ned. Men det er vel ikke i dette tilfellet antar jeg.
Får håpe på et løft snart da, så vi som har troa har noe å slå i bordet med over for de "vantroende". He he.

bove

I norrøn tid mente man at dødsriket (Himmelriket) lå i nord.

Nord og ned er egentlig veien til Hel - altså motsaten til nord er sør og sør var helv...

Så nord betydde en himmelferd og i ny tid så er nord opp på kartet ... ;)

Redigert 20.02.2019 kl 11:33 Du må logge inn for å svare
Ransen
20.02.2019 kl 12:13 916

Hva sier dere om neste melding?
Jeg sier 10 kroner, og så videre basert på oppdateringer...

Redigert 20.02.2019 kl 12:13 Du må logge inn for å svare