NANO - Begynner det å brenne på dass.......?


Huff og huff for et SKREKKELIG teknisk bilde alle de selgende aksjonærene har skapt i aksjen!

Etter halvering stanset kursen på 40,80 i slutten av januar. En liten rekyl, men NÅ er støtten på 40 under FULLT ANGREP!
Ryker dette (sluttkurs) gis et MEGA salgssignal. I så fall er det bare å komme seg ut - og det i et farlig tempo!

Hilsen Hammers.......som sier NEI.
Jeg er IKKE ute etter aksjene deres! Bare et godt råd ut fra hva TA forteller meg - som jeg også har gitt i diverse andre!


Panis
11.02.2019 kl 22:22 1441

Enig dr.Stockman,
Jeg har aldrig satt stop loss selv, og vet heller ikke hvordan jeg gjør det... 😱
Gudrunyo
11.02.2019 kl 22:28 1425

Nei, de aksjene selges bare ikke. Så du sitter igjen med den resterende salgsordren.

Idag også ser man at 40 ser ut til å holde, minste vei tror jeg er opp i allefall som en reaksjon.

Lagt på seg over 3kr. , kansje det kommer et rykk mot 50 ?

De som fulgte baissernes råd her om å selge på bunn, er neppe helt fornøyde. Baisserne syntes å mene at når en aksje har en grunnsolid støtte slik NANO hadde på 40 kr så er den sannsynlige konsekvens at aksjen skal falle gjennom støtten heller enn å kunne utnytte den som en støtpute. Når aksjen i tillegg er grovt undervurdert på det fundamentale så fantes ikke noe annet valg enn å satse bortimot alt på ett kort. Det har vært lønnsomt så langt.
Gorgen1
15.02.2019 kl 14:13 1067

Ja, da har NANO lagt på seg 10%. Hammers pleier å unnskylde seg med at det har kommet noen meldinger. Lurer på hvilken unnskyldning som kommer nå.

Sist gang dommedag var nær i følge Hammers, gikk vel NANO omtrent 100%.

Tror det har blitt krøll i mikadopinnene i chartet til Hammers. God helg!
Major1
15.02.2019 kl 16:30 988

Grattis med penger på gata,her blir de gode muligheter for dobling på 2-3 mnd sikt.
Hammers
15.02.2019 kl 16:31 983

Jeg trenger da selvsagt ikke å unnskylde noe som helst.
Bare å lese min forutsetning i linje 2+3 i hovedinnlegget - og spesielt siste setning i lj 3.......!

Hilsen Hammers........som minner om at til tross for det lille løftet som har vært så ligger fortsatt streken der på 40.

Må lese strekene begge veier. Aksjen var oversolgt og man så at den greide holde unna for 40 område. En rekyl i det minste burde komme og det gjorde den.

Du hevdet MEGA salgssingal. Du sier NEI. Jeg ser ikke annet enn at du har spredd usikkerhet, og muligens forårsaket noen enda surere tap.

Er du helgardert for alltid, samme hva du sier? Pinlig.
Redigert 18.02.2019 kl 10:04 Du må logge inn for å svare
Lotepus
18.02.2019 kl 09:49 538

De som tror Nano vil etablere seg over 45 før det kommer noen skikkelig gode nyheter , må være ruset på kraftigere saker enn Betalutin
Hammers
18.02.2019 kl 11:45 470

Det blir gitt et MEGA salgssignal hvis 40 brytes m/ok margin som sluttkurs.
Det trenger ikke å skje i dag eller i morgen - men NÅR det skjer.
Så langt har ikke denne BETINGELSEN "slått til" - og det er selvsagt ingen halgardering.

Hilsen Hammers.......som ikke skjønner at en som IKKE kan lese - og som har SÅ tungt for å forstå - har noe på børs å gjøre.

Skal bli interessant å se hva kursen ligger på etter presentasjonen av 4q.
Tipper nano vil befinne seg godt nede på 30 tallet, har vært regelen så langt at kursen rævkjøres etter hver presentasjon.
Blir neppe noe unntak denne gangen.,så langt i dag ned "bare" fem prosent....
Redigert 18.02.2019 kl 12:02 Du må logge inn for å svare
Korsar
18.02.2019 kl 12:04 438

Vi har nå hatt den vanlige komikken når NANO går et par kroner opp: Da skal aksjen straks mangedobles, etterfulgt av hovmodige personangrep på dem som prøver en mer realistisk tilnærming.
Når aksjen nå faller kraftig tilbake, tørker "ekspertene" vekk og holder seg i skjul til de kan gå til personangrep igjen. Etc.
Jaja.
Redigert 18.02.2019 kl 12:04 Du må logge inn for å svare

Ingen kan mene at snuoperasjonen er i havn. Riktignok har aksjen steget, men på relativt tynt volum. Jeg føler meg likevel langt mer bekvem med aksjen nå enn da den lå på 40 kr. Men selv da følte jeg meg trygg nok til å øke med 50%. Er kun overbevist om at det var klokt på lang sikt. Det kortsiktige har man ingen kontroll på, men ser fortsatt akkurat like liten grunn til at aksjen skulle falle under 40.
Korsar
18.02.2019 kl 12:56 354

dr.,
jeg har selv angitt ca 40 som bunn for første halvår, samt at jeg tror aksjen kan ta et (kortvarig) byks en gang i løpet av våren, før den til slutt ender på 40 igjen ved årsslutt. Dessverre er den akkurat nå for daff til å tilby god gammel trademulighet, men det kan fort endre seg.

NANO har jo de siste par år vært min beste tradeaksje med nokså sykliske/sekvensielle vandringer innenfor et trendrom (veldig lenge fra 50-65, som var en ren gullgruveperiode). Den bør snart begynne å gi intradags volatilitet på 3-5 kroner igjen, da skal jeg være med :-)


Ser ikke noen som hevder at den skal straks mangedobles. Du mener det ikke er kritikkverdig å hevde at man sitter på fasitt, for så å ta feil? DU som er alles ekspert-trader mener at det ikke er nevneverdig at visse kan ha blitt lurt til å selge ut på 39-40, når den nå har gått mellom 43-45? Det er jo intradag skillet du selv snakker om?
Redigert i går kl 11:00 Du må logge inn for å svare

Er ikke vits å prøve engang sjerkyll.
Korsar er her kun for å trolle, det beviser han gang på gang. Selv om han prøver så godt han kan å kamuflere det med annet ræl som han klarer å lire ut av seg.
Han har gått glipp av alle oppturer i nano beviselig i gamle tråder her, da han "selger" liksom aksjene dagen i forkant eller hevder han ikke er inne. Som dagene etter st costa gikk f.eks og han hevdet at børsmeldingen som kom i tillegg til det var dårlig. Han gaulet kvelden før om at folk måtte selge ved åpning og dette var helt katastrofe. Dagen etter gikk aksjen opp typ 15% og de påfølgene dagene gikk den totalt opp 35% eller noe. Den gang beviste Korsar for de fleste her inne at han kun er en som har lagt nano aksjen for hat. Medt sannsynlig pga stort tap selv. Som da han kjøpte på topp og satt med hele veien ned til 80-90 tallet før han solgte med tap etter lugano. Litt etter dette ble han bannet fra det gamle forumet for å holde slik han nå får gjøre på dette nye forumet. Alt står her svart på hvitt, så får det bli opp til korsar å renvaske seg hvis dette ikke stemmer. Lykke til.