Politikeren sin, det...


Hva er ditt stalltips Sot’n?
Tipper du har en fra FrP øverst på lista di.
Sotah
04.02.2019 kl 10:27 1033

Hvis det dreier seg om politikk er det stort sett ulv og innvandring som kan sette sånt i sving. Men det kan være personlige greier, og da er det mer åpent. Det kommer ut hvem det er, selvfølgelig. Og inntil videre får vi bare vente og se, som alltid.

Siden det ikke opplyses om det er en FRPer så er det sikkert ikke det:-))

Jeg stusser over at politiet forteller detaljer - det er en pågripelse og ikke en offentlig dom!

Injurierende og setter spekulasjoner i gang. Uansett hvem (kan være hvilket parti som helst), så rammer slike spekulasjoner FRP slik Sotahs glis allerede hinter oss om. Siv burde anmelde skjørtepolitiet for å påvirke politikken på udemokratisk vis!

Jeg tipper det er en Ap-politiker som har blitt mobbet litt pga at de nå ikke har en dritt mer de skulle ha sagt, og på bakgrunn av dette gått fullstendig berserk.

Skjørtepolitiet med dårlig vurderingsevne og sladrekjeft er:

>>> Politiadvokat Tea Sletto Øverseth <<<

ifølge msn.com

Det er nok en yngre person. De bruker å ha litt aggresjon igjen. Spennende om det kommer ut hvem det er.

Er to yngre kvinnelige stortingsrepresentanter som har inngått nye forhold som ser ut til å være av mer praktisk karakter enn kjærlighet.

Kan være at de fikk nok og ville kaste de dumme journalistene i elva.

Forklaringen kan være så enkelt som at det var en full nordlending som "glemte" at han befant seg i Oslo.

"full nordlending"
Og det skal liksom ikke være rasistisk sagt?

La oss uansett bli enig om å ikke bruke saken uansett hvilken side pga det ble vanskelig å ta stilling uten å vite om siden han kom fra er den ene eller den andre siden.
Redigert 04.02.2019 kl 11:36 Du må logge inn for å svare
Sotah
04.02.2019 kl 12:16 734

Og så var det en frepper. Hvem skulle trodd det?

Det var ikke en full nordlending som det ble tippet.
Redigert 04.02.2019 kl 12:20 Du må logge inn for å svare

Jøss, det er andre gangen denne brødgjøken slår til med grove trusler. Hva er det med disse frepperne?
børst
04.02.2019 kl 12:34 696

Det eneste vi kan si med sikkerhet er at det ikke er en representant for et av regjeringspartiene, for da hadde vedkommende blitt hengt ut med fullt navn. Pressen ligger jo med de rødgrønne, og beskytter dem som gjengjeldelse, eller hjelper dem å skade politiske motstandere.

Og så var det en fremmedkulturell innvandrer. Hvem skulle trodd det?

Så feil jkan du ta. Dette er selvsagt en Frepper. Lov og ordenpartiet, gjelder selvsagt bare alle andre.

En frp-er altså. Han oppfører seg akkurat slik han er blitt opplært i frp, godt integrert frp-er mao.

Han oppfører seg akkurat slik han er blitt opplært i.h.t Koranen

Han oppfører seg som en full nordlending

Stakkars sympatiske Keshvari har fått alvorlige psykiske problemer. Hvorfor henges han ut med slikt hat?

Ta det bare rolig, Keshvari - det vil gå bra. Du kan ikke dømmes for dette og du behøver hjelp for tilstand av fortvilelse og panikk.
Det er forferdelig at norsk politi og MSM henger ut deg bare fordi du er dyktig og kjent, mens verre overtramp fra andre holdes skjult for offentligheten. Du er i de beste hender hos advokat Bjørn Stordrange. Du er ung og har livet foran deg, det vil gå godt!

https://www.msn.com/nb-no/nyheter/norge/stortingsrepresentant-mazyar-keshvari-pågrepet-for-våpentrusler/ar-BBT9kYd?ocid=spartanntp

Det smerter å se hvordan du behandles - også her på HO av trådstarter som ikke forstår at det er Koranstyrets forferdeligheter du har flyktet fra. Jeg er stolt over at du har hatt en plass i FRP og gjort en flott jobb for partiet (derfor hates du - det kalles misunnelse)!
Redigert 04.02.2019 kl 13:12 Du må logge inn for å svare

Keshvari er en ganske modig muslim. Russisk rulett er ikke for pyser selv om sjansen vel er 17% og en i tillegg tror på Allah.
2HB
04.02.2019 kl 13:38 633

Fyren er helt klart i mental ubalanse, og da har han selvfølgelig heller ikke noe på tinget å gjøre. Her må noen gripe inn før dette blir en farse av dimensjoner.

Det er jo blitt grepet inn, ro deg ned, det som skjer nå er at slike som du skal piske opp stemningen på torget og blodtørst

Og så er han imot innvandring sjøl, nå ser vi hvorfor. Klokt å bruke seg selv som eksempel gett. Innvandrere står for MER kriminalitet enn andre i det norske samfunnet. Slutt å vær kriminell for faen! Hømoer.
KalleQ
04.02.2019 kl 14:19 590

Og da bør det vel slutt fior denne puddingen i forhold til å beholde jobben på stortinget vel? Hvis han ikke blir hivd ut derfra, så mister stortinget det siste som er igjen av respekt blant folk. Først juksen han i stor stil med reiseregninger, så er det trusler med våpen i alkohol og narkorus. Nei, få idioten ut og selvsagt uten noen form for etterlønn

Frepperen støttes panegyrisk av fruen i forede crocs. Mannen har jo en historikk med å opptre truende. Han truet jo en kvinnelig journalist fra NRK på livet bare fordi hun stilte vanskelige spørsmål. Han er vel fortsatt nektet på Lorry?

ArneB i sitt ess. Nå ligger´n nede. Ta rennefart Spark
ArneB AP får inn fulltreffer med Lorry
Redigert 04.02.2019 kl 14:53 Du må logge inn for å svare

Bare atter en spiker i den bedritne polilitikerstanden i landet, ikke noe som overrasker lengre.

Han er 37 år. Synes ikke han er så sympatisk som bl.a. Havfruen påstår. Når jeg tenker meg om mangler jeg sympati med ham. Mulig han har problemer eller noen skruer løse. Mye tull med freppere nå.

Jeg heller nok til den oppfatningen,at han ikke passer som politiker/forbilde.

Han blir ikke likt fordi han er innvandrer og har god stilling skriver Havfruen. Det skulle ikke være fordi han skriver reiseregninger, utnytter sin stilling som folkevalgt og også har en truende atferd der våpen er inkludert? Havfruen har allerede frifinnelsen klar uten å ha sett politijournalen eller siktelsen. Lurer på om det er frepperi vi her må lese om. Havfruen trenger en solid ferie. Hun har i flere tema sklidd av veien, av jordet og kommet langt inn i skogen og fortsatt ikke sluppet gassen. Det er ingen skam å snu i tide!
Redigert 04.02.2019 kl 16:19 Du må logge inn for å svare
Sotah
04.02.2019 kl 16:35 532

Jeg er ikke en sånn som liker å legge sten til byrden. Så jeg skal bare gjenta at det er et snålt parti du støtter, fruen. Og at du sannelig mener mye rart.

Hadde det vært en AP-politiker hadde da aldri hverken pressen gått ut med navn og parti, ei heller Sotah laget tråd om det.
Keshvari viser seg mer og mer som en svært lite okey fyr for å si det mildt. Det er jo betimelig å spørre om opphav, kultur, bakgrunn, holdninger ligger som et bakteppe?
Men den delen av debatten vil nok ikke Sotah og "Godhetene" ta tak i. De vil bare linke det til "politiker" og "Frp" som bakteppe.......

RR
Sotah
04.02.2019 kl 17:15 514

Faktisk helt feil, RR. Da jeg lagde tråden ble det ikke sagt hvem det var. Jeg antok selvfølgelig at det var en frepper, men det kom ikke noe navn før seinere på dagen.

FRP har sannsynligvis brukt Keshvari til samme formål som du bruker dine afrikanske dater. Legitimere invandrer kritikk.

"politiker/forbilde" ???????

De er suppehuer alle sammen. De har bare et fokus og det er seg sjæl og å bli gjenvalgt.
Den eneste politikeren jeg har som forbilde er Sylvi Listhaug.

Jeg gidder knapt svare - her skal man vokte seg for å vise en smule omsorg for en som har levd under stort press lenge og blitt vippet ut av "det gode selskap". Livredd nå antagelig. Selvsagt vurderes han ikke som et eget individ, men først og fremst som FRP'er og som sådan trekker han med seg hele partiet utfor stupet. En FRP'er som er fremmedkulturell er i utgangspunktet et hatobjekt; en slik konstellasjon kan jo ikke være tegn på noe annet enn svik på linje med landssvik og drap, så her skal det lynsjes! Ikke bare mannen skal tas, men alle som våger å vise litt empati også.


Vi lever alle under press. Bare å skrive regninger på jobben og skaffe seg pistol man kan løse problemene med altså. Alt er bra bare man er i frepp.

Litt skummelt at han har fått våpenopplæring og er aktiv i skyttermiljøet. Jeg synes slike aktiviteter bør forbeholdes aslysøkere og freppere bør holdes på minst armlengdes avstand fra kuler og krutt.
SCK
04.02.2019 kl 19:04 450

Ser at Sota litt lenger opp her syns Frp er et snålt parti. Jeg syns ikke partiprogrammet til Frp er så mye mer snålt en AP sitt, begge partier har gjennom tidene vist at de ikke alltid lykkes i sine bestrebelser, stortingsflertallet er ofte et hinder i så måte.
Da sitter man igjen med enkeltpolitikerne som liksom ofte skal være partienes skussmål.

Hva med en partileder som rakker ned på en motstanders handlinger, for samtidig å begå nettopp samme handling selv?
Der har vi AP.

Jeg syns Havfruens empati mot en politiker som til de grader er ute og kjøre som Keshvari åpenbart er, bør mer stå seg enn motsatt. For fyren vet åpenbart ikke sitt eget beste. Så får vi håpe at Havfruen med flere, som viser støtte til folk - som så åpenbart ikke vet sitt eget beste, lar sin empati også stryke over alle personer uansett politisk farge i tilsvarende situasjon.

Jeg for min del ville aldri klare det. Som det feilbarlige menneske en er en av.


Redigert 04.02.2019 kl 19:36 Du må logge inn for å svare

Her kommer til flere opplysninger mens tråden utvikler seg, min første kommentar var før det kom våpen og russisk rulett med i bildet. Det har åpenbart tilta for fyren, og psykisk helsevern må være eneste løsning hvis han ikke erkjenner seg skyldig. Det er objektivt synd på fyren hvis han er psykotisk - men det betyr IKKE at jeg FØLER det er synd på han for det.

Få fyren innlagt - hva den norske politistaten, som nå har erstattet det som tidligere var en norsk rettsstat, holder på med som sikter psykotiske mennesker, vet ikke jeg. Full offentliggjøring av personlige tragedier er like ille. Det siste utelukkende fordi stakkaren er FRP, og det er kanskje grunnen til at hatpolitiet går så udiskret til verks også.

Havfruen drar psyko-kortet. Vi andre med et alternativt syn lurer på om den aktuelle frepperen var like psykotisk når han skrev reiseregningene og postet dem til Stortinget. Vi undres også litt på om våre drømmer er slik som hans når han drømte om å skyte en programleder for noen få år siden. Greit nok at dette menneske har en annen kultur og eget initiativ i behold, men vi lurer litt på om det blir litt enkelt å ha så lange psykoser og bruke dem som alibi for tabber man kan gjøre underveis til ett eller annet opphold?

Fyren har vært slik siden minst 2014 da han drapstruet en NRK programleder. Høres ikke ut som noe plutselig psykisk anfall. Mulig han alltid har vært psykisk syk, men da burde noen ha gjort noe med fyren før.

Du bommer som vanlig. Jeg brukte det for forklare at det å kalle meg rasist falt på sin egen urimelighet. Ikke for å legitimere innvandringsrelatert kritikk
Forøvrig mangler det ikke på folk med annen etnisitet som gir sin støtte til svært mye av det Frp står for. Det er bra at det partiet som er mest kritisk til konsekvensene også har folk med innvandringsbakgrunn i sine rekker. Står jo egentlig i ganske sterkt kontrast til at de som er mest innvandringsliberale, som oftest stempler Frp`ere som selve "fanden", selv ikke har klart å få inn noen andre en blendahvite i det øverste hellige i sine partier......

RR
SCK
04.02.2019 kl 20:50 406

Det er vel uansett synd på alle som er ute av balanse, eller er plaget av andre grunner.

Hvor skrøpelig det står til ved behandling av åpenbart mentalt syke personer, som er kjent tilregnelig for straff, er vel følgende eksempel fra psykolog Randi Rosenquist fra Ila sikringdanstalt et grelt eksempel på.
Der ute går det rundt en strafferettslig sett tilregnelig person som hardnakket hevder å være en rev. Han har også en adferd som forsøker å herme dyret.

RR forela dette for helseminister Høye fordi hun mente en slik person ikke hadde noe i en straffeanstalt å gjøre, men på et behandlingssted. Eller i hvert fall under behandling et slik tilstand krever , noe Ila i dag ikke har mulighet for.

Høye avviste dette under begrunnelsen; han var kjent tilregnelig.

Om fyren, eller personer under soningsoppholdet utvikler sådane personlighetsforstyrrelser, eller psykoser, som er et kriterie for statusen "ikke strafferettslig tilregnelig" er åpenbart irrelevant for vår helseminister.

RR kjemper for de sykeste av de syke av oss.
Og mot helseminister Bent Høye.
SiCK arneBoi
du er en vriompeis med kjipe sidespark uten din like som usaklig blander rev inn her, du er den sykeste frp hater x5.0 garantert.
Redigert 04.02.2019 kl 20:55 Du må logge inn for å svare

Det virker som det her helt klart burde vært tatt affære tidligere. Men dette er poltikken dessverre. De unnviker så lenge de kan virker det som, alle partiene

RR