BIOTEC: HVA SKAL TIL FOR Å SELGE MER AV WOULGAN?Jeg stilte tre spørsmål om Woulgan, egentlig til Jan Raa, men han har ikke svart.

Derfor stiller jeg her de samme spørsmålene til de av dere som har god innsikt i Biotec sin verden.

Siden mangel på de rette godkjennelsene av Woulgan har gått igjen i åresvis som en mare, har jeg tre spørsmål :

1.) Hva vil være den ypperste godkjennelsen av Woulgan i det internasjonale markedet?

2.) Vil en eventuell godkjennelse av denne undersøkelsen/testen være tilstrekkelig til å oppnå riktig status for Woulgan?

3.) Og i så fall: Vil Diabetesforeningen på basis av denne godkjennelsen kunne anerkjenne Woulgan denne gangen?

Jeg imøteser seriøse svar, med en korrekt og ærlig begrunnelse.

Når du henvender deg til noen med «God dag, mann» så vet du at svaret blir «økseskaft»

Enig i Jørgensen ikke har været nogen succes endnu, men han burde have et godt "netværk", som i sig selv kan være ret nyttigt i en udrulning af nye produkter. Strategien for det fremtidige Biotec må efterhånden være ved at tage form og forhåbentligt ser vi mere fra den front i 2019?

Jeg har de sidste mange år anset Biotec for en virksomhed der er ret innovative, men når det kommer til at få produkterne ud over rampen, så fejler de. Der mangler simpelthen gode dygtige forretningsfolk/sælgere, som kan få produkterne ud til forbrugerne gennem de rette kanaler.

Biotec kan have nok så mange gode kvalitetsprodukter, men hvis de ikke har de rette mennesker ansat til at få dem ud i salg, så nytter det ikke meget. Tror nu Biotec endelig er på vej og får en klar bedring indenfor salg af enzymer i fremtiden.
Redigert 02.02.2019 kl 19:07 Du må logge inn for å svare

Er der nogen som ved mere om hvordan det går for Biotec med M-Gard og fremtiden?

M-Gard® is a purified bioactive beta-1,3/1,6-glucan, a naturally occurring complex polysaccharide found in the cell walls of baker’s yeast.

M-Gard® is an immunomodulator that enhances your body’s vital defence mechanisms against pathogens such as bacteria, virus, fungus etc. Studies have shown that M-Gard® exert immunomodulatory effects in vitro and in vivo in experimental animal and human models. M-Gard® represent an excellent immune enhancing compound for human use.

The molecular structure and branching between the glucose molecules is essential for immune enhancing activity of beta-1,3/1,6-glucans, and this is what makes M-Gard® so potent compared to other types of glucan.

Biotec Pharmacon ASA has developed and patented processes for extracting the beta-1,3/1,6-glucan present in baker’s yeast without damaging the branching points or side chains, ensuring that the purified M-Gard® molecule retains its crucial bioactivity.

M-Gard Pure 499.00 kr inc. VAT for 6 containers (180 capsules)

Redigert 02.02.2019 kl 19:45 Du må logge inn for å svare
Wound
02.02.2019 kl 20:03 686

Det er et godt produkt. Jeg tror ikke du skal regne med det store salg i nær fremtid. Det giver nok mere at rafle på baren fremover.
bravi
02.02.2019 kl 20:25 678

Kan ikke forstå at det kan være noe stort salg av M-gard, preparatet er ikke tilgjengelig hverken på apoteker eller helsekost butikker. Akkurat samme her som med Woulgan, det er også et utilgjengelig produkt som bare noen få har hørt om. Trodde M-gard var et produkt for massemarkedet, det er det ikke hvis det er utilgjengelig annet enn på netthandel for spesielt interresserte.

fisker65, selv om Jørgensen er mye bedre enn Lien kan man ikke si at han har levert frem til nå, hverken på resultater er strategier.

Innlegget er slettet av bravi

Jeg bestilte nylig M-gard, men måtte jammen lete før jeg i det hele tatt fant salgs-siden. Selvom jeg har brukt det før. Hva da med alle de potensielle kjøperne som ikke engang vet at produktet fins?
Argus
03.02.2019 kl 01:52 581

Jeg solgte meg ut akkurat i tide, med en liten gevinst, som jeg har skrevet her før.

Men selskapets produkter interesserer meg fortsatt! Kjøper M-Gard, blant annet. En nærstående benyttet Woulgan på et sår i hodet som forsvant etter et par måneder, etter først å ha benyttet andre produkter som ikke virket. Også resten av virksomheten er interessant.

Det som ikke synes rett er at Woulgan skal belaste regnskapet i alle år.

Faktisk så er det enklere å vurdere det hele når man står på utsiden. Og jeg får inn igjen dersom det skjer noe nytt!
Redigert 03.02.2019 kl 01:53 Du må logge inn for å svare

Går du 5-6 år tilbake i tid så ble det skrevet det samme om AZ.
AZ gikk da med 1-3 mill i minus hvert Q.
Flere mente Biotec burde selge hele AZ for 50 mill.
Redigert 03.02.2019 kl 08:34 Du må logge inn for å svare
repsol
03.02.2019 kl 09:59 478

En ting er sikkert at dette blir en veldig dumpete vei , hvorfor skal en sjef av et børsnotert selskap velge dem ordene og gjenta det 3 ganger

Han må jo være i slekt med Lien , dem har jo helt likt kropps språk .
Redigert 03.02.2019 kl 10:01 Du må logge inn for å svare

Etter å ha kjent selskapet i 20år+++, og vært aksjonær i 13-14-år (ipo nov2005), og i tillegg vært med å finansiere «utviklingen av W» gjennom et par senere emisjoner, skal jeg driste meg til følgende utsagn.
Uten en sterk partner som kan kjøre Woulgan, vil dette aldri bli noe som helst.

Dette i all beskjedenhet, og til tross for at jeg ikke aner hva jeg skriver om;-))

AZ isolert sett, kan leve et selvstendig liv videre, og bli greit nok.
Redigert 03.02.2019 kl 11:30 Du må logge inn for å svare

Issis ikke umiddelbart, og en ting har jeg lært om biotek aktier, råd aldrig andre om dem alt kan ske, og du sidder med et godt eksempel her i biotec P, fantastiske produkter som burde have gjort selskabet til en guld grubbe nu, men det hænger lidt efter, vi lider stadig efter Liens spring ud af vinduet, men jeg har en god følelse for biotec nu, og ser nogen ikke skriver pænt om Christian Jørgensen, og samligner med Lien, men tag ikke fejl CJ ved hvad han laver, og han lytter til andre, kong Lien mente han kunne gå på vandet. Forsat god søndag.
Redigert 03.02.2019 kl 14:11 Du må logge inn for å svare
SomSa
03.02.2019 kl 15:10 310

Enn av disse 4 tingene må skje med Woulgan innen 2019:
1- Legge ned: vil gir besparelse + overskudd
2- Selge: Ekstra midler i selskapet og ferdig med flere tap
3: Lisensiering: Trapper ned egen innsats, får ekstra inntekter og Biotec vil levere overskudd
4: Fisjonering av woulgan som et eget selskap. De som er interessert i Woulgan kan delta en emisjon på 150-2000 mil og satse videre på dette i 10 år til. Andre vil satse på Arcticzymes som skal levere fantastisk overskudd.

Jørgensen og Finn Ketler har begge jobbet hos Coloplast med bred erfaring innen sårbehandling. Det ble sagt at Finn Ketler hadde noen strategier på hvordan Woulgan salget kan økes når big phama har ikke vist interesse for produktet. Jeg håper på at de blir enn av de 4 punktene som ble nevnt. Dersom Jørgensen er dum nok til å satse mer penger for markedsføring/selge av Woulgan på egen hånd er jeg ute av denne aksjen. Det er på tide at Biotec og aksjonærene gravlegger Woulgan og satser 100% på medisinske emzymer. Bruk og omsetningen av medisinske Enzymer vokser kraftig i verden blant annet pga av nye behandlingsmetoder og immunterapi. Biotec er blant verdensledende og har ikke noe problemer med å selge sine produkter i alle verdens land men pga resursmangel i selskapet klarer de ikke å ekspandere.

Husk at Pho lagte ned Allumera satsingen siden produktet var ikke salgbart selv om noen hevdet at Allumera var blant de beste produktene i verden. Dersom PHo hadde satset videre på Allumera var aksjen ca. 5-15 nå pga flere emisjoner og økt antall aksjer

Jørgensen har bakgrunn som Vest-Europa-sjef i Baxter Healthcare, konserndirektør i ***Coloplast og Europa-sjef i Hill-Rom.
Finn Ketler: He spent 14 years in ***Coloplast with various roles of increasing responsibility, amongst others managing Coloplast's wound care division. Finn Ketler listed the Swedish medical device start-up Vigmed at Nasdaq First North in Stockholm as a CEO. Finn is acting as a Selection Committee member in BioInnovation Institutes (BII) Incubation programme.

---------------
Jeg mente fisjonering og ikke fusjonering
Redigert 03.02.2019 kl 16:47 Du må logge inn for å svare

Godt indlæg Somsa. Tænker du kunne skrive dit gode indlæg som spørgsmål til Biotec, da du kommer ind på ret afgørende fokusområder for Biotec og fremtiden.:-)

Med Jørgensen og Finn Ketlers baggrund, så skulle man tro de kunne bruge deres tidligere viden fra Coloplast til noget godt for Biotec i fremtiden. De har også begge et godt "netværk" i branchen, som burde kunne give foden indenfor hos nogle større aktører.