Netromo
24.01.2019 kl 20:12 1160

Overtegning sies det. Tipper isåfall minimal rabatt!!
24.01.2019 kl 20:13 1158

Overtegning kan nettopp tyde på betydelig rabatt.

Bravi, ikke bli sjokkert om PCIB-kursen ligger på det dobbelte av emi-kursen om noen uker.
Hvis det skjer, blir du da også mer positiv til Nano ettersom du sammenligner de 2 ?
Netromo
24.01.2019 kl 20:16 1128

Elvoquest. Det er bookbuilding. Skal du ha aksjer må du by i boka. Kursen er ikke satt.
Redigert 24.01.2019 kl 20:17 Du må logge inn for å svare

Megler bekrefter betydelig overtegning og at den var fullbooket etter veldig kjapp tid. De kunne stengt bøkene 17:30 med god margin, men closet offisielt 19:30 slik at alle de ønskede fondene rakk å respondere.
Frykter tildeling av minstetegning selv om jeg meldte inn 3-gangen, men får bare kaste ut snøret i morgen.

Jeg har selv kalkulert med emisjon som en av tre sannsynlige scenarioer gitt at selskapet er skikkelig på offensiven med mr Bravo i førersetet. Alternativ 2 og 3 var hhv samarbeidspartner og låneopptak, og med noe horisont er det helt klart at så lenge NANO kan utvikle verdier uten å gi fra seg for mye til eksterne partnere i form av fremtidig deling av inntektene, jo mer vil aksjonærene sitte igjen med når selskapet tar de store stegene mot kommersialisering.

At kursen vil kunne duppe under emisjonskursen skal man selvfølgelig ikke utelukke, men for undertegnede spiller det nada rolle når horisonten uansett er 2020 eller beyond.

Blir dog ikke overrasket om aksjen løper avgårde nordover i morgen. Deltok i en PGS-emisjon for noen år siden på 22 kroner. Den gikk 10 % dagen derpå og videre til 30 kroner påfølgende uke!
Man skal ikke undervurdere effekten av at emisjonsspøkelset nå forsvinner, det kan være grunn nok for mange til å gå inn i aksjen (igjen).

Mitt stalltips er fortsatt 45 kroner, rabatten blir attraktiv selv om de kunne utstedt tre ganger så mye aksjer. Man må huske på at det kun foreligger fullmakt til å utstede opp til 10% av aksjekapitalen i slike rettede emisjoner.
Redigert 24.01.2019 kl 20:25 Du må logge inn for å svare
24.01.2019 kl 20:32 1051

Er klar over det, men det samme skjedde i Nel og den ble kraftig overtegnet, men endte med 10% rabatt for det.

Ikke klag når Nano presenterer "lovende" data i desember og kursen raser tilbake.

Lover du å ikke klage hvis kursen raser opp ?

Er du langsiktig ( 2 til 3 år) betyr dette absolutt ingenting negativt, heller motsatt. Gir selskapet mer arbeidsro. Forutsetningen er selvfølgelig at de lykkes.
Er du ikke langsiktig i denne aksjen har du ingenting her å gjøre tenker jeg. Samtidig må du være klar over at det kan bli en fiasko. Jeg sitter i ro i visshet om dette. Suksess kan fort minst tidoble aksjen. Litt gambling over gjennomsnittet i denne.

Samtidig tenker jeg dette er en flott trading aksje for de som er god på dette. Det er ikke jeg, i motsetning til andre her inne.

Hvis du skal/ må selge i morgen ,ville jeg ventet til midt på dagen . Aksjen faller nok den første halvtimen, for så å ta seg opp til utpå dagen, så et hvileskjær , så opp siste timen .
Tipper 2% opp i morgen , Aksjen føles mer komfortabel til uka enn på lenge ,vil jeg mene
24.01.2019 kl 21:03 863

Nesten betenkelig at shorten er doblet siste uken.

Når neste oppdatering er ASH i desember så er det ikke så veldig rart. Ørkenvandring deluxe.
aborum
24.01.2019 kl 21:20 757

Shorterne har sikkert fået tips omkring emission og efterfølgende lovning på køb af store portioner aktier. OSE fejler aldrig.

Det blir interessant å se om innsidere tegner seg for større beløp i emisjonen. I så fall et godt kjøpssignal. I motsatt fall styrer jeg unna.
Netromo
24.01.2019 kl 21:33 684

Tapogvinn.

De prioriterer nok å få inn nye institusjonelle investors. Innsidere blir neppe prioritert når emisjonen er massivt overtegnet - slik mange melder.
bravi
24.01.2019 kl 21:51 583

Scoopfinder, jeg blir ikke sjokkert av om kursen i Pcib dobler seg snart, men jeg vil bli overrasket. Sist vinter var kursen over det dobbelte av dages, da gikk den på nyheter om fimachem. Tror markedet har lært en lekse om kursutviklingen i Pcib.Neste gang det kommer en melding, sannsynligvis om fimaVacc, vil ikke kursen reagere som den gjorde for ett år siden. Folk er skeptisk, få gjør samme tabbene flere ganger. Er nyhetene gode går kursen litt opp men ikke som forrige gang.
Jeg har ikke aksjer i Nano, har sett på caset men ikke kjøpt noe. Generelt kan man si at Nano er et typisk emisjonsfinansiert evighetscase slik det er i denne sektoren, lovende ja, men vil de noen gang levere?