***PST*** MUSLIMSK TERRORANGREP - KVINNE HARDT SKADD

*JBJB`
18.01.2019 kl 15:40 1358

Hei folkens:))


Og...det hjelper ikke med korankrukker mot lange skarp kniver - det har vi fått bevist både i Marrakesh, Finnmark og nå Oslo - hvor mye skal vi tåle på det muslimske eksperimentet - jaja, fredagsbønn eller fredagskoz...ZnageZz.....


14:59 PST: Tror offeret var tilfeldig PST tror kvinnen, som er kritisk skadet etter at hun ble knivstukket på en Kiwi-butikk i Oslo torsdag, var et tilfeldig offer. PST-sjefen sier at det den siktede er en 20 år gammel, russisk muslim som selv sier at dette er terror.
https://www.nrk.no/nyheter/knivangrep-etterforskes-som-terror-1.14389120

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 18.01.2019 kl 15:42 Du må logge inn for å svare

På tide regjeringen får mer kontroll med asylsøkere. PST sover og Solberg har alltid vært udugelig. De har ansvaret for sikkerheten. Oslo er etter dette ikke trygt. Dette var ingen galning, men en ren terrorist som slapp rett inn.

Asylsøker? Tipper denne terroristen kom med buss over Svinesund fra Sverige.

Sverige kommer til å forsyne Norge og Nord Europa med terrorister i mange tiår fremover.

Han kom fra Russland. Er det visumplikt på russere i Schengen?
*JBJB`
18.01.2019 kl 16:15 946

Hei jabber/folkens:))

Og...spiller kaine kasserolle, jabbern - han har handlet ut i fra Quaranen som de fleste andre islamister og terrorister - vi husker hva den tidligere Justisministeren postet på FB...ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 18.01.2019 kl 16:18 Du må logge inn for å svare

Spørsmålet er relevant. Russland har en av de høyeste andelene av muslimer i Europa og ikke-muslimene holder ofte på med annen organisert kriminalitet.

PST dama og Mikkel Rev må gå av. De gjør ikke jobbene sine og er helt udugelige.

Hvem sendte inn krapylet?
*JBJB`
18.01.2019 kl 17:56 901

Hei folkens:))

Og...muren mot Zverige blir mer og mer aktuell - det er andre hendelsen på kort tid hvor en person kommer over grensen for å iverksette grusomheter - den andre personen sitter vel i Frankrike/Belgia med begjæring om utlevering...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Hehe, mur mot Sverige? Den blir jammen lang og med norsk kostnadsnivå astronomisk dyr. Nei, her må det MYE BEDRE KONTROLL og noen som har ansvaret for den skiftes ut for godt. Dette udugelige kan vi ikke ha. Når folk nesten blir stukket ihjel bare de skal gå å handle sier det noe om forholdene der ute. Dette er ikke holdbart! Sleipe bortforklaringer i media holder heller ikke! Når folk får mange millioner for å gjøre en jobb og ikke klarer den må de gå av.
Redigert 18.01.2019 kl 18:32 Du må logge inn for å svare

Kom opprinnelig fra Tsjetsjenia. Allahu Akbar,
Kan ikke disse svina en gang angripe datteren til en sosialist på tinget som ivrer etter å slike møkkafolk hit til landet?
Først da ville nok pipa fått en annen lyd.
*JBJB`
18.01.2019 kl 18:40 885

Hei mag/folkens:))


Og...sorry Mag - du må opparbeide deg lengre fartstid og bli tørr bak øra før du kommer i posisjon til å foreslå - selvsagt skal Zvenskene betale for muren, vettu:))...ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

"Kom opprinnelig fra Tsjetsjenia"

Tsjetsjenere er russiske statsborgere. Mye tvilsomt klientell i den republikken.
Presidenten deres er noe helt utenom det vanlige. Han er stor fan av Putin men også en crazy Sob.

https://www.youtube.com/watch?v=_bYic1R0i28
Lurulf
18.01.2019 kl 18:51 873

Det mest skremmende er at han måtte selv fortelle politiet at det var snakk om terror.

Hadde han ikke gjort det ville det bare vært snakk om enda en muslim som forsøkte å drepe en norsk borger, mao intet nytt under solen.

Hvis han kom med fly hjelper ikke muren til JBJB mye. Den hjelper ikke mye om de bruker buss eller tog heller. JBJB må nok rydde opp i hodet sitt sammen med papp som også trenger en skikkelig hovedrengjøring. Jeg minner om det er en borgerlig regjering som sitter med ansvaret for rikets sikkerhet. De klarer ikke jobben.

Magaski

Du glemte å skrive borgerlig FLERTALLSregjering.

T O S K !!!
Redigert 18.01.2019 kl 19:04 Du må logge inn for å svare
*JBJB`
18.01.2019 kl 19:02 862

Hei Mag/folkens:))


Og...hehehe - som sagt er du førstereisgutt uten stemmerett, Mag - at du mener sosializtene i Zverige har kontroll sier det meste...ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Nå er denne terroristen sikret opphold, utdanning og jobb om 8 års tid .

Mangler vel bare at en eller annen politiker stiger frem å påstår at dette angrepet er "meningsløst" eller at politi og rettsvesen konkluderer med at mannen var sinnsyk eller psykostisk i gjerningsøyblikket.

Vet ikke hvor mange ganger vi må si dette, men disse gode muslimene er slettes ikke psykostiske og drap eller terroren er heller ikke "meningsløs". Dette er helt overlagte gjerninger som er godt forankret og i henhold til muslimske tradisjoner. Men, det er ingen grunn til bekymring. Det vil bli mange flere eksmpler ala dette og mange flere ennå mer grusomme enn dette.


De lange knivers natt. De kommer.

De lange knivers natt. De kommer.

Nattevakta har forlest seg på tysk historie. Dette kan løses med kontroll og forbud. Forsvaret kan brukes til personkontroll så gjør de noe nyttig istedet for ugagn med å senke fregatter. Denne kontroll må være ved all kollektiv transport og så må det patruljeres og kanskje være litt mur.

Terroristen virker helt crazy og er nok det også, men dette er nok utvalgt hevn og fokus på problemområdene i Tsjetsjenia hvor han kom fra og knivstikkere også i Paris har kommet fra.

Farligere å gå på butikken og jeg kjøper ikke den med at Oslo er trygg når de som har ansvar for vår sikkerhet ikke har noe kontroll.

Går derfor på Coop i morgen kl. 08:00 så jeg har litt kontroll på hvem som er der da for da er det fint lite folk.

magasaki
Dette kan løses med kontroll og forbud.

Åja, da er det jo ikke noe problem da. Det å leve i en politistat er alltid det jeg har ønsket meg. Det liker også sosialister og nasjonalsosialiter.

Sverige er for lengst selvforsynt av muslimske terrorister og de øker i antall for hver dag. Det er nok lite som kan stanse den utviklingen de sanseløse svenske politikerne har fått i stand. Det hjelper lite hva Norge gjør m.h.p. innvandring når vårt naboland ikke har kontroll på noe.

Dette drapet i Norge i går får litt oppmerksomhet, men i Sverige er slikt blitt en dagligdags hendelse. Vi får telle opp på mandag for å se hvor mange som er blitt drept, voldtatt og lemlestet i løpet av helgen.

Når skal AP lat snakke om tankegods som deles, hva mener de med det?
Redigert 19.01.2019 kl 00:39 Du må logge inn for å svare
dirken
19.01.2019 kl 10:06 693

"Selv etter at dette nå er kjent, er dekningen i de etablerte mediene påfallende avdempet. Det er liksom ingen stor sak. Saken ligger kort tid som toppsaker og faller deretter raskt nedover på nettsidene. De etablerte mediene bruker ikke sitt innlærte skript etter dramatiske hendelser, som er å ringe rundt til alskens eksperter"

https://resett.no/2019/01/19/hallo-det-har-skjedd-en-alvorlig-terrorhandling-pa-kiwi-i-mollergata/

Jeg tenkte akkurat den samme tanken i går. Til og med på resett har Lurås sin kommentar falt nedover på siden til fordel for at RT er i klammeri med biritisk medietilsyn osv. Hvorfor er det så lite oppmerksomhet rundt denne saken?
Sotah
19.01.2019 kl 10:54 683

Fordi fyren er tatt, muligens? Noen som lurer på hvordan det går med hun som ble stukket, forresten?
aklm
19.01.2019 kl 11:16 672

Sylvi måtte gå fordi hun ville begrense terroristenes muligheter. Media og landsviker politikerne presset henne ut. Det er grunnen til den manglende fokuseringen på denne saken. De møter seg selv i døra. Hvordan ville fokuset vært hvis en nordmann hadde knivstukket en utlending? Det hadde blitt et helvetes rabalder med å overgå hverandre i å beskylde FRP for å fremme hat. Elitesnylterne på TV og i media hele tiden. Vi er fucked!
Sotah
19.01.2019 kl 11:43 659

Hvem som sitter i den svarte bilen spiller ingen rolle. Dette kommer på Frepp sin vakt, men det blir knapt nevnt noe sted. Fordi det er helt irrelevant. Eller skulle heltinnen din stått på alle norske grenseoverganger og stoppet de som har planer om personlige aksjoner?

Sotah.

Du er så jævla dum at jeg er sikker på at mora di skammer seg over deg.

Jada, vi vet vel litt om hva som skjer dersom en nordmann dreper eller skader en brun utlending. Da blir det gjerne endeløse reportasjer hvor gravende journalister bretter ut liv, oppvekst og vennekrets.

Om vedkommende har noen koblinger mot innvandringsmotstandere, politiske partier el.l. så blir politikere spurt om hvilke tiltak som kan settes inn mot disse. Forbud, sensur, fengsling osv. Tidligere sosialist terrorister blir kalt inn som "eksperter" for å forklare oss hvilken enorm trussel de utgjør. Så er det fakkeltogene da. "Ingen rasister i våre gater" og tilsvarende paroler.

Når det gjelder muslimske drapsmenn eller terrorister er regelen at media kvier seg i det lengste for å i det hele tatt nevne etnisk opphav. Selv om de gauler Allahu Akbar for full hals mens de holder på tyr PK media gjerne først til psykiske lidelser. Har de hatt en vanskelig barndom? Er de ikke egentlig selv offer? Skyldes det rasisme fra hvite menn?
Redigert 19.01.2019 kl 11:53 Du må logge inn for å svare

"Jada, vi vet vel litt om hva som skjer dersom en nordmann dreper eller skader en brun utlending. Da blir det gjerne endeløse reportasjer hvor gravende journalister bretter ut liv, oppvekst og vennekrets. "

Nå har det ikke vært så mye islamsk terror i Norge men i andre land så har man fasktisk undersøkt påstanden du kommer med her.

Terrorist attacks committed by Muslim extremists receive 357% more US press coverage than those committed by non-Muslims, according to new research from the University of Alabama. The researchers controlled for factors like target type, number of fatalities, and whether or not the perpetrators were arrested before reaching their final statistic.

https://www.theguardian.com/us-news/2018/jul/20/muslim-terror-attacks-press-coverage-study
Redigert 19.01.2019 kl 12:00 Du må logge inn for å svare
dirken
19.01.2019 kl 12:08 648

Med all respekt å melde Sotah, så blir det der litt vel enkelt.

Dekningen av denne saken kan jo sammenlignes med en helt ordinær hit-and-run.
Sak 1: Kvinne hardt skadet etter påkjørsel. Politiet jakter mann i bil.
Sak 2: Politiet pågrep mann som kjørte på en kvinne og forlot åstedet.
Sak 3: Pågrepet mann siktet
Sak 4: Finnes ikke. Saken avsluttet.

En vesentlig forskjell er at dette for faen ikke er en trafikkulykke.
Sotah
19.01.2019 kl 12:12 644

Hva er det du vil at de skal skrive, da, dirken?

Mannen som er siktet for terror etter å ha knivstukket en person i en Kiwi-filial i Oslo sier han vil fortsette å drepe dersom han løslates, forteller Ola Lunde, forsvareren til den siktede.

– Dessverre er det sånn at han sier at han vil fortsette med disse aksjonene dersom han løslates. Det er jo farlig.

Forsvareren sier også at det var tilfeldig at den siktede reiste til Norge.

– Han kunne like godt gjort det i Sverige.

På spørsmål om den siktede hadde planlagt lastebilangrep svarer Lunde bekreftende.

– Han sier selv at det er noe han har tenkt på å gjøre.

https://direkte.vg.no/studio/nyhetsdoegnet#!verbatimId=5c4304a45152f71258a7e357
dirken
19.01.2019 kl 12:15 641

Fyren virker jo ganske besatt på å drepe. Sier han planla lastebilangrep og at han vil fortsette å drepe om han slippes ut. Ser saken får mer oppmerksomhet nå på VG. Godt men sent. Hvem er denne personen, hvordan han kom til Oslo, hvorfor han kom til Norge, hva han gjorde i Sverige før han reiste til Norge, hvem han kjenner i Norge, hvor han oppholdt seg før han tok med seg en kniv på nærbutikken for å gjennomføre det han selv mener er terror og som derfor vanskelig kan være noe annet?
dirken
19.01.2019 kl 12:18 637

Nå gjør du deg vanskelig Sotah. Når har mangel på konkret informasjon NOENSINNE holdt sensasjonalistiske journalister fra å skrive, spekulere, intervjue eksperter fra nær og fjern, gjenta til det kjedsommelige "dette vet vi" osv? Svaret er aldri.

Spørsmålet er ikke nødvendigvis hvordan han kom deg til Norge men hvordan han kom seg inn i Schengen.
Jeg har fortsatt ikke fått svar på om russiske statsborgere må ha visum for å komme hit, isåfall, hvem utstedet visumet?
*JBJB`
19.01.2019 kl 12:20 635

Hei pol/folkens:))

Og...korrekt beskrevet, pol - vi husker alle Benjamin Hermansson saken - det var ikke måte på til oppstandelse, rosetog og minnemarkeringer - egen byste og årlige fakkeltog ble det vel også - arabermedløperne har en egen agenda for å mørklegg og fordekke alt som kan minne om Quaranens befaling til brutal adferd mot alle murtadder (vantro, frafalne) - slik skal ikke folket vite, vi skal fortsatt lures til å tro på at Islam er fredens religion og at det vil gå seg til etter hvert- jamenn politikerne sa jo...- jamenn, jamenn media skrev jo...ZnageZz.....

https://www.document.no/2019/01/18/frykten-for-a-lese-koranen/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Etter Utøya 22/7- proklamerte jensmann "mer åpenhet og demokrati" De åpne grensene gir fri flyt av kriminelle, voldtekter, knivstikkere, islamister med mer. Det er sosialistenes bidrag til et bra samfunn som blir stadig mer utrygt. Knivstikkerne er overalt. Sosialistene kaller 22/7- et nasjonalt traume, et angrep på demokratiet. Dette er hyklersk, brød og sirkus for folket, mens de stadig ivrer for mer import av asyl, innvandring og flyktninger. Det er dette som gir et mer utrygt samfunn. Det siste Norge trenger er flere arabere, islamister og andre med århundrer lang tradisjon for å knivstikke, lemleste, halshugge og hate ikke-muslimer. Sosialistene er ikke opptatt av folkets trygghet. De setter "flyktningers" trygghet foran folkets trygghet. Dette kaller de en streng og rettferdig asyl og innvandringspolitikk. Det er vel snart drept flere norske borgere enn hva ABB drepte på Utøya. Sosialistene snillisme og naivitet er som Kardemommebyloven: "Man skal ikke plage andre, man skal være grei og snill, og for øvrig kan man gjøre hva man vil" Og er man ikke grei og snill overlater man knivstikkerne til rettsapparatet. Tilbake ligger ofrene, skadet for livet, drepte og familiesorgen. AP lærte lite av 22/7- Hvordan kunne Norge få slike destruktive krefter? Jo det skyldes innvandringen. Alt henger sammen med dette. Det ser vi over hele Europa, Brexit, og den muslimske terroren som nå er kommet med flyktningene fra midt-østen over til Europa. Det er politikerne som importerer islamterroren. Bare et tidsspørsmål før neste terroranslag mot mannen i gata, samme hvor i Norge. Det er risikosport å ta buss, tog trikk, gå på kino eller ferdes i gata
Redigert 19.01.2019 kl 12:34 Du må logge inn for å svare
KalleQ
19.01.2019 kl 12:40 615

Slikt avskum skal selvsagt ikke få lov til å leve...kan noen forklare hvorfor slike drittsekker skal taes vare på?

Det å hindre folk å komme inn i landet virker å være håpløst. Vi er naboland til et rottereir med minst 3000 potensielle terrorister. Det er vel bare det antallet SÄPO tør å komme med, så sannheten er vel nærmere 10 ganger så mange?

Det spørsmålet som media nå burde ha spurt er om hva politiet kunne ha gjort for å forhindre dette. Støre og Hareide fikk som kjent forhindret politiet, PST og innvandringsmyndighetene muligheten for å internere potensielle terrorister. Jonas mente det var viktigere at disse terroristene ikke får sine menneskerettigheter krenket.

Så selv om politiet hadde fått tips eller mistanke om at denne karen muligens ville begå terrorhandlinger i Norge, kunne de bare ha låst ham inne i 72 timer. Deretter måtte de ha sluppet ham ut og heller ventet på at han hadde foretatt et angrep. Det å i løpet av 72 timer klare å bevise, utenom enhver tvil, at en ukjent russisk statsborger utgjør en fare for det norske samfunnet, er nok en tilnærmet umulig oppgave.
KalleQ
19.01.2019 kl 12:54 607

Han viser ingen anger heller for angrepet, det i seg selv gjør at det bare er å kaste han til haiene..helt innafor

Enig. Hurtigdomstol og en kule på statens regning. Det er alt vi trengt å kaste bort på dette svinet.
KalleQ
19.01.2019 kl 13:09 594

Helt klart. Hvorfor bruke massevis av penger på et slikt avskum. At drittsekken bare er 20 år spiller ingen rolle

Alder er helt uinteressant. Behandling er bortkastet.
KalleQ
19.01.2019 kl 13:14 586

Hvis de vet at de får ei kule i panna ved slike handlinger. så har de et valg og færre vil gjøre det. Veldig enkelt å forholde seg til. Tenk hvis vi hadde begått slike handlinger i deres hjemland, ja da hadde kula sitti i panna umiddelbart. Men de vet at her i landet får de den beste behandling og blir tatt på med silkehansker, så da er det fritt frem

Han blir nok neppe kastet til haiene eller påspandert en kule. Derimot vil han få et laangt opphold på Norges mest sikre fengsel. Der vil han bli tatt i mot av en gjeng psykologer og terapauter som vil prøve å "omvende" denne muslimen.

Dette fengslet har vel en døgnpris på mer enn 10.000 kr., så skattebetalerne må virkelig åpne sine hjerter og lommebøker. Etter noen år blir han sikkert "kurert" og overført til Halden fengsel hvor han får en 12 kvm. hybel med TV og internett.
Redigert 19.01.2019 kl 13:17 Du må logge inn for å svare
KalleQ
19.01.2019 kl 13:22 579

Dessverre er et akkurat det som kommer til å skje ja..helt fryktelig at man skal bruke penger på et slikt avskum. Penger blir brukt på slike drittsekker, mens eldre må ta til takke med grisemat på sykehjem