Hva skjer i Idex akkurat nå?


Hva skjer? Kursen går opp og ned som en jojo. Jeg har kjøpt litt aksjer i Idex den siste tiden. Har en god magefølelse nå.
Sente
10.02.2019 kl 20:13 1328

Vi vet ikke når sertifiseringen av kontaktløse kort startet, vi kan regne med de kjørte noen piloter først.
Fra Q3 presentasjonen har vi "Confident in dual-interface ‘certification’ and volume delivery by mid-2019" Om dette er i rute eller ikke er vanskelig å si. Håper dette blir oppdatert på Q4 presentasjonen.

Kanskje de tweetet den videoen for å "feire" at sertifiseringen er i boks? ;)
Møyfrid
10.02.2019 kl 20:59 1297

Det er i så fall ekstremt mye hemmelighold rundt dette i forhold til verdenslederens historiske kommunikasjon med markedet.
Sente
15.02.2019 kl 08:55 963

Da har FPC kommet med sine Q4 tall og de kommer med noen sterke påstander, f.eks:
Fingerprints: 17 market tests of contactless biometric smart cards have been published in the world to date, 16 during 2018. Our FPS are used in all 17 tests of contactless payment cards that have been published to date, which is testimony to the strength of our offering.

Først er jeg noe overasket over antallet, siden de har ikke meldt så mange tror jeg. På deres egne sider (https://www.fingerprints.com/solutions/smart-cards/) skriver de bare om 8. Så skriver de published tests, men de teller kanskje ikke Feitian's Idex pilot som en test eller som published? Eller teller de kun contactless, mens "andre" tester er duel interface? Kreativ telling eller...?
Håper vi får en oppdatering fra Idex på piloter og slikt på deres Q4, for det trengs nå.

Tror ikke du skal ta disse testene seriøst. De handler nok mer om brukeropplevelser, tekniske utfordringer i bruk osv.

Dette spiller ingen rolle opp mot sertifisering, der er det i hovedsak sikkerhet som gjelder.
Det er det så vidt meg bekjent ingen som har, bortsett fra verdenslederen - på contact.

Altså, slik det ligger nå har verdenslederen en fordel.
Redigert 15.02.2019 kl 09:07 Du må logge inn for å svare
Sente
15.02.2019 kl 09:56 923

Jeg tar ikke slike uttalelser veldig seriøst. F.eks. sa Zwipe på sin "pengehenting" presentasjon at Idex kun hadde kjørt to piloter og disse i var 2017, og den ene var med batteri i kortet.
Godt mulig de blander sammen tester og piloter/trials i sammen ja.
Og trodde aldri jeg ville se deg skrive at Idex har en fordel. :)

Rett skal være rett, Sente.

Det endrer dog ikke mine meninger om man ser langsiktig.

Tror nok flere og flere ser, eventuelt vil komme til å se, at biometri er og blir et nisjeprodukt. Det blir ikke så stort som enkelte vil ha det til. Det store spørsmålet er om noen i det hele tatt kommer til å tjene penger på dette.

Ting har forandret seg for Møyfrid. Han vil nå ha kursen opp! Forandring skjedde denne måneden. @Møyfrid har alltid et eget motiv med sine kommentarer.

Vi skal mye opp nå. Møllfrid har dekt inn shorten sin.
Sente
16.02.2019 kl 18:44 624

Litt gammel fransabank lansering film, men ellers kjekt å se igjen...

I nær fremtid...
Nært forestående...
Bla, bla, bla...
🤥🤥🤥

Helt enig, ganske lei utrykk som ikke sier noe som helst om tidsperspektiv.
Nær forestående kan like gjerne være 4 år som 4 mnd.
Nær forestående, ja i forhold til hva?

Ja, alltid artig å se litt tilbake, som her - fra 4 år tilbake....

Idex-partner klar til masseproduksjon

Idex la frem kvartalsrapport tirsdag morgen, og melder at partneren Card Tech nå står klar til å masseprodusere Card Tech Smart Card, som er det første ISO-standardiserte biometriske kortet.

Get Adobe Flash player
Artikkel av: Helene Kleppe
24. februar 2015 - 08.56

Idex melder om et tap etter skatt på 41,2 millioner kroner i 4. kvartal 2014. Samme kvartal året før tapte selskapet 23,8 millioner.

Periodens resultat før skattekostnad var -40,6 millioner. I tillegg har selskapet bokført annet tap på 1,2 millioner. 4. kvartal 2013 var tap før skapp 23,8 millioner.

Dette gir et tap per aksje på 0,10 kroner, mot 0,07 kroner i tap per aksje samme kvartal 2013.

Utviklingskostnadene har økt med 10,1 millioner kroner siden 4. kvartal 2013. I det samme tidsrommet har øvrige driftskostnader økt med om lag 4 millioner og lønnskostnadene med cirka 3,7 millioner.

Selskapet har bokført 1,2 millioner kroner i driftsinntekter i 4. kvartal 2014, opp fra 405.000 kroner samme periode året før.

Idex har ikke gjeld. Og ved utgangen av kvartalet, den 31. desember 2014, hadde selskapet reserver etter forpliktelser på 178,8 millioner kroner.

I meldingen sier selskapet at partneren Card Tech nå står klar til å masseprodusere Card Tech Smart Card, som er det første ISO-standardiserte biometriske kortet.

https://www.hegnar.no/Nyheter/Boers-finans/2015/02/Idex-partner-klar-til-masseproduksjon

En svale alene gir ingen sommer. Så bra alt som skjer i markedet; kunder, tester, piloter, leverandører, teknisk og ressurser som legges ned mot det som skal bli en inflection point.

...og det skjer i verden, samtidig.

Her må man være forberedt på å levere hundretusenvis av enheter til millioner i vekst måned til neste. Også 10-doble dette i løpet av 6-9 måneder.

Deretter doble.

Hvis dette går bra, så blir det en rar vekstkurve. Jeg sier hvis, for det er risiko. Men målsetningene er å treffe en slik rar vekstkurve av en rakett som skal ta av i en rett bane i 12-18 måneder når den tar av. Også sider de at dette tar av i 2019.

Min vurdering er at dette er forbi både lotto, og opsjoner når det kommer til sannsynlighet for å vinne frem. At det er noe konkret som burde vært priset inn. At det kun er verdimodeller kjent fra farmasi som kan benyttes. Spørsmålet er hvor bra det blir.

Vel, så langt er mye priset inn allerede... På tide å levere.

Så vidt jeg vet er «IDEX-tilbederne» de eneste som har LUKKEDE TRÅDER på HO. Det tilsier at man er livredd for motforestillinger til sine luftslott, dagdrømmer og fantasier, fordi man har nær NULL realitet å fare med  :)

Redigert i går kl 19:54 Du må logge inn for å svare

Det sier litt når det er den enste forklaring du klarer å komme på! - Lykke til med å klare å komme med andre konklusjoner... 🤣👍 smart du🤪

Svaret ditt viser hvorfor du startet Februar 2019 - (Lukket Gruppe). Svarer med personangrep og NULL rasjonelle argumenter for lukket tråd/gruppe  :)

My point! - Du klarer ikke å komme med en konklusjon hvor du ser synspunktet fra den andres side. Kun konklusjoner som er nedlatende for andre... 👏
Jeg har en nyhet til deg, du kommer aldri til å treffe med dine konklusjoner 😜 så ingen poeng å prøve en gang 🤣👍
Redigert i går kl 20:20 Du må logge inn for å svare

Ta en titt på side 14 Q3-presentasjonen.
Lykkes de,kan det bli svært morsomt fremover!

Jeg tror de fleste her inne har ingen problemer med saklige negative kommentarer. Men de få som er kritiske til Idex har en generell useriøs og nedlatende tone, f.eks. konstante referanser til "verdenslederen" og omtale motparten som en "menighet". Slikt legger ikke grunnlag for en god diskusjon. Da blir valget mellom avsporinger eller ingen diskusjon ser det ut som.
Jeg har forståelse for at enkelte ønsker å stenge ute folk som ikke respekterer andre. mtp hvor dårlig "blokker bruker" funksjonen er, er jeg overasket det ikke finnes flere lukkete tråder.

Vi har veldig fokus på bankkort, men i presentasjonen ligger finans kun med 5 av 11 blokker. Mulig startskuddet går her, men det offentlige vil dra volumet parallelt. Også kommer retail, ja. I praksis skal man da vokse mer i andre segmenter enn finans.

Presentasjonen sier også at markedet i volum skal 100 ganges fra 2018 til 2019.

Hva er problemet med å referere til IDEX som verdenslederen, når IDEX starter nær 100% av børsmeldingene sine med:
IDEX Biometrics (IDEX ASA), the leading provider of advanced fingerprint identification and authentication solutions

Og husker jeg riktig, har IDEX i et par børsmeldinger også inkludert ordet world.

«IDEX-sekten» tar seg selv ikke bare særdeles høytidelig, har NULL sans for humor, men er også ekstremt hårsår. Kan det skyldes noe annet enn at IDEX så langt ALDRI har levert noe annet enn luftslott, og at «IDEX-sekten» har nær NULL realitet å fundamentere sine luftslott, dagdrømmer og fantasier på, bare håp, tro og kjærlighet?

Hadde IDEX virkelig vært the leading provider og en pengemaskin, hadde det bare vært dumt å harselere litt med «IDEX-tilbederne», og de hadde heller ikke brydd seg, men bare ledd.

Redigert i går kl 23:17 Du må logge inn for å svare

Fing: World-leading biometrics company,
Next: a global leader in fingerprint sensor technology
Idex: the leading provider of advanced fingerprint identification and authentication solutions
Zwipe: "Biometric technology company Zwipe" (Eneste fornuftige?)
(tatt i fra nylige børsmeldinger/news)

Allikevel er det kun Idex som får den ærefulle tittelen verdenslederen her inne. Sarkasme er vanskelig å overføre skriftlig, men jeg tror dette er et godt eksempel på korrekt bruk.
Personlig bryr jeg meg veldig lite og i motsetning til andre, prøver jeg å svare Møyfrid og co "høflig" og saklig. Og jeg må innrømme jeg syns det er morsomt med "verdenslederen". Det sier noe om personen bak innlegget.
Grunnen jeg nevnte det er at jeg skjønner de som ønsker en lukket gruppe, men jeg syns lukkete tråder bare lager mer problemer med at en må lese to tråder for å se alle sine meninger, f.eks. Møyfrids innlegg her 13.02.2019 kl 20:54 i "Mastercard partnerships" tråden som var et svar på mitt innlegg i den lukkede tråden.
Redigert i går kl 22:47 Du må logge inn for å svare

Spot on 😀

Og det er derfor det er så herlig å være her og røre i grøten.

Har ikke sett en topic med en menighet med større skylapper 😀

Mens pengene renner ut.... 😀

Velfortjent Fing: World-leading biometrics company, med 1 mill sensorer solgt hver eneste dag.
På toppen av det hele Iris og facial recognition,10 års avtale med automobile industrien,44MSK inntekter fra IOTpr kvartal
Snart Optisk sensor og Ultralyd sensor noe Apple forsatt ikke får det til.
Kun Qualcomm som har ultralyd sensor og den er dyr 17dollar ikke fungerer optimal
Redigert i går kl 22:55 Du må logge inn for å svare

Når IDEX snart er en 23 år lang sammenhengende fiasko, som aldri har tjent ett øre,
er det å titulere seg selv som the leading provider, bare latterlig komisk  :)

Og et godt bevis på at «IDEX-sekten» tar seg ikke bare litt, men særdeles høytidelig, er at den er den eneste «HO-sekten» med behov for lukkede tråder/grupper.

Redigert i går kl 23:24 Du må logge inn for å svare

Helt enig 😜 det er bare til å le 🤣 Du ser jo ikke poenget en gang. Poenget er ikke at det stadig refereres til verdenslederen, men er jo holdningen og motivet bak det. Men det er noe du aldri kommer til å forstå 😜.. så da er det som en kommentator her inne har sagt.. Da er det bare til å le 😜🤣

Personlig synes jeg det er helt fantastisk å ha en tråd hvor man slipper kommentarer fra dere.. Har dere noe å si så si det her eller en hvilken som helst annen tråd. Slutt å grin, du får delt dine fornuftige og kloke innslag uansett. igjen, slutt å sutre... bli voksen.
Redigert i går kl 23:49 Du må logge inn for å svare

Mener Idex har mulighet å ta del av BSC markedet om de gjør alt riktig får kostnadene nede og de finner produksjon metoder som får prisen under 3 dollar.Idex sikter å ta 30% av markedet ikke umulig hvis de klarer å følge etter med Fing priser
Mener Fing kommer til å lede kampen

Når IDEX snart er en 23 år lang sammenhengende fiasko, som aldri har tjent ett øre, samtidig som det konstant har lovet aksjonærene at det store gjennombruddet er rett rundt hjørnet, er det tillatt å ha en humoristisk og avslappet tilnærming til selskapet og dets tilbedere.

Redigert i dag kl 01:07 Du må logge inn for å svare

Har vanskelig for å se at jeg noen sinne har sutret over «IDEX-sekten» sitt behov for lukkede tråder/grupper. Men når
«IDEX-sekten er den ENESTE «HO-sekten» med behov for lukkede tråder/grupper, er det regelrett å trygle om å bli litt uskyldig mobbet. Basic psykologi, 1. semester pensum.

Redigert i dag kl 01:08 Du må logge inn for å svare

du og dine "logiske" konklusjoner 🤣 Jeg har aldri blitt opplært til å mobbe, jeg vet ikke hvilken opplæring du har hatt da.. 😁 Basic psykologi? 1. semester pensum 🤣 sier du det? 😂🤣 lykke til videre med din "basic psykologi" som gjør at du kan slippe å ta ansvar for dine egene handlinger... 👍
Redigert i dag kl 01:41 Du må logge inn for å svare

Ja du bestemmer jo selv hva som er tillatt.. PS! et lite hint! Det er ikke snakk om hva som er tillatt eller ikke tillatt. Men at det er konsekvenser av dine handlinger/ord. Selv om du ikke bryr deg eller vil få noen konsekvenser selv, så vil det påvirke andre som igjen kanskje vil påvirke hvordan de føler seg rundt deg. Så hva som er tillatt, ja, bare kjør på du 👍 Dette blir bra for deg dette 👍