PLCS. 14.01.2018


Åpning på 1,20.
Håper ikke selger lar seg presse ned. Her er det stillingskrig.

Ikke engang roboten gidder å handle i dag. Hvordan skal dette ende ? :-)

Hadde vært greitt av ledelsen å legge ut ny aksjonærliste etter salget til catella. De vet jo at aksjonærene lurer...kanskje jpm som handler med 2 kontoer?
Lilleulv
21.01.2019 kl 16:14 1160

Da har jeg sendt dem en mail ang oppdatert aksjonærliste, så får vi se :-)

Endelig slutt på robothandelen i Polarcus ??? Det skal bli intresant å se hvem som stod bak og klarte å presse ut Cantella. Vi får svaret når aksjelisten legges frem neste gang anntar jeg. Så nå når nok strake veien opp igjen til der aksjekursen bør ligge.
Stubben
22.01.2019 kl 11:53 922

Kan se ut som at det er vanskelig å få pilen til å peke oppover.

En positiv nyhet så passerer vi 2 kr på et blunk. Nå er det stille før stormen

Aksjonærlisten topp 20 oppdateres sannsynligvis mandag 4. februar.

Hvorfor denne dato? :)
anderix
22.01.2019 kl 21:39 655

Er ikke nytt kursmål 0,80? Da fungerer vel det som en magnet før den skal opp igjen,

Plcs sto seg faktisk bra på dårlig oljebørs idag.
Følgende tildeling har gått meg hus forbi, men leste den nå.
Med den store tildelingen fra adnoc i sommer, så ser det jo ut til at det satses mye på leting offshore på disse kanter?

https://www.atlanticcouncil.org/blogs/new-atlanticist/adnoc-announces-new-oil-and-gas-exploration-licenses-at-atlantic-council-s-2019-global-energy-forum

Stubben
23.01.2019 kl 07:31 518

Får håpe PLCS kan få oppdrag. De har en ypperlig teknologi for seismikk. Det som holder kursen nede er jo gjeldsbyrden. La oss håpe at der kommer frisk kapital på eiersiden. Det er ikke mye som gir oss løft for tiden og når da i tillegg disse dommedagsprofetene får spalteplass, blir det frustasjon.

Ny aksjonærliste er lagt ut. Veldig bra Polarcus. Dette viser en positivitet vi kan være stolt av. Så hvordan skal vi tolke dette. Noen har holdt på med robothandel for å få ned kursen i det siste. Hvem og hvorfor får vi vel aldri vite. Er det slutt på dette spillet nå.? Det blir spennende å følge med på fremover. Jeg velger å tolke det på min måte hvem som står bak så får andre gjøre opp sin mening. Ha en flott Polarcus uke videre.

Det var kjapt :)
Med utgangspunkt i desember så har North energy kjøpt seg mye opp igjen, mens ABG Sundal Collier ser ut til å kastet mange kort. I tillegg til disse to jp morgan securiti, så er det en jp morgan chase som har kommet høyt opp på listen.

Mistenker at det er mange jp morgan kontoer lenger ned på listen som ikke vises på top 20....

Må vel begynne og nærme seg en kraftig rekyl her no kjøp