Targovax


Noen som har sett disse før, er er de nye??

ONCOS - 102 may offer new hope for treating malignant pleural mesothelioma
https://m.youtube.com/watch?v=OvqsWuU-Eg4

ONCOS -102 Mechanism of Action
https://m.youtube.com/watch?v=K_PfmBpa38A
Redigert 13.01.2019 kl 19:44 Du må logge inn for å svare
SomSa
23.01.2019 kl 13:12 3611focuss
Magnus har snakket om Memorial Sloan Kettering + TG01 i flere anledninger også etter FFN data, blant annet hos Redeye, Erik er en uerfaren person og bør vite mer enn en småaksjonær som skriver på Hegnar forum. Hør på hvordan Magnus svarer på spørsmålet om TG01 og forteller blant annet om.

- Memorial Sloan Kettering har skrevet protokoll og guideline for USA
- Memorial Sloan Kettering har vist stor interesse for TG01

Tidslinje 19:50
https://redeye.solidtango.com/video/targovax--4

Redigert 23.01.2019 kl 13:13 Du må logge inn for å svare

Hahaha.. Erik en uerfaren person.. check again....
Hvorfor sende "stjerna" Jadeberg til et slik fjotte seminar i sverige som ingen bryr seg om? Tror ikke AZ og Merck talar svenska... Tenker han har mer enn nok å gjøre som CMO om dagen med protoklller for TG01 avtalen og ONCOS utviklingen...
aborum
23.01.2019 kl 13:26 3564

Netop dette har jeg addresseret tidligere. Redeye seminaret/konferencen krævede ikke deltagelse fra en CMO (bemærk af der ikke var specielt stort fremmøde af CMOs blandt de øvrige selskaber); selskabet skulle blot repræsenteres og næste gang tager jeg gerne imod opgaven fra TRVX (jeg mener bestemt, jeg kan matche Eriks performance on stage).

Bemærk iøvrigt at Magnus Jaderberg på ovenstående præsentation @ 27:00 deler tidlig indsigt i strukturen på ONCOS v2.0 .. CD40L nævnes som transgen (meget spændende).

(CD154, also called CD40 ligand or CD40L, is a protein that is primarily expressed on activated T cells and is a member of the TNF superfamily of molecules. It binds to CD40 on antigen-presenting cells, which leads to many effects depending on the target cell type).
Redigert 23.01.2019 kl 13:30 Du må logge inn for å svare
SomSa
23.01.2019 kl 13:40 3524


Slike presentasjoner skal bety lite på aksjekursen siden det er repetisjon av gamle ting og alle vet. Når fyren sier selv at Targovax skal bruke slike anledninger til å gjøre omverden kjent med selskapets produkter burde han benytte denne anledningen. Jeg dritter i Erik og hans inkompetanse, kommende TG01 nyheten er viktig og vi venter med spenning på dette.

aborum
23.01.2019 kl 14:41 3425

CRI (Cancer Research Institute) er bl.a. opbygget omkring en afdeling med det formål at sikre due dilligence på lægemidler. De tager kontakt til selskaber, de mener kan være interessante at kombinere og understøtter efterfølgende en række kliniske studier økonomisk (i dette tilfælde 80%) via non profit kapital. Når CRI tager kontakt til TRVX for at tilbyde 80% finansiering af kliniske studier, bør dette give anledning til opmærksomhed.

Man kan fx sammenligne immunrespons i procent mellem to onkologiske vira:
Amgen's Imlygic (herpesvirus): 30%
Targovax ONCOS (denovirus): 100%

Safety profile:
Amgen's Imlygic (herpesvirus): "incomplete (herpes vira can cause long term complications)"
Targovax ONCOS (denovirus): "complete"

Magnus Jaderberg deler ud af denne spændende information og meget mere på https://redeye.solidtango.com/video/targovax--4 @ 28:30. Det er absolut et "must see" seminar for nye aktionærer.
Redigert 23.01.2019 kl 15:49 Du må logge inn for å svare

ONCOS har vel 100% respons? TG som har 94%...
tilly1
24.01.2019 kl 08:31 3131

Enda en som ønsker kursen lavere? Kan bli sur av slik
kaunis
24.01.2019 kl 10:01 3018

Kurser går alltid opp og ned, Daytraderne har snakket ned aksjen siden Redeye konferansen ikke kom med noen uventede nyheter. Så vet vi at dette vil skje, for dette skjer alltid etter en oppgang i TRVX. Her er så mye usikkerhet at Daytraderen har et eldorado for å lure de som ikke helt tror, men håper på et gjennombrudd for TRVX .Da får vi lett selgere nedover noen dager etter, og daytraderne er de første som selger for å hente den lille gevinsten de måtte ha og setter det hele i spill med det .
Men men, en dag sitter de i saksa, og det er når de ikke får være med på det store spranget opp ved en eventuell kjempe nyhet om en SOC eller god avtale eller et gjennombrudd i forskningen/ oppkjøpstilbud. Da blir det IKKE småpenger de utenfor må betale for bare EN aksje i TRVX.

Det kan være snakk om flere titalls kroner i oppgang på denne dagens åpnings-auksjon på OSE. Alle de tidligere gevinstene kan bli lommerusk i sammenligning ved det å ha hatt hele beløpet i TRVX aksjer over år. Det er bare tiden som vil gi kunne gi det rette svaret, men DEN SOM IKKE VÅGER KAN HELLER IKKE VINNE den store gevinsten. Tolmodighet er ORDET.

Straight to the point Kaunis, tålmodighet er det eneste som gjelder i TRVX og stort sett farma i det store og det hele. Trading i disse aksjene er ikke et lineært spill slik det er for mange andre selskaper på børs som er tett korrelert med oppgang / nedgang i råvarer, ratebevegelser og generell børsoppgang / nedgang. Det kommer selskapsspesifikke nyheter 1 - 5 ganger i året i farma, og dette er det særs vanskelig å vite når kommer, så det gir et dårlig klima for trading. Av og til er handelen i aksjen tilnærmet lik null, så selgerne må stadig senke nivået for å komme seg ut. Min anbefaling er at tradingmidler bør settes i aksjer som korrelerer tettere med daglige bevegelser, og at farma ikke gir gode vilkår for daytrading.

Det vil mest sannsynlig komme en melding brått på oss alle som gir enorme kursutslag, og selv om det av og til er en gedigen prøvelse å holde ut til denne dagen kommer, gjerne i spedd med mye frustrasjon over enkeltutslag i aksjen underveis man ikke skjønner noe av, så er det verdt det når lønningsdagen kommer :)
Her må man våge å tørre, og klare å definere kapitalen som langsiktig.

For oss som har gründet noen selskaper opp gjennom årene så vet man at de sorte tallene sjeldent kommer før om noen år, J-kurven er noe man må påregne, men når businessen så skyter fart og andre også vil ha det du har skapt og eier, da blir det så moro at man fullstendig har glemt alle tunge og frustrerende stunder man hadde i oppstarten. Jeg tror både TRVX og NANO vil være to slike caser, og anbefaler alle som setter midler her å legge bort forventninger om ekstrem avkastning enn måned eller fem frem i tid. Det kan selvfølgelig skje, men da blir det en vanvittig bonus, men at man kan forvente mange-gangen når 2020 lukkes er jeg i liten tvil om.

Så spør deg selv før man går inn i begge disse; finnes det bedre alternativer for å generere så høy avkastning i løpet av 14 - 20 måneder, eller fremstår dette som så attraktivt at det er verdt risk / reward? Hvis svaret er at man ønsker å ta loddet, så vær fokusert på å glemme de daglige svingningene frem til i alle fall 12 måneder har gått.

Jeg var med i Algeta, og satt helt i mål med 80 % av det opprinnelige, så jeg vet av erfaring at det er kun TÅLMOD og CONFIDENCE som gjelder. For like viktig som å ha tålmodighet er evnen til å kunne sitte gjennom den fantastiske oppgangen som ofte spiller seg ut uten å ha kastet alle kortene etter 40 - 50 % oppgang, for det kan fort ende opp med det tidobbelte har man is i magen.
Redigert 24.01.2019 kl 10:26 Du må logge inn for å svare
SomSa
24.01.2019 kl 10:37 2939


Ingen forventet noe nytt, men når Klas Palin sa til forsamlingen at TG01 studien er sluttet pga bedre data fra en konkurrent forsvarte ikke Erik TG01. Han falt i en dyp koma selv om han kunne ha gitt viktige info om konkurrentens giftige og dødelige data, og kommende planen om TG01.............mange nordmenn, svensker og dansker så på dette. Dersom han hadde klart å overbeviste noen investorer om TG01 er ikke død og de satser på godkjenning av vaksinen etter fase 2 var aksjen over 10 nå.
Så lenge Targovax fortsetter med slalåmkjøring og monkey business er aksjen død. De skal bestemme seg hva de skal gjøre og hva skal de si, og fortelle det samme i alle anledninger.
kaunis
24.01.2019 kl 10:53 2900

Sidelinjen, som om jeg skulle ha skrevet det selv, helt enig, og det er dette jeg tror mange ikke helt har tenkt igjennom og lett panikkselger om noen en dag selger seg ut, av div. grunner og det blir mange aksjer til salgs.I farma, med en så lang horisont, vil en måtte regne med at noen trekker seg ut og da kan det fort bli en del tusen aksjer til salgs. Når det gjelder trading, så er det som du skriver, at farma-aksjer ikke er noen yndlingsakjer å trade i, men når det skjer noe, både foran begivenheter og særlig etter, at en må holde hodet kaldt og ikke bli revet for lett med.Det er MÅLET, en alltid må ha helt klart.

Gode betraktninger, verdt å tenke over for alle som driver med aksjer.

Deilig.. har tenkt lignende tanker siste tiden... topp 10 sitter stille og omsettningen er lett å manipulere for de små, bare se hva som skjer med kursen når Meyerløkka kjøper og selger. Jeg tenker også at ved riktige nyheter, vil det komme STORE sprang kursmessig, da er det kjipt å ikke sitte på aksjene sine.. hadde jeg hatt noen mnok mer, ville jeg spist opp traderene, en etter en. :)
Bingo123
24.01.2019 kl 11:55 2768

Ny stilling utlyst. Denne gangen research assistant

https://www.targovax.com/about/Careers/default.aspx
aborum
24.01.2019 kl 12:29 2703

Har overvejet at tage kontakt til TRVX ang. oprettelse af ubetalt stilling som IR støttefunktion, når selskabet tager på mindre konferencer. Der foregår vel også en del i danmark, hvor det kunne være relevant at dække selskabet og sikre, at budskabet om fx FFN leveres i klar tale.

:)
kaunis
24.01.2019 kl 14:04 2612

Det eneste som kan være grunnen til ikke å ville trekke TG01 på banen, kan være, at det har de blitt enige om.Kansje det ligger noen føringer som de ikke vil skal komme frem akkurat no?.Det er ikke så lurt å ikke opplyse om ting som er viktig og som er så sensitiv som akkurat TG01 sin tilbakekomst . Sikkert mange som vil vite hva som er planen videre og som kan være litt hemmelig akkurat no? Uten om det, så er det amatørmessig og ikke ha kunnskaper om TG01 eller la anledningen gå fra seg i et slik selskap, med å gi markedet siste utvikling.

Åpenbart noen som ville dumpe noe TRVX for å kjøpe NAS også!
frs2904
25.01.2019 kl 08:13 2369

Sommeren 18 ble det sagt at i løpet av et par måneder skulle vi få vite den videre planen for TG. 15 oktober ble det endret til, i løpet av noen måneder. Nå er det snart 4 måneder siden 15 oktober. I mitt hode er noen måneder mer enn 2 og mindre enn 6. Om ledelsen fortsatt skal ha troverdighet, så bør vi snart kunne forvente en melding.
quattro
25.01.2019 kl 10:45 2236

hvorfor tror du Wicklund ikke nevnte TG med ett ord - kun nevnt kjapt i oppsummering av pipeline
i mitt positive og muligens naive hode tolker jeg det som at svar på spørsmål rundt dette akkurat nå, i ettertid vil virke litt underlige da en avtale i all hovedsak kanskje er i boks men at tidspunktet for kunngjøring tydeligvis ikke er ideelt for TRVX (med forståelse fra SKM) - så kan du og vi alle trygge på hva det innebærer

Kan siste dagers kursutvikling tilskrives emisjonen i NANO?
Uansett tok den pent imot på WM 50, ligger nå på WM 100, og kan fort få en ny test av WM 200 = 9.75
aborum
25.01.2019 kl 11:43 2159

Jeg har talt med TRVX IR pr. telefon i dag. Det bekræftes (som forventet), at TG-01 fortsat er top of mind; ledelsen arbejder fokuseret på at afsøge mulighederne for at fortsætte de kliniske studier/kapitalisere på platformen.

Jeg addresserede endvidere den manglende fokus fra Erik Wiklund omkring spørgsmålet på FFN. Markedet mangler en klar og tydelig udmelding fra selskabet på om FFN bliver SoC eller ej, og hvis ja, i hvilket omfang. Dette formidles også pr. skrift i skarp tone til selskabet dd.

Det samlede billede tegner sig dog fortsat mere tydeligt. Min egen vurdering er, at selskabet på linie med det kliniske miljø mangler et tydeligt signal om, hvor FFN hører til i det samlede billede omkring SoC. Alle er i limbo, herunder markedet. Der er en slags non-verified konsensus om at FFN bliver en behandlingsmulighed (del af SoC, eller SoC for de stærkeste patienter), men omvendt er det kliniske miljø jo også hurtige til at sige at der fortsat er et "highly unmet medical need" - der følgeligt bør dækkes af TG-01.

Hvis FFN havde taget markedet, var selskabet allerede for længst færdig med at parkere TG-01. Men TG-01 er bare ikke parkeret, langt fra.
Redigert 25.01.2019 kl 11:56 Du må logge inn for å svare
quattro
25.01.2019 kl 12:30 2096

Hvordan skal selskapet egentlig kunne avklare noe om SoC på FFN ? Dette er ikke noe selskapet kan si noe om bortsett fra å opplyse om toksisitet oppgitt fra FFN presentasjoner - nei, dette er mat kun for spesialister, spesial klinikker, akademia pluss grunnlaget gitt fra FDA og EMA - - - men det er mot disse TRVX må la TG's fortrinn belyses og det gjøres best med sitt samarbeid med SKM !!
Redigert 25.01.2019 kl 12:45 Du må logge inn for å svare

Da får vi bare håpe Wiklund fokuserer på TG-01 og FFN i New York 7.februar.
kaunis
25.01.2019 kl 12:36 2081

Da var det faktisk som jeg tenkte og det var heller ikke overraskende.En bekreftelse på FFN sin mulighet til å bli HEL eller DELVIS tildelt SOC som du mener er en mulighet, er det som må til for å kunne bruke midler/kapital på TG01? Ja, dette er det som er tilstanden pr.dato og da har vi ikke annet å gjøre en å vente.Men, det vil undre meg mye om den farlige giften FFN har, alene skulle kunne stå som SOC, hva med de pasientene Ca 100% som ikke vil overleve ved inntak av deres gift.Dette dilemma må kunne forlanges avklart hurtig, fra gjeldende myndighet/godkjennelsesorgan.
aborum
25.01.2019 kl 13:27 2010

Selskabet må vel selvsagt have en holdning til, og mulighed for at undersøge, det videre forløb omkring FFN vs. SoC da dette danner grundlag for al klinisk forskning. Der er mange måder man kan skabe dette overblik, enten ved at rådføre sig hos samarbejdspartnerne (CRI osv.), selv researche blandt de større kræftcentre (spekulativt), eller andre optioner, som jeg forventer selskabet har pejling på.
quattro
25.01.2019 kl 13:58 1961

joda aborum, men det jeg mener er at dette kun blir indikasjoner og intet som selskapet kan gå ut å konstatere etter samtaler med 3'de part - det de kan og skal konstatere er at FFN er toxic og kanskje for toxic til å kunne bli SoC- men da med trykk på kanskje - - -
andre enn TRVX må fortelle at FFN ikke kan kvalifisere til SoC - …. før FFN kom på banen vet vi fra resultatene til TG at de kunne aspirere kraftig til SoC men ble snytt på konferansen i Wien 2018 - men som sagt er siste ord ikke sagt i denne sammenheng - TG ligger godt an enda !
aborum
25.01.2019 kl 14:20 1922

Selskabet har selvsagt ingen mulighed for at udtale sig definitivt omkring FFNs placering på det fremtidige landkort, men man kan, som pointeres, med rimelighed synliggøre toksisitet, kliniske udtalelser jfr. prof. Palmer om viable patientpopulation og betragtninger omkring quality of life. Det burde være muligt at udtale sig konkret om TG-01s forventede plads på landkortet, ved at illustrere ulemperne til FFN og fordelene til TG-01. Alternativt kan vi jo sidde i halve og hele år, før der opnås klinisk konsensus omkring FFN.

Det jeg forsøger at sige er, at SoC er forskellig fra patient til patient og det bør ledelsen addressere sammen med et tydeligt statement om at de kliniske data så langt tegner et billede af, at "denne store gruppe af patienter vurderes som værende første målgruppe til TG-01".

Hør nå her... jeg repeterer det Erik sa igjen.....

"Et lite biotek selskap kan ikke kjøre ny studie for å matche 5 års data til folfirinox.. dermed satser vi på en ny strategi, mot en mer avansert pasientpopulasjon for å få raskere data."

Uansett hva som skjer med FFN, så vil TG med nytt sponset studie få raskere data og sannsynligvis bli ny SOC basert på pasientgrunnlaget, eller worst case få ax.approv, fast track og alt det shitet der...

Kanskje de tar det med ro fordi de ikke har sjangs i havet på å bruke pengene på TG når ONCOS er i fokus.. raskeste vei for TG til markedet er hvis trvx gjør en deal på oncos og betaler for registreringsstudie selv, om nødvendig... er avtalen de melder nå H1 på TG01 med flere hundre pasienter, så jubler hvertfall jeg!
SomSa
25.01.2019 kl 14:33 1897


Targovax satser på Median DFS for å godkjenne TG01 for bruk etter fase 2:

Gemcitabine: 12.8 months
TG01: 16.1 months for First cohort
TG01: 19.5 months for Second cohort
mFOLFIRINOX: 21.6 months

Forskjellen mellom mFOLFIRINOX og Gemcitabine er 8,8 måneder. Forskjellen mellom TG01 og Gemcitabine er 6,7 måneder. Forskjellen mellom mFOLFIRINOX og TG01 er 2,1 måneder.
TG01 kan brukes mot alle pasienter mens mFOLFIRINOX kan brukes mot friske pasienter
Modifiserte TG01 vaksineregimet (Second cohort) gir nesten 0 bivirkninger mens mFOLFIRINOX gir alvorlige bivirkninger med døden som følge.
Hva sier fornuften her?

Min fornuft sier at blanding av radioterapi og TG vaksine ikke paser sammen.. det ser man soleklart i cohort 2, da vaksinen får jobbe litt ifred...

Så hva skjer hvis man tar CPI + TG? Dfs =60mnd? CR? Gleeedrr meg til TG02 får bevist kombinasjonen...
kaunis
25.01.2019 kl 15:27 1812

ja,det er styrken til TRVX, det er ikke alt som er utprøvd og som vi vet,det er i kombi med utprøvde ting og det gir gode odds for et super resultat.
quattro
25.01.2019 kl 15:39 1785

er vi heldige her kan TRVX besitte 2 virkelige gode produkt kategorier, hvorav Oncos kan bli en såkalt 'blockbuster' - men time will tell !
Nå er kassa passert xxx k's og er på ripa av det jeg kan tåle å tape - men med suksess skal det bli bringebær tærte aborum ;)

Cocktail og kombo er fremtiden. Fornuften tilsier at dette blir et mareritt å kombinere/godkjenne i studier.. hvem har effekten? Derfor tror jeg at mono data blir ekstremt viktige. Type de vi får servert fra tg02 nå i H1...
kaunis
25.01.2019 kl 15:54 1759

Her er det bare å ause for å holde ripa synlig,etterpå kan du slappe av med longdrings så lenge du orker. Det vil gå år før du kassa blir tom.
Helten
25.01.2019 kl 16:04 1741

Ikke mye tilsalgs nå. Ihvertfall ikke synlig. Traderne ute kanskje. Uansett god helg.
aborum
25.01.2019 kl 16:14 1723

Vi er nok snart tilbage over 9,00 hvis købersiden kunne n... sig sammen og gå lidt højere. Det kan blive en billig øre at spare på den lange bane. Melding mandag? (j/k)
- efter en uge med fortsat influenza og deraf nær-dødsoplevelser ønskes alle en god weekend. Jeg er blevet lidt klogere på TG-01 og vi er uanset tættere ved målet.
kaunis
25.01.2019 kl 16:25 1705

For å gjenta meg selv; ordet er, tolmodighet. God helg
aborum
25.01.2019 kl 22:05 1530

Tillykke med finalepladsen i håndbold VM. Og på forhånd tillykke med 2. pladsen :)
Jakal
25.01.2019 kl 23:07 1458

He he, takk i like måte. Det blir Sander mot Mikkel. Greier vi å koble inn målvaktene så blir det morsomt.

Innlegget er slettet av Jakal

Sorry aborum men jeg synes Erik gjør en dårlig jobb her og dette er bare kjedelig. Burde hatt Magnus eller Øystein som har pondus og karisma til å gjøre presentasjoner.
Redigert 26.01.2019 kl 00:49 Du må logge inn for å svare
KBBNMF
28.01.2019 kl 16:42 887

Enkelte nevner i på ulike tråder eventuelt kjøp av ONCOS, TG01 osv. Som ny i aksjeverden lurer jeg på følgende: a) Vil jeg og alle andre aksjonærer ved et eventuelt kjøp av ONCOS eller lignende få utbetalt en viss sum per aksje, og så fremdeles sitte på aksjene, eller b) innløses aksjene og selskapet tas opp i et annet?
My69Toy
28.01.2019 kl 16:54 861

Antagelig a) eller lign løsning.
Ingen grunn for Trvx å sitte med milliarder på bok.
KBBNMF
28.01.2019 kl 22:30 722

Hva er forhåpningene prismessig ved eventuelt salg av prosjekt, og hva selges evt først?

Med milliarder på bok bed salg av ONCOS kan de f.eks satse fullt på TG01,02 heeeelt alene. :)

Erik hadde baller nok til å si (redeye forrige uke) at Cavatak som var Viralytics sitt virus ble solgt billig til Merck.. 4 mrd nok ca tilsvarer vel 80,-nok TRVX aksje.... de hadde ikke 1/6 CR på ultralav dose btw....