Q-free i spill!


Forklarer jo kanskje hvorfor kursen tilsynelatende har blitt holdt nede med jernhånd tross resultatforbedringer og upbeat guiding av CEO. Pr. i dag har vel Atlantis Vest et betydelig papirtap på sin store investering i Q-Free? Således er vel neppe Rieber-familien veldig sugen på billigsalg når Volldal er så optimistisk som han er? Kan vi helt utelukke at Q-Frees styre og ledelse vil fusjonere selskapet med noen? En fusjon som eventuelt vil sende Kapsch's eierandel under 10%? Limer like godt inn børsmeldingen her.

QFR: QFR- ASSESSMENT OF STRATEGIC ALTERNATIVES

12:41

The Board of Directors of Q-Free ASA is running a process to identify and
explore various strategic alternatives for the company. This also includes an
evaluation of potential business combinations, and Q-Free is in this respect
assisted by a financial adviser.

Certain contacts have been established with interested parties, but no
assurances can be given that a transaction will happen as a result of this
process. Q-Free will update the market as required by applicable law and the
Continuing Obligations of companies listed on Oslo Børs.

For further information, please contact:

President & CEO, Håkon Volldal: +47977 19973

CFO, Tor Eirik Knutsen: +47950 50062
Redigert 13.01.2019 kl 16:23 Du må logge inn for å svare

Er vel kanskje dette som har vært Atlantis sin plan hele veien..? :-O Etter siste emisjon og deres inntog har kursen vært mer eller mindre død.

Noen som har tilgang til artiklene kun for abonnenter hos Adresseavisen? Adressa har en artikkel på saken nemlig. Dette er hva man får lest vha Google-søk:


Trondheimsselskap kan få nye eiere
Adresseavisen-For 1 time siden

Normalt er ikke dette noe vi børsmelder, men nå har noen aksjonærer varslet at de ønsker å kvitte seg med Q-Free-aksjene sine, og da ønsker vi at de skal være ...
Redigert 13.01.2019 kl 17:28 Du må logge inn for å svare

Altså, no skjønne æ itj no. Trondhjæms stolthet Q-Free e kanskje i spæll og så finnes det itj ein einasta trønder her på forumet med abonnement på Adressa som kainn hjælp oss med litt informasjon!
Redigert 13.01.2019 kl 20:18 Du må logge inn for å svare
alexak
14.01.2019 kl 10:50 1951

Er du sunmøring? 49kr for litt q-nytt er vel en god investering? ;). Synes det var en utrolig unødvendig og kryptisk melding all den tid det ikke foreligger noe konkret informasjon om aksjonærene. Man er ikke forplikta til å melde slikt - og qfr er ikke akkurat et papir det spekuleres mye i. Får håpe vi hører mer snarlig (og helst av den positive sorten).
Redigert 14.01.2019 kl 10:51 Du må logge inn for å svare
clanz
14.01.2019 kl 17:54 1803

Hmm.... bra at det ble børsmeldt... men veldig vagt hva det innebærer.
clanz
14.01.2019 kl 23:33 1705

Nå leste jeg artikkelen i Adressa... og den var verdit 49 kr.

Kapch har regnskapsført Q-free som til salgs....
Atlantisk var ikke interessert i å selge uten betydelig påslag i prisen... og er ikke initiativtager
Q-Free har for mange områder.... de trenger å fokusere

Dette har nok vært en prosess som har pågått eller vært planlagt litt allerede ref. at QFR omorganiserte virksomheten i høst med et holding selskap.

Mange av aksjonærene er villige til å selge Q-free nå... om det kom et but på 9-10 kr vil jeg tro..!?
Tipper denne prosessen vil fortsette videre før noe evt. skjer.

Da heier jeg på Atlantis! Vi selger ikke Q-Free billig! Så heia Atlantis! stå nå på! Hvem selger Kapsch til her da hvis det ikke bare er tull og tøys? Er vel et spørsmål om teknologiens konkurransedyktighet, og behøver ikke lykkes i alle segmenter i dagens drift for det forventes sterk generell vekst over hele fjøla når det gjelder det Q-Free driver med. Så hva menes med å fokusere driften, mon tro? Spennende! Spennende å se om Q-Free har en del vinnerteknologi. Nok prat. Hei Atlantis, som sagt, men aner jo ikke hvordan de konkret tenker rundt sin eierandel her, men det de sier om seg selv lover godt og høres for meg ut som en god eier!

Vi investerer i et langsiktig perspektiv og legger vekt på å tilegne oss mest mulig kunnskap om selskapene og de bransjene vi investerer i. Vi har respekt og forståelse for den erfaring og kompetanse som er bygget opp i bedriftene. På dette grunnlaget er vi en aktiv medspiller for ledelsen i utvikling av virksomhetene, til beste for ansatte, eiere og samfunnet for øvrig.

http://www.atlantisvest.no/om-oss/

PS) takk for info clanz! har ikke lest artikkelen så er vel noe sunnmøring der da og således høres jo 9 - 10 kroner bare nitrist og totalt uakseptabelt ut. Har Atlantis Vest faktisk en sjanse til bli et norsk svar på svenske AB Latour her? Mitt klare inntrykk ved Q er iallefall at Volldal er optimist og ser stadig større kontrakter komme inn. Vinnerteknologi her er verdifull!
Redigert 15.01.2019 kl 00:41 Du må logge inn for å svare

Veldig, veldig stille på forumet rundt QFR, som vanlig. Det hadde vært interessant å vite hva som foregår bak kulissene for tiden. Den siste meldingen pirret nysgjerrigheten men ga ikke noen svar. Noen trofaste QFR-ere som vet noe???
Redigert 20.01.2019 kl 11:54 Du må logge inn for å svare

Spillet fortsetter. Salg av 40 aksjer til 7.06 rett før børsslutt samt en "skremmepost" på 500 000 aksjer lagt ut for 7.16 rett før børsslutt.
Er det noen som lar seg skremme?

Nei! Selv om det er aksjen fra helvete... ;-)

Jeg kjøpte litt mer i dag. Tiden vil vise om det var riktig. Antar at det kommer en oppklarende melding noen dager for Q4/18 som er 14.februar.

Er igjen 475 000 aksjer av denne posten nå. Er det et spill eller er det en som ikke har troa og vil ut?

Jeg skal ikke påstå at jeg vet det men jeg velger å tro at det er et spill. Spennende tider nå.

Spill ? Bompengebingo ? Du har vunnet en gratis passering 😂

deilig! spent på om det kommer noe bud på selskapet snart.

Jeg har litt tro på samarbeid med Siemens og en større felles satsing på parkeringssystemer.
Redigert 30.01.2019 kl 16:17 Du må logge inn for å svare

Det er ikke dumt. Verste scenario er salg av hele sjappa til rundt en tier. Akkurat nå når Håkon har snudd skuta og kastet alt gammelt skrot ut av skapet. :-O

Enn så lenge har ingen flagget dagens 500k...
Redigert 30.01.2019 kl 21:36 Du må logge inn for å svare

Spillet fortsetter - 20 aksjer opp - 20 aksjer ned. Vi venter i spenning. Kommer det en invitasjon til en ekstraordinær generalforsamling snart?

Nå må vi vel snart få noen nyheter. Kan det bli et samarbeid med Siemens kanskje??
Q-free har allerede tidligere samarbeidet med Siemens. De fikk sammen tildelt Slovakiakontrakten i 2009. http://www.itsinternational.com/categories/charging-tolling/features/national-truck-tolling-scheme-compensates-for-transit-traffic/
Per Fredrik Ecker i Q-free ledelsen kom til Q-free fra Siemens hvor han arbeidet som salgsdirektør fra 1992-2007.
https://www.q-free.com/investor_relations/management/
Har skrevet en mail til Q-free og bedt om at oversikten over topp 20 oppdateres.

Veeeeldig stille nå. Har bedt Q-free to ganger nå om å oppdatere topp20-listen. Får ingen respons.
alexak
05.02.2019 kl 15:51 422

Så rart. De oppdaterte topp 20 umiddelbart når jeg ba dem sist. Hvem har du hatt kontakt med? Du kan sende til rita.isaksen[at]q-free.com - men det vil uansett ikke være de store endringene for det ville vært meldepliktig. Forøvrig så er det jo under en måned siden den ble oppdatert og det har knapt vært volum siden en gang så tror ikke det er de store endringene.


Vi hadde vel de 500k som byttet eier forrige uke..? Sånn ellers burde de snart klare å hoste opp noen meldepliktige kontrakter.

Kom ny liste i dag. Kan se ut som om det er Mark John Phillips som fortsetter å lette seg, tidligere sjef for TDC som qfr kjøpte i 2014

Flott, da hjelper det likevel å purre litt. Mark John Phillips har solgt seg gradvis ned over lengre tid. Ser at KLP-fondene øker. Kanskje god timing å kjøpe litt mer denne uka.

Den karen der har fortsatt en del igjen, og er avhengig av fond eller Atlantis dersom han skal skal kvitte seg med alt.

Nå er det en uke til Q4 - da får vi antakelig utfyllende informasjon om status for de strategiske alternativene det arbeides med.