Rec - Kun en trading aksje


Blir vel bannlyst nå som kommer med denne tråden.


Jeg har fulgt Rec nå siden 2012. Til å begynne med var der fordi jeg mente Rec hadde en lysene fremtid med både Sil og paneler som grunnpilarer. I tillegg var de ledende på produksjonssiden. Dette har de klart å forvitre ettersom årene har gått. Jeg gikk inn long med en anselig sum som jeg trodde skulle yngle og gi meg en god årlig avkastning. Dette ble ikke tilfellet. Men beholdt innskutt kapital mye på grunn av en person som skrev mye positivt om Rec. Etter som årene gikk skjønte jeg at noe måtte gjøres ellers ville hele imvesteringen forvitre bort. Kursen falt hele tiden. I tilegg var det ingen utsikter for aksjeutbytte (Noe som faktisk er vanlig for bedrifter som går med overskudd og har en sunn økonomi). Bestemte meg da for å selge halve investeringen som jeg sa på forumet. Fikk da pepper fra kongen påmforumet at det var slike som meg som fikk kursen til å falle. Uansett. Skiftet strategi til kun å trade i Rec. Dette har medført st tapet er dekket og at den resterende halvparten av innsatsen som kan kalles long nå er dekket inn på trading. Denne innsatsen vil jeg selge ut på bølgetopper.
Jar ingen forhåpninger på å tjene penger på denne innsatsen. Snittet på denne beholdningen er vel rundt 1.8kr...

Dette innlegget er ment for dem som er nye i Rec. Ikke se dere blinde på det som blir sagt inne på forumet. Det er ingen av de store investor gruppene som ser på Rec som en investering. De skyr Rec som pesten. Det har blitt investert milliarder med kroner som har forsvunnet som dugg for solen desverre. SP om Rec skal overleve så må de innen neste Q vise til inntekter.. det er ikke forsvarlig eller lov til å drive forretning på kreditors regning.

Noen meninger!!!!
Redigert 11.01.2019 kl 18:34 Du må logge inn for å svare

grabein skrev I stand corrected.
Det er ikke så negativt som aksjekursen for øyeblikket viser. Volum er veldig lavt som betyr at det ikke er panikk. Ikke mange som selger på disse nivåene..
28.01.2019 kl 15:44 4724

Hadde vært kjekt å vist hvem som stod bak alle 200 odrene.

Da har kursen vært nede og testet 0.52 to ganger på tre handelsdager.

Synes fortsatt det har gått for raskt ned. Så tredje gang 0.52 testes så spørs det om gulvet holder eller om vi får en rekyl opp mot meste bølgetopp.

Tja, enda en vent og se dag. Kjøpte litt igjen da det er en bunn som etableres nå.

Ser på de andre trådene at det snakkes om masse rart. Tenk enkelt. Det som kan få kursen opp indet korte bildet er en meldingn at toll på Sil blir redusert, fjernet på den og den datoen. Prisen på paneler og sil begynner å stige og fortsetter stigning de kommende ukene... Q presentasjonen kommer ut bedre en markedet forventet...

Noe mer aktivitet innen inside kjøp av akser vil også kunne gi et løft.Og igjen om det fortsetter i samme trakten uten noe positivt så faller kursen jevnt og trutt videre... ikke værre, 0,52 er i så måte en viktig støtte...
Skattesak er innbakt i kursen alleredeRedigert 29.01.2019 kl 15:56 Du må logge inn for å svare

Det er ikke mange dager vi kan skryte på oss volum / omsetning der det er mulig å generere avkastning med mange nuller, foruten de større aktørene som sitter og trekker i trådene - og ler av hvordan vi amatører tror vi påvirker eller kan forutsi kursutvikling mv.

Hvilke tanker gjør menigheten seg når man ser datoene ( ATL og triggerfall) for når f.eks. Blackrock har eksponert sine shortposisjoner - og hvordan de er tjent med at kursen forblir der de ønsker (og har mulighet til å påvirke dette)?

David mot Goliat....
Airbag
30.01.2019 kl 11:00 3974

Voldsomt så den hoppet
anderix
30.01.2019 kl 11:02 3959

marginal økning i sil priser, mulig det er det
bel68
30.01.2019 kl 11:08 3941

Det har snudd no skal prisen opp alle taper penger på prisen som er no ........

Som jeg sa, ikke mye posivitet som skal til for å løfte kursen..

Oppe og snuser på
10dagers snitt om det er en trøst... ikke volum så mulig litt tidlig vår posivitet i Rec.. skal kursen klare å komme opp å teste/bryte 50 dagers snitt før neste bølgetopp blir satt.

Men for å gi ett signal på at den negative trenden fra November i fjor er snudd så må neste bølgetopp over 0.723. Kan virke som monsterbølge:-)
Airbag
01.02.2019 kl 14:48 3466

På MACD er blå på vei over rød. Historisk har kursen fått seg en god løft da.

Man kan analysere ned til intervaller på sekunder, jeg er mest interresert i uke til mmd trenden... men ja kursen har fått ett lite løft men det er jo fra utrolig lave nivået. Alle solemerker indirekte forrige uke at en bunn skulle etableres... Nå er det som sagt neste bølgetopp som vil si noe om videre trend for min del
Redigert 01.02.2019 kl 15:38 Du må logge inn for å svare

Da er vi i blått siden nyttår!!
Må feires

Ikke vært mye action her gitt siden 1.2. Går sidelengs med null volum... men nå kommer det noen resultater som helt sikkert vil gi krusninger eller kanskje til og med litt storm i havet...
I mellomtiden kam man hakke litt på hverandre for å få tiden til å gå...

Kommer det ikke noe fornuftig guiding fra ledelsen som kan overbevise markeded om lys i tunellen tror jeg nok tallene som blir lagt frem vil få kursen til å fortsette den nedadgående trenden ...
Ja da er lik Ute av skapet og tid for trading igjen!!
Tar ett bet på at 0.56 holder idag:-)

Da er støvet lagt seg etter resultatfremleggelse..
Jeg ser bare på kursutvikling. Det fundamentale kan alle glødehoder diskutere. Fasiten uansett er at den lange fallende trenden er inntakt. Jeg synes fremleggelsen var elendig. Ikke noe forsøk på å løfte kursen. Resultatmessig var det helt som forventet, litt bedre på Prod. Kost. Det jeg er redd for nå er at Silane prisene kan kommer til å falle mye dersom sil prisene og etterspørselen stiger. Da hiver flere seg på gass og presser prisene ned..

Men dere som har peiling. Hva tror dere for neste kvartal..

0.57
0.61
0.77

Er redd for at spleis og Emi er det neste store..

Ergo kursen fortsetter en vei..
Redigert 15.02.2019 kl 12:24 Du må logge inn for å svare

Neste inngang 0.57
lektor79
15.02.2019 kl 18:43 2448

synd med kina.. huff

Venter fortsatt på neste inngang...

Fra 22.1 kan man se en liten positiv trend bli dannet i det korte bildet. I dag er man i bunnen av denne trenden og mulighetene for inngang tilstede for de utskuddene som trader. Men volum er lavt så litt risikabelt da.

Flott, da er innsats ute, venter på ny inngang:-)

Vel, du får ha lykke til spanjolen.

Personlig tror jeg du gjør en feil. Dette er signifikante nyheter. Mange har satt spørsmålstegn ved om polysilindustrien i det hele tatt er en del av forhandlingene. Nå vet vi det 100%. Ikke bare det, vi vet også at i worst case scenario så blir tariffen betydelig redusert, i best case kan den bli helt borte samt at Kina kommer med en lovnad om å øke importen. Tenk på den. Da vil ting skje raskt. Vel, time Will show. Garantert litt ned inne i mellom, men sannsynligvis ikke mye og tror det er tryggere å bare sitte inne en god stund til før man begynner å trade...
Sa2ri
21.02.2019 kl 12:19 1803

@MorganKane:

"......vi vet også at i worst case scenario så blir tariffen betydelig redusert,........."

Det er vel ikke det som står i artikkelen. Setningen "....China would also reduce its tariffs on U.S.-made polysilicon....." har ingen henvisnig til din påstand "betydelig" redusert.

Nevner i tillegg at SB1M v/Jonas Meyer har sluppet en oppdatering på REC tidligere i dag etter at denne nyheten ble kjent. Kursmålet settes til 0,60 og anbefalingen er hold.
Falco1
21.02.2019 kl 12:24 1793

Hehe tuller du 60 øre?? Butte er mere verdt alene, seriøst hvor mye forguder du egentlig Meyer når han greier og komme til kun kurs 60 øre?? Er det mulig ??
HP17
21.02.2019 kl 12:28 1779

Stakkars shortere nå. Alle vet at når nyheten om at Trump signerer avtalen med Kina rullter over skjermen så drar REC ser raskt over kr 1 med stor sannsynlighet. Og den dagen er kommet betydelig nærmere etter dagens nyhet om status fra forhandlingene.
Sllutt mellom 0.65-0.70 i dag er jeg rimelig sikker på,
Sa2ri
21.02.2019 kl 12:33 1752

".....hvor mye forguder du egentlig Meyer når han greier og komme til kun kurs 60 øre?? "

Skjønner ikke en pøkk av hva du mener. Har du husket å ta pillene dine i dag?

Sa2ri,

Nei, riktig at betydelig ikke blir nevnt i artikkelen. Men det sier seg selv. Hva er poenget med å endre en tariff hvis ikke det fører til en reell endring i muligheten til å eksportere produktene det var en tariff på? En reduksjon fra 57 prosent til for eksempel 40 prosent vil være meningsløs. Du kan vel ikke mene noe annet? Spesielt gitt TT sin informasjon på siste q presentasjon om at rec er i tett dialog med de amerikanske forhandlerne. Ergo, worst case er betydelig reduserte tariffer, jeg vil tippe ned til 10-15 prosent. Men, som nevnt, jeg tror at sluttresultatet blir betydelig bedre enn det, dvs 0 prosent og løfte om å øke importen😊

Har du lagt ut noe fra Meyer sin analyse. Hadde satt stor pris på det.
Redigert 21.02.2019 kl 12:43 Du må logge inn for å svare
Falco1
21.02.2019 kl 12:47 1701

Ikke noen bombe at du ikke skjønte det. Forklar heller hvordan han i huleste kommer til 60 øre og at du antaglivis støtter dette?Eller skjønte du ikke den heller?
Redigert 21.02.2019 kl 12:47 Du må logge inn for å svare

12:25:53 var det en heldig "trader" som klarte å presse ned prisen NOK 0,0005 og fikk kjøpt en - 1 stk REC aksje pålydende 0.6415. Bare å legge den i skuffen så blir det til NOK 10 om 10 år. (Mao et godt kjøp). Håper ikke vedkommende blir fristet til å selge....for rask profitt.

Sa2ri
21.02.2019 kl 12:55 1664

Det eneste Trump tenker på er å kunne si at han har gjort en god deal! For han er alle dealer gode så lenge han får til noe, men det betyr ikke at reduksjonen blir "betydelig" - den kan også bli litt eller noe. Fremtiden vil vise hva det eventuelt blir.

Jeg har ikke tenkt å legge ut analysen fra Meyer for da går Falco1/Lavogna/Takeoff/INVESTOR osv. helt i frø. Det ser ikke ut til at han har tatt medisinen sin i dag, og jeg vil ikke ha det på meg at noen blir innlagt pga. noe jeg publiserer. Men, det kan jo hende jeg ombestemmer meg i løpet av dagen/uken - vi får se.
KAWAS
21.02.2019 kl 13:00 1647

At denne Meyer ikke er abredisløs er en gåte :)
Men at noen vektlegger sludder er en gåte. En som for en mnd at at enten blir det 40 øre eller fordobling og nå plutselig sier 60 øre er jo på linje med komiske Ali.
Solid gjeng de har i sparebanken :)
Falco1
21.02.2019 kl 13:04 1622

Regnet med det bare fjas ingen svar på hvorfor du forguder denne mannen og tror han er fasit.
Daim1
21.02.2019 kl 13:05 1611

Vil gjerne se hva Meyer lirer av seg denne gangen, men ikke snakk om å betale for «analysen» Han bommmet på emisjon og 0,40.. Han bommer videre på 0,60.
Garanja
21.02.2019 kl 13:10 1598

Fortsetter kursen å stige i ettermiddag og i morgen eller at det kommer flere positive nyheter kan du banne på at Sa2ri kommer til å legge ut den analysen. Som han har sagt selv er han opptatt av å "spre informasjon han mener er nyttig, både negativ og positiv (LOL) informasjon".
Redigert 21.02.2019 kl 13:11 Du må logge inn for å svare
Falco1
21.02.2019 kl 13:10 1597

Du har vært her nesten daglig Sa2ri og mast om dine 40 øre så da må du forsvare dette med ditt gnål om at Meyer har sagt det og at du tok det som en selvfølge. Du vrur å vender på alt og unnlater å snakke om hva selskapet selv sier, du er gjennomskuet for lengst med din agenda.

Stort sett alle husa + HO skriver om REC i slike ordelag at man føler aksjen har brukket nakken og sitter i rullestol for lengst.....
Skal bli artig å se om fremtiden blir noe lysere enn det som er predikert og formanet om og hvordan stemningsskiftet da blir....
Daim1
21.02.2019 kl 14:08 1440

Nå må meyer skynde seg med nytt kursmål.. neste er vel 0,70 hold😂😂
Sa2ri
21.02.2019 kl 14:32 1398

@Garanja:

Du har fått informasjonen, men du har ikke fått innholdet. Så lenge Falco1 og hans likemenn klipper og limer fra hegnar til Scaryville for så å diskutere innholdet der, et innhold de egentlig ikke har tilgang til eller ønsker å betale for (som andre her allerede har vært så hyggelig å erkjenne), ja da sitter det nok litt langt inne å dele en analyse mange kunne hatt nytte av å lese. Du får nøye deg med overskriften.
Daim1
21.02.2019 kl 14:54 1337

Sa2ri nå må du skynde deg!!! Du som elsker å stoppe kursen med meyers analyse! Nå har du dårlig tid!
questi
21.02.2019 kl 15:00 1324

Jeg vurderer REC utifra følgende premisser:
1, Den eneste farbare vei for menneskeheten er å få tilgang til ubegrensede mengder billig energi, for blant annet å fange CO2 og lagre den.
2. Den energien som er billigst, tryggest, mest bestandig og som finnes i stort nok volum er sol-energi (solfangere i interlunarspace mellom Månen og Jorden)
3. Det grunnstoffet som er best for å fange solenergi er Silisium.

For meg koker det derfor ned til et valg mellom 2 fremtidsscenarier:
A. Silisiumbasert solindustri går dunken + Menneskeheten utryddes.
B. Silisiumbasert solindustri lykkes + Menneskeheten overlever.

Dersom man shorter REC, satser man egentlig på at:
A. Man vil ha masse penger på bok den dagen verden går under.
B. Verden går ikke under, men man vil være blakk.

Redigert 21.02.2019 kl 16:10 Du må logge inn for å svare
Randers
21.02.2019 kl 15:02 1315


All info er verdifull.

Men merkelig hvor mange som ikke begriper at det er viktig å lese analyser. Det har kommet info
verdt gull mange ganger. Men når man har lesevansker, evn står med hodet i sanden
pga høydezkrekk, ja.... ...da dukker lavmåls-gjengen opp.
..og de er det visst mange av i dag 🙃

----

*Daim, under;

nei, jeg har ikke tenkt til å bruke tid på å forklare deg hva som har vært viktig å få med seg.
Det har jo allerede blitt tatt opp og diskutert underveis.

Men du beviste 100% hva jeg mente. Du og Takeoff m/flere får lulle videre - og det kan jo gå bra det også.
Bare synd dere er så redde for informasjon.

Og jeg snakker ikke kun om Meyer. Jeg sikter til info generelt. De fleste av dere takler ikke engang
info som er relevant for absolutt ALLE
Redigert 21.02.2019 kl 15:20 Du må logge inn for å svare
Daim1
21.02.2019 kl 15:08 1284

Randers fint om du redegjør for hvilken verdi analyser av Meyers har hatt den senere tid??

Fatter ikke hvorfor Sa2Ri får så mye pepper.
Han legger ut matnyttig info enten positiv eller negativ og er saklig..

Garanja
21.02.2019 kl 16:01 1175

Sa2ri

Kan forsikre deg om at hva denne analytikeren måtte mene om REC bryr jeg meg nada om. En som ikke kjenner til forskjellen på NOK og USD kan jeg ikke legge min lit til dessverre.

Forøvrig er det moro å se at du velger å fokusere på denne analysen på en dag som i dag. Du kan nekte så mye du vil, men det er ganske så tydelig hvilken agenda du har.
Garanja
21.02.2019 kl 16:03 1179

Hvis du tror Sa2ri legger ut både positiv og negativ info bør du ta en ekstra titt på innleggene hans. Alt vinkles negativt fra den kanten og han hopper glatt over de få positive nyhetene som kommer. Dagen i dag er et godt eksempel på det hvor han velger å kun fokusere på en simpel dagsanalyse fra et norsk meglerhus. Egentlig er jeg overrasket av at han i det hele tatt er på forumet i dag. Han pleier å skygge banen på de dagene hvor REC stiger mye.
Redigert 21.02.2019 kl 16:12 Du må logge inn for å svare
Randers
21.02.2019 kl 16:13 1138

HER ER FRA DEN GANGEN DA GARANJA TOK FARVEL MED FORUMET:

Garanja
07.01.2019 kl 01:52 1672
Hei alle sammen.

Da er juleferien over for min del og hverdagen kaller. Det har vært mye morro i julen og spesielt morro har det vært å trolle her på forumet.
Det meste jeg har skrevet har vært for å provosere og utfordre, noe som man må si jeg har lyktes godt med. Høydepunktet må være disputten med Pretor som jeg tror endte med at han ble utestengt pga dårlig oppførsel 😊.

Mange har nok skjønt at jeg bare har trollet, andre slår seg kanskje på brystet og konkluderer med at det var de som hadde rett. Uansett håper jeg alle reflekterer litt over hvordan forumet har vært de siste ukene. I starten ble jeg kalt søppel og det haglet med angrep på meg som person. Mange mente at løsningen var å blokkere. De siste dagene har det derimot kommet mange konstruktive innlegg med både gode argumenter for og mot, sist ved KAWAS. Jeg tørr påstå at slike innlegg ikke ville kommet med mindre jeg har utfordret forumet den siste tiden. Jeg håper vi kan ta lærdom av dette og se at det gir oss alle mye mer hvis vi lar alle slippe til med sin mening, lytter til det de har å si og diskuterer dette videre med gode argumenter.

Alle har et ansvar på forumet som små moderatorer. Det bør være en selvjustis hvor alle melder i fra om upassende innlegg, som feks personangrep. Dette er et lite forum med få brukere og det lar seg gjøre å holde det ryddigere enn det er nå. Det vil øke kvaliteten betraktelig og det vil være lettere å finne fram til de gode innleggene.

Jeg håper også vi en gang for alle kan slå fra oss denne idéen om at de som skriver negativt vinklede innlegg jobber for de som sitter short. Noen av oss skriver krasse innlegg som påpeker dette uten at vi møter de med motargumenter. Dette bidrar ikke med noe til dette forumet og er bare med på å senke takhøyden. Brukere bør ikke kjeppjages fra forumet.

Tilslutt vil jeg si at noe av det jeg har skrevet kan jeg stå inne for, mens mye annet har vært for å provosere. Jeg ønsker ikke å si noe om hvilken «side» jeg holder med, men kan si at jeg har lært mye fra «den andre siden» den siste tiden. Dette har gitt en mye bredere forståelse og fått meg til å åpne øynene for en del ting jeg ikke har sett tidligere. Dette tror jeg det er flere som har gjort.

Ønsker alle et godt REC-år 2019 (som jeg tror blir mye bedre enn 2018) 😀👍

Ps: Jeg kommer ikke til å skrive noe mer på forumet så det er ingen vits i å skrive flere innlegg rettet mot meg.

Takk for meg.

https://forum.hegnar.no/thread/17438/view/312325/0

----
----

-Ja, det var hans farvel, etter et utall av idiot-kommentarer

La oss kikke på et sitat i bunnen der: "Jeg kommer ikke til å skrive noe mer på forumet.."
Antepan
21.02.2019 kl 16:18 1110

Hvis du er samme Sa2ri som er registrert på Scaryville, så har vel du også klippet og limt fra Hegnar tidligere?
Redigert 21.02.2019 kl 16:19 Du må logge inn for å svare
Falco1
21.02.2019 kl 16:34 1045

Ok Randers du som er så opptatt av at alle er idioter og kommenterer som sauer . Hvorfor ikke bare blokkere disse nickene?
Hvis du ikke har greid og gjennomskue denne Sa2ri og st dette nicket har en agenda er du veldig naiv.
Selv om han hele tiden skriver at han kun informerer er du vel oppgående nok til og se at han vrir og vrenger på alt selskapet sier og er veldig opptatt av denne Meyer .