Hvorfor skal amerikanske sykehus velge fleksiskop fremfor rigid?


Et vanlig argument for hvorfor fleksiskop kommer til å revolusjonere behandlingen av blærekreft er at sykehusene sparer mye penger på at de slipper å legge inn pasientene. Men det er jo ingen hemmelighet av sykehus i USA tjener vannvittig med penger på innlagte pasienter (ca 4000 USD/døgn). Hvorfor skal de da velge å bruke fleksiskop poliklinisk og når de kan legge de inn og tjene mye mer? Håper noen har noe faktisk informasjon om dette, og ikke bare tro og håp. :)

Edit: Skrivefeil
Redigert 10.01.2019 kl 21:49 Du må logge inn for å svare
11.01.2019 kl 15:34 2187

Vi ser forskjellig på det, vi var vel enige om det.
Jeg har tro på mine valg og investeringer og står for det, gav også utrykk for at det er min mening.
Så får vi se hvem som treffer.
focuss
11.01.2019 kl 15:35 2180

Når mener du at du begynte å komme med fakta? Du som gud vet hvor mange ganger har repetert at PHO bare får 30% refusjon. Du som, mener at situasjonen fra 2011 og fremover er adekvat for å bedømme PHO sin vekst fremover. Dette er så langt unna fakta som det kan komme. Det det er, er et konstant forsøk på å spre feilinformasjon og som kan få folk som ikke vet bedre til å ta beslutninger de ikke burde.
Redigert 11.01.2019 kl 15:40 Du må logge inn for å svare
SomSa
11.01.2019 kl 15:39 2166


Fantastisk lesning fra El Camino Hospital i USA:
"Because of its success in clinical trials, blue light technology is now included in the joint guidelines of the American Urology Association and Society of Urologic Oncology.................This state of the art technology provides more complete resection, that means a decreased chance of recurrence, which could translate into lives saved and improved quality of life."

https://www.elcaminohospital.org/stay-healthy/blog/blue-light-technology-bladder-cancer-detection

Pasientene skal velge den beste og billigste behandlingen. Sykehusene har ikke noe annet valg enn å tilby BLC med Cysview behandlingen ellers som Trump sir "bye bye" til disse sykehusene. Sykehusene skal konkurrere med kvalitet og overlevelsesstatistikk......

11.01.2019 kl 15:40 2180

Risch,
Du skal nå rett og slett gi faen i fortelle at jeg ikke har satt meg inn i selskapet PHO, jeg er nok en av dem som har brukt mest timer på det caset.
Og du er intet annet enn en jævlig narr med stor N som ikke bedriver tiden med annet en å spre usannheter på dette forumet.
Du er kjeppjaget fra omtrent hver tråd du skriver på, du skriver dag og natt, vet ikke hvem som sliter mest her.

Kjøpte mine første PHO aksjer på 29, er vel en brukbar reise så langt.
Vurder heller dine egne investeringer, om du har igjen noe å investere for etter dine sviende tap.
Redigert 11.01.2019 kl 15:45 Du må logge inn for å svare
EmmieSi
11.01.2019 kl 15:47 2160

Har forstått det du har liret av deg.. Du har diskutert med noen tålmodige sjeler, som etter beste evne har prøvd å sette seg inn i dine innvendinger for caset og prøvd å løse dem for deg på en så grundig måte at selv du klarer å forstå hva som blir forklart.

Likevel tar du opp samme pisset gang på gang.. så her er det nok du som har lest og sitter fremdeles igjen som et jævla spørsmålstegn.

Det er derfor alle her skjønner at du enten har en agenda eller rett og slett er efterbliven som søta bror ville sagt:)
thepower
11.01.2019 kl 15:53 2145

Ja Ja. A new 5% intraday swing. Jeg blir ikke klok av den her faenskapet.
KMGN
11.01.2019 kl 16:01 2129

Sier nissen rischioso som ble med ele ned fra 6 kr og nå 0,73. Hahahihiho. Forumets beste investor. :-)

Kjøpte meg en post i Nel for en tid tilbake da kursen lå på halvparten av det den gjør i dag. Så nel som et potent selskap, men
hovedårsaken til mitt kjøp var at Risc var så negativ til selskapet.
Solgte meg ut litt for tidlig der og flyttet kapitalen over i PHO.
Kan vel takke risc for den gevinsten der.
Frantzen
11.01.2019 kl 16:23 2080

hvorfor sperrer dere ikke nissen ,eller slutter å svare nissen !! . Nissen er ikke mottakelig for korrekte svar. Kommer da opp noe nytt , eller gjentar seg selv om og om igjen

Kan godt hende Rich er smartere enn en den tullingen han prøver å fremstå som.
Ser ikke bort ifra at han allerede er fullastet i Pho.
Han kommer med oppgulp han vet lett kan bestrides kun i den hensikt å holde trådene varme.
gunlove
11.01.2019 kl 17:18 2004

Den tanken har faktisk streifet meg også :)

Den tanken har ikke streifet meg..
Den typen mennesker er drevet av ondskap dag og natt, og hvem han høvler over eller etterlater seg i grøfta gir han fullstendig f... i.
Jo flere han kan lave jævelskap for å jo flere han kan irritere jo bedre for ham.

Han hadde ikke vært mye tess uten et nick å skjule seg bak.

Vi fikk ham ut av HO for en periode, men etter mye trygling til admin fikk han komme inn igjen.

Om jeg personlig er på HO eller ikke spiller ingen rolle for meg, PHO-aksjen står i 200 kr utpå høsten 2019 uansett.

Dersom man ønsker å få innsikt i historien om hvordan refusjonsordningen som ble innført 1 Jan 2014 har påvirket PHO negativt frem til ny refusjonsordning kom på plass 1 Jan 2018, så kan man lese vedlagt dokument som er et brev skrevet av Photocure til CMS høsten 2017 som innspill til den refusjonsordninger CMS hadde foreslått fra og med 1 Jan 2018. I det brevet beskriver PHo ganske utførlig om de problemene selskapet måtte slite med etter refusjonsordningen som ble innført 1 Jan 2014. Der kan man også lese at til tross for at CMS innrømmet feil, så skulle det altså går flere år før dette ble rettet opp.

https://www.regulations.gov/document?D=CMS-2017-0091-3226

Når man har lest dette så skjønner man bedre når Daniel Schneider fremholder at refusjonsordninger er «the golden key» til det amerikanske markedet. Det har PHO fått på plass nå, spesielt etter 1 Jan 2019. Følgelig skal det bli artig å se hvordan dette vil endre bruken av Vysview til det positive. Ikke rart man snakker om den akselererende veksten PHO er i ferd med å starte. Noe vi vil se langt klarere dess lenger ut i 2019 vi kommer.

Redigert 11.01.2019 kl 21:37 Du må logge inn for å svare
Predator
11.01.2019 kl 21:11 1785

Kan dette være en profil av rischioso?
https://sml.snl.no/kverulantparanoia

NB! Påstår ikke at dette er en sannhet eller en påstand,
stiller kun et spørsmål.

Ble nok ikke med ned, men har reelle planer om (igjen) å bli med opp - i alle fall den nærmeste tiden...:)

LM,

det er helt rett at det er udiskuterbart at refusjon kan være nøkkelen til suksess - kan fordi det er graden av refusjon som vil være avgjørende:

LES - Reimbursement is Key to Market Success for New Medical Technologies
Until recently the main focus for medical device companies was earning regulatory clearance for new technologies. How times have changed. While FDA input and approval is still important for market entry, reimbursement is now a top concern for medical device CEO’s, their investors, and other stakeholders.

LES - The Growing Case for Reimbursement
Continued increases in the cost of healthcare are driving stakeholder interest in reimbursement. Investors want to know up front whether there is coverage, coding, and payment before they risk investing in new technologies. Payers increasingly expect new technologies to demonstrate better outcomes at equal or lower costs before they pay for them. More hospitals are establishing value analysis committees to evaluate all new products prior to entering a hospital or clinic setting. Physicians are interested in products that help them meet quality metrics imposed by government and private payers. And perhaps, most importantly, patients are becoming more educated and prefer interventions that improve quality of life at the lowest cost possible.

https://www.rcri-inc.com/reimbursement-is-key-to-market-success-for-new-medical-technologies/

* Og som vi kjenner til så har ikke selskapet klart og oppnå 100% refusjon - ikke en gang i nærheten og den er i tillegg uklar - mao, virkeligheten om og rundt refusjonsdelen selskapet pr i dag har oppnådd i det amerikanske markedet er ikke helt slik noen ønsker å fremstille den her på trådene - ikke en gang i nærheten det heller...

Og legger vi kursutviklingen til grunn så virker i alle fall markedet å ha forstått akkurat det....
Redigert 11.01.2019 kl 23:15 Du må logge inn for å svare
gunlove
11.01.2019 kl 23:23 1633

ELE er kun en traderaksje, ikke noe man sitter med over tid. Hvis du vurderer ele foran pho så vet ikke jeg hva jeg skal tro. Ele ser ut som et konkursbo for folk som ønsker å tape penger, du har garantert tapt penger på denne fiaskoen. En vedvarende nedgang og transjer som ruinerer kursen. Men her ser du altså en fremtid?? Men ikke i pho? Du vet at PHO ikke har gjeld og aldri har gjennomført emisjoner? Dette er et farmasi selskap som altså ikke har gjeld eller har gjennomført emisjoner, er det uvanlig på Oslo Børs? Ja, det er uvanlig. Forteller det noe om økonomisk styrke? Ja, det gjør det. Forteller det om et selskap innen farmasi som faktisk tjener penger, noe du har nevnt utallige ganger at de ikke gjør? Ja det gjør det. Kommer kursen til å stige i PHO uavhengig av hva du mener risc?? Ja det gjør den. Du sa det samme i Nel, jeg hørte ikke på deg og tjente penger. Du sier det samme nå, jeg hører ikke på deg og kommer til å tjene penger. Det motsatte av hva du sier viser historien, PHO er et selskap som kommer til å tjene penger så får du heller bruke tiden din på konkursboet ELE som er et selskap jeg ikke rører, rører ikke utifra erfaring. Har tjent penger også på ELE, inn og ut samme dag når nyheter tilsa at man kunne tjene penger. Hvor mange tror du er i pluss på ELE 'eventyret' og hvor mange tror du er i pluss på NEL og Pho? Etter 10 år på børs har jeg lært å stole på egne vurderinger, drømmer er for slike som kaster vekk pengene sine på håpløse selskap som ELE.

gunlove,

kjære deg - jeg lever av børs, jeg lever godt og har gjort det en god stund.

Jeg har 3 porteføljer - kortsiktig og langsiktig fordelt hovedsaklig på olje, shipping, fisk og finans. Jeg har også en ren day/swingtrader portefølje hvor jeg bl.a investerer i mer riskbetonte case.

Hva jeg har tjent og ikke tjent virker det som at flere her tror de vet, men dem om det...;)

Også er vel dette en PHO tråd og når du først snakker om langsiktighet så ville du ha barbert investeringen din med å sitte langsiktig i PHO de siste 18,5 årene med over 70% - så jeg tror ikke du skal braute for mye om akkurat det...:)
Redigert 11.01.2019 kl 23:45 Du må logge inn for å svare

Kan noen her med hånden på hjertet vennligst fortelle meg og andre hvorfor flere av dere stadig gir næring til og diskuterer med en person som kan svare godt til noe som kalles kverulantparanoia, og som utføres dag og natt, altså personen sover også bare sporadisk om natten for å kunne spre sitt ustoppelige, gjentagne, forkvaklede budskap..??

Jeg ville sette stor pris på å få svar på hvorfor man ønsker å gi næring til en slik person, og ønske om å ødelegge forumet og diskusjonen rundt fremtiden til PHO..??
Redigert 11.01.2019 kl 23:58 Du må logge inn for å svare
gunlove
11.01.2019 kl 23:57 1580

Før du begynner å skrike om profitt over lik med BP og at menneskeliv ikke betyr noe, jeg tror faktisk at de sykehusene som redder mennesker fra å dø kommer til å tjene mer enn din kyniske tilnærming om eviglang behandling og knapt håp i sikte. Hvis jeg skal gi deg et tips på andre selskap da PHO ikke har noen fremtid siden 8 år, 0,5 % markedsandel og de ikke tjener penger så burde flere se på DNO. De har nå majoriteten i Faroe og toppledelse har mer eller mindre akseptert at DNO tar over, de tjener penger, kan kjøpe opp konkurrenter. Hva viser utvikling her videre, bør man ha noen aksjer her? Inn og ut to ganger og jeg har allerede tjent penger igjen på dette selskapet. Dette er et selskap man både kan trade og bli med på langsiktig, de kommer til å stige. Jeg skriver ikke på DNO trådene lenger, har vært inne der også tidligere med god fortjeneste. Kan du komme opp med en anbefaling på selskap, utenom ELE som jeg ikke kommer til å ta i med ildtang engang, som faktisk har en fremtid? Du må gjerne si Equinor, YARA, DNB, AKER, Gjensidige og så videre, har vært inne i samtlige og tjent penger. Det er faktisk ganske enkelt.

Måten du kommer inn i PHO og presenterer deg som om du vet hva du skriver om er provoserende for de som har brukt timevis for å sette seg inn i selskapet og har gjort grundige vurderinger før man investerer store beløp. Hva som er stort beløp er opp til hver enkelt, for noen er kr 100.000,- svært mye, for andre er det ikke, for noen er kr 1.000.000,- svært mye, for andre ikke. Du er en rookie slik jeg ser det, du synser og slenger ut påstander som er tilbakevist til det kjedsommelige, men du fortsetter i samme spor. Da er noe galt risc. Husk, jeg skriver til deg kun på nicket ditt, jeg vet ikke hvem du er og bryr meg heller ikke. Folk du diskuterer med har faktisk kunnskap. Jeg leser det slike som oppgang kommer, londonmannen, focuss, elvoquest med flere, nettopp fordi jeg mener de har troverdighet. Når jeg leser det du skriver og vet hvordan du har opptrådt på andre tråder så blar jeg forbi fordi du har ingenting og tilføre selv om du sikker tror det selv.

Du har fasit, gjør det motsatte av hva risc skriver, akkurat som sosialister. Vel, ha en god kveld og helg folkens, også til deg risc. Måtte bare blåse ut..og rrisc, jeg har kun sittet i pho i noen få måneder. FDA godkjenning var helt essensielt for at jeg skulle røre dette selskapet..
Redigert 11.01.2019 kl 23:59 Du må logge inn for å svare
KMGN
12.01.2019 kl 00:09 1567

bla,bla,bla, sier nettforumtrollene.
hvis du har tjent så gode penger som du sier , så har du vel annet drive tiden med enn å sitte foran pc`n på gutterommet. LØGNER.
gunlove
12.01.2019 kl 00:14 1563

Jeg vet ikke OK, risc er noen av de jeg har oversett i flere fora og kun svart sporadisk. Du er derimot en av de jeg leser med interesse. Jeg skal overse risc så godt jeg kan, hadde bare behov for å blåse ut. Jeg skriver heller ikke så mye her, leser på Photocure Investors, TEK investors og det som kommer av nyheter på Twitter og hjemmesiden til PHO. Dette selskapet er i en unik posisjon, vi har fått en CEO som er akkurat det jeg håpet på. Mye mer møter, meldinger, investor konferanser etc, digger det. Schneider har gjort dette flere ganger og kommer til å gjøre det for PHO også.
m73102
12.01.2019 kl 00:29 1539

Først - en stor takk til alle dere som bidrar med gode og konstruktive betraktninger, samt lenker til artikler/informasjon som er oppklarende. Det har derimot blitt veldig slitsomt å lese flere av PHO trådene etter at Risch har kommet med sine vante oppgulp som er villedende og jevnt over feil, samtidig som at han ikke er interessert å svare på konkrete spørsmål eller kommentere andres oppklarende innlegg. Jeg har konsekvent den siste tiden valgt å overse disse innleggene - men mesteparten av det han skriver i sitt innlegg kl 23.12 er jeg faktisk enig i;

- Refusjonsordningen er som Risch også nå skriver nøkkelen til suksess. Risch har tidligere underbygget sin skepsis til PHO pga historikken - samtidig har han endelig nå også fått opp øynene for at forutsetningene for PHOs suksess har endret seg drastisk gjennom refusjonsordningene som kom i hhv. 2018 (TURBT) og 2019 (Permanent refusjonsordning for Surveillance - 4 ganger større marked enn TURBT). Dette har også Schneider poengtert i sine innlegg, nemlig at den nye permanente refusjonsordningen vil være "golden key" for å oppnå akselerende vekst og LM har vist gjennom sine lenker at PHO nettopp har hatt en stor motbakke i tidligere år. Her kan en også nevne at PHO allerede i 2018 har hatt en vekst i salget i USA med over 40 %. Om refusjonsordningen er følgende skrevet i presentasjonen fra Q3 "New Medicare reimbursement accounts for ~50% of TURBT Medicare market and 100% of the Physician Office / Clinic use"
- Risch skriver også følgende i sitt innlegg; "...virkeligheten om og rundt refusjonsdelen selskapet pr i dag har oppnådd i det amerikanske markedet er ikke helt slik noen ønsker å fremstille den her på trådene - ikke en gang i nærheten det heller..." Det er supert Risch at du endelig erkjenner at det du har skrevet om refusjonsordningen ikke en gang er i nærheten av virkeligheten og er løgn - betyr det at du endelig har skjønt det flere på forumet, herunder LM og BB, har forsøkt å forklare deg? Betyr det at du også har erkjent at Schneider & Co skjønner dette bedre enn deg - og at du endelig har kjøpt deg inn i PHO?

For øvrig synes jeg også du ved ditt innlegg kl 23.36 tilføyde mye til diskusjonen om PHO - jeg har alltid stort utbytte av å lese om folk som forteller om sin suksess på børsen og at de lever godt på det, samt gir et innblikk i sine porteføljer og strategi. Det er helt sikkert sant når det skrives på et anonymt forum. Flott!!!

gunlove

RE - FDA godkjenning var helt essensielt for at jeg skulle røre dette selskapet..

du fikk med deg dette:

LES - Reimbursement is Key to Market Success for New Medical Technologies
Until recently the main focus for medical device companies was earning regulatory clearance for new technologies. How times have changed. While FDA input and approval is still important for market entry, reimbursement is now a top concern for medical device CEO’s, their investors, and other stakeholders.

https://www.rcri-inc.com/reimbursement-is-key-to-market-success-for-new-medical-technologies/

Også greit å vite at det er svært få som tjener på børs over tid og ennå færere som klarer å leve av det og av samme grunn er man nærmest garantert å tape om man følger massen - men for all del, det er gjerne fra massen man får høre det man ønsker å høre så får det bli opp til den enkelte hva man egentlig ønsker - å høre det man håper på eller å faktisk tjene penger...:)

No hard feelings og God Helg til deg oxo!
Redigert 12.01.2019 kl 00:36 Du må logge inn for å svare
CanonBoy
12.01.2019 kl 00:37 1527

Kan dere slutte å kommentere denne narsissistiske klovnen som bare kommer med copy/paste av svada og som tror at prostata selskaper er de største konkurrentene til pho. Har blokkert siden før nyttår, men det hjelper jo ikke når dere kommer med kommentar etter kommentar etter kommentar etter kommentar etter kommentar. Det er da ingen seriøse på dette forumet som fatter noen som helst tillit til den gpp som fremsettes.

Gunlove

Og det at schneider holder den ene investorpresentasjonen etter den andre forteller meg at tingene går som selskapet håpet og forventet nå.
PHO er i ferd med å få større andeler av markedet i flere regioner, og i noen sykehus er de allerede i ferd med å få markedsandeler rundt 70 %.

Dette forteller meg at PHO omsider er på rett vei, og at dette vil gå fort framover.

Det jeg og mange andre kunne ha fryktet, er at bindingene til andre leverandører og småkorrupsjonen som florerer i forhold mellom leger, klinikker og og leverandører kunne forsinket prosessen med å gå over til BLCC- metoden vesentlig.
Dette ser vi nå ikke er tilfelle.
Det er uansett et overvunnet stadium, og Shneider må også stå ansvarlig overfor de investorene han leder inn i selskapet.
Derfor tror jeg dette kommer til å gå så fort at det kommer til å overgå de mest optimidtike og våte drømmer.

RE - Og det at schneider holder den ene investorpresentasjonen etter den andre forteller meg at tingene går som selskapet håpet og forventet nå.
PHO er i ferd med å få større andeler av markedet i flere regioner, og i noen sykehus er de allerede i ferd med å få markedsandeler rundt 70 %.

Dette forteller meg at PHO omsider er på rett vei, og at dette vil gå fort framover.

* Det er blitt kjørt investorpresentasjoner over en lav sko i alle de 8 årene produktet allerede har vært på markedet i Europa og Norden, men de har ennå til gode å klare og tjene penger - mao, det er i alle fall ikke noe man burde legge til grunn av betydning.....

RE - Det jeg og mange andre kunne ha fryktet, er at bindingene til andre leverandører og småkorrupsjonen som florerer i forhold mellom leger, klinikker og og leverandører kunne forsinket prosessen med å gå over til BLCC- metoden vesentlig.
Dette ser vi nå ikke er tilfelle.

* Det ser man ikke om man ser på utplaseringer, MEN man forstår det når man ser på brukerfrekvensen som har vært og fortsatt er lav og av samme grunn taper selskapet penger og har gjort akkurat det veldig lenge.

Så sum-sumarum så er det ikke noe pr i dag som garanterer noen suksess, hverken om man ser på historisk performance i Europa/Norden, ei heller av det som er skjedd frem til nå i USA.
Derfor må man bare se tiden an og ikke minst få talla på bordet og de neste talla som blir presentert i februar vil heller ikke trigge kursen...
Redigert 12.01.2019 kl 00:45 Du må logge inn for å svare
gunlove
12.01.2019 kl 00:49 1502

Vi er på samme side oppgang :) jeg har risikert mer enn jeg har råd til å tape i dette selskapet. For meg er PHO det selskapet som skal gjøre meg så rik at ingenting annet betyr noe. For meg er PHO den muligheten jeg har søkt etter i flere år, jeg ser ingen andre selskap som pr idag har samme mulighet. Jeg hoppet av Nel for Pho, dag til dag kurs som flere er opptatt av, herregud, det er hva som skjer i 4-8 kvartaler fremover som betyr noe. Hvis man får hjertestans av å se kurs i minus så må jeg bare si, hvilket selskap er aldri i minus på Oslo Børs og er dagens kurs avgjørende for om man blir med videre eller ikke? Enten har man tro eller så har man det ikke. Dette selskapet er ikke bare tro for meg, dette går veien...
gunlove
12.01.2019 kl 01:08 1483

Risc, jeg er nok mye mer markedsorientert enn det du tror. Jeg er mye mer kynisk enn det du tror. Jeg elsker politikken til Donald Trump, holder med Geert Wilders i Nedeland, Victor Orban i Ungarn(Øst Europa generelt), Salvani og Italia regjering samt Østerrike. Marine le Pen burde Frankrike valg istedet for den korrupte sosialisten Macron som alle nå forstår er et feilvalg og er den mest forhatte presidenten noensinne. Jeg sa også at Hollande, forrige president i Frankrike var en katastrofe. Han gikk ikke engang til gjenvalg i 2017, så upopulær viste Hollande at han var. Så kan man diskutere Sverige opp og ned i mente, svensker flytter fra Sverige, ingen fremtid. Ja, jeg leser politi rapporter, jeg leser terrorangrep som er avverget takket være etterretning. Tror du fortsatt at jeg ikke vet verden er kynisk og en forpult plass? Jeg vet hva sosialisme har gjort med Venezuela og hva sosialisme er iferd med å gjøre med Europa. Merkel er en stor del av problemet. Faen heller, jeg kunne fortsatt i timevis. La meg stoppe her, jeg er fullstendig på avveie i forhold til tråd. Det er mye forbannelse i meg, jeg slipper litt løs ikveld.

Gunlove,

nei, jeg har vel heller ikke sagt det - men man blir aldri utlært og godt er det for som du selv skrev så vektla du FDA godkjennelsen såpas mye at det var det som hovedsaklig lå til grunn for din inngang og som du så av linken jeg la ut over så har akkurat det endret seg hvor refusjonen er det aller viktigste og som legger grunnlaget for suksess - mao jo høyere refusjon jo større er muligheten for en økt suksessfaktor og som vi kjenner til i dette caset så ligger ikke refusjonen i det øvre sjiktet i tillegg til at den er både komplisert og uklar derav blir det feil å legge for store forhåpninger til at US markedet vil bli en real gamechanger basert på hva de har fått av refusjon pr i dag, noe performance i det Europeiske/Nordiske markedet er et bevis på og ikke minst noe de neste kvartalspresentasjonene også vil være et bevis på.
Redigert 12.01.2019 kl 01:47 Du må logge inn for å svare
gunlove
12.01.2019 kl 02:00 1430

Det handler om en ting risc, og det er å tjene penger. Menn kan late som de er X eller damer for alt jeg bryr meg. De kan legge seg med dyr eller samme kjønn eller whatever the fuck, jeg bryr meg kun om hva som skrives om PHO. Vel, før jeg spør om UFO, Ronald Reagen, Carter, Bush senior, om vi har vært på månen eller ikke. Svar helt ærlig, legg alt annet til side. Dine innerste tanker risc, tror du photocure er et selskap å satse på? Er det verdt å ha noen aksjer her eller ikke? Kan dette selskapet ha en annen status om 1-2 år? Svar ærlig på dette da, faen, jeg åpner meg jo i musikk og 3-4 øl her...

RE - Svar helt ærlig, legg alt annet til side. Dine innerste tanker risc, tror du photocure er et selskap å satse på? Er det verdt å ha noen aksjer her eller ikke? Kan dette selskapet ha en annen status om 1-2 år? Svar ærlig på dette da, faen, jeg åpner meg jo i musikk og 3-4 øl her...

* Pr nå - nei og jeg har begrunnet det med at kursen mest sannsynlig skal lengre ned før q4 presentasjonen i feb og har forklart hvorfor. Så får vi se hva den presentasjonen sier, men fortsatt vil jeg tro at jeg vil være avventende frem til q1 presentasjonen i mai da ting vil ta tid før eventuelle resultater kommer også avhengig av hvilke meldinger som kommer mellom de 2 presentasjonene og ikke minst hva som faktisk blir presentert i mai så får man eventuelt ta det derifra, men over all fra nå og frem til da så virker det å skulle bli verre før det blir bedre - kursmessig.

Dette igjen vil legge et bedre grunnlag for å spå utviklingen langsiktig - mao, ingen grunn til å ha hastverk med å posisjonere seg noe også markedet virker å være inneforstått med.
Redigert 12.01.2019 kl 03:08 Du må logge inn for å svare
gunlove
12.01.2019 kl 03:29 386

Innlegget er slettet av gunlove
Legoland
12.01.2019 kl 04:12 1365

Til naa har du 16 lesere av det siste inlegget. Demp musikken. Senere paa dagen kan du telle de tomme ölflaskene og redigere innleggene.
12.01.2019 kl 09:05 1227

Det er svært få som diskuterer med rischioso. De fleste står bare med fingrene i ørene og skriker til hverandre. Det er i alle fall sånn jeg opplever de siste dagers "debatt".

Men folkens, LES utdragene som rischioso kommer med kl. 23.12. De er gull for Photocure! De underbygger caset og at det er akkurat nå det snur.
rischioso kommer selvfølgelig til den helt motsatte konklusjonen (men tar feil av refusjonsordningen).
Men personen er i alle fall flink lete frem ting.
Redigert 12.01.2019 kl 09:06 Du må logge inn for å svare
focuss
12.01.2019 kl 09:34 1190

Når Medicare gir permanent refusjon til BLC Cysview i outpatient setting så er det logisk av to grunner.

- Det oppdages og fjernes 20-40% mer kreftceller p<0,0001
- Medicare kan spare inntil 1,1 millioner sykehus innleggelser i året.

BLC Cysview tilbyr da ikke bare en vinn-vinn situasjon, men en vinn-vinn-vinn situasjon. Vinnerne er Medicare-pasientene og Photocure.
Redigert 12.01.2019 kl 09:37 Du må logge inn for å svare
Frantzen
12.01.2019 kl 10:35 1115

En ting jeg undres over , I det Nordiske markedet brukes Cysview ca 70%, Vil det si at Cysview ikke brukes på alle norske sykehus ? Har det en naturlig forklaring tro ?
NilsAB
12.01.2019 kl 13:57 951

Om du har fulgt med i sykehusdebatten og da spesielt det som går på økonomi så skjønner du fort hvorfor ikke alle har det beste utstyret. Alle norske sykehus har ett mildt sagt stramt budsjett å forholde seg til, vi ligger langt tilbake i Norge i forhold til land vi kan sammenligne oss med på mange fronter når det gjelder behandling og oppdatert utstyr. Langt bak. Det er billigst mulig som gjelder, og ja, det går på bekostning av pasientgrupper!

Slik er det ikke bare i Norge - noe av det første Trump gjorde var jo nettopp å bygge ned helsevesenet gjennom å fjerne det Obama hadde bygd opp - Obama care for de som husker eller er villige til å huske...:)

Nå er det slik at man er avhengig av at forsikringer vil dekke store deler og da hjelper det jo lite når uforsikrede er en betydelig gruppe og ikke minst er økende i bl.a USA....
Redigert 12.01.2019 kl 14:35 Du må logge inn for å svare

Ser du har slettet nattens siste innlegg. De resterende innleggene staar ennaa ikke i forhold til angitt antall öl.
Ha en fortsatt fin dag!
pafo
12.01.2019 kl 15:26 853

Tror du er på ville veger han klarte ikke fjerne Obama care eller Medcaine om du vil. Som vanligt du vet lite skriver mye..
pafo
12.01.2019 kl 15:58 818

Må vel svare på denne og, det er kø på sykehusen i Norden og de er nok glade om de kan behandle pasienter poliklinisk.
Så det blir nok flexiscope på dem, så de kan bruke operasjonssaler til de som må ligge der....

Trur det gjeller resten av Europa og.??????
Redigert 12.01.2019 kl 16:07 Du må logge inn for å svare

så 30% av alle undersøkelser/operasjoner i Norge for blærekreft , foregår uten blålys/cysview pga besparelser ? Det betviler jeg sterkt

Man må da gjerne tvile men det er ikke slik at sykehus kan peke på det beste materiellet som kommer på markedet, og vips, så detter det ned fra himmelen.

Da sykkel-VM ble arrangert i Bergen ble tilgangen til Haukeland Universitetssykehus mer eller mindre stengt. Det var til tider svært vanskelig å ta seg frem til sykehuset og følgelig sank aktiviteten kraftig i løpet av de to ukene sykkel-VM pågikk, men utgiftene til leger og annet personell fortsatte å belaste sykehusets økonomi. Vet du hva våre politikere evnet å lage av konsekvenser? Jo, fordi pasienter uteble på grunn av sykkel-VM og omsetning (produksjon/behandling av pasienter) gikk ned med ca 15 millioner, så fikke sykehuset kuttet budsjettet året etter med tilsvarende beløp. Ja, er ikke det logisk da? Sykehuset klarte ikke å bruke opp 15 mill som forutsatt, og da fremstår det logisk at sykehuset fratas 15 mill på neste års budsjett.

Og i et slikt system så er dere så naive at dere tror norske sykehus bare kan peke på hvilke materiell de ønsker, så detter det ned fra himmelen? Tror dere på julenissen i samme slengen?
onuk
12.01.2019 kl 19:23 630

Men, hvor mange tomme ølbokser fant du egentlig i dag tidlig? Det var vel ikke bare 4 eller?
Redigert 12.01.2019 kl 19:24 Du må logge inn for å svare
NilsAB
12.01.2019 kl 19:53 601

Akkurat sånn foregår det! Og det er fryktelig synd at det skal være slik, spesielt når folket er forledet til å tro vi er best på alt her til lands!

Norsk helsevesen er helt tragisk sett ut ifra hvor rikt dette landet er. Vi har via media sett nok av eksempler på hvor langt Norge henger etter selv mindre bemidlede land. Det er nok av eksempler på pasienter som må reise til utlandet for å få den hjelpen de behøver, og som attpåtil må betale fra egen lomme.
Flaut at Danmark hadde 70 % dekning for Hexvix før vi her til lands hadde oppnådd 10% til tross for at produktet er Norsk. Later til at "spare oss til fant, lenge leve" er mottoet til norske politikere og beslutningstagere.
I USA er det en helt annen dynamikk som styrer markedet og det er ett av momentene som gjør meg overbevist om at PHO vil lykkes i det markedet