APCL - Media oppdaterer i Gambia ICSID saken

FkL
APCL 09.01.2019 kl 17:52 22958

African Petroleum's Gambia case passes first hurdle

UK junior African Petroleum may have won some respite in arbitration proceedings before the World Bank’s International Centre for Settlement of Investment Disputes (ICSID) over revoked title to deep-water blocks A1 & A4 off Gambia.

The Oslo-listed explorer lodged three separate cases against Gambia in 2016 to prevent re-allocation of its licences, which were revoked after the government alleged non-performance of exploration commitments.

The move by African Petroleum prompted Minister of Justice Abubacarr Marie Tambadou to play for time, allowing a window of opportunity to firm up alternative suitors.

Tambadou protested concern over the fundamental legitimacy of the case and last April filed preliminary objections pursuant to Rule 41(5), which allows for the dismissal of unmeritorious claims.

Legger ikke ut hele artikkelen da dette stider mot retningslinjene her på HO.

https://www.upstreamonline.com/hardcopy/1671090/african-petroleums-gambia-case-passes-first-hurdle
FkL
10.01.2019 kl 13:25 4292

Ennå ikke forstått det? Det er svært få andre her som kommer med bastante påstander slik du gjør og ergo så er det kun et fåtall som blir satt til veggs i denne saken. Og så guttaboys da... virkelig? I tillegg bommer du gang på gang. Saken er at enhvers agenda blir ganske synlig for de som følger med. Jeg har jo tidligere lagt ut min og oppfordret deg til det samme, men merkelig nok så uteble svaret. Det samme skjer hver gang du blir satt til veggs, ikke noe svar.

Fasit er at du absolutt ikke vet hvor dette bærer, ei heller jeg. Jeg oppfordrer alle til å sette seg godt inn i caset og tenke selv, da gjenstår det vel bare å påpeke hvem som burde skygge banen... kan det være deg...

Mitt nick vil være her uansett hvordan dette går.
Redigert 10.01.2019 kl 13:29 Du må logge inn for å svare
Bsingh
10.01.2019 kl 13:34 4217

Roper du nedgang 1000 ganger kommer du til å ha rett en gang i blant, for det er litt volatil stemning i APCL. Ja er helt sikker på at vi snakkes da, du kommer vell tilbake når en av påstandene dine blir "rette". Det triste er at du ikke forstår at man i aksjemarkedet har feil til man har rett, og at man har rett til man tar feil. Å komme med 1000 påstander og påstå at man har rett siden det treffer i blant i en volatil aksje, og at man utifra det igjen klarer å spå konkurs, er litt utrolig. Vi får si oss enig i at du har feil om dagen og mange av oss har rett. Det betyr egentlig ikke så mye spørr du meg, men det virker som at det er veldig viktig for deg å ha rett, uansett hva det er basert på. Det sies at man skal skille seg ut og tørre ytre meningene sine, og det er tydelig at noen misforstår det konseptet og overkompenserer på alle mulige måter :-)
Møre75
10.01.2019 kl 14:51 4046

Så siger vi litt tilbake,, hadde hvert fint om den slutta av på 1,25 eller mer i dag

Nok et bra trykk nesten til 1,30 idag. RSI 82, så aksjen er veldig sterk.
thief
10.01.2019 kl 15:22 3923

Bra volum i dag. Det er fint, så vi blir kvitt en del som vil ta gevinst! Men helt uinteressant å selge på disse nivåene, er forlik som gjelder. Og med sjansene betraktelig forbedret, er det ikke verdt sjansen å stå utenfor! Hadde det vært apcl som hadde interesse av at icsid sin beslutning skulle holdes hemmelig og Gambia hadde fått større håp om seier, ville det vært i media for lenge siden. Ganske sikker på at apcl nå er "snille" med Gambia,og ikke smører det ekstra inn,slik at de får et bra forhandlingsmiljø! Gambia hadde ikke hatt noen interesse av å skåne apcl, hvis saken gikk deres vei,men derimot apcl har fordel av å holde en lav profil. Sitter musestille til forlik kommer, overbevist om at Gambia ikke kjører videre. Vi så jo hvor lang denne prosessen med 41(5) varte. Det var 2 skriftlige tillegg fra begge parter,så tydelig at Gambia gjorde det de kunne får å lande dette. Så jeg anser at Gambias (eneste) argument ikke førte frem, og at de nå vil redde skinnet:) Reisen har akkurat begynt. Mcap på under 200mill,med muligheten for veldig attraktive lisenser i Afrika, er mildt sagt grisebillig! Moro når den skikkelige reprisingen kommer:)
Aldara
10.01.2019 kl 15:25 3904

Når kan vi forvente noe nytt nå da tror du thief..?
Eller andre...

Solgte halvparten av beholdningen idag, greit å sikre seg litt.

Regner med å hente igjen noen aksjer noe lengre nede,

Aldara, det är nog den svåraste frågan och är övertygad om att ingen kan svara på det. Men tänker enligt följande. 1e november , d.v.s drygt 2,5 månader sedan gick APCL ut med ett PM där man ser sig troligt ha ett avgörande i processen 2020 (underförstått att Gambia drar ut processen så mycket de kan.) Efter det, nu 31/12, Har ICSID fattat beslut om, vad jag tror är Gambias starkaste och enda(?) kort, 41(5). Jag tror detta tvingar Gambia till förhandlingsbordet omgående och på ett sätt de inte hade räknat med. Hur länge har de tid att vänta med dessa investeringar? Gambia är fattigt, i stor skuld och folket vill utnyttja de resurser som finns, inte låta dem vara låsta i förhandlingar osv. Gambia vill ha olja, APCL vill ha olja, de har ett kontrakt, som Gambia hoppades löpt ut (kanske för å sälja licenserna på nytt för med några bruna kuvert i egen ficka). Nu har ICSID, efter långt tragglande i avgjort huruvida APCLs claim har legal merit eller inte... Så, frågar du mig kan det ske något nytt när som helst men kan ocskå dröja, dock inte till 2020 :)

Ja, det är inget fel att hämta vinst, det är sunt, det är ju därför vi är. Men det ska bli spännande att se om det finns några aktier att hämta längre ner. Som du sa lär det ta av till "våren" så vi får hoppas inte våren kommer allt för tidigt för din skull då ;)

Jeg sa ikke til våren,men tiden fremover mot våren. Bare OSE holder seg, den har hatt en reaksjon opp mot MA50 som er motstand , er usikker på om den greier bryte gjennom, snur OSE ned vil det dra med seg mange aksjer sydover igjen. OSE er bekreftet i et bearmarked, vi får se . APCL er en fin aksje som er greit å ha fremover tror jeg.
Bsingh
10.01.2019 kl 15:52 3736

Syntes det er vanskelig å svare på. Gambia er vell ikke så interessert i å prate med APCL, så vi får vell noen svar via ICSID når det skjer noe i saken, eller når Gambia evt. velger å komme til forhandlingsbordet (Dette tror jeg vil skje basert på ICSID prosessen, og ikke at de frivillig kommer. Må vell noen klare indikasjoner til for dems del om at de har en dårlig sak, om de skal komme til bordet før noen store avgjørelser blir tatt i ICSID. Dette var vell litt det som skjedde i 2014? Rett meg gjerne om jeg tar feil).. Det er jo så klart forutsatt at arbitration går APCL's vei, vi vet jo ikke åssen dette kommer til å gå. For alt vi vet så kan det også være at vi ikke kommer noe vei. Holder alt åpent, men har tro på at APCL kan komme langt med dette, hvertfall mtp. på håndteringen vi har sett av Gambia. De er utrolige useriøse, og kunne gått rett i dialog med APCL som en ordentlig myndighet. Tror de ødelegger mye av rykte sitt ved å holde på sånn (Vi har vell sett åssen det gikk med Carnegie og Semlex). De liker tydeligvis og utfordre på ting de har lite snøring på. Gambia sin gjeld øker bare, og det virker som at det er dårlig stemning innad regjeringen dems også. Dette gjør at jeg går for APCL.
FkL
10.01.2019 kl 16:10 3676

Vi skal heller ikke glemme at kostnadene hos ICSID
løper på tid og ikke på timer benyttet. Det betyr at jo lenger tid ting tar jo dyrere blir det.
FkL
10.01.2019 kl 16:15 3658

Selv om markedet og OSE absolutt kan påvirke så har APCL vist seg å være ganske så nyhetsstyrt. Kommer de rette nyhetene så skal vi nok ikke være så bekymret for børsen.

Enig, i det. Men jo lengre tid det går, vil de kortsiktige falle fra.
FkL
10.01.2019 kl 16:23 3620

Ja, men det er helt greit tenker jeg. Håper også at de som selger nå får med seg gevinst. Det er derfor vi er her.
Mrhifi
10.01.2019 kl 16:23 3616

Apcl mcap 200 millioner....aktien er alt for billig....
thief
10.01.2019 kl 17:47 3415

ja,mcap på 200mill er "ingenting",når vi tenker på hva lisensene er verdt!

Og med gode muligheter til å beholde noen, så er dagens prising ekstrem lav. Men desto større rekyl:) Burde vel komme noe i gambiske medier snart, blir ikke veldig populært når de nå har dratt på seg en millionregning, ved tap på rule 41(5). For etter reglene til ICSID kan den som har benyttet seg av denne muligheten og taper, sitte igjen med hele regningen. Og med så lang behandlingstid, blir det ikke billig:) Tror man de vil fortsette i yttligere 1.5 år, med nye regninger og ikke får kommet i gang med disse lisensene. Jeg tror bestemt nei! Her tror jeg det vil lekke ut noe i nærmeste fremtid, om hva Gambia nå vil foreta seg! Når tapet av 41(5) blir litt mer kjent, er det vel noen som krever svar på hva som skjer:) Nå tror jeg jaggu APCL sitter i førersete:)

Liten oppgang i dag oxo, på høyeste volum på en stund . Meget bra, da en del kortsiktige kommer seg ut,og vi kan gå videre! Noen av aksjene selges etter forlik og partner. Partner kan vel kanskje meldes i samme slengen. Så da kan man lett skru opp kursen til 4kr+! Så ser vi hva som skjer etter det!
Redigert 10.01.2019 kl 18:02 Du må logge inn for å svare
Mrhifi
10.01.2019 kl 18:16 3332

Risikoen i apcl er jo markant reduceret...jeg tror Gambias strategi var at få sagen afvist juridisk med 41-5 processen...det lykkedes ikke og er et kæmpe nederlag juridisk og økonomisk.....tar vi så Gambias politiske og økonomiske tilstande med i ligningen så taler al sund fornuft for et forlig med apcl.... præsident Barrow og goverment har rigtig meget på spil i denne iscid sag.... udfaldet kan blive katastrofalt hvis de forsætter abitration...
Yderligere har de sat A1-A4 til salg på det internationale marked og deres opsigelse af apcls licenser blev annonceret via Reuters....her snakker vi kæmpe erstatningskrav hvis sagen fortsætter og goverment taber i sidste ende.... forlig og farmout!!! Cased close..
Mrhifi
10.01.2019 kl 18:24 3300

Mcap på 200 millioner er totalt crazy.... kursen burde være minimum + 2 kroner.....risk/reward
Redigert 10.01.2019 kl 18:25 Du må logge inn for å svare
Aldara
10.01.2019 kl 18:28 3288

Heidu.
Er det på noen måte mulig å gå galt for apcl nå i Gambia..?
Mrhifi
10.01.2019 kl 18:33 3279

Ja selvfølgelig....vi ved ikke om der er olie på A1-A4...altid stor risiko i exploration....men kommer vi til at bore på A1-A4 så er kursen nok +10 kroner ...før resultatet af boring
Redigert 10.01.2019 kl 18:38 Du må logge inn for å svare
thief
10.01.2019 kl 19:09 3173

Tja,kan jo fortsatt gå galt for apcl. Avgjørelsen på 41(5) var jo ikke noen endelig dom på hele saken, men en veldig viktig "delseier" for apcl. Men da må først saken gå HELE veien i voldgiften. Først da kan apcl eventuelt tape. Men hovedpoenget nå er jo at denne saken mest sannsynlig IKKE går hele veien:) Og det er det mange grunner til! De to viktigste er vel at Gambia mest sannsynlig prøvde å få saken avvist grunnet at kontraktene ikke var gyldige! Der gikk de på en smell. Og hvis da kontraktene er gyldige, har Gambia på langt nær fulgt prosedyrene som står i kontaktene, når det kommer til terminering osv. Så nå tror jeg de stiller meget svakt! Og apcl har HELE tiden hevdet at kontraktene fortsatt var gyldige, som JP sa "both in Law and fact": ) Og det kan se ut som han har riktig! Og det andre er den økonomiske biten.Gambia har en av verdens verste økonomier,gjeld..gjeld...gjeld! Har ikke råd til å betale for helt enkle/livsviktige samfunnsområder! Hvordan kan de nå forsvare å bruke enda flere millioner på denne saken, når sjansen for tap helt til slutt absolutt er til stede. Så for meg er et forlik nå ganske opplagt. Gambias trumfkort virket ikke, og da er det bare å komme seg igjennom med en best mulig deal! Da slipper de mer utgifter, risikerer ikke FULLSTENDIG tap,kommer i gang på lisensene og kanskje de i tillegg oxo får en andel. Nå står jo apcl med 100%, så at de kan ro i land en avtale om 10-15%, må jo være bra:) Så her tror jeg det bare er å ta tiden til hjelp, før vi får et forlik! Noe lekker vel ut snart:)
Redigert 10.01.2019 kl 19:17 Du må logge inn for å svare
Warom
10.01.2019 kl 19:15 3152

Thief;
Her var det mye jeg er enig i, så godt gået:)
thief
10.01.2019 kl 19:27 3117

Enig i mye av det selv:)!!!
Mrhifi
10.01.2019 kl 19:30 3105

....jeg er meget enig .... samme overbevisning har jeg haft siden 2017....he he
Taylor
10.01.2019 kl 20:12 2994

Kanskje Barrow får enda litt mer lyst til å få fortgang på oljeutvinning når han ser hva nyfunnet i Ghana har å si for ett afrikansk land. Funnet av Aker energy, som også har hatt mye turbulens for å beholde lisensene der.https://e24.no/energi/aker/aker-energy-har-boret-den-foerste-av-tre-broenner-i-ghana-innen-80-dager-skal-utbyggingsplanen-vaere-klar/24537625
Redigert 10.01.2019 kl 20:37 Du må logge inn for å svare
SigOtt
10.01.2019 kl 20:28 2946

Jeg hadde nettopp kommunikasjon med en høyt oppe i systemet i APCL, og det er gode nyheter og prosesser som skal skje i nærmeste tid som kommer til å forandre selskapet for alltid. Vi som tålmodige og sterke aksjonærer vil snart oppleve en særdeles sterk oppgang i kursen og ikke minst i selskapet. Stay tuned!

Any details perhaps? :)
barts
10.01.2019 kl 21:05 2825

SigOtt - du er nok nødt til at være mere konkret eller helt undlade at skrive ...
Hvem/titel har du talt med, og hvad vil der konkret ske og indenfor hvilken tidshorisont?
... ellers kunne jeg jo have skreve det samme som dig, uden at have talt med nogen i APCL.
Vælger at tro på du har talt med APCL, men kan ikke tilllægge det nogen vægt uden mere konkret info.

Er selv long i APCL
Redigert 10.01.2019 kl 21:10 Du må logge inn for å svare
FkL
10.01.2019 kl 21:27 2742

Stemmer i her. Det er positivt om det stemmer, men uten flere detaljer og eventuelt dokumentasjon så er det vanskelig å vektlegge dette.
thief
10.01.2019 kl 22:36 2536

jaja,da er det fredag i morgen,regner med en sterk ukeslutt:) Hadde tippet kursen raskt ville komme opp til 1.5-2kr etter avgjørelsen til ICSID! Men har gått litt "tregt", he..he! Dagens Mcap er jo latterlig, i forhold til hva Apcl kan sitte på av verdier, ved forlik! Men er jo alltids folk som selger, så tror mange av dem kom seg ut i dag!Kanskje vi avslutter uken opp mot 1.3 hvertfall! Har nå snart gått 2 uker siden ICSID sin avgjørelse, og da kan man kanskje regne med at Gambia allerede har tatt kontakt,hvis de vil forhandle:) Tid er penger her!!! Så man får følge med i media, ofte noe lekker ut. Og skulle noe lekke ut om at Gambia er interessert i samtaler, da fyres det skikkelig:) Så får vi se om noe kommer ut de neste dagene!
OVaage
10.01.2019 kl 22:57 2449

En kan jo lure på hvorfor Kinas utenriksminister reiser til et lite land som Gambia som egentlig bare har noen lisenser i havet å by på.
Er det for å få Barrow til å forhandle for kinesernes del og det fort.
Og Senegal vil vel ikke Total vente så altfor lenge ,de vil sikkert ha en løsning så de kan planlegge borestart.
Denne vinter/våren blir god.
thief
10.01.2019 kl 23:16 2393

Jepp, må absolutt ikke glemme Senegal i disse Gambiadager:) De har om ikke enda mer press på seg til å løse ting, pga total sin drilling på rop nå i 2019 og deres erstatningsklausul på lisensen!! Og hjalp vel ikke at Apcl bestod første testen mot Gambia! Disse sakene har jo en del likheter! Så Senegal gambler neppe på en langvarig sak, som da vil skade total(drilling) og kanskje oxo hele lisensen:) Så her kan det virkelig bli moro fremover! Og det som er så spennende er at melding kan komme som lyn fra klar himmel!Så da får man bestemme seg om man vil være inne, eller gamble litt på trading:) Jeg velger det sikre,og sitte til avklaring!

Ja, du sa det - 200m og ikke noe av verdi igjen - når det går opp for menigheten at de 4 siste lisensene også ryker som de 6 forrige mot en ubetydelig kompensasjon så vil selskapet være noen krampetrekninger fra avvikling og kursen går rett til bunns som i NSG - man skal ikke se bort i fra at det er en del slike NSG karer som sitter i denne om dagen og det er gutter som er vant med å stupe ut døra - fordelen er jo at det ikke blir trangt i døra for etternølere men bakdelen er at aksjene da er nærmest verdiløse når de først kommer seg ut...:)

Mitt bet er at kursen igjen vil sige nedover og snart er den igjen godt under krona for det vil ta tid før en endelig avklaring kommer så og gevinstsikre under slike suckers rallyer er nok ikke det dummeste man kan gjøre - men så er det grådigheten stemme da som sier at selger jeg nå så går jeg glipp av den videre oppgangen så ender det som oftest med at kursen går motsatt vei av det man håper på så hele den urealiserte gevinsten forsvinner og mer til slik at man ender opp med å ta et tap i stedet....
Redigert 11.01.2019 kl 00:44 Du må logge inn for å svare
OVaage
11.01.2019 kl 00:32 2259

Ja jeg sitter rolig også og nå er jeg i pluss etter inngang på 1,13 for en "evighet" siden.
Hadde gjort seg at huset mitt vart solgt før voyager tar av :)
OVaage
11.01.2019 kl 00:35 2254

Hvor mange aksjer har du rischioso?
Få se om du kan være ærlig med menigheten bare en gang.

Rich- du messet om 35 øre,det vil neppe skje. Du kunne snudd da vi andre påpekte fakta. Du kan selfølgelig få rett at aksjen går ned,slik er jo børs oppganger og nedganger. Tok halvparten av beholdingen av gevinst i dag da apcl er overkjøpt kortsiktig. men det betyr ikke at jeg har trua på at den senere vil gå nordover. Men bare tull å drive sånn du gjør. Få deg et liv med og uten børs
1337
11.01.2019 kl 01:19 2171

Nyere forskning viser at RSI en momentumindikator, dvs. at høy RSI oftere er et kjøpssignal enn et salgssignal. De siste dagers økende volum i opptrend er også et kjøpssignal.
Jeg vurderte også å ta litt gevinst i dag, men muligheten for å tjene litt ekstra er ikke verdt risikoen. Det blir spennede å se bevegelsene den siste handelsdagen før helga. Man kan jo gå glipp av en saftig børsmelding...

https://blogg.nordnet.no/forskning-kjop-momentumaksjer/

https://www.dn.no/marked/bors/funcom-funcom/aksjer/kjop-aksjer-med-positivt-momentum/2-1-38208
Redigert 11.01.2019 kl 01:21 Du må logge inn for å svare
thief
11.01.2019 kl 07:27 1921

Enig der:)Vurderer sjansen så stor for forlik, så ta litt gevinst nå er ikke verdt det!Da kan man gå glipp av flere kroner,hadde vært jævla bittert:) Her er det ikke mye som skal til før raketten fyres skikkelig! Trenger ikke en børsmelding engang. Skulle det lekke ut i media(som man ofte ser) at Gambia vil snakke, letter vi med en gang. Og slike lekkasjer er det jo mulighet for nå,hvor det snart har gått 2uker siden avgjørelsen til ICSID! Gambia har garantert hatt møte innad, for å peke ut den videre veien, så at noe kommer ut er ikke uvanlig. Kan fort skje i løpet av helga oxo. Så her selges ikke noen aksjer enda:)
FkL
11.01.2019 kl 08:30 1731

Samme bet som da du før jul bettet kursen ned til 0,35 og ikke minst da du oppga at ICISD avgjørelsen hadde gått i favør Gambia? Takket være meget god informasjon både på HO og XI så har alle som ønsker det god oversikt over hvordan sakene ligger til i selskapet og ikke minst hvor vi har deg. Ingen tvil om at APCL er risiko og at ingen med sikkerhet vet utfallet (og absolutt ikke du), men med denne delseieren under beltet så ser det lysere ut. Dersom, og jeg bruker faktisk ordet dersom (prøv gjerne ordet selv i en setning), vi vinner, så vet vi at dette er en doblingskandidat. Derfor er vi her. Hvorfor er du her?

Jeg sparer meg fra å komme med hårete kursmål jeg ikke kan gå god for, det er din avdeling....
Redigert 11.01.2019 kl 08:33 Du må logge inn for å svare
oivindl
11.01.2019 kl 08:45 1655

Nå har du bommet med 300% på utviklingen den siste tiden. Så da tenker du at det er greit å komme med nye spådommer og si, hei gutta boys, hør på meg, dette kan jeg!
:-)

Et lite rykter, noen nyhetsoppslag eller annet spennende kan sende APCL rett over kr 1.50 og mot kr 2, tør en stå utenfor over helgen?
Warom
11.01.2019 kl 11:31 1222

Noe skrives det jo rundt om kring, her noe som kan være av stor interesse med tanke på Senegal. Vi husker jo den "forhastete" lisensrunden på SOSP og SOS(den er ikke vår) som gikk ut 30.11 med bare en måned frist for interessenter. Jeg tror et eventuelt forlik i Senegal vil skje først på ny code (formelt), i såfall kan det nærme seg:

Adopted by the Council of Ministers last Wednesday, the bill on the Petroleum Code, will soon be submitted to Senegalese MPs, reveals the daily L'As. The plenary session is scheduled for January 24, before that date, the Minister of Petroleum, Mansour Elimane Kane will defend the text on January 18 in front of the technical commissions.

This decision was taken at the Conference of Presidents which met on Thursday. President Macky Sall had promised to amend the Petroleum Code to promote "local content", ie all activities related to the development and use of local human resources, in connection with hydrocarbons.

https://www.pressafrik.com/Senegal-Le-projet-de-loi-portant-Code-petrolier-bientot-soumis-aux-deputes_a194777.html
solid1
11.01.2019 kl 14:58 946


Er overasket over at denne ikke har steget mer nå mot helgen.

Mulig vi får en liten innspurt?
(liker igrunn overraskelser, men har så inderlig lyst å forutse dem)

Hva med å ha litt tålmodighet...
ecb
11.01.2019 kl 15:46 813

Synes vel aksjen oppfører seg eksemplarisk. Et lite pull-back/pause er helt som forventet da noen skal realisere gevinster. For de som ønsker å kjøpe er dager som dette gode anledninger
Om man har litt tålmodighet vil man mest sannsynlig se at aksjen kommer opp på et nivå som reflekterer hva den potensielt er verdt gitt den risiko det er for ulike utfall for selskapet.
Om man estimerer et risked-value av alle Gambia/Senegal lisensene til ca 10,-(for å ta et tall) så kan man jo nå begynne å regne på ulike utfall. La oss si at ved et forlik i begge landene så ender vi opp med 50% av det vi hadde(har i dag). Det gir en fair value etter forlik på ca 5,-.
Avhengig av hva man mener er sannsynligheten for et forlik kan man enkelt komme frem til hva aksjen fundamentalt bør være verdt.
Ved 60% sannsynlighet for forlik skal mao aksjen prises rundt 3,- i dag på bare dette utfallet.
Så kan man evt tillegge verdi av de andre utfall (40%) som jo er full seier eller fult tap etter gjennomført voldgift. Om vi sier 50/50 seier/tap blir jo det ca 2,- i tillegg.

Om man mener det er over 50% sjanse for et forlik bør man ihvertfall kjøpe aksjen her og beholde de en stund. Dagens implisitte prising indikerer liten sannsynlighet for forlik/et svært dårlig forlik.

Alle kan jo legge inn sine egne % for hva de mener er sannsynligheten for de ulike utfall....:)