Next in line..Nordic Nanovector ASA

Jimmi
NANO 09.01.2019 kl 12:27 22813


Det er utvilsomt stor interesse innen dette feltet for tiden og det er ikke småkroner vi snakker om når BP slår til. Det er ikke bare for Big Pharma å vente på de siste resultatene for så å komme med et bud på selskapet. Her er det flere interessenter og jeg tror ikke vi trenger å vente lenge før den første melder seg. Hvem blir det tro? Novartis? Jeg tror det...

Selskapet leverer og leverer. Fast-track og PIM er innvilget. mDor kan ikke gå lengre ned, men det er stor sannsynlighet for at den går opp ved neste oppdatering. Vi trenger ikke vente til store konferanser for at Lymrit 37-01 oppdateres nå slik jeg har forstått det, Jeg tror selskapet oppdaterer mDor ved først mulighet.

Hvem tør stå på utsiden gjennom 2019? Ikke Jimmi :) Sitter med lommene fulle av aksjer her.

Magefølelsen sier meg at det snart kommer en hyggelig oppdatering/melding.

Partneravtale eller oppkjøp?? Som Jan Tommy sier: Hvem vet?

Hyggelig aksjonærliste denne uken også. State street mener alvor, Roy Hartvig Larsen øker litt i Sciencons og ellers sitter de store stille i båten akkurat som oss andre som har tenkt å bli med til suksessen er et faktum for å bli søkkrike.

Det spekuleres i om Nordic Nanovector på sikt kan bli et Big Pharma selskap i Norge. Spennende! Nano kan bli største utbytte maskin på OB.

Kjøp og hold er mitt tips.. Beste investering på Oslo børs fremover dette.

Ha en fin dag godtfolk

Jimmi


Jeg har hele tiden ansett Nano som et privat, ikke-notert selskap, og aksjekursen som et resultat av et totalt uavhengig spill hvor spilleaktørene sitter i kaféen på et galehus og bruker et helt tilfeldig valgt finansinstrument som spillebord.

Og fordi selskapet ikke er notert, slipper jeg å plage meg selv eller andre med begrep som "børsteknisk".

For meg er dette en behagelig måte å ha en eierandel i dette prosjektet.
Korsar
29.01.2019 kl 10:14 2633

stock,
det er vel ikke trollete å frykte at 40-grensen brytes?
Eller misforstår jeg deg?


Redigert 29.01.2019 kl 10:15 Du må logge inn for å svare

Her misforstår vi hverandre i stor skala .. det er forumets grunnide.
Er det videre shorting på gang (sist oppdatert pr 25Jan) eller godt kominert med tvangssalg (40,82) ?

Edit
Mottakere i emi er så langt minus 20 mill .. og rep.emi på 45 er vel også blåst
Redigert 29.01.2019 kl 10:27 Du må logge inn for å svare

Tror bunnen var nådd 40,82.. bør komme noen positive meldinger nå
Lotepus
29.01.2019 kl 10:30 2532

Øyenlegen er vel kjent for høy belåning på sine aksjer . Skulle hans aksjer havne ut på tvangs salg kan det gå ille med kursen

Tror ikke ledelsen i Nano hadde sett for seg dette i det hele tatt .. ingen plan B med melding for å kontre osv... savner allerede breikjeften til Costa da den fremdeles virket på markedet ..

Det er forundelig med folks grådighet.

Snakket med en megler om belåning og om ikke folk har tatt lærdom etter den urolige tiden vi har bak oss. Ikke i det hele tatt er hans svar. Folk evner ikke å se lengre enn til nesetippen, koste hva det koste må.

Nå er det jo usikkert hvordan boet gjøres opp, men det var vel et investeringsselskap med ca 110 000 aksjer som gikk konkurs i forrige uke også. En bostyrer har vel ikke annet å gjøre enn å droppe de følelsesløst ut i markedet.

Jeg er fristet til å kjøpe, men å fange fallende kniver er en tøff øvelse, og grådigheten vil jo gjerne treffe bunnen så godt som mulig.
Venter litt til.

Jeg har gått i dialog med IR i NANO, og belyst en del ting som snarest bør adresseres skal man klare å opprettholde / bygge tillit til managementet i selskapet.

Emisjonen synes forhastet, og de ordlegger seg i prospektet på en måte som for meg fremstår som klønete. Jeg skal ikke klage siden det har gitt rikelig anledning til å vekte meg betydelig opp til kurser som for meg fremstår som svært attraktiv målt på risk / reward, men kommunikasjonen rundt emisjonen er fullstendig mangelvare og skaper flere spørsmålstegn enn svar.
Fljo
29.01.2019 kl 11:12 2316

Er det noe du kan være rimelig sikker på nå så er det at det ikke kommer noen positive meldinger på lang tid. Hvis det skulle skje så vil jo Bravo (og to andre ledere) ligge tynt an til å bli hentet med håndjern og satt i kasjotten rimelig fort.
focuss
29.01.2019 kl 11:14 2309

Antar at de med størst finansiell kapasitet har fått sitt behov for aksjer dekket via emisjonen.

dritten ser ikke bra ut :-(

blir vel ingen rep-emi

Hvor finner du prospektet Sidelinjen?
Fant det ikke som velegg i meldinger eller hjemmesiden til Nano.
TeeJay
29.01.2019 kl 11:21 2262

Slapp av. Det ordner seg 😊

Noe som er synd, er at det kortet de dro ut av ermet som de sikkert trodde skulle bidra korrektivt til markedsreaksjonen på emi, har vært fullstendig feilslått.
Jeg snakker om ny styreformann, som ble annonsert parallelt med emi.
Det har snarere bidratt til nedturen tror jeg, og åpenbart blitt oppfattet av markedet på samme måte som jeg selv mottok det. Med et laaaangt gjeeeeesp.

Utrolig intetsigende og kjedelig signering.

Må korrigere dette Forum til å gjelde børsmeldingen de sendte ut i forbindelse med emisjonen, ikke prospekt. (De trenger ikke prospektet på 10% emisjoner).

En setning jeg bet meg merke i, og som skaper flere spørsmål enn svar, er at de mener at en rettet emisjon var et bedre alternativ enn en tegningsrettet (det er jeg enig i), men så putter de på "to strenghten the companys shareholder base in future equity raisings".

Nå ble mange tatt på senga av at emisjonen kom nå fremfor mot slutten av 2019, og så legger de i tillegg til at dette vil være bra for fremtidige emisjoner.... Dette er kun egnet til å skape usikkerhet, for hvis de har cash nå til end of H1 2021 etter emisjonen, og søknad om markedsgodkjenning for @Betalutin planlegges sendt inn H2 2020, hvorfor i det hele tatt kommentere senere emisjoner?? Burde ikke selskapet klare å generere nok cash i 2021 uten påfyll av mer likviditet?

Så du leser ikke hva jeg skriver? For 2 dager siden skrev jeg at det kommer nye emisjoner. Hvordan i all verden tror du at selskapet skal overleve de neste 10 årene?

Nei NanoVekter, jeg tillegg ikke dine uttalelser noen vekt i det hele tatt hva angår NANO. Til det viser du ingen innsikt eller tyngde som er verdt å høre på, verken for meg eller trolig så mange andre.

Selskaper som går kommersielle innen farma lever av kontantstrømmen etter kommersialisering, ikke emisjoner. Nordic Nanovector bør være i salgsposisjon 2021, ergo finner jeg det unødvendig å referere til at emisjonen er fordelaktig fordi det bygger opp investorbasen med tanke på fremtidige emisjoner. Det høres mer ut som en dårlig unnskyldning til hvorfor de valgte å sette den her, fremfor at det tilfører noen reell verdi over tid å ha en slik investorbase. Det vil bestandig finnes investorer til et case hvis caset er bra nok, man trenger ikke å se inn i sin egen aksjonærbase for å sikre funding da, og det kan ha blitt mange utskiftninger når den tid kommer at et eventuelt ny emisjon vil være påkrevd.

ABG fremholder at selskapet vil bli solgt i løpet av 2020 senest, og med cash frem til H2 2021 vil ikke en fremtidig emisjon være aktuelt.
Redigert 29.01.2019 kl 12:11 Du må logge inn for å svare
focuss
29.01.2019 kl 12:15 2105

Klart det kommer flere emisjoner dersom Nano skal bringe Betalutin til markedet selv.

Ser vi uante mengder ventesuppe og luftboller framover mot ASH ..

The 61st American Society of Hematology Annual Meeting and Exposition 2019 (ASH 2019) will take place 7 – 10 December 2019 in Orlando, FL, USA.

Fra sidelinjen.

Takk for avklaring!

Jeg leste det likt i forhold til fremtidige emisjoner. En forferdelig dum setning som ikke behøver å presiseres. Nå venter jeg at en ordentlig stor investor/kjent kommer inn som gjør forskjell. En som er langsiktig og har vesentlig med midler.
Korsar
29.01.2019 kl 12:53 2024

Det er to ting man bør se nærmere på her, siden den ferske emisjonen var altfor liten (overraskende liten, faktisk) til å være tilstrekkelig til å dra selskapet gjennom helt til en evt. kommersialisering med egenfinansiering gjennom produktsalg:
- hvorfor så liten emisjon, der det til og med direkte antydes at mer emittering vil følge på et senere tidspunkt?
- hvorfor reagerer markedet så negativt foreløpig? Er det koblet til usikkerheten som plantes rundt det første spørsmålet mitt?

PS: Porteføljeendring:
Siden jeg først sitter i aksjen, og at jeg mener vi skal ha en viss korreksjon oppover nå, så har jeg nå snittet meg bra ned ved å doble porteføljen i dag (helt eksakt: økt den med 104%). Snitt nå er 48,47.
Da venter vi på at den teknisk signaliserte korreksjonen kommer :-)

Redigert 29.01.2019 kl 13:11 Du må logge inn for å svare
aborum
29.01.2019 kl 13:32 1926

Hvad var årsagen til du ikke bare valgte at følge den sædvanlige strategi med at sælge straks efter emissionen og akkumulere ved vending? Jeg er med på strategien om at fordoble positionen (noget jeg også vil gøre), men valgte selv at sælge og kan så langt notere 5,50 NOK sparet / aktie. Det undrer mig, at du som selvbestaltet teknisk trader ikke har handlet på disse tekniske signaler (læs: det var jo som amen i kirken, at den ville ramme 40,00).

Korsar, har jeg da rett i at du trader (sitter kort tid) i aksjer om stiger, men blir langsiktig i aksjer som faller ?
Nå har du til og med doblet, er ikke det midt imot din tidligere filosofi ?
focuss
29.01.2019 kl 14:09 1828

Synes ikke dette ser bra ut nå:

Ledelse som guider flere emisjoner
Pågående shorting
Stupbratt negativ trend
Ikke forventning om nyheter
aborum
29.01.2019 kl 14:25 1789

Er lidt af en overraskelse, hvis ikke Korsar benytter sig af stop/loss niveauer som en del af sin risikostyring; det er vel første lektie for en professionel trader?
Korsar
29.01.2019 kl 14:44 1737

Mine vurderinger er helt A4 ifht vanlig forvalterteori her:
At jeg har vært rask med å selge tidligere, er jo ikke så vanskelig å forklare: Det var et langt høyere fallpotensial i aksjen da den var over 60 (jfr. mine tidligere analyser for trendrom osv.). Dermed er det da alltid greiet å ta gevinst på bølgetopper.
Når aksjen begynte å bevege seg mot nedre trendrom vurderte jeg å bli sittende fordi nedsiden var betydelig mindre.
Når vi nå fikk aksjer på 40/41 valgte jeg å doble sitsen (og da selvsagt snitte ned). Fordi vi er teknisk i rute for en korreksjon oppover.
Verre er det ikke :-)
Korsar
29.01.2019 kl 14:45 1723

Gode tradere bruker ALDRI stoploss. De følger aksjer kontinuerlig og har vurdert alle andre løsninger før det :-)

En diskusjon er ikke personangrep hvis man diskuterer tema, ikke person.
Jeg synes Korsar virker som en grei kar. Derfor prøver jeg å få ham til å tenke gjennom det han driver med, som jeg mener er meningsløst.
Dessuten må vi ha litt takhøyde her inne. Noen spydigheter skader ingen. Litt temperatur er bra

"Når aksjen begynte å bevege seg mot nedre trendrom"

Hva om "trendrommet" bare er i ditt hode, Korsar ?

utrolig! det ser ut som enkelte er mer opptatt av Korsar enn å tjene pæng på casinobørsen LOL

ser ut som noen får mer kick av å se andre taper pæng på børsen :P
Korsar
29.01.2019 kl 14:55 1678

Mitt hode, scoop?!
Det stemte i hele fjor, da....
Derimot kan det reises sterk tvil rundt både ditt og andres hode i den forbindelse.

Korsar, jeg stiller bare noen spørsmål rundt din filosofi. Ingen grunn til å bli krakilsk 😊
Backcliff, er det ikke lov til å ha det litt moro her inne ?

joda lov å ha det moro :-)

når skal dere nanoitter kjøre kursen opp til 50kr slik at jeg kan tjene litt pæng :P
Lotepus
29.01.2019 kl 15:17 1598

Til ettertanke så er det nå litt over 100% opp til der kursen var for litt over en mnd. Siden ( rundt ASH )

Korsar...

mye kan sies om mangt, men antar de nå har penger til read out og markedstilgang med denne "lille" emisjonen. Deretter vil man forhåpentligvis stå sterkere til å hente penger på et ferdig godkjent produkt. Det burde tilsi at man kan hente penger på høyere kurs. Vi får vente en 18-22 mnd, så har vi nok svaret.
Fljo
29.01.2019 kl 15:51 1534

Ja, å vente 18-22 mnd er dessverre de utsiktene vi har.
Dette blir nok bra til slutt, men mange investorer er ikke villige til å legge billige aksjer på kistebunn i en så lang ventetid. En grunn er risiko, en annen at de vet at også andre investorer tenker likedan og da vil man i mye av denne lange ventetiden heller forsøke å forrente pengene på annet vis før man igjen tar plass ombord på Nano-toget.
Korsar
29.01.2019 kl 16:09 1493

Ganske enig med både Ff og Fijo, men at aksjen ikke vil være interessant (les: volatil) før om 18-22 mnd er nok litt for passivt.
Jeg er f.eks. inne avventende nå fordi jeg tror det blir laget litt action i løpet av våren, mens jeg pr. dato anser det som fornuftig å tørke vekk på slutten av året, da det kan bli mye nedtur.

For et par uker siden spådde du 40kr til våren.
Hva fikk deg til å snu ?
Korsar
29.01.2019 kl 16:18 1466

Scoop, du drar dessverre en stråmann igjen,
jeg sa aksjen kan komme opp i 85 i løpet av våren en gang, men vil ende på 40 ved årsslutt.
Igjen, er det ikke mulig for deg å slutte med disse stråmennene? Det er nå så mange ganger at det ikke er snakk om tilfeldigheter, dvs. bryter med reglementet.
Samtidig som du ikke har det minste å komme med av faglige vurderinger selv. Sørgelige saker for andre å se på.Korsar, det som er sørgelig er at du villeder andre som er naive nok til å tro på dine spåkonekunnskaper. Jeg kommer bare med en advarende pekefinger for å redde dem.
Før denne skandaløse traden din hevdet du at du kunne forutse kursen fra dag til dag. Hva skjedde ?
Bare denne siste traden har du vel tapt over 30% på,,,,,,til nå.
Du er en fare for deg selv, men dessverre også for andre.

Du skriver som om du har fasiten, men du har like lite fasit som alle oss andre
Redigert 29.01.2019 kl 16:22 Du må logge inn for å svare
Frantzen
29.01.2019 kl 16:37 1425

Aksjen stiger vel ikke før shorterne stopper opp . Ny short i går ,og sikkert i dag også . 904.022 aksjer er nå shortet 1,82 % . Kan jo gå bra opp når shorten er "ferdig" , Høyt volum lover bra
Fljo
29.01.2019 kl 16:41 1413


" jeg tror det blir laget litt action i løpet av våren, mens jeg pr. dato anser det som fornuftig å tørke vekk på slutten av året, da det kan bli mye nedtur.“

Jeg forstår ikke logikken i dette, og synes det bør være mye mer sannsynlig med det motsatte - tørke nå i et halvt til 3/4 år, mens det på slutten av året blir mer action (gitt at det ikke kommer nye meldinger om at de ikke holder plan) fordi flere og flere da vil tenke at det er på tide å komme seg ombord i toget igjen før det meget spennende året 2020.
Lotepus
29.01.2019 kl 17:30 1318

Hehe , jeg tror du er inne pga den mislykka traden . Kall en spade for en spade Korsar :-)
Kongen
29.01.2019 kl 17:34 1302

Aiaiai, kursen synker og det er lik at Betalutin ikke kommer på markedet. Er det det som er tankegangen til folk her?

Selskapets progresjon har ingen påvirkning på kursen på dette tidspunktet i løypa. Sjekk historien til andre biotek selskaper. De som er inne long er inne nå, de som ikke har gått inn enda venter mest sannsynlig til betalutin er godkjent eller det foreligger data som nesten garanterer dette.
Til da er det helt andre ting en det fundamentale som styrer kursen.

Nano vil bli herjet med frem til de blir kjøpt opp eller har begynt å tjene penger.
Tåler dere ikke det så selg og kjøp igjen når betalutin er på markedet.