Lavo hovedoppslag i Finansavisen


Les morgendagens Finansavis hvis du er interessert i Lavo.tv. https://finansavisen.no/

HP17
22.01.2019 kl 11:40 668

Hvorfor skulle noen ønske å pumpe den opp?
Mer sannsynlig er nok at den blir kjørt mer ned, for de som skal inn med kapital skal ha en rabatt i forhold til aksjekursen og her blir det nok bare smuler igjen til dagens aksjonærer? En emisjon/ny kapital på 0,05 og deretter en spleis?

.....Lavo.tv AS har mottatt tilbud om finansieringsbistand fra eksisterende forbindelser og har innledet forhandlinger....

Vi får se. som sagt sky høy risiko:)
Nå er boka stengt så får vi se :/
HP17
22.01.2019 kl 11:58 618

Ja den neste meldingen blir meget spennende (og avgjørende) for alle som nå er inne i LAVO.tv. Tipper neste melding omhandler finansieringstilbudet de har mottatt

Jeg tipper neste melding er at de ikke har blitt enige og at styret tar sitt ansvar og begjærer seg selv konkurs.
HP17
22.01.2019 kl 12:15 569

Nei, konkurs har jeg ikke troen på. Men en ny finansieringsløsning som også vil innebære at dagens aksjonærer sitter igjen med "smuler" er mitt tips.
Ticker
22.01.2019 kl 12:25 535

Har bare smuler igjen allerede her er det ikke vits å hente ut noe,da kan heller skatten gi 28% tilbake senere om det går "åt skogen"
Snur det derimot blir smulene til svære loffer...(er lov og håpe)

O store HETH håper du har fikk solgt deg ut i går. Ellers så blir du med på desember lønning i Lavo.tv men det har du sikkert råd til.
Og Børshavfrue HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHA den kjente du hehhehehehhehehHEHEHEHEHEHEHE

Ring C-more og andre samarbeidspartnere som Adform så svarer de deg på det du lurer på etter at de har spurt om du er journalist.

Når båten legger fra kai er det som står igjen på kaia faktisk på kaia. Eller sagt på en annen måte skylder en PÆNG så skylder en PÆNG

GG
Aldara
22.01.2019 kl 13:07 459

Moosewhisper..
Du agerer som et svin!
Hvor gammel er du..??

Aksjer er et spill om penger noe som gjør at mange har mye følelser. Først når man tar vekk dette og ser nyansert på en ting, Tror jeg det blir lettere og ikke kjøpe dritt aksjer i fremtiden for deg Aldara.

Ditt svin= Takk !
Alder= Fikk med meg OL på Lillehammer med pins i hatten !