CEO buying shares 14 Dec.


Cecilie Grue, CEO of Element ASA, has today bought 40,000 shares in Element ASA in a transaction with a close associate for NOK 0.92 per share. The number of shares owned or controlled by Cecilie Grue and her close associates remains unchanged and comprises 218,240 shares and 1,300,000 rights to shares in Element ASA.
Hektar
17.12.2018 kl 01:03 1157

Nei, det kan ikke det. Et børsnotert selskap kan ikke stå uten revisor i månedsvis. Om du skal dra frem ocean team må du sette deg bedre inn i saken. Allerede i januar vil OSE fremme krav om ny revisor eller tvangsoppløsning. Dette er ikke en filleting. En autorisert revisor vil miste sin autorisasjon dersom han/hun godkjenner et regnskap hvor det eksisterer to versjoner av sannheten. Ingen vil risikere noe sånt. Dersom Ele har sitt på det rene burde det være en smal sak å få tak i revisor, de sier ikke nei takk til betalt arbeid for et selskap med null inntekter og såpass enkelt regnskap som dette, det er kveldsarbeid.

Vi får se...
Bene
17.12.2018 kl 04:01 1118

Hele ELE case ser mer ut som neste NAUR....
tommbakk
17.12.2018 kl 08:38 1030

På ingen måte. Han har varslet avgang som styreleder, men fortsetter som rådgiver for "konsernet" da han har en kontraktsfestet avtale på det frem til juni 2019. (Mulig han forsvinner etter det...ned til Malta igjen, til varmen, og med en solid sum penger på kontoene sine etter "jobben" han har gjort i Element...)

Jeg omtaler for øvrig ELE som 'konsernet' her. I enkelte nyhetsmeldinger har tross alt CEO Grue vært titulert: "konsernsjef".

Det har unektelig en fin klang! ;D
tommbakk
17.12.2018 kl 08:42 1013

Jepp...unektelig... ;D

Nå er det mulig pølsegryta kommer til å gi deg tyn. Verbatims profil forsvant plutselig fra forumet. Men så kom gryta omtrent samtidig.

Hmmmm, det lukter unektelig litt rart av det. Men moro like fullt.

Hektar,

OceanTeam var kun et eksempel - mulig det var litt spesielt siden de mente at KPMG hadde overfakturert selskapet - fakturerte ting de ikke hadde jobbet med, men allikevel og uansett så stod de uten revisor på et tidspunkt og det er i fra det tidspunktet til varsel foreligger som er interessant

Om OceanTeam saken var spesiell så var det vel derfor de også fikk flere måneder med utsettelse etter 4 ukers fristen som varselet inneholdt.

Men igjen - det er tidsløpet for triggingen av selve varselet som er interessant og det tok som kjent 9,5 uker fra revisor fratrådte/ble kastet på dør hvor også revisor mangelen skjedde der som her på slutten av året.
Redigert 17.12.2018 kl 22:07 Du må logge inn for å svare

Hyggelige tall i kryptomarkedet i kveld:
Bitcoin: 9,78%
XRP
14,47%
Ethereum
11,25%
IOTA
16,79%

Burde dryppe litt på ELE i morgen.

tommbakk,

RE - da han har en kontraktsfestet avtale på det frem til juni 2019.

* Jeg trodde også først det, men det er ikke helt riktig da det er inngått en gjensidig oppsigelse på kun 2 mdr - jfr pkt 6 s4-5:

Konsulentavtale for Lars Christian Beitnes, via hans selskap
Global Vision TradingLtd, som Arbeidende styreleder.

Avtalen skal ha varighet på 12 måneder
og er oppsigelig med 2 måneders varsel
.
Honoraret skal utgjøre NOK 100,000 per
måned

https://www.elementasa.com/assets/uploads/pdf/Element-Innkalling-til-ordin%C3%A6r-generalforsamling-2018-final.pdf

* Mao, konsulentavtalen med både Beitnes og Aschim kan sies opp når som helst med 2mdr varsel.

---------------------------

Når det kommer til selskapet "Global VisionTrading Ltd" som det skrives skal være Beitnes sitt så ble det oppløst den 01.04. 2014 hvor Beitnes ikke virker å ha hatt noen tilknytning overhodet.....

Får håpe for Beitnes sin del at det ikke er dette "fantom" selskapet som fakturerer ELE 100.000nok/måned, men om så var tilfellet så hadde ikke det akkurat overrasket etter alt annet som er kommet frem den siste tiden....

https://beta.companieshouse.gov.uk/company/06212044
Redigert 17.12.2018 kl 22:39 Du må logge inn for å svare

Innlegget er slettet av administrator

Hva skjedde her og med Nopetter…??...

noen har klaget på innholdet og fått HO til å slette den, forhåpentligvis er det noen der ute som ser på meg som en trussel
Redigert 18.12.2018 kl 10:40 Du må logge inn for å svare
Aldara
18.12.2018 kl 11:15 716

Omformuler nopetter!
Hva skrev du..?

med alle de innleggene jeg skriver her så er ikke det sjans å huske, men det må har vært noe med beitnes eller han snilen og den kjeltringen av en belgier gjneom BO som nå er blitt beskyldt for svindel i en artikkel i financial times

Med tanke på alle de påstandene du slenger ut som sannheter er vel du først og fremst en trussel for deg selv, nopetter.

Helt utrolig hvordan man kan holde på her uten snev av dokumentasjon, eller den minste ydmykhet.

det er fordi du ikke klarer å følge med, hele artikkelen står i FT og på flere blogger som av en eller annen grunn er blitt stengt hvis man googler overskriften


du må være helt på jordet. hva nytter det med ydmykhet når det er aktører her som opererer i ren mafia stil. og bruker metoder som sinuloa kokain kartellet i colombia ville misunt dem

Ja, det er bare å dokumentere nopetter.

Vi har mottatt budskapet ditt, klart og tydelig, men du virker jo helt hysterisk.

Hvor tar du sinnet og energien fra?
Kodiaq
18.12.2018 kl 12:09 604

02 november 2017, Lars Erik Kolberg nær tilknyttet Cecile Grue kjøper 40000 aksjer til kurs 2,58.
14 desember 2018, Cecile Grue kjøper 40000 aksjer fra en nær tilknytning til kurs 0,92.
Vet ikke hvilke relasjon de har, men virker som Lars E.K ville skrive noen lusekroner av på skatten 🙈.
I tillegg har Cecile gjort 2 innside kjøp i år: 11 mai, 11000 aksjer til kurs 4,49 og 48240 aksjer 3 september til kurs 2,07.

du klarte heller ikke nå å finne lenken til dette. bra jobbet
Redigert 18.12.2018 kl 13:06 Du må logge inn for å svare

Jeg har aldri tvilt på noen link. Dette er da godt dokumentert av folk som kan holde seg saklige uten å hyle som en liten drittunge.

Du skiver selv at de er anklaget og du dømmer i samme setning med at de er kjeltringer, mafia, og gud vet hva.

Egentlig synd at du har en slik ukritisk side, da det innimellom kommer bra ting fra deg.
Redigert 18.12.2018 kl 13:45 Du må logge inn for å svare

Forøvrig er det det aksjonærer her med en helt annen tilnærming til caset enn deg.

Det er kanskje kostprisen på beholdningen som gjør det så eitrandes irriterende?

Nå nærmer som kjent JULen seg og da bør ALLE være snille med hverandre for hvis ikke så får man bare bløte pakker om man ønsker seg harde og vise versa og de aller slemmeste får ingen pakker overhodet alternativt noen ELE aksjer…;)

"hyle, sint, anklage, dømme" du vet ikke hva du holder på med det er clouet i saken. dette er ikke en førskole til en barnehage, her gjelder ikke klisjeet "en for alle alle for en" eller "one for all, all for one; tysk: einer für alle, alle für einen" prinsippet, og når du øyensynlig ikke har skjønt alvoret i saken så får det bli ditt problem.

og det er ikke første gangen du kommer med slike karakteristikker av min person og for meg er dette totalt likegyldig, kun et tidsfordriv akkurat nå

ris

om det er julaften, nyttåsaftenr, påske eller noe annet så bryr markedet seg null og nada om dette, og det gjøre heller ikke BO. de kjører sitt løp uansett og whatever. jobber man med ulver så nytter det ikke å ligge bakerst i flokken å logre med halen :)

Bra! Har du ikke mer fornuftig å bedrive er jeg glad for å kunne bistå.

Selv tar jeg det hele med knusende ro, uavhengig av hvor alvorlig dette måtte være. Det er gudskjelov bare penger det handler om.