NANO: En viss indikasjon på framdrift kom nå


NANO:51 KLINIKKER ÅPNE, FLERE STORE GJENSTÅR - BRAVO

Oslo (TDN Direkt): Nordic Nanovector har åpnet 51 klinikker i Paradigme-studien. Å åpne nok klinikker er den største utfordringen for selskapet, og flere av de store klinikkene gjenstår å åpne.

Det sier konsernsjef Eduardo Bravo i Nordic Nanovector på DNBs helsekonferanse onsdag.

Selskapet har som mål for Paradigme-studien å åpne 80 klinikker og rekruttere 130 pasienter.

Bravo sier videre at selskapets eneste plan er å lansere produktet på egenhånd. "Hvis noen ønsker å kjøpe oss opp vil det være opp til investorene", sier Bravo.

Selskapet sier videre at de ikke vil se på mer enn en dosering før pasienter har hatt en lengre eksponering mot legemiddelet.
----------------------------------------------------

Kommentar:
Her indikeres altså noen av de utfordringene jeg har omtalt noen ganger før, og som jeg har sagt at selskapet må bli mer presis på.
Dette er i alle fall en begynnelse for info-sultne aksjonærer.
Korsar
14.12.2018 kl 10:02 1496

Jeg har ikke så sterke kommentarer til at dere tror på stigning det neste halve året. Det må være lov. Men jeg liker ikke dette utagerende hatet mot meg når mine saklige analyser treffer og deres optimisme feiler.

Som alle fundamentale forhold tilsier; en rekke andre case bør vurderes som mer interessante å tjene penger på i 2019.
Ikke minst fordi det blir nok en stund til vi kan håpe på det samme som det kortvarige rallyet forleden, enhver traders våte drøm.
Men som sagt, skal man tjene penger gjennom året og ikke bare om 3-4 år, må man operere dynamisk og skygge banen når det gis for klare tegn om utforkjøring.

Jeg ser her at jeg er stort sett fundamentalt uenig med de fleste her om to sentrale kursforhold:
- hva som er saklig prising av aksjen i denne fasen (når folk tror at "aksjen er enormt underpriset" og at "markedet skjønner ingen ting" er det ikke rart man ikke klarer å forestille seg fall på 30% osv., når det ved 89 kroner nylig ble gaulet at dette "fremdeles er langt under reell verdi" osv.)
- hva tid og vei betyr fram til sikrere grunn er evt. etablert (jeg er såpass gammel at jeg har sett et par dusin farmaselskaper gå gjennom de samme fasene, og vet hva gjentakende mønstre er for noe)

Derfor la jeg mitt kursmål til 60 ved årsslutt allerede i mars i år (med de empiriske faseforhold* sentralt i bildet), som er den mest opplagte forklaring på hvorfor mitt trendrom 50-65 har vist seg korrekt gjennom 3/4 av året så langt.

*Jeg driver selvsagt ikke bare med TA som enkelte tror, de rent børstekniske forhold veies fortløpende mot substansiell tilstand.

focuss
14.12.2018 kl 10:06 1464

DNB sin LOA har vært 45% så lenge jeg kan huske. Du bør sette pris på at jeg som ikke aksjonær opplyser om dette da det nær dobler verdi i forhold til din betraktning.

Flott med info, men det er vel heller slik at det halverer verdien i forhold til min sviktende hukommelse på dette punktet. Hvis verdien er 110 kr basert på LOA 45% så er verdien beregnet ut fra 100% LOA åpenbart kun halvparten av hva den ville vært om 110 kr baserte seg på LOA 25%. Uansett er det andre forutsetninger i analysen som gjør at den for meg alltid har fremstått som ganske irrelevant.
Korsar
14.12.2018 kl 10:37 1365

Men folkens, hvis aksjen er så feilpriset som dere hevder, hva kan det skyldes at markedet tar så feil? Og hvorfor vet dere så mye bedre?
Kursbilde nå: Utfordrer 57-tallet

PS: Til glede for dem som interesserer seg for sånt, så er akkurat en støttekjøper på gang. Greit for meg også, så kan vi kanskje holde mitt kursmål 60 til jul :-)
Redigert 14.12.2018 kl 10:42 Du må logge inn for å svare

Alle bio-aksjer på OSE er feilpriset fordi markedet overvurderer risiko. Bl.a du som tror oddsen for Nano er 1:7
Oddsen er mye bedre
Korsar
14.12.2018 kl 10:53 1328

Og dette VET du? Hvorfor har du samtidig tatt så feil om utviklingen?
Makraka
14.12.2018 kl 10:57 1319

Markedet tar feil hele tiden. Det er derfor noen tjener seg steinrike på børs og andre taper alt.

Jeg har alltid sagt at jeg ikke kan spå kursen fra dag til dag. Selv ikke Snåsamannen kan det. Det er bare de aller mest naive, uten erfaring som tror de kan det.

"Men folkens, hvis aksjen er så feilpriset som dere hevder, hva kan det skyldes at markedet tar så feil? Og hvorfor vet dere så mye bedre?"
Tror nok også du er en av dem som vet bedre enn dette. Markedet er så mange ting, bl.a. shortere som elsker å fiske i rørt vann, og utnytter enhver anledning til å dytte kursen nedover når visse segmenter av markedet er utålmodige, usikre eller hva som helst. Du vet like godt som meg at de store aksjonærene akkumulerer, og har gjort det lenge. Er det virkelig disse forskremte småaksjonærene som må anses å være de aom sitter med den mest solide informasjonen og bør kunne betraktes som bjellesauer? Man kan gjerne som meg oppfatte DNBs analyse som relativt irrelevant, men overdrevent optimismistisk er den ihvertfall ikke. Bravo oppfatter også aksjen som dramatisk feilpriset, og det er neppe fordi har sitter i sjefsstolen.
Korsar
14.12.2018 kl 11:23 1265

Scoop,
vi snakker da ikke om "fra dag til dag" når det gjelder dine og andres overoptimistiske feiltakelser!? Du har jo tatt feil i hele år. Da er det faktisk snakk om å feilvurdere caset monumentalt. Med unnskyldningen at "det er markedet som tar feil". Men det er altså markedet som styrer kursen og ikke haussere på HO.
Oregon
14.12.2018 kl 11:46 1223

Jeg undres over hva markedet forstår eller vil forstå. Var på DNB Healthcap og de som var mest frustrert over markedet og forståelse av resultater mm. som var blitt presentert den seinere tid var Eduardo Bravo (CEO NANO) og Richard Godfrey (CEO BerGenBio).
Bravo hadde et engasjement og egen overbevisning som faktisk gjorde inntrykk, mens Godfrey er en sikkert meget dyktig fyr, men har en litt mer beskjeden tilnærming.
Soug i Targovax virket blek (og litt usikker), mens Sneider ( PHO) kom som en vind og jeg tror ikke han vet så mye akkurat i øyeblikket om ting vil gå på skinner, men han hadde en klar målsetting.
En slik målsetting er kanskje lettere å tro på når man som PHO har et allerede godkjent produkt i markedet.
Korsar
14.12.2018 kl 11:49 1217

Oregon,
jeg noterte meg noe lignende, faktisk! Interessant.
Men selvsagt er ledere for bedrifter som ser kursen falle programforpliktet til å si at deres arbeid ikke blir forstått. Hvis ikke er det jo deres feil at det går dårlig, og de må gå av - ikke helt ulikt dem som tar grovt feil her på HO :-)
Redigert 14.12.2018 kl 11:50 Du må logge inn for å svare
even25
14.12.2018 kl 11:58 1190

Hele segmentet har gått rett i bøtta. Fra Nano toppet ut i desember 2016, har hovedindeksen steget fra 675 til vel 830. Biotek har gått andre veien. Fra 135 til nå rundt 85. Kanskje er våre hjemlige investorer blitt mindre risikoperverse. Kanskje har man skjønt at det er ikke algeta alt som glimrer.

På den annen side finnes det langt verre ting å bruke pengene på. Selv når den medisinske forskningen ikke materialiserer seg i noe som helst utenfor laboratoriene.
Men håp og tro er jo i seg selv helsebringende. Og noen ganger... Kanskje Nano...?
Korsar
14.12.2018 kl 12:00 1186

even25,
det var opplyst og voksen tale :-)

Jeg har absolutt ikke tatt feil i år. Nano har hatt et strålende år. Fast-track, PIM, Paradigme og Archer. Dette ligger an til å bli svært bra 😊
Kursen kommer etterhvert og jeg vil helt sikkert tjene 1000 ganger mer enn deg

Man kan selvfølgelig finne fundamentale usikkerhetsmomenter om man prøver å grave frem det usannsynlige men mulige. Kanskje dukker det opp kaniner fra hatten som setter NANO i skyggen, eller kanskje finner man ut at det ikke er bærekraftig å gi pasientene så dyre medisiner. I en tid da nesten alle til slutt dør av kreft så finnes det selvfølgelig ikke midler til å slenge millionbeløp etter alle og enhver for å få noen måneders lindring. Men jeg tror ikke akkurat at det er traderne og småaksjonærene som har spesiell innsikt i usikkerhetsmomentene. De store som akkumulerer har større forutsetninger for å ta inn over seg hele bildet.
Korsar
14.12.2018 kl 13:03 1084

Scoop,
hvordan vil du tjene mer enn meg på NANO? Jeg har pr. dato aggregert 2,64 mill i netto på NANO: Dvs. at jeg kan kjøpe for samme sum i NANO når det passer meg uten å risikere en krone.

Fordi jeg får med meg hele oppturen
Korsar
14.12.2018 kl 13:09 1061

Hvorfor skal ikke jeg det?
14.12.2018 kl 13:31 170

Innlegget er slettet av administrator

Fordi de få timene du kan være ute av Nano for å vente på noen kroner med bedre inngang, så kan en melding komme som lyn fra klar himmel og kursen fyker opp.
Ja viktig å risikovurdere tap av penger, men da blir det også en risiko å gå glipp av penger..
Risikobalansen er veldig forskjellig hos investorer.
Korsar
14.12.2018 kl 14:20 969

Det er helt uforståelig at flere her på forumet ikke klarer å vokse forbi å angripe meg når NANO faller. Jeg har altså ikke gjort annet enn å være den som mest korrekt har spådd aksjens utvikling i år. Typisk ser vi at personangrepene er nokså proporsjonale med fallgrad; dvs. når aksjen faller sterkt (sist 30% i et kort og brutalt renn) så øker igjen angrepene på meg - som faktisk har spådd denne utviklingen - proporsjonalt. Jeg tror ikke noen aksje har et så ynkelig haussekoprs som NANO på dette området. Jeg diskuterer f.eks. saklige fakta i andre aksjer, også når aksjene faller, og der oppfører folk seg helt annerledes. Hva er det som har gjort at NANO-hausserne representerer en sånn avart?
Korsar
17.12.2018 kl 09:51 600

"Tøysekoppen"?
Syns ikke man skal tøyse med en farmaaksjes faktiske utvikling.
Ingen er tjent med at inkompetente folk roter rundt med helt irrelevante forståelser av hva som foregår.
Kurs nå: 55-tallet

Den har dog støtte omkring 48kr.

https://invst.ly/9jghz