Vil NANO oppgangen fortsette?


Vi må innrømme at NANO har hatt en eventyrlige utvikling siste måneden og at korreksjon vi ser nå faller naturlig. Kanskje ikke naturlig sett fra det fundamentale, men sett fra traderperspektiv.

Hva har vi i vente nå kortsiktig? Vil aksjen teste 47 eller vil den nøye seg med 58-62 rangen før det snur?

Kommende events:
Kommende uke skal Bravo gjeste Radforsk.
DnB konferanse.
Mulig melding om partner eller rettet emisjon?
Hvem kjøper seg opp via Dark Pools? Hvem tømmer seg gjennom DP?

Andre tanker?
Redigert 09.12.2018 kl 11:51 Du må logge inn for å svare

Vi kan håpe så mye vi vil, men markedet dømmer jo farma etter hvordan Oljeprisen og støyen mellom Trump og Kina utarter seg. Ramler oljeprisen under 50$ da spøker det vel for betalutin. Slik oppfatter markedet det. Håper det blir noen fler som klarer å se mot denne strømmen.

Enig. Men det gjelder bare inntil det eventuelt kommer gode substansielle nyheter som definitivt gjennombrudd, oppkjøp mv.
09.12.2018 kl 18:38 6120

Tror du kan stryke ut både partner og emi. Tror det er tidlig for partner, og ikke gunstig øyeblikk for rettet emi.

Kommende events av regulatorisk type som kan komme er jo BTD, PRIME og SO.
Videre er det styreleder som kan komme på plass, er det en person av tyngde kan jo det ha sin verdi.

For start fra mandag er det relevant å se mot slutten i USA på fredag, den var ikke så hyggelig. Tror DNB konferansen vil være hyggelig dog.

Emisjon kan komme når som helst, i løpet av 2019, mistenker at de prøver seg i forbindelse med slippe av data fra Archer studien hvor Betalutin kombineres med Rituximab. Partneravtale kan også komme ut av de blå, Algeta fikk avtale med Bayer i 2009, ca 4,5 år før de var klar for markedet
Ellers så er det andre av det som nevnes som styreleder, presentasjoner og PRIME ikke nok til å løfte kursen i et negativt sentiment.
Torpedro
09.12.2018 kl 20:56 5780


Har du emisjon på hjernen?
Fokuser heller på nest podcast.
09.12.2018 kl 21:01 5746

"Emisjon kan komme når som helst", jaha?
De hadde ved forrige opptelling 500 m nok på bok, og selskapet er priset rundt halvparten av ved emisjon for 2 år siden. Selskapets forskning er fremskredet betydelig i samme periode, og er i god gang med det studiet som etter alle kjennemerker vil føre til fremskyndet markedsadgang via AA og EAMS. Er det da et fornuftig øyeblikk å kjøre emisjon nå? Nei, så det du sier er bare tull og vas. At vi kommer til å kunne få en 10% utvanning til rettede aktører ved høyere kurser, det er jeg enig i, og ikke bekymret for.

Slippe data fra Archer studien, de behandlet første pasient i november. 6 mnd avlesning av første pasient er 5 måneder til. De trenger godkjenninger fra SRC når de ønsker andre doser der, så data av tilstrekkelig pasienter til at det har betydning vil ikke være klar på en god stund. Tror ikke ASH 2019 er realistsik for slik avlesning, men hyggelig om jeg skulle ta feil.

Partneravtale kan komme ut av det blå, det er gjerne det som skjer med de. Men mistenker at NANO ikke føler de får godt nok betalt for eventuelle slike avtaler per dags dato, siden det er et stykke igjen, men ikke regulatoriske hindre samtidig. Mulig, men usikker på om det er taktisk rett periode, noe som vil avhenge av avtalerammer. NANO er ikke der Algeta var den gang da de inngikk en slik partneravtale, og den partneravtalen er vel en av årsakene til at Algeta gikk til så lav kurs. Rettighetene til sine produkter er en av de store styrkene i NANO. Vi får se.

Styreleder av tyngde kan absolutt være en styrke for selskapet fundamentalt, uavhengig av hvordan markedet leser det.

Regulatoriske godkjenninger som PRIME og BTD ikke nok til å løfte kursen? Du har ikke peiling på hva du prater om kjære deg. De er av høy kaliber og gir selskapet mye tyngde. Det er meget bull om de skulle komme på plass, hva markedet klarer å lese i det får vi se.

Angående kursen i et negativt sentiment, så er det for tidlig å gjøre en slik tolkning, oppgangen var på betydelig høyere volum enn fallet, og vi er i et av mange grenseområder til hvordan du vil tegne den lange nedgangstrenden. Det krever bekreftende signaler for å dømme veien videre. Noe som kan tilsi det tekniske sammenfaller med det fundamentale, hvor markedet ser mot hva som skjer på DNB sin konferanse, og for de av oss som følger med podcasten Radium, så kan det hende det blir litt ekstra spenning der med Bravo i studio til uka.

*@torpedro
Det er en gammel PCIB aksjonær. Han skrev seriøst til haussende på PCIB gamle HO. Og baisset hva han kunne på NANO i 2017. I grunn overrasket han ikke er blokkert hos meg, trodde han var det. Men du får bare minne han på at PCIB kommer til å trenge mere penger når de skal ha produkt til markedet. Og deres emisjons-historikk er ikke 1 time og 500 m nok fiks ferdig til 10% utvanning...
Redigert 09.12.2018 kl 21:04 Du må logge inn for å svare

Bommer Nano på emisjonskurs i nær eller fjern fremtid, ja da tror jeg selskapet mislykkes totalt. Jeg tror dem treffer med emisjonen, selskap som lykkes, lykkes som regel med emisjonen også. Skal normalt ikke være vanskelig å hente penger for selskap som er i ferd med å lykkes.
10.12.2018 kl 07:46 5322

Bull:

Det er absolutt ingen korrelasjon i mellom det du taler om og det fundamentale i nanovector. Du kan prøve å regne deg frem, men du vil nok komme hardt ned på 0 der ja.

Stiller meg bak det innlegget til Studenten, skvetter man i buksa nå gjelder det å se det store perspektivet og se hva og hvordan ting har skjedd, samt hvordan verdsettelsen av dette har blitt. NANO har nok penger på bok til å drøye en eventuel partneravtale til de får betalt for det, vil jeg tro, og blir det PRIME, CMA, homerun resultater eller partneravtale, ja da har de gode kort til å eventuelt hente penger på en solid verdsettelse.
sjerkyll
10.12.2018 kl 08:49 5156

Blåmandag og fall forventes. Går ut i fra at NANO skal sendes nedover fra start som vanlig.
Jimmi
10.12.2018 kl 08:55 5109


Blir nok en humpete uke dette også, men jeg gleder meg til at Bravo kommer i studio til Radforsk, og DnB konferanse.
Vi må ikke glemme at det kan komme flere spennende nyheter fremover, det kan snu veldig fort opp...


Når tid skjer dette ?

Kun Nano av biotech som trykkes ned i pretrade bildet .. synd den har blitt en masckot for megler - og maskin trading
Korsar
10.12.2018 kl 08:59 5042

Ser hva som skrives her, og må spørre: Er vi på vei inn i en ny realitetsbenektelsesperiode her på forumet?
Hva er f.eks. vitsen med å benekte at det iht. siste guiding (Bravo: søknad tidligst H2020) MÅ komme en emisjon før Paradigme er ferdig?
Hva er vitsen med å benekte at det dermed også er signalisert at forsinkelser er et faktum allerede?
Osv.

PS: Og hva blir konspirasjonene om hvorfor aksjen nå er på 50-tallet? Markedet som ikke forstår noe igjen?
Redigert 10.12.2018 kl 09:02 Du må logge inn for å svare
sjerkyll
10.12.2018 kl 09:00 4970

Fjellgutten skrev Når tid skjer dette ?
Det er da ikke noen nyheter som kommer på disse frontene. I så fall blir det en melding fra siden. Blir hyggelig å høre Bravo snakke litt på Radium, men at dette skal bli veldig kursdrivende mot det overveldende negative markedet som insisterer på å sende kursen ned, stiller jeg meg tvilsom til.

Jeg er spesielt spent på hva Bravo sier om PIM i UK
Korsar
10.12.2018 kl 09:08 4883

Forvørig kan det rent teknisk se ut som makrobildet kan ta seg litt inn igjen utover dagen:
- oljen er i bedring
- handelsurolighetene kan lysne, men dog mye poltisik uro rundt Brexit og Frankrike
- internasjonale rentebaner peker greit
- osv.

NANO bør ha en sjanse til å holde seg noenlunde i samlet bilde (EDIT: altså etter at den først havnet på 59-tallet)
Redigert 10.12.2018 kl 09:11 Du må logge inn for å svare

Kan man sende inn spørsmål til Radforsk i forkant av slike besøk, og i tilfellet, hvor sendes de?
Korsar
10.12.2018 kl 09:24 4717

Beste tegnet akkurat nå på at makro vil bedres er at US futures peker mer oppover, og nærmer seg nøytralt fra tidligere solid minus og høyere angstfaktor.
Men dette kan snu fort, akkurat som uroen rundt NANO (uten sammenligning for øvrig) svinger fra minutt til minutt.
NANO var akkurat nå nedom 58-tallet. Det bør ikke bli så mye verre enn det før SL-panikken slår til. Men det KAN skje, jfr. at alle forutsetninger for mitt gamle trendrom (50-65) ut året helt fra i våres nå er til stede. Opprettholder også mitt anslag for årsslutt på 60.

At også jeg HÅPER på at aksjen skal klare seg bedre er en helt annen sak.sjerkyll
10.12.2018 kl 09:26 4667

Har tidligere sendt direkte til Einarsson og fått svar, je@radforsk.no. Eller så kan man sikkert sende melding på twitter\FB også?

Ang. kursutviklingen, for de som følger med på det.
Eneste måten man ryste ut små aksjonærer er å skremme dem. Det skjer nå.

Hold på aksjene og akkumuler.
Aksjen vil teste 47 før det kommer en god melding i januar antar jeg.

Glem dyre julegaver.
Redigert 10.12.2018 kl 09:30 Du må logge inn for å svare
Korsar
10.12.2018 kl 09:32 4588

Da har både US futures og olja dessverre stagnert med sine tilløp til positiv trend, så de mest nervøse aksjene på OSE har ikke mye drahjelp å hente noen steder foreløpig.
NANO ble skremt helt ned på 56-tallet nå, men som sagt; rent teknisk bør fallet stoppe omtrent der (i dag, vel å merke).
Hvis ikke noen helt utenfor ordinære tekniske parametre får mer SL-nerver.
Redigert 10.12.2018 kl 09:32 Du må logge inn for å svare
Jimmi
10.12.2018 kl 09:39 4527

Fjellgutten skrev Når tid skjer dette ?

DnB konferanse er vel i morgen, og Radium spilles inn på onsdag.

Takk. Mon om det er mulighet for at nevnte Events får kursen ytterligere ned, i motsetning til det alle synes tro her inne. Mulighet for det ?
Korsar
10.12.2018 kl 10:17 4292

For "fastsittende" er NANO selvsagt et mareritt nå, men for dynamiske forvaltere og tradingorienterte er aksjens pågående volatilitet en oase av handlingsmuligheter.
Jfr. at da aksjen var nede på 36-tallet skrev jeg at dette teknisk sett måtte antas å være dagens lav, dvs. en gunstig kjøpsmulighet,
Og NANO leverer på bunnfiske igjen, nå 59-tallet, på høyt volum. Her må man bare passe på at makro ikke stresser også OSE for mye ned, slik at "alt" faller mer.

PS: De som typisk fornekter løpende aksjeforvaltning, får bare lukke øynene og håpe at tiden er med dem. Men for oss andre så skal mye sprell skje før året er omme.

Edit: Drøyt 11000 aksjer på 59,90 røyk ut mens jeg skrev. satte det som target og det gikk. Håpet er å komme inn billigere igjen flere ganger idag.
Redigert 10.12.2018 kl 10:21 Du må logge inn for å svare

Trainspotter, jeg har flere ganger sendt spørsmål til eka@radforsk.no og fått svært gode svar alle gangene :-)
Korsar
10.12.2018 kl 10:25 4228

Trading i dag er basert på at aksjen vil bevege seg i sjiktet 56-61. Derfor et raskt salg da aksjen ga rom for det på 59,90. "Det muliges raske kunst" er mantraet på slike dager: Ikke tyne siste tiøringen men heller holde rask gang på kalkulert netto.
Redigert 10.12.2018 kl 10:25 Du må logge inn for å svare
Korsar
10.12.2018 kl 10:29 4188

Bare en kort kommentar til denne Einarson, som mange synes å anse som den store profet for NANO: Hva er hans faktiske presisjon så langt?
Vi snakker om en rekke klare feilvurderinger om utviklingen, det er sannheten. Blant det mest alvorlige er fraværet av respons på forsinkelser forrige gang, og det samme syns å gjenta seg nå. Ellers ikke noen kritisk holdning til rekrutteringsproblematikken i tidligere faser, selv mange måneder etter at jeg begynte å påpeke det.
Har dere ikke noen bedre Mullah enn dette?

Fint at noen står klar til å kjøpe når aksjen er i fritt fall, så slik sett fyller traderne en viktig rolle. Når det er sagt så tror jeg nok at NANO bør ha tilstrekkelig støtte rundt 60 hvis børsene ikke tryner. Det er nok også grunn til å tro at markedet vil tenke at Bravos opptreden i podcasten om et par dager neppe vil skremme markedet, men heller berolige markedet på noen punkter som kan være uklare. Frem til den tid vil nok markedet være positivt avventende til NANO isolert sett.

Korsar, enten har du ikke hørt podcastene fra Radforsk, eller så har du ikke forstått en dritt.
Paradigme er ikke forsinket
Korsar
10.12.2018 kl 10:44 4103

Scoop,
så selv Bravos utsettelse med SØKNAD til H2020 er min vrangforestilling, altså?
Hvor virkelighetsutestengende klarer du å bli?

De får markedsadgang i UK og USA før 2020. (CMA & PIM)
PIM kan komme allerede før Påske
Korsar
10.12.2018 kl 10:48 4056

Scoop,
du velger altså å imøtegå Bravos guiding nylig?
Jeg har bare en kommentar: Den virkelighetsfortrengning som her utvises er forlengst over grensen til ren selvskading.

Kødder du eller er du så uvitende ?
Det er riktig at de planlegger å sende søknad i 2020 etter at Paradigme er ferdig. Men du har tydeligvis ikke hørt om
Conditional Market Access (CMA) eller PIM. ......eller du kødder.
Jeg tipper det første
Korsar
10.12.2018 kl 11:12 3937

Scoop,
dette blir mer og mer meningsløst:
Markedet forholder seg til at paradigme må bli ferdig før endelig søknad og tilhørende godkjenninger og så til slutt kommersielt salg kan inntreffe.
Bravo har nylig guidet at søknad for dette nå er utsatt til H2020 mot tidligere V2020. Dette er den første, men neppe den siste, bekreftelse på at både rekruttering og framdrift er forsinket. Jfr. tidligere erfaringer med NANO spesifikt, og slike faser generelt.
Men DU fortsetter å fortrenge virkeligheten?

Jeg antar at du også mener at markedet ikke forstår noe av dette, og at dagens kurs er en ren konspirasjon?

Korsar.

Paradigme skal avsluttes senest 30 juni 2020 som det er kommunisert en stund. Vanskelig å sende rapporten ferdig analysert samme dag. Du roter nok litt her, men det er altså ingen endringer i forhold til dette under Bravo sitt lederskap.
Redigert 10.12.2018 kl 11:30 Du må logge inn for å svare
focuss
10.12.2018 kl 11:35 3812

Nano er et merkelig selskap. De presenterer en DOR som ikke har annet formål enn å senke verdien av Betalutin, men fremdrift vil de ikke rapportere. Så når de kommer til Q4 så kan aksjonærene fortsatt ikke forvente informasjon om hvor mange av de 130 pasientene som nå er behandlet.

Korsar, jeg skjønner at du er uvitende. Morsomt at du i tillegg tror du har erfaring :-)))

Hvis Betalutin noengang kommer på markedet kan jeg bortimot garantere at det blir basert på en midlertidig godkjenning, f.eks CMA.
Dvs FØR de sender søknad om endelig godkjenning.
Korsar
10.12.2018 kl 11:41 3775

Ff,
nei, Bravos siste guiding (som kom ifm. ASH) sa H2020, og det betyr IKKE 30. juni. I slikt språk er det nærmere jul 2020, men her må vi vente mer forsinkelser siden dette kom allerede nå.
Kan dere ikke slutte med disse avsporingene fra virkeligheten?
Det må da kunne gå an også på NANO-trådene å forholde seg til det som egentlig sies og hva som egentlig gjelder?
Redigert 10.12.2018 kl 11:45 Du må logge inn for å svare

Uff Korsar.

Du er som guttungen når han ikke har spist, har døgnet og tapt i Fortnite på samme tid.
Det er ikke så viktig for meg at du skal forstå at jeg gidder å fortsette å skrive om dette.
Du vil vel bare skape uro, og da får du velge ut noen andre.

Ser forøvrig at Scoop setter deg sjakk matt med god argumentasjon rundt dette med CMA, PIM osv.
Korsar
10.12.2018 kl 11:57 3707

Ff,
nå du og Scoop m.f.l. har tatt så dundrende feil om utviklingen hittil - selvsagt pga. kritisk mangel på kunnskap om børs og aksjen selv, så er det ikke rart at man lander på de vanlige personangrepene. Faktum er altså at Bravo nylig (og foreløpig) har flyttet estimat for søknad et halvt år ut i tid. Det er sånt markedet bryr seg om, jfr. dagens kursnivå.
Jeg kan mao. ikke se annet enn at NANO befinner seg akkurat der jeg - til deres hyl og utskjellinger - har prognostisert både for høsten (50-65) og som årsslutt (60).
Jeg skjønner jeg må være rimelig dum som ikke klarer å bomme like mye som dere :-)

4000+ here we come!

Korsar...

Jeg håper du ikke tok det som personangrep. Det var ikke meningen å såre deg!
Jeg tjener veldig gode penger på min måte, og du på din tydeligvis. Synes det er trist at du er så bombastisk på alt, også det du ikke kan vite eller har belegg for. Men, skal man høres må man jo ty til ytterlighetene. Håper du får den oppmerksomhenten du søker. På kursen er du jo flink, det skal sies.

Om du finner mitt anslag for kursen må du si ifra. Jeg kan ha skrevet noe i fylla, men tviler på det.

Stå på, og lykke til videre!


Makraka
10.12.2018 kl 12:21 3604

En litt annen ting, har dere sett oppdatert topp 50 liste?

De store øker, og de under topp 50 har solgt unna 1,2 millioner aksjer.

Hva mener Korsar med V2020 og H2020? Vår 2020 og høst 2020? Er ikke presentasjonene stort sett på engelsk, dvs 1H2020 = første halvdel av 2020?

Makraka, det er først neste mandag vi får bekreftet at de store øker. Denne listen vi ser nå på stocktalk beregner frem til og med onsdag 5des.
Det store fallet startet den 6des torsdag.
10.12.2018 kl 13:12 3409

Korsar er glad i semantikk som han kan bruke til baissing.
NANO har guidet avlesning PARADIGME 1H 2020.
Bravo har nå sagt søknad sendes 2H 2020, det er noe vi ikke har blitt guidet på tidligere.

Algeta sin søknad var på litt over 1 million sider. En slik søknad er ikke gjort på dagen, og må anta at rolling review vil gi NANO litt adgang til bearbeiding av søknaden før den sendes. Det er ingen forsinkelse, det er hva som har ligget i kortene hele tiden.
10.12.2018 kl 13:16 3400

Fjellgutten skrev Når tid skjer dette ?
DNB Healthcare-conference skjer onsdag 14/12. NANO er først ute og har presentasjon fra 0900 til 0925.

Studenten, Er den bare for Dnb-kunder eller legges det ut på webcast ?

Korsar, du må gjerne beholde skylappene på for min del. Du er sikkert sjemperik :-)
Makraka
10.12.2018 kl 14:14 3282

Det var da høyere omsetning mandag, tirsdag, onsdag enn de to siste dagene den uken.
Jeg blir overrasket om det viser seg at det var de store som lettet seg mot slutten av uken.

De store tar fra de små på fallende kurser.


Jeg håper at du har rett. Ang. omsetningen så var det relativt høyt i nedover bakke også men enig at den var høyere når kursen steg.