Noen tanker...


Fremleggelsen fra Nano i dag er etter min mening ok. Ingen overraskelser. Heller ikke overraskende at markedet svarte med å midlertidig sende aksjen ned. Det er likevel positivt at det i skrivende stund er kjøpt aksjer for 95 mill i Nano.

Jeg har jo hele tiden hevdet at det var en feil strategi å bruke to forskjellige doseringer i paradigme. Disse to armene "stjeler" pasienter fra hverandre og fører til høyere kostnader, forsinkelse, mindre effektivitet , høyere arbeidspress og er for meg totalt uforståelig i forholdt til pasientene og eiernes beste. 15/40 skulle vært valgt med en gang, men det synes for meg at det gikk prestisje i å også utprøve 20/100.

Jeg håper at Herr Bravo og styret setter foten ned, kommuniserer med myndighetene og blir enige om å avslutte arm 4. Slik kommer man fortere til målet, man må få slutt på ørkenvandringen.

Jeg forventer også at jobbes i kulissene med en god promotering av Nano overfor BP. Man kan håpe på det, og at det i løpet av et års tid kan foreligge et oppkjøpstilbud. 300 kr pr aksje ville være en fair pris.

Mvh. Uredd No1
Redigert 03.12.2018 kl 14:14 Du må logge inn for å svare

...men egentlig greit at kursen ikke stiger så mye nå før nyttår. Lei av den urettferdige formueskatten...!!
gatfre
04.12.2018 kl 12:11 3865

Med de dataene NANO leverte i går, tror jeg ikke markedet i USA hadde sendt aksjen ned 11%. Hadde nok vært heller 11% opp eller mere. Mdor er helt uvesentlig noe de hadde skjønt siden den bare kan gå opp med så mange pasienter som fortsatt lever etter 12 mnd. Risikoen i aksjen som jeg ser det er lik 0, a ha en LOA på 25% eller hva DNB nå har kan jeg heller ikke forstå etter så gode data. Dagens poster viser jo også utrolige bra resultater, selv i tidlig fase

Bravo og Soug i hhv NANO og Targo er først ute på DNB Healtcare Conference onsdag 12.desember. Det pleier å være ganske stinn brakke på det arrangementet, skal ikke se bort i fra at den en del deltakere der får noe positivt å tygge på i etterkant av presentasjonene som gis.

https://dnb.meetmax.com/sched/event_51203/conference_activities.html?bank_access=0&event_id=51203
TeeJay
04.12.2018 kl 12:38 3754

Jeg må si jeg savner den opprinnelige Uredd jeg...

Han med flere hundre tusen aksjer?

Jeg kan berolige deg ... jeg er den samme. Ble du glad nå? Selveste folkefienden...
Redigert 04.12.2018 kl 13:43 Du må logge inn for å svare

Mine tanker om Nano er klare...ASH18 ble ikke den triggeren man håpet på. Mener selskapet burde kjøre en emisjon nå på tampen av året for å sikre finansieringen og starte opp Humalutin igjen. Jeg mistenker dog at de er i forhandlinger om å samarbeide om betalutin i 3l til partner, og derav finansiere på denne måten. Det er dog tidkrevende prosess og med usikkert resultat. Jeg ville derfor foretrukket emisjon på dagens nivåer.

tixis
04.12.2018 kl 14:30 3573

Sant nok, men jeg måtte jo la noen andre få gleden av å kjøpe på 23 også.
Du har jo selv sagt at gleden ikke bare består i å ha jævelig mye penger.
rockpus
04.12.2018 kl 14:53 3503

Du er nok inne på noe der ja. Nano er avhengig av å samkjøre emisjon med de perioder der interessen og kursen stiger. Ash var en slik sjanse. Det kan nå bli en stund til neste anledning.

Når det gjelder emisjon tror jeg Nano har full kontroll. Et sikkelig sjakk trekk at dem sist fikk inn ca 500 mill, snakk om gull og innertier. Vi vet jo hva alternativet kunne ha vært. Når dem er kommet 2 år lenger nå etter siste emi, da blir det for dumt i mine øyne å tro at neste emi skal være lavere enn 114 kr. Når emisjonene blir gjennomført på høyere kurser er et meget godt tegn. Det blir å skje neste gang også
rockpus
04.12.2018 kl 15:42 3347

Tror neppe det blir like enkelt å gjennomføre en emisjon på ath kurs denne gangen som sist. Tipper de aktuelle investorer lærte en lekse.

Bullinvestor.

utvilsomt meget godt timet i 2016, og bare en pasient unna denne gangen også. Jeg mener det er bedre å ha stenkontroll på pengene allerede nå heller enn å vente til senere. Bravo vet vel selv hva som ligger av triggerene fremover, men utover partneravtale er det lite selskapet selv påvirker antar jeg. For hver måned som går uten påfyll av penger vil kursen presses ned fordi frykten vil tilta, og haiene/gribbene styre aksjen.

Det er vel (bare) overraskelser som kan gi aksjen et puff opp, og det er begrenset til partneravtaler, hurtig markedstilgang(utover PRIME, som er tilsvarende Fast track og PIM som ga liten effekt), samt oppkjøp.

Jeg tror å se seg blind på kr. 114 som minimum blir feil fokus.
focuss
04.12.2018 kl 15:55 3285

Jeg undres om det er studenten som missforstår noe her. FTD har vært forutsetningen hele tiden og har vært basis for tidsplanen Nano har operert med hele veien. Derfor reagert ikke markedet på melding om at FTD var innvilget. Når de nå har fått FTD og det ikke bare er en hypotese lenger men et faktum så åpnes det opp for nye regulatoriske fordeler. Som AA og AA har selvfølgelig aldri ligget til grunn for fremdriftsplaner og vil representere reelle fordeler for selskapet.

Investorene som bidro sist, dem vet TTT. Nano har nok penger frem til 1 h 2020. Vi kommer til å få mange nyheter kommende 6 mnd, er ikke bekymret.

Emisjon kommer i forbindelse med fremlegging av Archer-1 data, eller muligens når et CMA kommer som lyn fra klar himmel (avhengig av hva som kommer først).
Har en følelse av at vi kan se foreløpige Archer-1 tall allerede før sommeren 19 (f.eks. 8-9 pasienter behandlet, hvorav X med CR - dette er vel både yngre og friskere pasienter enn de fossilene som i dag får Betalutin som single agent i 3FL, og vi har vel allerede gode indikasjoner på mDor for pasienter med CR).
Begge deler kommer til å rive skinnet av kursen og plassere oss på HELT andre nivåer. Deretter er det bare å telle timer til det første budet foreligger. Det kommer nok til å ligge langt over kr. 300,-
Jeg skulle gjerne sett at NANO fikk hentet ut hele potensiale på Betalutin/Humalutin da jeg tror det kommer til å bli standardbehandling for flere kreftformer enn NHL, men de er nok borte fra oljebørsen leeeenge før den tid (til glede for både aksjonærer og - ikke minst - pasienter).

Ja, Tixis.
Gleden er snille barn, snill katt, god helse, piker, øl og sang.... og ikke minst rene benklær!!

Humalutin er ikke så viktig som mange tror. Nå er det heller viktig at Nano får foretatt et dosevalg og får en mer effektiv pengebruk. Så kan Humalutin komme etter et oppkjøp.

Dagens beherskede oppgang er bra, og i riktig tempo. Jeg håper at aksjen blir mindre volatil og ikke stiger for mye før nyttår. (Formuesbeskatningen) Kan aksjen deretter stige 50 øre dagen i snitt pr børsuke, er vi der vi skal være for et eventuelt oppkjøp neste høst. Da kan vi få bud på 300.- pr aksje.
Thom1011
04.12.2018 kl 17:07 2974

Hyggelig du er tilbake Uredd1. Trodde nesten du var avgått ved døden, du som tross alt kjente Trygve Bratteli godt. Så lenge man er tålmodig blir nok Nano en fin investering. Oncoinvent blir nok også bra, men der er det nok lengre fram, men fantastiske muligheter for både pasienter og aksjonærer hvis de lykkes. :-)

Takk for det, Thom. :-) Jeg har jo hatt et par pils med Yngve Hågensen også...
Redigert 04.12.2018 kl 17:22 Du må logge inn for å svare
TeeJay
04.12.2018 kl 17:20 2926

Jeg er nok ikke overbevist...
uansett ... har du ikke snakket med noen?

Jeg snakker stadig med noen.... :-)...og er kommet i den alderen at jeg snakker mye med meg selv.
Redigert 04.12.2018 kl 17:24 Du må logge inn for å svare

En sosialdemokrat som frykter formueskatt..... yt etter evne og motta etter behov.

Selg alle aksjene dine og stopp dem i madrassen. Da trenger du ikke bekymre deg for formueskatten. USD er nok det smarteste

Jeg vil jo ikke selge aksjene mine, og vil jo heller ikke betale flere hundre tusen mer i formueskatt enn det jeg allerede gjør... Men skulle gladelig gjort det hvis stortinget hadde hatt en bedre fordelingspolitikk. Snillismen og godhetstyranniet har gått for langt.
Redigert 04.12.2018 kl 20:18 Du må logge inn for å svare

Nå skjer det jo heldigvis noe med verdsettelsesrabatten. 10% i 2017, 20 % i 2018 og 25 % fra og med 2019.

Få aksjene inn i et investeringsselskap, opprett A og B aksjer, og fordel til barna for å få ned formuesskatten.

Hvem er de fattige?

Det er viktig at investorer som ikke tar ut gevinst ikke blir straffet og må selge aksjer kun for å betale formueskatt. Det kommer jo skatt på eventuell avkastning av denne innløsningen i tillegg. Dette er nok utilsiktet, men politikkbroilerne har nok ikke skjønt det.


Skulle vært interessant å høre hva du ligger i bedre fordelingspolitikk. Og stakkars de som må selge aksjer for å betale formueskatt. Fy og fy.
Tror du dessuten undervurderer politikerbroilerne når du tror de ikke skjønner det, i tillegg en blå blå regjering. Uff og uff.

Da er vi enige om at det er feil politikk at man må selge aksjer for å måtte betale formueskatt. Skatten kan heller komme på en eventuell fortjeneste. Så enkelt er det.

Politikersvar med feil konklusjon.

Åpner ned nesten syv prosent, kan bli en spennende dag....

Ikke for å bli helt Korsar nå; Men jeg solgte halve beholdningen på 82,50,- og kjøpte tilbake på 71,10,-. Er en relativt bra trade.

Forstå ganske tidlig hvordan markedet ville tolke Mdor.

Var egentlig godt fornøyd med tallene som ble lagt frem totalt sett, men ble bekymret for denne "REGN-konkurrenten", og det er fortsatt der min bekymring ligger.

https://investor.regeneron.com/news-releases/news-release-details/regeneron-presents-positive-data-ash-regn1979-cd20xcd3

For øvrig er det bare å gratulere Hotstock. Hadde jeg gjort det samme så kunne jeg innkassert en pen årslønn.
Redigert 05.12.2018 kl 09:44 Du må logge inn for å svare

"The objectives for this ongoing Phase 1 proof-of-concept trial are to assess safety, tolerability and efficacy of REGN1979 monotherapy. The data presented at ASH included a total of 68 patients with R/R B-NHL who were treated with REGN1979. These patients had received a median of three prior therapies, including an anti-CD20 therapy. As of September 2018, 14 patients had completed treatment, 13 patients remained on treatment and 41 had discontinued treatment. The most common reason for treatment discontinuation was progressive disease (27 patients). Two patients discontinued treatment due to a treatment-emergent adverse event (TEAE; grade 3 hemolysis and grade 3 fatigue). "

Altså; hvordan de regner OR og CR er meget merkelig!
sjerkyll
05.12.2018 kl 09:59 1706

"41 had discontinued treatment", Uten at de klargjør nøyaktig hvorfor for alle, dette kan da umulig love bra for dem?

Det skurrer litt; 100% OR og 80% CR på 10 pasienter. The data presented at ASH included a total of 68 patients with R/R B-NHL who were treated with REGN1979. These patients had received a median of three prior therapies, including an anti-CD20 therapy. As of September 2018, 14 patients had completed treatment, 13 patients remained on treatment and 41 had discontinued treatment. The most common reason for treatment discontinuation was progressive disease (27 patients). Two patients discontinued treatment due to a treatment-emergent adverse event (TEAE; grade 3 hemolysis and grade 3 fatigue).

Hva tenker du Stock?

Bør vel kanskje ikke være noen grunn til alvorlig bekymring foreløpig ihvertfall. Og så får vi jo tro at Archer1 blåser alt annet av banen når vi kommer så langt. Sitter uansett i bakhodet at en eller annen uventet kanin som spretter opp av hatten er en trussel vi og NANO alltid må leve med.

Flott jobba forresten!
focuss
05.12.2018 kl 13:53 1437

Uansett hvordan man snur og vender på det så vil det stimulere frykt mer enn grådighet, og vil ikke være fuel til høyere kurs.

Synd med alle disse opsjonene selskapene deler ut, Først gjør det at man ikke får innsidekjøp, og deretter utgjør de udetonerte bomber eller miner som bare venter på å bli utløst.

Har selv dr Stockman blitt negativ? Da er det vel ikke mye håp igjen

NANO presenterte positive resultater, men markedet synes å ha flyttet fokus over på andre faktorer enn under oppgangen tidligere på vinteren. Aksjer som lever på forventninger er nokså prisgitt hvilke vinder det er som blåser på markedet, og akkurat nå er det tydeligvis motvind. Men det har jo en tendens til å snu når man minst venter det.
gatfre
05.12.2018 kl 14:54 1237

Nano leverer og leverer gode resultater. Det er det viktigste for meg. Så kan jeg heller fortsette å snitte ned kursen. Markedet vill vel forstå etterhvert. Den lave kursen er en skam og vi skal langt opp. De store spiser de små. Tror nok BP skjønner mere enn analytikerne som tydeligvis kun ser på Mdor. Og hvis de kan regne (tydeligvis ikke) kommer denne til å gå opp. 23.11 2016 var kursen i 93. Hvor mange pasienter var innrullet da 6 stk? Risikoen var da veldig høy, noe den ikke er idag, men handles på 70 tallet. Kan bare ikke skjønne dette. Penger på gata slik jeg ser dette. BP er ikke dumme og ser at Mdor ikke har noe betydning i denne sammenheng som visse meglere kun ser etter. Kommer nok en partner avtale snart så vil de som sitter bli belønnet godt. Klarer ikke å finne noe negativt med NANO pr idag. Radium vil nok ta opp dette sammen med Bravo i neste podcast. Det blir medisin eller oppkjøp\partneravtale og kursen vil svinge. Men å dette 15-16% på gode data, bortsett fra 1 person som falt i fra gjorde at Mdor sank. De som kan regne vet jo at Mdor vil bedre seg over tid. Sitter klistra til masta som jeg alltid har gjort. Å selge på disse nivåer er helt uaktuelt selvsagt. Ut i fra handlemønsteret som jeg ser daglig er det mange som vil ha billige aksjer

Aksjermarkedet er ikke for alle. Når det gjelder Nano så har det hjulpet meg mye at snittkursen er meget lav. Og jeg kommer til å stå i det til Mål eller åt skogen.
Alt handler om å tape minst mulig om det går til skogen, samtidig må man jo risikere noe for å kan få avkastning. Viktig med kontrollbalanse.
Aksjer er en spenning jeg ikke kunne vært for uten.
Ja vi vakler nede på 70 tallet nå og det er ikke no god stemning.
Men husk nå på at alt det negitive i kursen er glemt neste gang vi passerer 90 tallet. Vi har mye spennende å se frem til.
Litt stille fra Korsar, kanskje han også var mest forberedt på opptur. Det kommer vel melding snart fra Korsar/Buffet at han har gjort tidenes trade denne uken vel vel.

Normalt ville jo fallende kurs sparket igang volumet, men idag ser vi dessverre en langt mer tilbakeholden kjøperside. Ventet meg et fall pga fallet i USA igår, men så kom det jo selv om børsen idag ikke har vært særlig preget av USA-fallet.