Nano 20/100 med kjempeforbedring! 87,5% ORR for siste pasienter!


Siste rapportering fra tidliger viste Arm 4 (100/20) (n=8) 50% 25%
Rapportering på ASH: Arm 4 (100/20) (n=16) 69% 25%

Ved å se direkte på tallene betyr de siste 8 pasientene en mye større forbedring enn man skulle tro:

De første 8 ga 4 ORR.
69% av alle 16 gir 11 ORR.
Det betyr at av de siste 8 pasientene ga det 7 ORR. Dvs 87,5% ORR!

Jeg har ikke sett på annet enn tallene direkte.

Men dette er uansett eksepsjonelt lovende for 20/100.

Jeg regner med at 20/100 vil overta for 15/40 og at det ikke behøver å kjøres parallelle doserings- og kalibreringsstudier lenger.

I kombostudien Archer-01, kan likevel 15/40 være riktig å benytte, siden man uansett vil få svært gode sluttdata. Da kan sikkerhetsprofilen samtidig heller økes.

03.12.2018 kl 21:43 1562

Det er en gang slik at Betalutin henvender seg spesielt til pasienter som er for syk til å motta SCT og RCHOP behandlinger. Alder kan være en medvirkende årsak som gjør det mer sannsynelig at en person ikke anbefales av sin lege å ta en cellegiftkur. Det er et segment i markedet som PI3K hemmerne, CAR-T, og så vidt jeg vet alle konkurrentene ikke har som fokus. De har en høy andel med pasienter som ikke er 'eligable' til sitt studie, dere kan fiske i CAR-T sine tidligere imponerende resultater å se hvor mange pasienter som ble valgt bort der. CAR-T bruker cellegift som forbehandling. R-CHOP gjør samme.
At NANO har en eldre befolkning i sitt studie er noe som teller positivt for regulatoriske myndigheter, siden det er i tråd med hva selskapet sier om målgruppen.
Jeg forsøkte å anslå tidligere, tidligere, benyttet de som CAR-T ikke ville behandle, reduserte %-en av det, og rundet ned. Kom frem til at 1500 tror jeg det var, som er en målgruppe som ikke blir siktet på av andre.
Om snittpris for Betalutin er 150k$, er det 225m$ i året, ta $-kurs på 8, så har du 1,9 mrd kroner i omsetning. EV/S på 8 som er et snitt i markedet, verdsetter NANO til 15,6 mrd i markedsverdi. Eller litt over 300 kroner aksjen. Det er bare en liten andel av det potensielle markedet, men en andel som ikke får god hjelp i dag.
Det tilsier at Betalutin er et produkt som er gunstig å lage kombinasjoner med, pga safety for pasient.
Altså selve bærebjelken til NANO, og hvordan de virkelig skiller seg fra konkurrentene. Årsaken til at det er et produkt som kan ha stor inflytelse i markedet.

Copanlisib
The median age of patients was 62 years
http://www.ascopost.com/issues/november-25-2017/copanlisib-in-relapsed-follicular-lymphoma/

Duvalisib(for FL indikasjon)
the median age was 64 years
https://www.onclive.com/web-exclusives/fda-approves-duvelisib-for-cll-and-follicular-lymphoma

Idealisib(Zydelig)
The median age was 62
https://www.zydelig.com/hcp/efficacy/relapsed-follicular-lymphoma

Disse 3 har fått AA.

Betalutin
The median age for FL 69
Redigert 03.12.2018 kl 21:58 Du må logge inn for å svare
Panis
03.12.2018 kl 21:56 1498

Studenten86,
Takk for oppklarende, og utdypende forklaring.
Hugoil
03.12.2018 kl 22:28 1370

Jeg hørte bare litt på confcall i dag, utydelig var det også for Bravo. Men PAnis, har du noe mer om dette "De rekrutterer nå pasienter som tydeligvis er gamle,"?
gatfre
03.12.2018 kl 22:52 1299

Ser til svaret fra Marlin og Nor86 og har aldri skjønt helt hvorfor meglerhusene henger seg opp i dette så mye. De kan vel regne selv? Mdor vil jo gå opp som sagt når flere fortsatt lever etter 12 mnd, og dette vil jo bare øke etter flere rekruteringer. Med at en falt bort tidlig trekker jo selvsagt med med så få pasienter. Alt dette er jo selvforklarende? Eller er jeg helt på jordet her? Se heller på ORR

Syntes det er lite forståelse for biotech på OSE, opp nesten 2 % og alle rømmer til olja. Farma får svi, bedre med røde dager :-) På tide at regjering tar ett løft for den fine industrien man kan skape i Norge. Flott med Oslo Cancer Clucter og satsningen der, men syntes slike bedrifter burde fått mere annerkjenelse i media, bedre skattepolitikk for disse utvikligsselskapene som kan bygge Norge videre. Se til Danmark. Er så sørgelig at de fleste overskrifter er typisk "Nok ett minustap" for xxx bio selskap

Tror vi får en fin oppdatering i Radio forsk, selv om vi har fått den på presentasjon og fra Lisa. Resten er jo matte. Fin kjøpsmulighet, bare synd jeg er lasta :-)
Rekyl kommer vel i morgen når folk får samlet seg

Panis
03.12.2018 kl 22:54 1287

Nei, har ikke det Hugoil.
Bare har lagt merke til at gj.snittsalderen er høy i dette studiet (som det har vært hele tiden), og det er det i andre som har AA også (se posten til studenten).
Merlin
03.12.2018 kl 23:09 1229

Det er jo ganske utrolig at aksjekursen faller så kraftig, men skyldes nok mest stort overhopp til olje og TA-vurdering.

Likevel, med den fantastiske opphentingen 20/100 nå viser, og som opplagt vil kunne gi høyere mDOR, DOR og bedrede resultater for pasientene, har Nano kommet veldig langt med sin forskning på vellykket predosering og optimalisering. 20/100 gir rett og slett kraftigere virkning, uten skadelige bivirkninger!

ASH-fremleggelsen har opplagt sterkt forbedret de fundamentale fremtidsmulighetene og fundamentalverdien til Nano. Kursen kommer tilbake. Det er liten grunn til dagens nedgang, men aksjen var nok teknisk litt overkjøpt så folk startet med å ta gevinst, og deretter fulgte robotene på. Nå oversolgt. Så da går det fort oppover igjen i morgen når robotene og traderne skifter innstilling.

Medisin blir det. Med de som har overlevd og klart å holde på aksjene gjennom alle årene; burde fått en medalje. Dette er ikke lett. Men er bra sikker på god belønning til slutt. At en liten teknikalitet av en pasient kan påvirke kursen i en slik grad, er ubegripelig. Enten er alle investorene leseblinde, eller nervevrak. Kan forsåvitt forså den siste, siden dette ikke er en enkel og behagelig reise. Litt av en røverhistorie vi skal fortelle på gamlehjemmet.

Lykke til alle sammen og stå på!
Merlin
04.12.2018 kl 10:11 787

Det ble en overreaksjon i går. Med så mye positiv ny informasjon ser vi en økende fundamental verdi for Nano. De fremragende 20/100 resultatene er undervurdert.