Q3 IOX


Er det klokken 08.00 i dag vi får Q3 rapporten ?
kveithau
28.11.2018 kl 20:44 4564

Bææærnt har jo vært klar fra første innlegg angående dette, at her måtte man ta alt med en klype salt, å at dette var fra anonyme kilder! Dessuten kom denne meldingen etter børsens stengetid, så selskapet bekrefter nok i god tid før åpning om noe av dette erf reelt.
Slutt med vrøvlet om mulig 4 års fengsel osv, dette er den rene barnehage!!

Jeg er hjertens enig... Men da må jo også selskapet kunne melde fra på en ryddig måte når de er vitne til at deres egne og aksjonærenes verdier raser hver dag... Faktisk - så bryter de sine plikter overfor aksjonærene da de ikke arbeider til deres beste. Det er rent ufattelig at de ikke tar grep -men heller gjemmer seg bak at det ikke foreligger behov for å oppdatere markedet. Selvfølgelig er det behov for å briefe markedet når nær 50 prosent av selskapsverdien skrelles vekk på få uker... enhver idiot skjønner jo det

Jeg tror vi kan konkludere med at hvis det var hold i NOEN av disse fire anonyme påstandene så ville vi nå ha hørt noe mer troverdig, enten en melding eller en annen form for troverdig kilde. At det ikke er NOE som underbygger NOEN av hele 4 påstander gjør at ingen av dem fremstår som troverdige. Også fordi de strider med alt selskapet selv har meldt ut i det siste, og fordi det i seg selv er lite sannsynlig at fire lyn fra klar himmel skulle komme på én og samme dag uten noe forvarsel. Dette er en åpenbar hoax i kursmanipuleringshensikt.
Ransen
28.11.2018 kl 20:56 4460

Cor-6 meldingen kom kl 2200, så børsmeldinger sendes uavhengig av børsens åpningstider
Kvasi
28.11.2018 kl 20:57 4415

Lett å rote seg bort i «tull» på disse forumene.
Folk kjører på med ulike agendaer, men å hevde det er markedsmanipulasjon er å gå litt langt. En bør jo uansett ikke stole på info på forum.
Men kriminalitet meldes selvsagt når det er mistanke om det.

Meldinger er ikke fullestgjørende, og det blir nesten aldri nok informasjon. Men, børsmeldinger forblir det beste investors har å beslutte ut fra. Hvis en ikke stoler på ledelsen, så har en kanskje tatt posisjon i feil selskap. Styret er juridisk ansvarlig for innholdet i meldinger, og feil her kan få økonomiske konsekvenser. Slike konsekvenser har det ikke om vi på forum «tøyser», eller om en journalist fantaserer eller misforstår.

Viss noen skulle anmeldelse dette må det evt være Bæærnt.
Ingen ble skadelidende utenom eventuelt Bæærnt.og kanskje noen andre som har fått tilsvarende mail.
Redigert 28.11.2018 kl 21:04 Du må logge inn for å svare

Aksjen gikk jo ned med noen tiøringer, så det kan ikke utelukkes at det var en spøkefugl der som sendte eposter til flere for å oppnå nettopp det. Vi får satse på at kursen tar seg inn igjen nå som boreprogram nærmer seg med stormskritt.
Redigert 28.11.2018 kl 21:07 Du må logge inn for å svare
bæærnt
28.11.2018 kl 21:18 4102

Spøkefugl er vel ikke akkurat uttrykket som rinner meg først i hu.......snarere utspekulert og målrettet jævelskap.
Ransen
28.11.2018 kl 21:26 3967

Er nok ikke annet enn et godt gammeldags stoplossraid vi har sett i ettermiddag. Er visstnok en kunde i Dnb som tok mesteparten.
Aksjen er tilbake på tilbud kr 4 og det er småtterier opp til 5 kroner.
Om det fylles på med selgere vil avhenge av rapporten og evt guidingen i morgen kl 0802.
Tror mange forumskrivere blir overrasket.
Cat349e
28.11.2018 kl 21:48 3798

Om en sånn kødde meld skulle vært tilfelle sant? Vel da tror jeg flere av de største aksjonærer hadde fått nyss om d! Kursen hadde detti krona på en halvtime forfult me over en mill aksjer lempet ut! Var ikke akuratt noe stort volum som ble lempa siste timen til at d er hold i den meld!

Enig, bare småtterier og helt klart en eller to her på forumet som solgte seg ut i dag. Topp 20 sitter som vi vet rolig i båten. Ingen får mine aksjer og jeg har et par. Knuser sparegrisen i morgen om kursen forblir her nede eller enda lenger ned. Snakk om panikk

Kansje riskokeren som solgte. Har ikke hørt noe fra han på forumet idag.

Hadde nok ikke gjort rare utslaget med de få aksjene riskokeren evt hadde
aborum
28.11.2018 kl 23:51 3165

Man kan være kritisk til IOX eller ej, men der er noget i den udmelding, der falder påfaldende tæt på Q3 rapporten. Der er ingen IR ansvarlig i et stort børsnoteret selskab, der deler kurssensitiv insideinformation med tilfældige aktionærer, endda aktionærer, der forespørger på aktiviteter i et andet selskab. Dette vil være en svært kriminel handling og give anledning til umiddelbar fængsling. Jfr. artikel omkring IOX samarbejde med lokalsamfundet, skulle der være fundet en løsning til fordel for alle parter; og pludselig er der fra anden side rygter om det modsatte - svært at vide, hvad man skal tro.

Samtidig må jeg også sige mig svært kritisk overfor IOX og deres manglende fremdrift på en lang række områder. Jeg må understrege på det kraftigste, at der er en række forhold i det selskab, jeg finder problematiske, herunder en voksende mistillid til ledelsen omkring deres økonomiske aktiviteter og manglende handling/melding til markedet. Gasanlægget er en helt grundlæggende årsag til denne mistillid - hvor er gasanlægget? Er det en økonomisk manøvre selskabet har foretaget, for at kunne finansiere udgifterne til Duya'ens krav om at genopbygge lokalsamfundet?
utkant
28.11.2018 kl 23:58 3114

Så utrolig mye vrøvl og styr som dere sitter og roter i hop. Her er det mange veldig utålmodige sjeler som er helt på bærtur...

Selskapet melder når de har noe å melde. Om bare en brøkdel av hva dere har rotet i hop hadde rot i virkeligheten så hadde det vært meldt til markedet for lenge siden.

Herregud for en gjeng... I morgen kommer Q3 og da får i alle fall de aller fleste av oss den informasjon vi ønsker...

Ting tar tid. Ja. Men glem da for faen ikke at de jobber i jungelen i Colombia. Det er ikke akkurat så veldig moderne og utviklet i området de jobber...
robkal
29.11.2018 kl 00:00 3096

Merchant?? Er han inom her.. har han muligens noe og tilføye her.. info ell noe annet.
Noe han kan vite, gøre.. han har ju vart med før når det stormet for noen år siden???

Helt enig utkant. Selskapet har bedre ting å styre med enn blodtrykket til et par utålmodige småaksjonærer. Aksjegudene belønner kynikeren, ikke han som stresser fra post til post

På bærtur?

Hva legger du i investor relations egentlig?

Igjen: Usikkerheten som råder nå er unødig - dette kan de gjøre noe med -men de unnlater dette. Ta f.eks brønnboring i Q4... Kan vel ikke være så vanskelig å berolige markedet når kursen stuper flere titalls prosent grunnet usikkerhet rundt dette ? Muligens kjøre ut meldinger etterhvert som IKKE er diffuse også? Hva med f.eks:
-Vi har full rett til å benytte veien, noe vi også gjør
Eller...
-Vi benytter ikke veien - ei heller har vi rett til å benytte den

Osv...

Om ca. 30 minutter veit vi mye mer.

Vi må ikke glemme at den totale stansen på Vikingo 5. juli i år, ble ikke børsmeldt før 6. august, over en måned etter full stans. Det viser hvor lite respekt selskapet har overfor sine aksjonærer, og sin plikt til å informere markedet/eierne om viktige hendelser.

Interoil Q3 2018 report

Oslo, 29 November 2018:

• Due to Vikingo's workover operation sales decreased generating a 47 % decrease in revenues during the quarter from USD 7.4 million in Q2 2018 to USD 3.9 million in 3Q 2018.
• The Company delivered an EBITDAx (EBITDA adjusted for exploration cost) of USD 1.2 million, the lower in the year.
• Net comprehensive losses came in at USD 0.8 million (Q2 2018: USD 0.1 million profit).
Subsequent events:
• On November 6th Vikingo's workover operation successfully finished. The company will continue testing and evaluating the lower C7 formation
• The Arbitration Tribunal acting in the controversy between Interoil Colombia and the ANH to settle all the claims and disputes concerning the Exploration and Production Contract No. 68, Block COR-6 approved the conciliation agreed to by Interoil Colombia and the ANH. As a result, Interoil is released from any liability, penalty or responsibility relating to the COR-6 Contract.
For more information, please see attached Q3 2018 interim report

This information is subject to the disclosure requirements pursuant to section 5 -12 of the Norwegian Securities Trading Act.

http://hugin.info/137537/R/2227279/874376.pdf
Redigert 29.11.2018 kl 08:04 Du må logge inn for å svare
Solist
29.11.2018 kl 08:06 2415

Med bakgrunn i en lavere produksjon som følge av WO på Vikingo vil jeg si meg fornøgd med resultatet. Når produksjonen er komt opp igjen der den var før WO vil vi igjen se et Interoil i pluss. Dessverre så vil markedet straffe oss, men her er det bare å sitte rolig.
Cat349e
29.11.2018 kl 08:10 2350

Hvis folk selge ut i dag er jeg klar for å plukke, hadde trodd d kanskje kom noe om boreprogram men at d ikke er tilfelle tror jeg de er på g🥂
Namtrah
29.11.2018 kl 08:11 2312

Et lite tap var ikke så ille som forventet. Det vil bli mer olje i Q4 tror jeg, og lån blir nedbetalt. Det mest negative her er vel at det ikke blir noen boring før 2019, men det er bare en knapp måned til.
hofa
29.11.2018 kl 08:11 2296

Som forventet, dommedags profitierne er gjort til skamme, tror vi skal op igen.
Solist
29.11.2018 kl 08:19 2173

Den har blitt straffet hardt over lengre tid, og dette er et vanskelig handelsmønsteret å bryte virker det som. Mye spennende i vente. Som sagt tidigere, rekner med Interoil betaler studier og vel så det for min del på sikt.

Hva tenker dere Ransen / Halloween / Bæærnt / Merchant / Abu?

Fikk mye pepper for mitt forslag til Q3-regnskap, hvor jeg la inn inntekter på $3.886K. Fasit ble 3.922K. Avvik $36K. Er det mulig å treffe bedre?
Legg merke til avvik mellom avskrivninger i 2. kvartal på 2.360K og 3. kvartal 1.065K. Hadde de ført "normale" avskrivninger, ville mitt resultat før skatt vært spot on. Hvordan avskrivningene er beregnet, går ikke fram av notene, herunder note 5. Man kan lure på om resultatet er "pyntet" på gjennom reduserte avskrivninger i perioden.
Spot on på inntekter, og spot on på resultat før skatt(med "normale" avskrivninger). Ikke dårlig.

Forøvrig traff jeg spot on om at drilling er utsatt til en gang i 2019. Da kommer det i beste fall en "dead cat bouncing" før kursen på nytt synker nedover?
Jeg traff spot on på cash flow med negativ flow på 1.1 mill. Resultatet ble 1,1 mill negativ cash flow.

Fornøyd med egen innsats på regnskap :-)

Ja, det skal du ha.
Big_Bull
29.11.2018 kl 08:32 1989

Synes q3 rapporten var solid. Vei problematikken synes løst og det er til og med muligheter for transport i rørledning. De er i forhandling om finansiering av ytterligere brønner. Økonomien er ellers grei. Ting går pent og rolig fremover og det er lite eller ingen risiko på nedsiden. Bare å finne ro og glede seg til 2019.
Vikingen
29.11.2018 kl 08:35 1927

Præcis som jeg skrev - flere spørgsmål end svar - vi er ikke blevet klogere - de kan ikke være det bekendt over for deres investorer.
Hvad med deres beroligende mails omkring borestart i Q4 - har folk selv opfundet dem eller fylder IOX jer med løgn?
Kvasi
29.11.2018 kl 08:41 1851

Kunne vært mye verre. Hadde ikke vært bedre det heller.

Toget er på skinnene i rett retning, men det tøffer litt seint:
Resultatet mye bedre enn fryktet. Guiding ok, men litt skuffende siden det ikke ble boring. Strategien ligger ellers der som før.
Ville ikke overraske om det ble oppkjøp. Mye potensiale ressurser i bakken i området. Ingen ting konkret om Argentina nå. Kanskje like bra.
Redigert 29.11.2018 kl 08:42 Du må logge inn for å svare

Så bør dere alle legge merke til at den største baisseren av alle hadde rett i alt han har hevdet. Jeg utfordrer hvem som helst til å finne feil i mine innlegg i forhold til dagens fasit.
Merk dere dette neste gang dere kritiserer seriøse forumdeltakere som hele tiden underbygger sine meninger.
Skal innrømme at jeg av og til har latt meg trekke opp av haussere/løgnere til å komme med noen irriterende kommentarer. Men disse er gjerne rettet mot verstinger som slenger mye dritt. Dere andre får ha meg unnskyldt :-)

Håper det ikke går alt for ille med aksjekursen, men ser ikke bort i fra at 2-tallet vil komme som første siffer i løpet av året, med mindre det kommer en reell gladmelding i nær framtid. Oljeprisen hjelper ikke akkurat IOX kursmessig for tiden. Gærningene som dumpet i går var kanskje ikke så gærne. Det vet vi mer om i løpet av desember.

I og med at drillingkampanjen er utsatt til en gang i 2019, vil det kunne påløpe underskudd hvert kvartal framover, med mindre oljeprisen eksploderer over 100 dollar.
Redigert 29.11.2018 kl 08:46 Du må logge inn for å svare

IOX som pengemaskin?

Drøm videre - her ligger det ikke an til økning ved ny boring og produksjon før en gang i løpet av 2019. Selskapet angir ikke borestart engang. Faktisk forhandles det med SLS om betingelsene og partene er ikke så langt enige om veien videre – se side 2 – ”not start until 2019”. Dvs. kan bli når som helst i 2019 og behøver ikke bli i det hele tatt – gitt IOX ikke kommer til enighet med SLS.

Normalt vil det bli decline i produksjonen. Dette også selv om IOX desperat forsøker å holde oppe produksjonen ved avbøtende tiltak. Uansett, IOX taper penger og kun økende produksjon vil være riktig virkemiddel. Noe slikt ser heller vanskelig å innfri. I alle fall innen rimelig kort tidsaspekt. Dvs. med indikativ oljepris lavere fremover enn for inneværende år, vil ikke produksjonen kunne medføre tilfredsstillende cash flow. Tilnærmet umulig å benytte cash flow til videre vekst – les boring.

Non-restricted cash er sterkt redusert fra USD 5,2 mill. nevnt i Q2 til USD 2.5 mill. i Q3.

Restricted cash har økt fra USD 2.8 mill. i Q2 til USD 4 mill i Q3.

Banklånet på USD 2.1 mill utløper/forfaller i desember 2018 og februar 2019.

Det e rikke nødvendig å gå dypere i materien enn å nevne at IOX skal ha mer enn nok med å fortsette som going concern. Langt mindre det utopiske som en pengemaskin. Selskapet vil trolig fortsette som tapssluk inntil ny produksjon blir realisert en gang og i beste fall i løpet av 2019.

Fjelltopp

Har ikke fått tid til å lese rapporten enda, er på reise.
Men resultatet ble noe bedre enn eg hadde trodd ☺
Ulrik1
29.11.2018 kl 08:52 1691

Det gikk til helvete ja, skeptisk som jeg har vært så har jeg alikevel sittet i aksjen gjennom hele året. Går å dunker hodet noen ganger i veggen og hater det faktum at jeg ikke solgte i sommer.

Etter omstendighetene med tekniske utfordringer som medfører lavere produksjon, så var resultatet som forventet. Vegproblematikken ser ut til å få en utgang, som faktisk kan medføre en god løsning for uttransport, gjennom nabofeltets rør, å til lavere kostnader. Flott løsning, De starter boring i 2019, å den tørre sesongen er frem t.o.m mars. De har sagt at de vil utnytte «dry season» til boring. Så jeg hadde ikke stort håp på oppstart før nyttår. Ingen overraskelse her heller. Det går sakte, men fremover. Intet endret hva gjelder mine forventninger her. Ser fremover ett- til to år. Da håper jeg at de har noen flere brønner, flott positiv kontantstrøm fra mer olje.
Skulle jeg trekke frem noe som overrasket meg litt i skeptisk retning, var det samarbeidspartner videre. De er i diskusjon med SLS. Så håper at en god avtale kan landes for den videre borekampanje. Verdiene er uendret, de ligger der å tas opp etterhvert. Sitter rolig å tålmodig fremover.
Osnap
29.11.2018 kl 08:55 1646

De svarte meg på mail at det skulle borres 2 brønner i Q4 + en water disposal well til C7 i samme periode. Nå skal jeg skrive en lengre mail til selskapet og høre hva de har å si.
robkal
29.11.2018 kl 09:01 1580

Blir intressant med svar på den mailen ja;)

Det var ingen som tippet ett så godt resultat som -0,8 USD
Vikingen
29.11.2018 kl 09:03 1559

Jeg tror de har givet samme svar til flere her inde - og nu er det Q1 2019 - men hvorfor skulle nogen tro på det?
Hvad med vejretten - der levere de heller ikke noget håndgribeligt.

Alle her inde havde håbet på meget mere info - nogen er bare lidt bedre til at pakke skuffelsen ind i pæne ord.
Meld nu ren ud folkens - det er total SKUFFENDE at man kan skrive så meget og sige så lidt konkret!!!!!!!

Du hørte jo hva de hadde å si... og det var tydeligvis bare skrøner. Hva får deg til å spørre dem om ståa en gang til ? Uheldigvis er ikke karma umiddelbar... for da tror jeg mange i ledelsen hadde slitt. Mange har tapt mye på å bli sittende grunnet feilaktig guiding - godt parasittene / baisserne har noe å le av da i det minste
Redigert 29.11.2018 kl 09:10 Du må logge inn for å svare

Gleder meg fortsatt til 2019.
Det blir IOX sitt år 😊

Jeg er jævlig skuffet over denne utsettelsen, men jeg har fortsatt sterk tro på IOX fremover uansett. Nå tar det bare litt lenger tid dessverre. Bare å legge aksjene i bunn av kisten og prøve å fiske mer aksjer.