Hva er kursen når børsen stenger fredag før ASH?

Jimmi
NANO 26.11.2018 kl 09:25 17163


Jeg tror kursen stikker over hundre i løpet av uka, og closer rundt 110 fredag 30/11.

Det ser lovende ut nå:)


Hvor glup klarer du å bli Korsar .. det virker som du klarer å tjene på bølgene I Nano. Gratulerer.
27.11.2018 kl 14:55 5058

Tenker dagens bevegelse representerer en fordøying av senere tids oppgang, tross alt har 80-tallet voldsomt med volum i seg i sin historikk. Vil forøvrig fraråde fra kortsiktig mål i biotek-bransjen, det er nok større aktører som spiller på slike tanker hos aksjonærer.
NANO-caset er solid på sikt, det er underpriset i dag, men det har også hatt en stor stigning på kort tid, noe som gjør gevinstsikring å trading svært attraktivt. Det store volumet bidrar til det. Så pengene dere vil kjøpe julegaver for burde ikke sitte i NANO er min tanke, det kan absolutt, og jeg tror det vil ha høyere kurs i desember. Men det er meget spekulativt og gambling. Verdien av NANO på 2 års sikt er en helt annen og er hvorfor en langsiktig posisjon er meget gunstig på dagens kurs.
LinPiao
27.11.2018 kl 14:56 5062

Du forteller etter dagens fall at du har skjønt hvorfor det falt. Det er en ørliten forskjell hvis du hadde skrevet dette i forkant. Forskjellen heter backtrading. Men for all del; det er mange fordeler med å bedrive backtrading. Risikoen er langt mindre og gevinstene er langt større. Det er rart ikke flere her inne lærer dette spesielle trikset.

Backtraderne er en utdøende rase, de fleste har innsett at man får lite igjen for det, og ender opp med å bli misunnelige på seg selv fordi de ikke gjorde som de selv sa.
I DNB Markets arrangerte de årlig julebord på Feinschmeker kalt #Backtradernes Julebord#, men også det er avviklet i tråd med den selvutslettende rasen.

Vi får ta godt vare på Korsar så ikke arten blir helt utryddet, men skal innrømme at mitt bidrag i den retningen er lavt siden jeg har blokkert de tåpelige innleggene som kommer derfra...
Korsar
27.11.2018 kl 15:23 4963

Jeg er som nevnt ikke negativ til NANO på kortere sikt akkurat nå, så jeg er allerede inne igjen. Satset på at 81-tallet, som varte uvanlig lenge, var en god start på en ny trade. Måtte dog handle siste 4600 aksjene rett over 82
Men 4,50 i dagsmargin på 1 trade er gulle godt se :-)

Edit: Samtidig er det viktig at man de nærmeste dagene passer på alle "mistenkelige" mønstre ifm ASH, det kan som nevnt slå begge veier. Selv om enkelte her ikke klarer å tenke slike tanker. Bedre å hate Korsar, antar jeg :-)
Redigert 27.11.2018 kl 15:30 Du må logge inn for å svare
Korsar
27.11.2018 kl 15:56 4842

LinPuiao,
har du hørt om en trader som forteller PÅ FORHÅND hvordan han akter å manøvrere til dels store poster?!
I så fall er du selvskreven som forfatter av sensasjonsboken "Hvordan selvskade seg til store gevinster som trader"... :-)
Hele poenget med å trade er jo å ta de nødvendige grep uten at markedet skal skjønne hva du gjør før du er ferdig.
Korsar
27.11.2018 kl 16:19 4742

Ellers ser det hyggelig nok ut til at min re-entring var en innertier igjen.
Sånn er det bare, kan jo ikke endre det jeg har gjort for at folk ikke skal hate så mye her?

Har inntrykk av at det for tiden er ren trading som foregår. Robotene har vært skrudd for oppgang fordi markedet har hatt store forventtninger. Hvis det ikke kommer ytterligere nyheter i helga, tror jeg robotene snur handelen nedover. Da kan det gå en kule varmt i svalestupet. Men kommer det ytterligere opplysninger av positiv art, er det muligheter for videre oppgang enda. Men så blir det 4 måneder venting til neste inforunde. Hva skjer i mellomtiden?
Korsar
27.11.2018 kl 17:55 4493

007,
fint at du balanserer bildet litt. Det er her jeg også har forsøkt å være litt nøktern overfor dem som bare ser enveis billett til himmelen for tiden.
Det er ikke slik børs virker, og særlig ikke for selskaper som kan ha 2 år igjen før noe er skikkelig avklart.
Redigert 27.11.2018 kl 17:56 Du må logge inn for å svare
Oregon
27.11.2018 kl 18:17 4404

Korsar: Synes du har bommet mye siden jeg entret NANO på 50 tallet og i mitt hodet driver du fortsatt å trader mellom kr. 55-60 og der sluttkurs ved årets utløp er 60. Lurte på en stund å selge på 60 tallet og hadde jeg fulgt dine kursmål og anbefalinger så hadde jeg egentlig vært litt bitter. Synes heller ikke dine treff i Borr D; Bergen Bio, Targovax, DNO mm. har vært noe å skryte av, så at du sitter her og opphøyer deg selv i 2. potens synes jeg blir helt feil.
27.11.2018 kl 18:28 4372

Det er noe viktig du glemmer i ditt tankesett der 007.
NANO har kommet i fra et unaturlig lavt punkt pga ikke ventet utsettelse som ikke ble informert om av ledelse. En CEO som måtte gå. Og opplevd en 2 års nedtrend skje. Vi er nå etablert ganske solid på rettsside av den nedtrenden, og er i gang med å danne en opptrend. Kursen er ikke en god representering av selskapets verdi i dag, om du sammenligner med Algeta når de var 2 år fra markedet, blir det meget langt unna. NANO har fremdeles alle rettigheter for produktet, og meget spennende pipeline ved siden av 3FL studiet. Om markedet i dag er mer villig til å prise NANO lik Algeta sin prising eller ikke er vanskelig å si. Men om selskapet må mellom 50% og 100% opp før det overhodet er i prising-intervall som villle vært realistisk, så sier det noe om hvor stor rabatt som foreligger per i dag.
Hva som kan komme de neste månedene, er triggere som BTD, PRIME og SO, samt partnerskap/oppkjøp. Vi vet ikke om de kommer sikkert, vi vet ikke når de kommer. Men det er altså ikke negative triggere som kan komme, av typen utsettelse for Betalutin f.eks.
Så at tradere kan ønske å gå ut, de om det, jeg er ikke overbevist om at det vil ha nok effekt til å ryste kursen noe langvarig.

Jeg vil fremdeles fremme at jeg advarer mot kortsiktige innganger, det er bare ikke lurt i bransjen generelt om du ikke har en god trading-strategi på gang. Men vil samtidig si at om du er langsiktig interessert i aksjen, er det ikke nødvendigvis noen fordel å vente på yttersiden.
Jeg tror NANO har hatt data-materialet til grunn for søknad om BTD og PRIME i en måneds tid nå. Det vet jeg selvsagt ikke, så det er spekulativt av meg. Men det forteller om store mulige triggere som kan dukke opp fra desember eller de påfølgende månedene. PIM er gitt, FTD er gitt, du kan sammenligne mot Copanlisib/Duvalisib for å tolke om Betalutin har et solid case for slike søknader, Det later det til å ha en utrolig styrke for. Så blir det mer byråkratiske om hvordan disse søknadene gjøres, hva som skal følge med, og hvor lang tid det tar å sette det på plass. Kanskje små tilleggs-studier omrking er foretrukket, det kan jeg bare rett og slett ikke. Men jeg oppfatter det som å ta en stor risiko å vente på utsiden. Det er designasjoner som vil signalisere tydelig for BP om hvor NANO er i løypa, og kan ha stor kurspåvirkning på kort og lang sikt.

Du kan jo tenke selv, utgang på 80-90 området i nov/des, med håp om å komme inn igjen på 70-tallet. Men risikere å miste en oppgang som fort kan være 30-40% over natta, med videre økning deretter. Da er det greit å ha et forhold til dagens verdsettelse av selskapet, og hvorvidt det er en god prising. Sett mot Algeta er det en dårlig prising, men det var en annen tid, en annen dollar og oljekurs, et annet sentiment, i det hele tatt unøyaktig. Men kanskje mere nøyaktig via en positiv undertone til selskapet teknisk og fundamentalt over tid, samt store triggere som kommer ut av ingenting. Kommer både BTD og PRIME, tror jeg 150 vil representere en for lav prising av selskapet. Det er noe som kan skje i de neste 4 måneder, ja teoretisk sett er det mulig i desember at de kan komme.

Tradere må få trade, og gratulerer med gevinster, kondolerer for skuffelser.
Men for de som tror ASH er det som avgjør veien videre nå, så har de ikke fulgt med i timen tror jeg.

Dette er helt innertier Studenten, og den sikreste veien til å få med seg den fulle og hele latente gevinsten slik caser kan gi, og som du helt riktg fremhever ser meget sannsynlig ut når man vet hvor langt på vei NANO har kommet.

Ikke redd for å rangere dette innlegget som topp tre hva angår NANO-innlegg :) Vi kommer til å bli mange som skal smile bredt når selskapets potensiale en vakker dag realiseres og ikke minst pasientgruppene de kan hjelpe får ta del i det på sin måte.
focuss
27.11.2018 kl 19:26 4204

Jeg tror stadig flere ser det relativt åpenbare, at Nano vil bli kjøpt til en kurs på minimum 400. I det perspektivet synes ikke investorer det er av voldsom viktighet om man betaler 82 eller 87. Men ingen betaler mer enn nødvendig. Videre er det mange som undres om man skal kjøpe eller selge før ASH. Det er de korte pengene veldig opptatt av. Hvor lang tid er det før Nano blir kjøpt? Det vet ingen. Det kan skje i morgen og det kan skje om ett år. Uansett gunstig nå. Markedet har allerede fått signalene fra det som skjer i markedet. Ikke aksjemarkedet, men i det industrielle markedet. Og en ting er sikkert. Det industrielle markedet trumpher aksjemarkedet.
Redigert 27.11.2018 kl 19:38 Du må logge inn for å svare
focuss
27.11.2018 kl 19:37 4152

Så er spørsmålet: Vil markedet se på Nano som en enda mer åpenbar oppkjøpskandidat etter ASH? Det mener jeg er det avgjørende spørsmålet i forhold til om man skal kjøpe eller selge før ASH. Det er ingen linjal som gir svar på dette.
focuss
27.11.2018 kl 19:52 4076

De regulatorirske fordelene Nano allerede har fått er allerede godt agn for BP. Endelige Lymrit data kan godt være det som får begeret til å renne over for BP. Må det være slik? Selvfølgelig ikke. Kan det være slik? Selvfølgelig kan det det. Om det ikke er det, så burde det uansett ikke bli lenge å vente. Slik tror jeg mange investorer vil tenke.
Korsar
27.11.2018 kl 19:59 4061

Oregon,
hvis jeg hadde vært en person som sitter passivt med mine aksjer så ville nesten alle selskapene du nevner vært dårlig butikk i den tida jeg har diskutert dem.
Men det er visst dårlig kommunisert av meg at jeg IKKE sitter passivt i aksjer jeg omtaler som interessante; Jeg går jo ut og inn av dem! Og jeg har valgt dem fordi de egner seg nettopp til det.
men jeg ser at når folk, som ikke sjonglerer med porteføljer på denne måten, leser mine innlegg. så misforstår de til at jeg mener de skal kjøpe og så sitte passivt.
Hvis folk ikke forstår hva jeg faktisk sier, er det kanskje bedre at jeg ikke omtaler aksjer som "interessante" i det hele tatt i fortsettelsen.

focuss
27.11.2018 kl 19:59 4043

Er det bare ett BP som kan ha Nano i kikkerten? Nei det er det ikke. Det er mange. Det taler i retningen at utspillet kommer tidlig og ikke sent. Linjaler er ett veldig dårlig hjelpemiddel i denne problemstillingen. Vi ser allerede i kursutviklingen fra 50 til i dag. Investorer er på vakt.

Det kan virke som at det er noen som vet mer enn andre. Vi som har vært inne i aksjen en stund skjønner at oppgangen nå er noe helt annet sammenlignet med de taktene kursen hadde for 2 år siden. Vi kan vel nesten si at aksjen har vel aldri vært billigere når det gjelder det fundamentale. Ja vi nermer oss snart hundrelappen:) Det veddemålet taper du Focuss med hensyn til Pho, med trenden snur fort i selskaper og håper Pho kursen også snur nordover snart:)
karlman
27.11.2018 kl 20:03 3985

@Korsar
Det som er av interesse er hvordan du ligger til med den totale porteføljen. Hva er avkastning så langt i år? ikke minst hvor stor er din porteføje?

Tror det er mange små rips som handler i aksjen nå, i vertfall ikke store investorer som har gått inn etter dagens handlemønster. Kanskje de syns fredriksen såg mer fristene ut ;)
Oregon
27.11.2018 kl 22:05 3695

Bra skrevet focuss og siste setning « det industrielle markedet trumpher aksjemarkedet» vil nok bli resultatet (til slutt) og det kan komme plutselig.
Det kan virke som det nå strømmer mye frisk kapital inn i NANO aksjer; fallet i olje og oljeaksjer kan ha fått investorer til å plassere penger litt mer alternativt. Men Bravo med utgangspunkt i London (UK) og PIM godkjennelsen der borte har nok fått investorer til å se nærmere på NANO samt at Costa nok mulig jobber opp mot internasjonale fond og investormiljøer innen pharma ( udokumentert fra min side) og gode resultater nå publisert før ASH ( og videre sannsynligvis ytterligere bekreftet på ASH) har nok virkelig for alvor fått NANO inn og opp på den internasjonale Biotec arenaen.
Redigert 27.11.2018 kl 22:07 Du må logge inn for å svare
28.11.2018 kl 08:01 3365

På vel en mnd har kursen økt 54% fra 46 til 84.
Som regel er siste innspurt før forventning den bratteste. Derfor tipper jeg ca 10% høyere kurs de siste 3 børsdagene før ASH.
Er kanskje intradag høyere på fredag, men jeg tror vi ender fredag på 92,4
#snåsa3,0

Spørsmål til Korsar:
Hva er motivasjonen din til å fortelle om dine trades på HO? Har selv tradet litt de siste ukene, selv om det egentlig ikke var strategien min(blir fort grådig), men føler ikke behov for å si det her på HO. Strategien min er å sitte long

Om jeg skal våge å spå i gruten tror jeg aksjen forblir på 80-tallet denne uken. På mandag kommer den store smellen, med to scenarioer:

1.ASH er bra, men ikke så tydelig som vi ønsker. Traderne vil merke usikkerheten og kjøre aksjen ned. Dette forsterker seg med at de som gikk inn i forkant selger.
2. ASH er så bra at det ikke gir rom for usikkerhet. 100-tallet burde være nærmere enn noen gang.

Så får vi nå se. Spennende er det!
Korsar
28.11.2018 kl 09:19 3192

Spathi,
når du bruker begrepet "sitte long" så synes du å begå den misforståelse mange gjør, nemlig å tro at dette betyr å sitte langvarig. Men å sitte long i børsspråk betyr at du sitter for å tjene på at en aksje skal STIGE. Motstykket er å sitte short, der man forventer FALL i kurs.
Men jeg vil forstå deg i beste mening, og antar du mener at din strategi er å sitte langvarig (implisitt at du da selvsagt håper at aksjen skal stige, siden du ikke sier noe om at du shorter).
28.11.2018 kl 09:27 3154

@Korsar

Tusen takk for oppklaringen ^^
Jeg tror faktisk du også klarte å svare på spørsmålet mitt samtidig, med eller uten intensjon.
Redigert 28.11.2018 kl 09:29 Du må logge inn for å svare
Korsar
28.11.2018 kl 09:41 3109

Det vi ser nå er en reversering av støttekjøpsprosessen timet mot ASH, der de sentrale har tatt gevinst og aksjen faller tilbake til markedets nøytrale prising.
Jeg velger helt å se bort fra enkeltpersoners påstander her om at markedet ikke skjønner noe og ikke forstår "det fundamentale", osv. Dette hevdes av folk som er lengst fra å forstå både "det fundamentale" og børsens verdifastsettelsesgrunnlag.
De siste par dager har støttekjøpsretretten blitt stadig teknisk tydeligere, og jeg gamblet litt i går da jeg gikk inn på nytt på 81-tallet etter å ha sikret gevinst på 86-tallet.
Solgte meg derfor ut raskt i går uten å riske å sitte over natten. Nå hadde det gått bra likevel i dag før fallet begynte på nytt.

Men som sagt, dere som tror dere forstår "det fundamentale"; vær nå obs på at støttekjøperne ikke lenger hjelper dere i deres misforståelser om nøytral prising. Nå er det støttenivået rundt 80 som utfordres.


Korsar
28.11.2018 kl 09:51 3053

Ai ai, nå er det kursregime-drama på gang:
- nye støttekjøp på 100 og 500-poster slo inn da aksjen var nede på 79-tallet og kjøpte den rett opp til 81 igjen, hvorpå motparten dro den rett ned på 80 igjen...

Nå får vi se hvem som vinner i dag :-)
Overordnet er det den gamle hovedtrenden som sliter på kursen, mens de nye oppbruddsforsøkene ikke er substansielt materialiserte ennå.
Teknisk nå: 60-40 for fall under 80. Men her kan alt skje, la det være sagt.
Korsar
28.11.2018 kl 10:01 2999

Dette er svært interessant, mens hovedtrykket er at en større aktør selger seg systematisk ut med 100-poster, driver en liten luring og kjøper aksjen opp inn i mellom på poster ned til 5 (!) aksjer, se f.eks. kjøp av 5 på 82,10 :-)
Mens en annen viktigere støttekjøper har overtaket nå, med poster på helt fra 500 til 2500. Her skal det kjempes! :-)


Nå er det graden av forventninger til ASH stilt opp mot aktører som har interesse av høyere/lavere kurs som definerer kursen. Hva som vil være kursen fredag ettermiddag kan bare bli gjetning da ingen kan ha oversikt over alle disse faktorene. Det som teller for fortsettelsen er hva som virkelig legges på bordet ved ASH, og her kan jeg stikke hodet ut og spå at det er svært lite sannsynlig at markedet vil bli skuffet. Men skal sitte klar med salgsknappen om jeg skulle ta feil.
Redigert 28.11.2018 kl 10:06 Du må logge inn for å svare

Hold an i minst ti minutter før du lar "skuffelsen" ta over hånd. Du så hva som skjedde når posterne kom? Det var rett ned 4 kroner første ti minuttene etter at dataene ble publisert, før den steg 12 kroner påfølgende 2 dager....

Nå er det i alle fall kun algoritmedrevet handel. Et bet om å ta ut mest trading kroner og det kjøres hardt på 10,50, 100 ,500 og 750 poster.
Imponerende hastighet på å få kursen ned når noen tar poster opp. Det er i alle fall ikke for å få mest for aksjen i hver handel, men i kanskje i sum.

Dette gir en liten pekepinn på det volumet og presset de store traderne vil skape på mandag om ikke ASH overtaler nok storaktører til å investere...


Viktig poeng, og det er selvsagt ikke den innledende markedsreaksjonen som er mitt fokus. Jeg forholder meg kun til det som fremkommer ved ASH og ikke hvilket inntrykk enkelte større aktører måtte være ute etter å skape.

hei, har hørt på Radforsk og siterer CEO i Nano: Betalutin har så stor verdi at de regner ikke med foreløpig å kunne få denne verdien via oppkjøp eller partnerskap og ønsker foreløpig å gå alene. Noe slik....
Jimmi
28.11.2018 kl 11:53 2705


Jeg tror vi kan få 20% stigning på en dag. Det skjer i morgen, eller fredag. Her er det mange som skal inn før helgen.

At ikke folk skjønner hva som skjer i dag når kursen kjøres under 80, før storfiskene sluker alt som er i nærheten opp til 86,50. Jaja, man får stå for sine strategiske valg. På tide å lytte til Jimmi! HOLD PÅ AKSJENE!!!

Har man tro på selskapet, og det som kommer på ASH, da sitter man ikke på utsiden mandag morgen!

Merkelige greier dette her hvor "de fleste" prøver å finne utgangen i aksjen koste hva det koster vil. For min del ser nå bare inngangen hvor trading/salg er totalt uaktuelt i nåværende situasjon. Aksjen er så til de grader potent at den vanskelige kan holdes nede noe særlig over en lengre periode . Tyder på nervøse investorer.
sjerkyll
28.11.2018 kl 13:16 2507

For å presisere så sa Bravo på Q3 rapporten at han ikke ønsker å selge selskapet per. dags dato. Grunnlaget for dette var at Betalutin sin verdi er langt fra realisert. Han utelukket ikke partnerskap. Faktisk så virker det å være planen å inngå partnerskap i EU, da det sto skrevet at de bare tenkte å gå alene i US. At det legges frem på denne måten betyr ikke at bud blir kastet på havet, tvert imot gjør det gulrota enda søtere. Det gir en indikasjon til BP at det ikke vil bli aksept fra styret på noe low-balling, og oppkjøp kan bli en realitet om prisen blir fair. Dette er mer et strategisk valg enn en sannhet slik jeg ser det.
Redigert 28.11.2018 kl 14:42 Du må logge inn for å svare

@sjerkyll, du er inne på noe vesentlig her.
Det er styret og ikke Bravo som bestemmer om selskapet selges eller ikke.
Min erfaring er at alt er til salgs, det er prisen som avgjør om nano selges.
Jimmi
28.11.2018 kl 17:16 2156


For en fantastisk dag da godtfolk:)

Dette fortsetter i morgen, og fredag tror jeg. Skal se vi ligger over hundrelappen før vi tar helg! Close over 87 er BULL!

Ser ikke noen grunn til å få høydeskrekk enda, vi skal ATH før nyttår. Hold på aksjene gjelder fortsatt!! Det var nok mange som ble fintet ut rundt 80 i dag også dessverre.

Ha en fin aften:)

Jimmi

Panis
28.11.2018 kl 17:48 2137

SafeInvest,
Da er du ikke veldig tålmodig 🤔
Her må det nok bli en budkrig mellom flere interessenter, og komme et bud som tilsier verdien før jeg takker ja.

Godt driv nå om dagen Jimmi 😊 ha en fin kveld du også!
Det blir spennende å se hvor vi ender fredag, og for ikke å glemme åpningen på mandag 🤔

Jimmi, dette er strålende.
Med volumet vi ser nå er det ikke bare småsparere som kjøper.

Med positiv børsklima vi ser nå er det vel ikke umulig at vi slår ATH allerede før Jul? Mandagen vil nok sette standarden der tenker jeg.
Jimmi
28.11.2018 kl 20:14 1828


Her er det store investorer på vei inn. Jeg blir absolutt ikke overrasket om vi er ATH før jul.

Du irriterer deg vel ikke over den posten du kjøpte på 60 nå Mr Trump? Du fikk jo lastet opp billigere etterpå, og jeg regner med du har et bra snitt nå:).
Jeg skjønner at enkelte har oppfattet meg som haussete og litt irriterende positiv siden førtitallet. Jeg har virkelig ment det jeg har skrevet, og jeg blir litt ivrig når jeg ser noe som markedet ikke ser. Dette er bare starten på noe som blir større enn Algeta folkens. You Just Wait & See.....

Jeg skjønner at mange selger, og tar gevinst fremover. Jeg blir sittende hele veien til selskapet entrer markedet på egen hånd, eller at et klekkelig bud blir akseptert av styret etter en heftig budrunde.

Budet kan komme når som helst, og jeg ser derfor ikke noen grunn til å trade denne aksjen. Her handler det bare om å holde seg fast fremover.

HOLD!

17:50:05 86,491 660 BATF
17:40:28 83,744 56 375 BATF
17:40:28 83,559 56 164

Helt klart at du hadde rett. Jeg var smule naiv og baiset den gangen mest fordi jeg ikke forsto godt det fundamentale. Markedet har straffet NANO i 2 år men nå er det nok.

Jeg sitter med irreterende lav snitt nå ja og det gir meg ro med tanke på svingningene vi måtte bli vitne til på mandag.

Lykke til og god aften.

Enkelte vil peke på at NANO nå har doblet seg i løpet av kort tid, og at vi snart må få en korreksjon ned. Jeg fokuserer på at vi fortsatt ligger godt under både emisjonen og ATH, og at det er ingen grunn til at vi skulle ligge lavere nå. Men markedet trenger ting svart på hvitt, og ASH vil gi et bidrag i så måte. Så vil det hele modne fremover mot nyttår, og kanskje er kursen da 160 kr.
focuss
28.11.2018 kl 21:10 1658

Blir overrasket om ASH viser noe vi ikke visste fra før. Resultater på linje med det vi har sett ett par år. Det er greit nok. Resultatene er gode nok i dag som de også var i 2016. Markedet bør imidlertid oppfatte at vi er litt nærmere markedet for hver dag, og opp kjøpspris på minimum 400 kommer stadig litt nærmere.
zuba
28.11.2018 kl 21:14 1635

"Resultater på linje med det vi har sett ett par år."
Jeg må le Focuss... hehehe...
focuss
28.11.2018 kl 21:20 1614

Dersom BP tør å prise inn en verdi på Archer så snakker vi nok et annet nivå en 400. Vi har foreløpig ikke kliniske data å slå i bordet, men logikken rundt effekt av kombinasjonen bekreftet med museforsøk er overbevisene. Så et tidlig bud kan bli 400+ 1000 contingent av Archer kliniske resultater. Det tror jeg vil være akseptabelt for de fleste.
focuss
28.11.2018 kl 21:23 1601

Zuba
At resultatene blir dårligere enn det som ble presentert på ASH-16, det skjønner vel alle. Vi snakker ikke CR-38% og DOR 21 måneder lengre.