Runar Vatne har trua...Voldberg har trua....


Vatne Property AS, som er kontrollert av styremedlem i Solon Eiendom, Runar Vatne, har avtalt å tegne seg for 2.826.158 nye Solon-aksjer i en rettet emisjon, opplyses det i en melding.

Tegningskursen er på 30,00 kroner per aksje, og emisjonen utgjør dermed 84,8 millioner kroner.

Ifølge meldingen påpeker selskapet at de for tiden ser på flere mulige transaksjoner, og at emisjonen vil øke selskapets økonomiske fleksibilitet og evne til å forfølge investeringsmulighetene.

- Etter at han tok en stor posisjon i selskapet i desember 2017, har Runar Vatne gjennom sitt engasjement i styret bidratt til å styrke selskapet. Vi er veldig glade for at Runar Vatne gjennom Vatne Property AS har valgt å øke sitt eierskap i Solon, i en emisjon som gir selskapet ytterligere økonomiske ressurser og gir oss mulighet til å forfølge noen av de spennende mulighetene vi ser i markedet, sier Solons styreformann, Simen Thorsen, i en kommentar.

I tillegg til emisjonen til Vatne Property AS, har Solon også bestemt seg for å etablere Solon Fritid AS og Solon Næring AS, som to heleide datterselskaper for å kunne forfølge muligheter innen disse segmentene.

Samtidig med emisjonen har Vatne Equity AS, som også er kontrollert av Runar Vatne, overført sine 5.303.867 Solon-aksjer til Vatne Property til en kurs på 30,0 kroner.

Etter de to transaksjonene eier Rune Vatne 5.000.000 aksjer privat og 8.130.025 aksjer gjennom Vatne Property, noe som tilsammen tilsvarer 22,12 prosent av aksjene i Solon Eiendom.
Redigert 29.11.2018 kl 08:35 Du må logge inn for å svare

Hvem eier resten da? Trodde solon var skallet til Bionor.
TakeThat
16.01.2019 kl 23:08 1260

SD
Bionor var et tulleselskap da de opererte på børs. Jeg velger å ignorere alle tanker og uttalelser som har med det selskapet å gjøre ... og lar det; detsom det er noe i det, bli en uventet og overraskende bonus.

Alt håp om et utbytte i mai er vel borte no. Er vel lite trulig at det blir hentet 40mill i ny kapital for å betale ut 50mill i utbytte..

Å kalle Bionor for et tulleselskap når dem opererte på børsen er en ganske drøy påstand. Bionor lå et hav foran konkurrentene når det gjaldt hvor langt dem hadde kommet i forskningen og hadde nesten en funksjonell Hiv Kur som virket på flere. De trengte et stort studie for å få sluttført produktet og det var der problemene oppsto da de trengte enorme summer for å sette i gang et slikt studie. Nå er jo som sagt selskapet tatt av børs og fått nytt navn,Bionor Holding som jeg tror er inne i sluttfasen og med stor sannsynlighet snart har en godkjent hivvaksine i vaccen. Og mene at et slikt selskap som kanskje løser hivgåten var et tulleslskap er utenfor min fatteevne.

Ro Mexico hvorfor skal det ikke bli utbytte i år??? Har jo vært bra utbytter her vært år og denne emisjonen var samtidig som fjorårets utbytte på 5%
NOT FOR RELEASE, PUBLICATION OR DISTRIBUTION, IN WHOLE OR IN PART, DIRECTLY OR INDIRECTLY, IN OR INTO THE UNITED STATES, AUSTRALIA, CANADA OR JAPAN, OR ANY OTHER JURISDICTION IN WHICH THE RELEASE, PUBLICATION OR DISTRIBUTION WOULD BE UNLAWFUL. THIS ANNOUNCEMENT DOES NOT CONSTITUTE AN OFFER OF ANY OF THE SECURITIES DESCRIBED HEREIN.

Reference is made to the subsequent offering (the "Subsequent Offering") in Solon Eiendom ASA (the "Company") of up to 396,040 new shares (the "Offer Shares") for gross proceeds of up to NOK 9,544,564. The subscription price in the Subsequent Offering is NOK 24.10 per Offer Share.

The subscription period for the Subsequent Offering commences today, 28 May 2018 at 09:00 (CEST), and expires at 16:30 (CEST) on 8 June 2018.

A prospectus for the Subsequent Offering was approved by the Norwegian Financial Supervisory Authority (Nw. Finanstilsynet) and published on 16 May 2018 (the "Prospectus").

It is referred to the Prospectus for further details on the Subsequent Offering.

Subject to regulatory restrictions in certain jurisdictions, the Prospectus is available at the following websites: http://soloneiendom.no/investor-relations/ and https://www.dnb.no/bedrift/markets/emisjoner/arkiv/180516-solon.html. Hard copies of the Prospectus may be obtained free of charge by contacting DNB Markets (+47 23 26 81 01).

DNB Markets, a part of DNB Bank ASA, acts as Manager for the Subsequent Offering. Advokatfirmaet BAHR is acting as legal advisor.
Redigert 18.01.2019 kl 15:34 Du må logge inn for å svare

Riktig at det var utbytte i fjor, på 1,15. I forfjor var det ikke utbytte. Da var det tilbakebetaling av aksjekapital, altså skattefritt. Synst det virker underlig at det skal hentes inn 42mill i ny kapital, for å betale de ut igjen som utbytte. Da kunne man liksågodt hatt dagens aksjebeholdning å droppet utbytte iår...

Innlegget er slettet av fryktløs

At det ikke var utbytte i forfjord er feil da jeg har fått 2 meget bra utbytter. i fjor og forfjord:=) Og gleder meg til årets utbytte
Falk1
23.01.2019 kl 22:31 873

Sluttstrek er ikke satt - har kopiert fra tekinvestor:

"Bionor’s 3rd vaccine candidate, Vacc-CRX, Proof of Mechanism established

Bionorholding.com

Oslo, January 23, 2019.

Bionor is pleased to announce that Proof of Mechanism is established for our 3rd vaccine candidate, Vacc-CRX.
This product aims to prevent binding between gp120 V3 loop and CCR5/CXCR4 coreceptors and facilitate virus neutralization.
Lead optimization and drug characterization with Proof of Principle will be established within the next 6 – 9 months.

Vacc-CRX
The “Berlin patient” was cured from HIV after getting new T-cells that did not have a coreceptor the HIV could bind to. The mechanism of action for this product is in principle the same – HIV will be unable to form a binding to the co-receptors CCR5 and CXCR4 and consequently cannot re-infect new T-cells.

I tidligere innlegg blir både gamle Bionor og “nye” Bionor dømt nord og ned.
Virker allikevel som om de har interessante saker på gang…"


Takker så mye for denne gode info Falk1:=) Har aldri mista troen på Vaksineplattformen til Bionor og Birger Jørgensen ved roret og at ingen så vidt jeg vet er i nærheten av en vaksine så lover dette bra. 2,6% til Solon av en godkjent vaksine er Big Money:=)
Redigert 23.01.2019 kl 22:44 Du må logge inn for å svare

Vel....dette er faktisk interessant. La oss si de klarer å komme i markedet med dette....da skjønner jeg godt at de tok Bionor av børs...potensialet var for stort...
Falk1
08.02.2019 kl 08:21 495

Virker som det er noe på gang, stadig nye oppdateringer:
“With Vacc-CRX on board the Bionor HIV platform opens up opportunities to block virus uptake, counteract inflammation, drain virus reservoirs and arrest propagation of HIV. It has the potential to become a game-changer in HIV treatment”, says Per Bengtsson the CMO of Bionor.

https://bionorholding.com/vacc-crx-with-neutralizing-properties-constitutes-the-3-rd-cornerstone-of-bionors-hiv-program/

Takker så mye Falk1. Er dette grunnen for den enorme insidehandelen? Så vidt jeg har forstått riktig så kommer Solon til å få 2,6% av inntektene til en godkjent Hiv Vaksine... Ikke småpenger det.

Glem de spekulasjonene i det der Bionortøyset. Potensiale har de hatt i 20 år. Et lite tøyse og tulleselskap.

Kan du forklare hva du mener med et tulle og tøyseselskap? Forklar litt om hvor langt dem har kommet med vaksineplattformene sine og legg litt dybde i det du mener at dette er et tulleselskap. Jeg kan gi deg noen stikkord= Birger Jørgensen er Verdens fremste på Hiv Forskning-Vaccen virket på halvparten i et lite studie for noen år siden- Bionor ligger minst 10 år foran nærmeste konkurrent- Hiv viruset er det vanskeligste viruset i verden å finne en vaksine til og Bionor er nå utrolig nærme og kunne faktisk brukt vaksinen sin på enkelte personer som den virker på. Så at dette er et tulleselskap er en vanvittig påstand. Nå er det millioner av mennesker som går og venter på at det skal komme en vaksine og får håpe for dem at Bionor meddeler en vaksine i nærmeste fremtid. At det har tatt så lang tid er at Hiv viruset er utrolig vanskelig å finne ut av men å kalle Verdens fremste selskap innen vaksineforskning for et tulleselskap har jeg aldri hørt makan til før,gå i skammekroken og stå der i et kvarter og tenk over dine synder TT,god helg

Ok, det er interessant. God helg selv :-) Men ikke spenn buen for stramt nå og ikke sett forventningene for høyt mtp eierandelen i Bionor.....det som kommer det kommer. SOLON har spennende prosjekter innenfor eiendom på gang :-)

Jada men kan jo være greit å få litt av kaka hvis/når Bionor får til en vaksine verdt milliarder:=)

Jada, selvfølgelig. Ikke uenig i den.Det kan nesten se ut som at det ligger et innbyggertall på 1,3-1,5 mill i Stor-Oslo de neste 25 år.
Redigert 10.02.2019 kl 12:21 Du må logge inn for å svare

Innlegget er slettet av Miraculix

Alt dette pratet om overkapasitet i hovedstaden, det er reinspikka tull og tøys.

Solon har vel også hentet kapital for å sette i gang på nærings siden også.( kontor - lager - produksjon ). De har vel startet et eget selskap for denne sattsningen.
Dette betyr at de vil flere ben å stå på etterhvert.

Innlegget er slettet av RonMexico