Strongpoint nr 10-18 Nå er det trolig ikke fler aksjer til salgs


Strongpoint leverer. Selskapet har fått en ny daglig leder med entusiasme og en ekstrem god arv fra tidligere CEO. Kontraktene og gode nyheter kommer inn ganske frekvent og lesere her kommer med linker så vi vet mer enn de aller fleste, noe JW fortalte meg på et Q. Dere kan av og til mere enn oss..

Min påstand!: STRONG er underpriset
Begrunnelse; I front innen retail, beste der i verden mener jeg
vinn vinn situasjon med kundene. De sparer penger for sine kunder, og de som er brukere er fornøyd.
og en økonomi som gjør at de har handlingsrom. Spent på hva JT finner på her.

Jacob Tveraabak er ny sjef med CV'n i orden. At han også gir et veldig godt inntrykk for meg personlig gir bare selskapet en vei videre. Trolig bygd på verdiene av tidligere DL. Jeg tror de kommuniserer vel. Sammen vil de være dynamitt er min mening!.

Jeg tror , men vet jo ikke om det kommer nok en selger på markedet, at denne kursen går langt!
Selv har jeg nå lastet litt over smertegrensen, men tror jeg blir belønnet.
Utbytte på 5-10% yield ville vært fint, men kanskje ny DL vil bruke fortjente på verdiskapning i selskapet. Ikke vet jeg.

Og jeg jeg elsker bare av de som tror på det samme som meg! Det er mange!
Redigert 17.11.2018 kl 23:57 Du må logge inn for å svare
LeifH
27.12.2018 kl 15:51 2662

Ja, Collin har mista troa. :D JT gir ingen gave han gitt. Kanskje en sein gave i januar da. :D

Fin jul har jeg, Collin, takk for det. Men du burde ikke solgt Strong da, utifra alt du har sagt om selskapet. Så mye tilbehør trengte du vel ikke, og så kunne du latt Alfa'n stå i romjula. Et dårlig signal du gir der, til de som hører på deg.
Tror du ikke på snarlig oppgang?
Collin
27.12.2018 kl 17:31 2628

Jeg selger ikke Stifinner og Leif.

Godt å se du lever Collin. Jeg lurte på om du hadde forelsket deg i havfruen der i delige København:)

Og dere som klager på salg av noen skarve aksjer som sikkert ble kjøpt for å holde kursen oppe bør tenke seg om en gang til. Så er vel det grunnen til at jeg ikke er på 50-liksten. Jeg ønsker å handle og eventuelt selge når jeg selv vil uten å få kritikk.

En dag børsdag igjen. Jeg har tro på at vi får et lønnsomt 2019. Og glad jeg reduserte tidsnok i nesten alt utenom STRONG. Der har jeg selv aldri hatt mer aksjer.

Jeg klager ikke, just, konstaterer bare at en som Collin selger. Jeg ser jo at det er noen skarve aksjer, sånn omtrent det vikingen kjøper, men det virker litt negativt, synes jeg.
Ellers må jo Collin gjøre som han lyster. Trengte han drivstoff og litt ekstra tilbehør til tynnribba, så er det greit det.

Jeg sitter hjmme alene og kjeder meg, stifinner. Magnus har jo tatt et skritt opp i dag og det blir spenjnede i morgen, men nå er jeg klar for en telefon fra noen. Det er bare å ringe. Kona er ute med venninner og skal spise og så se Sonjafilmen på kino. Det gadd ikke jeg å bli med på som eneste hane.
Collin
27.12.2018 kl 20:31 2521

Stifinner: det var en spøk. Og, nei igjen: jeg selger ikke på dette nivået. Jeg tok en trade og har ikke fått tilbake hele volumet enda. Kanskje i morgen slik børsen går nå og såpass som er på salg? Just du får kose deg med sjakk i morgen. Det er alt annet enn kjedelig.
smudge
27.12.2018 kl 20:33 2517

God jul i stuen til alle dere fantastiske Strongere
Et lite alvorsord først: Om du heter stifinner eller Colin.De kan da selvfølgelig selge eller kjøpe noen aksjer uten at noen av de trenger å forklare seg her på forumet?? Makan:)

Som en die hard fotball mann, og nå de siste årene en sjakk mann er det moro å lese at du også Mr Nilsen følger med M.Carlsen. Fy Fan(unnskyld mitt nordnorske språk) dette var artig og underholdende. Som du sier Nilsen , det blir ulidelig spennende i morgen

Nei fan, nå spretter jeg atter en juleøl og ønsker dere god gutter det aller beste framover:)
Stay Strong gutta

God kveld i stua til alle strongere.
Ser at dagens topp 50 oppdatering har skapt en hvis oppmerksomhet. Ikke meningen at denne skal benyttes til "outing" av folkene på tråden her. Er klar over at de som var inne på Rælingen tidligere i år kjenner hverandres identitet. Ser ingen grunn til at det skal benyttes her inne. Stort sett så er det vel bare Stifinner og Rusbrus som har gått så høyt ut her inne at alle vet hvem de er, muligens vet en del også hvem vår bergenske venn er. Bortsett fra det er det nok bare de som møysommelig samler data som vet hvem de andre er. Usikker på om jeg derfor skal fortsette å komme med disse oppdateringene, da jeg ikke ønsker å bidra til å identifisere menneskene bak nickene.
smudge
27.12.2018 kl 21:03 2492

Skjønner dillemaet ditt trikkern, men tror de aller fleste her inne setter stor pris på dine oppdateringer. Om noen her inne er ukomfortable med listen regner jeg med du får beskjed om det?
Og din informasjon er meget belærende og interessant å lese
Collin
27.12.2018 kl 21:12 2484

Kjenner de fleste nickene her uansett. Ingen problem for meg. Året 2018 har vært lærerikt og de siste dagene her har vært helt vannvittige, spesielt i US.

Elektrikeren; jeg har aldri gått høyt ut og røpet min identitet, det var det norviking som sørget for, i fylla en gang,dessverre, mot alle regler.
Men selv om jeg vet hvem han er går jeg ikke ut med navnet.

Da kan vi legge denne ballen død, ser Collin ikke tar seg nær av det. Fikk med meg den episoden du nevner stifinner, men tror helt klart at du var godt kjent lenge før det. I alle fall viste jeg hvem du var ut i fra hva du selv har fortalt her på tråden. Men, vi lar dette ligge, og jeg fortsetter med mine ukentlige oppdateringer som før. Det kan jo være av en viss interesse å se hva som foregår litt oftere enn en gang pr. måned. Ønsker ellers alle en riktig god kveld, og regner med at alle er like blide!

Jeg kjenner Collin og han er hel ved samt tåler alt. Det er få personer jeg har møtt som og blitt venner med, som jeg har mer respekt for. Kunnskaper og omgjenlighet og nygjerrighet som jeg også har..

Slapp av Trikker'n. Du er jo petimeteret vårt og jeg er takknemlig for at du deler listen din som jeg vet koster en liten formue å være ab. på.

Så leser jeg strengen vår. Vi nærmer oss slutten av 2018 og siste børsdag i morgen.

HitIT kan du starte en ny streng der 1. januar? Jeg har ikke peiling på hvem du er, men du er en trofast og utrolig kunnskapsdelelig person.
Du kan for eksempel ta tittelen.
STRONG, dette er året da e-handel tar av og teknologien ligger i Strongpoint og cub. just in time!

Det er faktisk det jeg tror skjer. Efektivisere henting av varer er et must. Logistics. Ingen problem på handel av dyre varer, men taannkrem og bananer!

Jeg er spent på hvordan det funker der på ganske så mange steder som er dukket opp. Jeg er bull STRONG:


ps. Hvordan bli kvitt bananfluer. Dronningen hadde en grønn tass fra Plantasjen og huset er fullt av disse irriterende små dronene. Disse er slike som vil opp i nesebor og inn i øret. Tips tas i mot med takk. Jeg har lagd skål med alt det bexte jeg vet og zalo og klistrepapir ved siden.. .
Redigert 27.12.2018 kl 23:42 Du må logge inn for å svare
tunktee
28.12.2018 kl 02:21 2333

Ser at det har oppstått en litt kinky situasjon, uten at noen har direkte skyld i det.
Setter stor pris på uketlig oppdatering fra deg Elektriker! Listene må jo også være komplett, hvis ikke faller litt av poenget vekk.
Vi er noen som har pratet mye her, og sagt ting som kan identifisere oss. Det må vi i så tilfelle ta på egen kappe, og kan ikke beskylde andre for å eventuelt vite hvem vi er.
Samtidig så er det riktig etikette å ikke navngi noen her. Dette tilfellet havnet litt mellom to stoler.

En dag skal man realisere (forhåpnligvis med gevinst), men det trenger ikke å bety at man har mistet troen!

Stå på Elektriker!

Just- Nilsen: De har en effektiv spray på Felleskjøpet. Brukes når alle har lagt seg for natta, og så er det fint innen morgenen.
Jo det er en masse gode råd, men det hjelper bare litt og de formerer seg så fort. Lykke til!

Just_Nilsen
Her er noen tips på hvordan fjerne bananfluer
https://tryggerehverdag.no/dyr-insekt/bli-kvitt-bananfluer/

Andre skadedyr krever andre metoder
Noen kan man være heldige å møte på

Redigert 28.12.2018 kl 13:37 Du må logge inn for å svare
Ols123
28.12.2018 kl 14:28 2165

Hoppas vi ser samma fina förvärv i januari som när CUB förvärvades januari 2018:)

Takk for tips, Vi er nå off OB og kan koseprate. Det er faktisk ikke bananfluer. Bananfluer lar seg lure av vin og zalo. Lukten av vin og null overflatespenning og de drukner.

Det er gode, tross alt, er at disse kan man klare å drepe med å slå. Jeg fikk en i nesa nyss,
Et lite nys og jeg hadde den knust der i nånden. Ufyselig, selvfølgelig, men jeg har vann og såpe. Den siste er daua i øret, men vet ikke helt hvordan få den til evige jaqktmarker. Ørepinner er tabu! Kanskje jeg stjeler en hårspenne fra Dronningen.

Og takk til den som berget litt selvrespekt hos meg med å kjøpe litt der på kurser så jeg har en kurs som er bittelitt høyere enn mitt snitt som jeg leser på aksjesidene mine!! Vel, STRONG har vært et veldig lønnsom selskap for meg. Og jeg tror de kommer til å levere fremover. Vel, det gjør vi jo alle her og alle som har noen celler der i hjernen.. Ikke sant LeifH? Det ble ingen aksjer på 7.5 på deg dette året,) Så vet ingen hva som skjer.
Redigert 28.12.2018 kl 20:38 Du må logge inn for å svare
Collin
28.12.2018 kl 22:27 1999

Siden det er noen dager til børsen åpner igjen så kan jeg komme med mitt lille romjulseventyr. Starter dagene altfor sent og tar livet på sparebluss. I dag ble det Raufoss badeland og deretter ble vi sultne og svingte derfor av veien på Lunner for å se etter en kinarestaurant. Det fant vi. Selvsagt. Alltid en kinarestaurant uansett hvor øde man måtte være. Kinesere på Norgesbesøk kunne fortelle at Norge var landet med alle statuene. Og det har de jo rett i. Vi har statuer stort sett over alt. Fikk ikke med meg sjakken i dag, men det kan ikke ha gått så bra?
Har ikke noe å melde i Strong annet enn skuffelse over at de ikke klarte å hale i land en av de fiskene som er på kroken. Ha en riktig god romjul og supert nyttår alle som en.

Takk for hyggelige ord tidligere, Just. Fra utkikksposten i Spania kan jeg komme med en interessant nyhet; etter mange år med nedgang i antall minibanker her, har antallet økt igjen med over 2300 enheter til 52236 totalt i landet de siste tre årene.

Fortsatt god romjul til alle.
Redigert 29.12.2018 kl 08:49 Du må logge inn for å svare

den mest intesante persone jeg ble kjent med dettet året sktiver her fra Analucia. Etter et år har jeg ikke funnet en gal ting om han annet ha ikke født norsk. MEn et er jo ikke galt! Godt nyttår Grant! Jeg looger nå av og pv'en kobler opp Canal Digital for Dronningen og meg. Vi gikk glipp av av en serie i gåtr je elsker å gråte til.
Dere som kjenner meg vet at jeg er utrolig følsom romantiker. Og alle romantiske damer ser på meg som en drømmeprins. Så ble jeg kjæreste 16 pr gammel på kirketreff og, vel det var plass fro sånne som meg som fulgte bud, men visste og vet det er ikke sannheten. Det kjenner vi ikke ennå. Og de som har lest mine innlegg vet hvem som vi hqadde som prest noen ganger. Han var fin! Det får dere bare finne ut slev. Et sted går grensen på hva jeg kan dele
Men et par av lederne der er faktisk i boksen sende julehilsen til. De bertget en årgang der jeg vokste opp ved NRK-., De over er daue eller b litt milliadærer. De under er for meg bare n jeg ikke skal si navnet på. Mitt største radioprofil! Vi har været i sammen og drukket gravøl for noen av disse som har betydd noe for oss.

HAn leser ikke her, men nå må jeg sette meg ved mitt stuio K, gjorde det i går også og fant en linje. Så sier Dronngineg plagiat, men det er ikke det. Musikke min er formet av de gamle og de litt nyere som Bach beethoven og Brams. Jeg tror jeg må legge tiol Kygo og Alan. Fytti! De traff spikeren med inntreden.


Tusen takk, just. Som du tidligere har nevnt, tror jeg også vi har mer tilfelles enn interessen for STRONG. Det mener jeg det kan være tilfelle for flere av oss som skriver her regelmessig. Nyt de siste 24 timene av 2018 med dronningen din og godt nytt år til dere og alle andre skribentene. Min dronning kommer fra Oslo i morgen ettermiddag for å feire nyttårsaften med en 30-talls dansker, nordmenn, engelskmenn, svensker, spanjoler og en nederlender. Nordmenn og nederlendere har en god del tilfelles forresten, vesentlig mer enn vi har med spanjoler for eksempel. Fire ganger i dag har jeg opplevd at kulturforskjellene er formidable.
Redigert 31.12.2018 kl 04:50 Du må logge inn for å svare
Collin
31.12.2018 kl 00:20 1593

G: jeg har hatt gleden av å jobbe med nederlendere flere ganger. En gang i et gigantisk IT-prosjekt. Jeg glemmer aldri at det var helt naturlig for ham fra Nederland å sitte til klokka 18 på lille juleaften å jobbe. Ordentlige folk er min erfaring. Skulle også en gang i tiden ned til Rotterdam å jobbe på Blackford Dolphin. Kan være like glad for at det ikke ble noe av. Det som egentlig var min interesse var jo vindmøllene som ble plassert der ute i havet. Der snakker vi prosjektstyring og god planlegging.
Høres ut som en kjempefest der nede. kos deg. Her blir det stille og rolig.
Ha det som best alle sammen, også de uten en eneste Strongaksje.

For noen kan nederlendere virke litt slitsomme, for direkte og kritiske selv om det ikke er personlig ment. Fint at du hadde så hyggelige opplevelser. Det finnes to klassikere, bøker som handler om de forskjellige forretningskulturer i verden som anbefales, nemlig; «The Seven Cultures of Capitalism» av nederlenderen Fons Trompenaars og Charles Hampden-Turner og «Cultures and Organizations» av nederlenderen Geert Hofstede. Fortsatt god nyttårsaften, Collin og godt nytt år !

Godt nytt år til alle på Strong-tråden!
Noen av dere er bare fantastiske!
Og lykke til, uansett hva dere driver med.
HrDuck
31.12.2018 kl 19:00 1325

Har vært lite aktiv her i det siste, beklager det. Men uansett: Godt nytt år folkens !
tunktee
31.12.2018 kl 23:47 1260

God feiring alle sammen, og takk for det gamle året gode meddebattanter!
Har vært et litt utfordrende år å være aksjonær i Strongpoint, la fremtiden bringe lykke og rikdom! :)
Collin
01.01.2019 kl 01:55 1215

Har du lykke har du alt T.
JosMag
01.01.2019 kl 14:10 1051

Artig å lese kommentarer under artikkelen. Eneste kritikkenman kan lese et at det ikke er utlevering i helgene og kunder som etterlyser henteskap der det enda ikke er på plass. Meget smidig med en lynrask stopp og hive varene inn i bilen mens bebisen sover i baksetet skrives det:-) Ser at det også gid 50 kroner i rabatt på den første netthandelen.
bernes
02.01.2019 kl 07:47 896

Spennende dag idag om vi klarer å riste av oss 8-tallet og bekrefte trenden opp for 2019.
Godt nytt år.