Strongpoint nr 10-18 Nå er det trolig ikke fler aksjer til salgs


Strongpoint leverer. Selskapet har fått en ny daglig leder med entusiasme og en ekstrem god arv fra tidligere CEO. Kontraktene og gode nyheter kommer inn ganske frekvent og lesere her kommer med linker så vi vet mer enn de aller fleste, noe JW fortalte meg på et Q. Dere kan av og til mere enn oss..

Min påstand!: STRONG er underpriset
Begrunnelse; I front innen retail, beste der i verden mener jeg
vinn vinn situasjon med kundene. De sparer penger for sine kunder, og de som er brukere er fornøyd.
og en økonomi som gjør at de har handlingsrom. Spent på hva JT finner på her.

Jacob Tveraabak er ny sjef med CV'n i orden. At han også gir et veldig godt inntrykk for meg personlig gir bare selskapet en vei videre. Trolig bygd på verdiene av tidligere DL. Jeg tror de kommuniserer vel. Sammen vil de være dynamitt er min mening!.

Jeg tror , men vet jo ikke om det kommer nok en selger på markedet, at denne kursen går langt!
Selv har jeg nå lastet litt over smertegrensen, men tror jeg blir belønnet.
Utbytte på 5-10% yield ville vært fint, men kanskje ny DL vil bruke fortjente på verdiskapning i selskapet. Ikke vet jeg.

Og jeg jeg elsker bare av de som tror på det samme som meg! Det er mange!
Redigert 17.11.2018 kl 23:57 Du må logge inn for å svare

Strong har vært i siget i flere perioder nå.
At børsen har vært opptatt av luftslott har gjort at dette ikke har synes på aksjeprisen på Ob.
Verden trenger fortsatt "kjedelig" handel og netthandel. Nå også med C& C. som vil være det nye store.
At ikke f.eks. Kolonial.no m. fl. kaster seg innpå foreløpig får være deres tragedie.
Vi andre får glede oss over et selskap uten gjeld og med gode utbytter.


Du har mange tanker som meg, Jos. Vi får se. hva som skjer.

Det er snart leggetid, bok på TV og jeg har meldt meg ut. Bøker er bra, men det å diskutere det opp og ned. Der grensen for meg som vil ut og leke indianer og cowbpy. Jeg er selfølgeig Mikke! Stifinner'n er Lucky Luck som trekkker rsazkere enn skyuggen. Collin er sanitet o gHitIT tar seg av sambandet. eller noe sånt. Og vi knaller ned alle nettttroll. Vel, tror jeg skal slette det siste for ikke å få noen hit. Men ingen har noen gang plagd meg, tvert i mot holdy hånd over, men akk selskaper jeg har investert i.
JosMag
19.12.2018 kl 10:35 3777

Hadde selvsagt ikke vært dumt med en liten førjulspresang heller. Jacob!!! hvor er du??? På tide å melde en kontrakt til??
LeifH
19.12.2018 kl 11:21 3739

Ferdig på 8kr. Langt ifra, virker som vi skal nedover nå.. det er godt og være lastet enn være fast i strong nå. JT har vel kanskje ikke noe behov for at denne skal raskt opp i kurs heller, siden han eier 20k.
bernes
19.12.2018 kl 11:29 3730

Julepresangen iår blir vel tangering av årets laveste på 8.0.
Eller kanskje Tunktee får sine på 7.5.
Hvem vet.
StrongPoint er mer annomym enn den noensinne har vært på børsen synes nå jeg.
Tidligere var det noe skriving og noen analyser som kom, men nå er det helt dødt.
Han lure på hva SP egentlig har på børs å gjøre. Kapital trenger de ikke.

Fikk litt på dumpingen idag...
Redigert 19.12.2018 kl 11:30 Du må logge inn for å svare
LeifH
19.12.2018 kl 11:40 3707

Helt enig. Kanskje JT er en Mourinho. Gikk ikke akkurat bra med den karen, spesielt ikke laget.
Redigert 19.12.2018 kl 11:41 Du må logge inn for å svare
HitIT
19.12.2018 kl 21:11 3532

Tror XXL burde få seg pricer's snart, det meste ut av kontroll der i gården. Europris også, som kjører massivt med lokke-tilbud hver uke.

Coop först med att lansera StrongPoints hämtskåp för mat i Estland
Till skillnad från i Sverige, satsar man på placering utomhus vid så kallade hubbar, det vill säga knutpunkter där många människor rör sig. Hämtskåpsstationerna återfinns längs med några av Tallinns huvudgator, liksom vid bensinstationer

Hovedgater og bensinstasjoner ja :)

http://news.cision.com/se/strongpoint-ab/r/coop-forst-med-att-lansera-strongpoints-hamtskap-for-mat-i-estland,c2702304
Redigert 20.12.2018 kl 09:26 Du må logge inn for å svare
Ols123
20.12.2018 kl 11:46 3289


Coop, som är Estlands största dagligvarukedja, är först ut med att lansera hämtskåpslösningar för mat. Skåpen, som har utvecklats av Sverigebaserade shoptech-företaget StrongPoint, har placerats ut runt om i Tallinn. Till skillnad från i Sverige, satsar man på placering utomhus vid så kallade hubbar, det vill säga knutpunkter där många människor rör sig. Hämtskåpsstationerna återfinns längs med några av Tallinns huvudgator, liksom vid bensinstationer.

Estlands största dagligvarukedja Coop tar nu nästa steg i sin e-handelsresa och erbjuder ytterligare ett leveransalternativ för sina kunder genom att placera ut hämtskåpsstationer för mat runt om i Tallinn. Skåpen, som klarar förvaring av såväl frys-, kyl- som rumstempererade varor, har man, till skillnad från i Sverige där hämtskåpsstationerna står i anslutning till dagligvarubutiker, valt att placera utomhus vid så kallade hubbar, platser där det normalt sett rör sig mycket folk. Därtill testar man med att ställa dem vid bensinstationer och har inlett samarbete med två av de ledande bensinbolagen i Estland. Tallinnborna har börjat förstå fördelarna med skåpen och intresset är stort.– Jag tror verkligen att denna tjänst kommer att förändra dagligvaruhandeln betydligt. Den passar oss här i Estland särskilt väl eftersom vi är relativt vana vid hämtskåpslösningar generellt och det gör det möjligt för oss att nå nya målgrupper för vilka hemleveranser inte passar. Samarbetet med bensinstationerna är särskilt spännande. Vår ambition är att rulla ut detta i stor skala, säger Jaanus Vihand, styrelseordförande för Coop i Estland.– Vi följer med spänning vad som sker i Tallinn. Här i Sverige har hämtskåp i anslutning till butik blivit en stor framgång. Det borde rimligen finnas ett intresse hos svenska konsumenter att även kunna hämta sina matkassar vid hubbar, till exempel infartsparkeringar och större tågstationer på väg hem från jobbet. Eller, som i Tallinn, på bensinstationer och vid huvudvägar. Det är dessutom ett sätt för dagligvaruhandeln att hålla nere sina leveranskostnader. Så förhoppningsvis är det något vi kommer att kunna se även här inom en snar framtid, säger Sven Calissendorff, VD för StrongPoint i Sverige
JosMag
20.12.2018 kl 12:50 3233

Likte spesielt denne setningen:

Vår ambition är att rulla ut detta i stor skala, säger Jaanus Vihand, styrelseordförande för Coop i Estland.
Ols123
20.12.2018 kl 13:41 3194

Allvarligt borde gå upp rejält på dessa nyheter???

Ols123
Det er jo nesten ingen utenom oss på forumet som følger aksjen så tett.
Det syns jo på selgersiden at de fleste har gitt opp eller ikke aner hva som er i emning.
Det må børsmeldinger til for at det skal skje noe.
Og selv da er det et salgspress
Kun tall om god inntjening er vel det som hjelper i denne aksjen
Samt utbytte da.

Er jo ikke bare i Strong det ikke er logikk. Jeg følger med på GOGL også. Der kom det melding om at selskapet vurderer å kjøpe tilbake 6 mill egne aksjer I DAG.
Så går kursen i dag ned 5%.
Kanskje vi skal være glade for at Strong ikke kjøper egne aksjer he he

Jeg kjøpte en liten post Bull-Gogl i dag på underliggende 50,-
Den kan jo bli hyggelig :)

Ja det får jeg håpe!
La inn kjøp på 49,70 men glemte å sjekke om jeg fikk noe før jeg logget ut. Får se i morgen
HitIT
20.12.2018 kl 21:35 2992

puh, glad jeg kom meg ut av Next i tide med ok pluss, investeringen hadde nesten halvert seg siste ukene om jeg hadde blitt sittende.
Tøffe tider på børs, for se om noe frister ut på nyåret. Ikke så overraskende at Strong ikke stiger tross stadige drypp av ting på gang.
Bare å smøre seg med nytt lag strong- tålmodighetskrem å vente på gode resultater, utbytte og noen fisker på kroken. C&C ser jo ut til å ha fått noen napp, bare å få fisken ombord.
Redigert 20.12.2018 kl 21:36 Du må logge inn for å svare

Nesten(!) bare å dra fisken om bord vil jeg si, HitIT. C&C kan bli stort om den gjir butikkene fortjenesten de forventer av den. En kunde som handler av alle varer bruker tre av lukene. Han bør rbruke iten tid å¨å komme seg dit om det skal bli omsetning med antall luker vi har sett til nå. JW hadde ståltro og kapasiteten er det jo bare å bygge ut og ... Vi får se. CUB er en alfa/omega der tror jeg. Vi får se.

Hyggelig at STRONG var grønn på en slik dag. Jeg har ikke så mange uilike papirer lenger der ute. Jeg har spart masse tap og det betyr gevinst. Jeg er klar for et klipp den dagen alt snur.Da kyter gjedden ut av sivet! Men spytter trolig fort ut igjen når jeg er fornøyd. Cashr må man ha på bok eller i lommene.!
Redigert 20.12.2018 kl 23:25 Du må logge inn for å svare
LeifH
21.12.2018 kl 08:46 2860

Begynner nesten og bli forbanna på JT, se Twitter meldingene hans når det kommer til nabobil. Poster nesten alt som kan være i sammenheng til nabobil, men strong følger han ikke med på? Poster en news fra 12 desember, da følger du med. Huff. Greit og ha andre ting på planen enn sin hoved jobb, men finnes da grenser. Tydeligvis mye mer egenkapital i nabobil enn hva han har i strong. Hadde aldri sett Waaler holde på slik, der var det fokus.
bernes
21.12.2018 kl 09:57 2818

Enig.
Virker ikke mye aggresiv mot investormarkedet.
Svarer bare politisk på mail, hvis han svarer. Har sluttet å svare meg.

Ligger skjult selger på 8.50. Kjøpte idag, men 2000 ligger fortsatt videre. Er vel billig så bare å laste opp...
Snart 4Q ferdig og ingen PW så det blir vel som forventet av SP.


Collin
21.12.2018 kl 10:38 2786

Jeg synes JT får unødvendig mye kritikk. I min bok har han gjort en fabelaktig jobb så langt. Innført en ny drive i Strong. Til og med rapporteringen var endret en god del på. Når vi ser på toppledere rundt omkring, så kan dere gå etter å se. Flere av de sitter i 5-10+ styreverv rundt omkring og hvor mye tid har de da til eget selskap? De utfører styrevernene i betalt arbeidstid til og med. Dette er utbredt.
Redigert 21.12.2018 kl 10:39 Du må logge inn for å svare

Hadde forventet at det materialiserte seg en feit ordre på C&C men det er rimelig stille og langt mellom børsmeldingene dessverre.
Begynner å bli lei å se oss på taperlisten
Det er jo ingen grunn til at vi skal være der egentlig

Får håpe på en jule eller nyttårspresang
HitIT
21.12.2018 kl 10:48 2775

Husk nå at børsen er potte sur, kun 30 aksje på ose er i pluss siste 3mnd - Strong er tro det eller ei en av dem...
HitIT
21.12.2018 kl 11:16 2746

ps: ny JT tweet lagt ut siste time, strongpoint relatert.
bernes
21.12.2018 kl 11:28 2753

JT og Donald Trump liker Tweet.
Bedre legge ting ut på andre måter.

Liker ikke twitter-management av hverken land eller børs selskaper...

https://twitter.com/tveraabak/status/1076047323447390209

Jacob Tveraabak
2h2 hours ago

Hugo Maurstad, my former boss at McKinsey, putting his spin on what I call the “double opportunity” for StrongPoint: 1. E-commerce solutions for retailers, and 2. In-store efficiency products and solutions.

og for oss som ikke kan hipsterspråk, hva betyr det? Put his spin on?
Sikkert positivt siden han fant på å poste det
Satser på en bra avslutning av 2018 for selve selskapet og et godt 2019 også for aksjen

Hverken konsulentspråk, hipsterspråk eller twitterspråk imponerer meg. Det som imponerer meg derimot er signerte kontrakter med raskest mulig levering og med de beste betalingsbetingelser. Kall det kontraktspråk (i). Et annet sexy språk er innovasjonsspråket (ii). Nye produkter som kan selges worldwide. Og kundens språk (kundespråk (iii)). For få til i og ii må man nødvendigvis ha utstrakt kundekontakt. Dette er viktigere språk man bør beherske.
Redigert 21.12.2018 kl 15:15 Du må logge inn for å svare
JosMag
21.12.2018 kl 15:46 2567

Han holder seg unna bedrifter som konkurrerer med Amazon med bare fysiske butikker, jf. XXL som nå er i fritt fall... OG satser på bedrifter som har fokus på E-handel og butikkeffektivisering. Begge deler leveres som kjent av SP. Uforholdsmessig mye negativitet her nå synes jeg. Skyldes sikkert et veldig surt børsmarked for tiden. Faktum er vel at det for tiden leveres store SQS ordre både til Russland og andre europeiske land. Flere tusen vesker i løpet av 4. og 1. kvartal. I tillegg sies det i klartekst at SP opplever betydelig interesse for E-handels løsninger, herunder henteskap. Og det rapporteres om leveranser i mange land etter hvert. I mange av landene er det rene piloter som skal vurderes før utrulling. Har selv nok en gang vært på Meny etter å ha handlet på nettet. Tar bare et par tre minutter ettersom jeg legger forrige handleliste på ca. 30 produkter rett i handlekurven og redigerer ut og inn for det som må justeres. Hærlig å bare kunne rusle inn i butikken og hente handlevognen med alle varene lastet opp i poser, herunder opp skjært brød. Hentingen tar imidlertid ca. 4 - 5 minutter da ekspeditøren må hente varene fra 3 forskjellige steder, fryst, kjølt og romtemperert. Her er det åpenbart mange minutter å spare med henteskap plassert utenfor butikken. Dette sammen med ny teknologi ala blinkene Pricer prisetiketter etc. er det Jacob henviser mot.

Ja, selvsagt, ser at det må være det som mentes nå når jeg først har sett svaret ditt JosMag. Takk!

HitIT
21.12.2018 kl 16:02 2561

Jøss, julerally på gang:p
Støvsuges bra nå.
Redigert 21.12.2018 kl 16:02 Du må logge inn for å svare
Collin
21.12.2018 kl 16:07 2561

Yeap HitIT. På tide noen rydder opp litt. Får vi børsmelding i dag? Følg med.
Kan hende New York gjengen er snart ferdigsolgt til og med.
Redigert 21.12.2018 kl 16:08 Du må logge inn for å svare

Tydelig at noen kjøper julegave til seg selv HitIT :)
Dette smaker ja :)
Håper vi er ferdig med nedsalget nå en gang for alle
Collin
21.12.2018 kl 16:11 2581

Skal ikke store volumet til for å løfte aksjen vår. Benytter anledningen til å ønske alle her inne en riktig god jul og godt nyttår. Kos dere fært.

Artig at det ble litt volum i dag, og kjøperen er sikkert godt fornøyd med prisen også. Det kan være at vi nå ble kvitt resten av posten til Pershing LLC og kan begynne på oppturen?
Henger meg på og ønsker alle her på tråden en riktig god jul og et godt nytt år, og med ønsker om et fantastisk Strong-år i 2019.

Granchester der ved 13 tiden. Kloke ord fra en som har skjønt det å drive butikk som SP!.

Jøss, jeg har ikke fått fuølgt med i dag. Kan trådstartsoverskriften stå til nyttår?

Jeg velger å vente med julehilsen et par dager. Kjenner jeg meg selv rett, så kommer jeg innom igjen før jul på tråden. Nå skal jeg lage grøt som skal settes på terrassen til smånissene. Barnebarna er veldig spent om det er noen små fotavtrykk der i morgen. Flott det er snø. Det blir nok bare spor av bikkja.

E: HO lever av og til sitt eget liv. Ha en fin fredda'n! Trikker'n og alle. Det kom to like innlegg som svar på to forskellige steder.
Redigert 21.12.2018 kl 18:15 Du må logge inn for å svare

Et godt kjøp på tampen av året. Dette er nok penger som vil doble seg i løpet av 2019, med alt som er i gangsatt nå av Strong.

God (sol-)hjul til alle på Strong-lenken gjennom året som har vært. - Med eller uten Jesus Christiansen.

Redigert 21.12.2018 kl 21:20 Du må logge inn for å svare

Denne Jesusen du sikter på. Det er jo tusener der ute. Hvem spesifikt. Vel, ikke så farlig. Jjeg tror ikke på noen av dem, tross deres alles interesse for cash rett i lomma!

Så sitter jeg og tenker på et innlegg her i dag som jeg likte spesielt. Det var Grandis (forkortning for Granchester for meg fremover). JT bør ta en øl med Grandis en dag han er i Oslo. Egentlig tror jeg de snakker samme språk der utenfor sosale media noe alle alle moderne ledere må forholde seg til. Og jeg skal ikke bedømme hvor gode noen er på akkurat det. Jeg er en novise som hopper over annenhver bokstav når jeg blir ivrig.

Roen har senket seg her. Barnebarna sover og er uvitende ennå om at bikkja har fortært grøten vi satte ut i kveld. Men gaven med de tre twistene i som også ligger der snøfritt. Den må jeg bare berge til pakkeleken etter middag juleaften.
Redigert 21.12.2018 kl 23:02 Du må logge inn for å svare

Det er fredag, klokken er over 23 og på en retting så har altså 7 peroner lest leifeinnlegget. Det er bare utrolig for en entusiasme vi har i dette papiret! Tror jeg vet om et par av dere som er på, men måtte bare nye investorer skjønne hva SP står inne for. Det er i mine øyne fremtidens beste plattform for retail! leveranse til sluttkunde og for for forretninger. Men ehandelselskapene har jjo samme fordelen. Jeg kan ikke ta så veldig feil akkurat her. 2019 blir et bra år og starten på et trendskifte som jeg egentlig allerede har sett en tid.
Collin
22.12.2018 kl 13:13 2226

Mange gode innlegg her nå om dagen. 2019 blir enda et friår hvor man kan flytte beholdning over til aksjesparekonto. For 2019 kom det forslag om utsatt skatt på utbytte. Utbytteskatten, som vi vet, har økt kraftig fra null for mange herrens år siden til 46,7% i 2019. Så vel verdt å ta med seg.
Her skal vi på bytur, shopping, god mat og hygge. Ikke så mye som en julenisse er satt frem i huset enda. Vi kjører vårt eget løp. Men, men, i morgen da blir det full nisseinvasjon. Ribben skal far stå for som tradisjonen tilsier. Den langtidsstekes og kjæles med for et perfekt resultat. Det er jo bare å følge oppskriften så går alt bra forhåpentligvis. Masse godsaker fra Strøm Larsen er også på plass. Tid for å senke skuldrene og ta livet med ro. Riktig god jul til dere alle som en.

PS: T? Er det liv i deg? Hvor er du nå?
Redigert 22.12.2018 kl 13:14 Du må logge inn for å svare


Ukes-statistikk, uke 51

Ukens sluttkurs: 9,00
Tot.omsatt volum: 210 583
Tot.verdi: 1 848 774
Ukes-snitt pr.aksje: 8,78
Tot.antall handler: 98
Ukens laveste: 8,40
Ukens høyeste 9,08

Takk trikker`n
Nå venter vi bare på å se hvem som lasta opp på fredagen

Benytter også anledningen til å ønske alle på forumet en fin og fredelig jul.

Et lite ps her ang. svor, kjære collin! Jeg serverte min kjære det i dag. Det er ikke bare å følge opskriten. Vel, med midre du har kokeboke for ovenen din oppe. Alle ovner er forkjellige.

Du må følge med som jeg gjordw i dag. Jula er satt her. eSom vanlig pynting av tre som o i år er selvplukket i egen skog. Deg var 7 met og jeg kortet til noe mindre for transport. Fytti, jeg har fått plass til en Georg Jensen i toppen som nesten treffer høeyeste punkt. Kona eller Dronnigne som jeg klaller henne ahr pybtet mens jeg passet på ribba.
Vi så på hovmesteren og lo nok en gang. I morgen kommer alle hit på pinnekjøttet som er lagt til vanning. Jeg bytter vann 3 ganger. Jeg har røkt pinnekjøtt og noen av gjestene syns det er litt for mye. Jeg liker ikke det så da blir det mellomting.Det er for ... jeg som står for alt når det gjelder mat og jul her i heimen.

Jeg ønsker alle SP're en riktig god jul. Jeg slår nå av PC'n og tar jul. Mobilen er på for de som vil sende hilsen. Regner med en fra søramerika om ikke det kommer så sender jeg og får jeg ikke svar så etterlyser jeg. Kjenner jeg gutten rett så er alt veldig bra.
Jeg er blitt kjent med noen nydelige mennesker i år! Jeg er faktisk veldig fornøyd med alle terkler jeg har gått ovver og bare fått vennskap tilbake. Ok, et par som er forsiktige og jeg forstår veldig godt. Grunnen for at ikke jeg er på topp 50, men snuser under.

God jul. Og godmeldingen fra SP håper jeg kommer rett over nyttår! For godmeldinger kommer, Det er jeg siker på. Så er det dette med kontraktsverdi og hva som meldes. Jeg hadde egentlig ventet positiv PW, men vær så snill om det tenkes på vent til neste år.
tunktee
24.12.2018 kl 03:23 1821

Så hyggelig at du tror på meg Just!
Kom nettopp tilbake til Santiago og fungerende nett, phuuuu.
Vært på Påskeøya i seks dager, og der er internettet i beste fall ustabilt, men stort sett ikke eksisterende.
Finnes ikke kabler ut dit, og militær, flyplass, sykehus osv stikker av med det meste av satellittsignalene.
Har derfor bare fått børsinfo en gang denne uken, men forstår utfra innleggene her at det gjerne var like greit....
Mye å fange opp av e-poster, fb osv nå. Ser at der var noe jeg burde dementere her også, siden der var en lenger opp som mener at jeg har spådd kursen i 7,50. Da husker han nok feil person.

Riktig Strong jul til alle gode Pointere ;)

E: Just, gir deg en lyd i løpet av noen dager! Julaften er gjerne ikke dagen for å prate aksjer og forretninger!? (Det syns vertfall neppe dronningen din ;)
Redigert 24.12.2018 kl 03:51 Du må logge inn for å svare

Der er vi enige. Jeg fikk vedens beste julebiilder og hyggelig hilksen fra en her på fora. Det gledet meg stort og jeg viste mitt forvokste juletre som 7 og kuttet til 4.30 så jeg fikk plass til Georg Jensen stjernne jeg gav Dronningen likke juleaften treet ko mopp.

Vi som skriver her eier faktisk en veldig stor del av dette papiret. Jeg er av de litt små, men masse for meg.. Jeg foreslår JT lager en innlogging der på Strongpointsidene for ikke kunder, men investorer hvor vi kan komme med kommentarer så vi ikke lesser han ned med mailer.

Jeg fikk Finn Bjelkes bok i presang til jul. Vi var kompiser der den tiden som former oss. Herlig fyr! og jeg kjenner meg igjen i boken hans. MEN jeg har aldri vært hypokonder som han og jeg ser aldri negativt på noe som han. Men gravøl for kamerater gjør vi på Larsen, Majorstuen. Jeg leser et kapittel av boken hver dag for å kunne glede meg lenger med den. Den kan slukes på to timer, men det fortjener ikke Finn. Beatles i bulen hans. 2 15 åringer som spilte luftgitar. Den boken anbefales her. Innmari bra for de som egentlig ikke tror at alderen tar en. Sett på ønskeliste. Jeg kan låne bort min om 27 dager. Det er mange kapitler..

Fortsatt god jul. Og du der i fullstendig anderledesland, T. Takk og god jul!
Redigert 25.12.2018 kl 21:26 Du må logge inn for å svare

Ukens oppdateringer vedr. endringer på topp 50 forrige uke:

Swedbank AS kjøpte 10 000 aksjer
Avanza bank AB kjøpte 6 433
J.P. Morgan kjøpte 1 577
Per Einar Ugelstad kjøpte 500
Fana elektrikeren AS kjøpte 344
Bernhard Næss kjøpte 150

Petter Haavard Farstad solgte 16 508 aksjer
Nordnet livsforsikring AS solgte 4 864
John Inge Panduro Skogen solgte 700

Som jeg antydet i forrige uke at ville skje, forsvant Pershing LLC ut av lista, og de er også årsaken til de siste ukers salgspress. Regner med at de ble kvitt mesteparten av restposten sin fredag før jul.
Er mer forundret over at det fortsatt er stor overvekt av selgere blant de utenfor topp 50. Denne uken endte "øvrige investorer" med et netto salg på 126 932 aksjer. Fortsatt ingen synlige tegn på hvor disse aksjene tar veien, og det begynner nå å bli en anselig mengde aksjer vi ikke har "kontroll på." På et eller annet tidspunkt kommer det vel et kryss av aksjer, og så dukker hele posten opp hos en ny eller eksisterende aksjonær. I og med disse stadige netto salgene blant småaksjonærene vil nedgangene i antall aksjonærer fortsette å synke i stort tempo. Ikke sikker på at det akkurat gavner likviditeten i aksjen, men vi får se om det ikke snart skjer noe positivt på kontrakts-siden, så kanskje også likviditeten tar seg opp.


Hmmm? At Collin selger overrasker meg, men det var kanskje jula som krevde litt ekstra?
Collin
27.12.2018 kl 12:59 1403

Ja, måtte ha til full tank på bilen og tilbehør til tynnribba Stifinner. Jeg håper du har en fin jul.
Trikkeren: ja, noe skjer. Vi har ikke fått noe godt svar på hva det er. Det kan jo være en diskresjonær som kjøper inn igjen?
Redigert 27.12.2018 kl 13:52 Du må logge inn for å svare