Nano- Når står Nano i 400?


Jeg tror Nano er et selskap med høy sannsynlighet for å bli oppkjøpt. Derfor tror jeg ikke selskapet vil omsettes for de kursene de største optimistene tror. Det som er fint med oppkjøp er at gevinsten kommer raskt og smertefritt så investorer blir ikke i samme grad utfordret med all verdens fartsdumper hvor dumme ting kan gjøres. Det er vel for tiden få om noen som tror at Betalutin ikke blir ett produkt i markedet. Slik jeg ser det så er ikke spørsmålet om Nano blir kjøpt, bare om når det skjer. Jeg synes det virker som at Bravo har brakt noe inn i ledelsen som selskapet har manglet tidligere. Jeg baserer meg på oppkjøp innen 24 måneder , men kanskje lenge før. Da er det greit med dagens pris som gir realistisk ca 6 gangeren på max to år.

Jeg har ingen tro på tekniske motsatndsnivåer for NANO. Her er det aktører som vil inn. Det blir medisin.
Jeg tippet 78 ved årsslutt. Det gleder meg at jeg trolig var for defensiv.
Det selverklærte geniet, Korsar, som tippet 50-60 dummet seg ut igjen som vanlig
Panis
16.11.2018 kl 09:50 2255

Dr.Stockman,
Ja, og det var godt å bli kvitt de.
Huff ja jeg husker 1 krone opp og 1 ned rundt 80-81 i januar 2017, og håper det ikke blir sånn igjen når vi kommer dit denne gangen.
Jimmi
16.11.2018 kl 09:52 2233


Bra Mr Trump!

Det er fort gjort å bli fintet ut på vei oppover nå. Det har aldri vært viktigere å sitte stille i båten enn nå.

SHARE-IT
16.11.2018 kl 09:59 2195

Teknikerne er der nok de. Korset er bl.a på den andre tråden, og positiv. Jeg tror som flere her at noe stort er i emning. Ingenting vil overraske meg når det gjelder NANOs utvikling fremover. Medisin blir det og noen vil ha den. Det kan gå fort og det kan ta lang tid. Men det meste taler for suksess. Og det er mye mer enn Betalutin i pipen ........ . Spennende er det. Og intet er jo som kjent sikkert ....
focuss
16.11.2018 kl 10:02 2165

Som oppkjøpscase er kursen en gavepakke ikke minst når tidsperspektivet tas i betraktning. Det er ikke så veldig lenge til det skjer. Snart klare for sjarmør etappen.

Focuss, du har hevdet tidligere at emi må komme snart da Nano ikke vil tillatte kassen gå tom. Hva tenker du om det nå?

Jeg påpekte da oppgangen startet at det var helt nøyaktig 2 år siden vi påbegynte den viktigste etappen under forrige oppgang, og fra akkurat samme nivå. Vi følger fortsatt kurven fra dengang, og fortsetter vi å kopiere oppgangen fra dengang så når vi 129 kr 5. desember, og det faller jo sammen med ASH. Får isåfall håpe at vi unngår nedturen i etterkant. Men at det kan komme en emisjon som sist skal man ikke se bort fra. Men jeg tror det var innsidesalget heller enn emisjonen som utløste nedturen.
Korsar
16.11.2018 kl 10:10 2097

Scoop,
her må jeg nok korrigere deg:
- mitt trendrom har vært 50-65 (ikke 50-60) hele veien i høst, og korrekt til de siste dagene. Hvis det fortsetter over dette nivået 1 uke til, må det korrigeres - husk at det ikke er jul ennå :-)
- jeg sitter selvsagt og deltar på oppgangen jeg som mange andre, endring i kurs hindrer da ikke meg mer enn andre i å delta
- aksjen er nå på det nivå den var i februar 2018 - jeg har spart store penger på å ikke være med nedover, nå er jeg inne med mye bedre margin enn de som har sittet passivt
- er det å "dumme seg ut"? :-)

Nå er det som sagt å henge på så lenge det varer for alle som vil - og deretter unngå å være med nedover igjen. Ingen aksje går som kjent bare oppover - anbefaler en titt på siste 3 års graf :-)
focuss
16.11.2018 kl 10:15 2062

Jeg tenker ikke nytt om det nå annet enn at partner for Europa eller oppkjøp kan gjøre det unødvendig. Syne Bravo har gjort en god jobb men å forandre den offisielle strategien fra å være " ta Betalutin til markedet selv" til å bli " Ta Betalutin til USA markedet selv" Europa markedet er dyrt og krevende uten organisasjon fra tidligere med større utvalg av produkter. Derfor tenker Bravo partner i Europa. Og det kan komme fort.
Redigert 16.11.2018 kl 10:18 Du må logge inn for å svare
Nor96
16.11.2018 kl 10:17 2042

Da jeg fikk se abstractene som NANO skal legge fram på ASH konferansen nå i San Diego US 1.-4. des. fikk jeg virkelig bekreftelsen på at dette går rette veien og at Kolstad selv stiller opp der med ytterligere oppdateringer. Utrolig lovende og spennende!

I tillegg synes jeg Bravo virker veldig markedsorientert og er veldig på det som har betydning for oss aksjonærer som tross alt har investert opptil store summer i NANO, dvs. hans fremleggelse nå på Q3 virket som han bryr seg om oss aksjonærer ( jeg likte godt hans champagnekommentar osv.).

Om Costa: I tillegg til brutte løfter om oppstart av paradigme mm. så uttalte han en gang at han ikke brøy seg om aksjekursen. Det synes jeg var uansvarlig for alle oss som hadde tatt risikoen med å investere i NANO.

Bravo viser en helt annen tilnærming og fokuserte på Q3 spes. på Novartis oppkjøpet av Endocyte som er et veldig sammenlignbart selskap med NANO og som ble kjøpt opp til en sammenlignbar pris ( for NANO ) på over kr. 350,- pr. aksje.

Vi går spennende tider i møte!
Redigert 16.11.2018 kl 10:19 Du må logge inn for å svare

Korsar :
"Nå er det som sagt å henge på så lenge det varer for alle som vil - og deretter unngå å være med nedover igjen. Ingen aksje går som kjent bare oppover - anbefaler en titt på siste 3 års graf :-)"

Du var tydeligvis ikke med på Algeta. Det var jeg.
Kanskje derfor du mangler erfaring

De fleste vil nå selge i de andre farmasi-aksjene for å bli med på Nano-reisen.
16.11.2018 kl 11:17 1863

I alle dager, er ikke du blokkert hos meg hartvigsen1? Må være siden jeg kjenner folk jeg liker med det etternavnet. Trodde du var en jeg blokkerte for aggressiv baissing i ett eller annet selskap en eller annen gang. PCIB for ett år siden kanskje? * Det må ha vært gamle forumet hvor vi ikke kunne gjøre slikt.

Tenkte jeg skulle korrigere på deg, ser ut til at småsparere har vektet seg ned(færre eiere på shareville nå enn tidligere). Og vil anta de pengene spres ut over de andre biotek-selskapene delvis.
Siste måneds endring på healthcare35 indexen på OB ser ut til at det er andre penger enn de andre biotek-selskapene som har stått for oppgangen. Da på månedsperspektiv, om du sikter til denne uka har jeg ikke data nok å forholde meg til å skape en synsing engang. Men mistenker volumet i de andre selskapene har vært så lavt at det tilsynelatende er andre penger som kommer til NANO på kortere perspektiv også.
Redigert 16.11.2018 kl 11:17 Du må logge inn for å svare

Shareville? Er ikke det langt oppe i Gock? Ikke rart det minker der når vinteren nærmer seg.

Skulle gjerne sett en del høyere volum på dagens oppgang
focuss
28.11.2018 kl 14:59 959

Picosalax
Dagens volum på over 100 mill så langt er vel bra. Neppe dette Korsar kaller støttekjøp
28.11.2018 kl 15:07 915

Dette minner virkelig om 2016 da Nano var bland det mest omsatte aksjene på oslo børs. Kursen øker og vi har enorm omsettning.Den gang gikk vi fra 27 til 117,5.
går vi fra 46 til 200 nå, som er samme prosentvise økningen som høst 2016?

LYMRIT-37-01 Betalutin studien: Estimated Primary Completion Date :June 2020. Selskapet har så langt jeg vet ikke endret noe på dette. Oppkjøp før det? Da må de se å speede opp farta.
Redigert 28.11.2018 kl 15:13 Du må logge inn for å svare