Bør BO dokumentere sin aktivitet i ELE,LAVO;INDUCT ??


Lavo skal nå gå BO i sømmene og se om der er noen sammenheng mellom fallende kurs og avtale med Blue Ocean
Induct har også noe på gang med BO.
Kansje ELE også burde gå BO nærmere i sømmene og få en oversikt over BO innvolvering i ELE aksjer (OGSÅ AKTIVITET UTENOM TRANSJE AKSJER!!)

Dette skjedde i Induct: Fredag informerte it-selskapet Induct markedet om at det har grunn til å tro at et fond gjennom Alpha Blue Ocean brøt loven da det i slutten av oktober konverterte lån til aksjer i henhold til låneavtalen. Selskapet ba om informasjon fra fondet, men fondet nektet og har svart med å forbeholde seg retten til å kreve erstatning for det fondet mener er brudd på avtalen fra Inducts side.

https://www.dn.no/teknologi/bernhard-steen/tom-sokki/alpha-blue-ocean/selskapet-skjonner-ikke-hvorfor-det-faller-sa-mye-pa-bors/2-1-469063

Det skal også sies at ELE har guidet mange nyheter siste 12-14mnd med tid/dato som stadig vekk har blitt forskjøvet både måneder og år så de er også selv skyld i kursfall.
Men BO har nok ikke akkurat dempet nedgangen.
Har selv hatt 6 siffret antall aksjer her men har solgt endel fra 5 ned til 3 kr. (ps.neste gang jeg sitter i en rakett som går 130%++ skal det selges pronto)
SR99
14.12.2018 kl 10:51 311

I forhold til alt rotet som har skjedd og hvordan selskapet svarer på feilskjærene er det lett å tro at dette kun er et oppdiktet selskap kun for profitt til utvalgte insidere. Ett hvert seriøst selskap ville kommentert en avgått revisor, CFO eller alle de andre lovnadene mer forklarende for eierskapet for å unngå spekulasjoner. Hele selskapet føles som et krigsherjet område hvor bandittene raner det de kan mens eierne er lamslåtte og flykter av redsel.