COV -lanserer AI støttet bildeforbedring for radiografi


På RSNA 25/11 vil COV lansere et nytt produkt med integrering av kunstig intelligens(AI). Selv om ikke dette er lanseringen av digital patologi for prostata (INIFY prostata), viser dette at tekonlogien allerede nå kan legges inn i nye produktlanseringer og hever COVs produkter til nye nivåer. Ledelsen i COV har vært klar på at de vil benytte kunstig intelligens i sine kommende produktlanseringer, slik at hele produktspekteret som i dag bygger på GOP teknologien etterhvert vil benytte en kombinasjon av GOP og AI. Dette viser med all tydelighet at teknologien fungerer etter intensjonen og at lanseringen av patologi for prostata (INIFY prostata) er likeom hjørnet.


ContextVision introduserer AI-stöttet bildeforbedring for radiografi

STOCKHOLM - 5. november 2018 - ContextVision, et medisinsk teknologiselskap som spesialiserer seg på bildeanalyse og kunstig intelligens, annonserte i dag at selskapet vil lansere sitt første produkt - Altumira (TM) - en ny generasjon bildeforbedringsplattform. Lanseringen skjer den 25. november på RSNA (The Radiological Society of North America) i Chicago.

"Med integrering av kunstig intelligens (AI) tar ContextVision radiografi til nye nivåer med Altumira(TM)", sier administrerende direktør Anita Tollstadius i ContextVision. "Dette viser at vårt sterke fokus på FoU innen AI, begynner å bære frukter," fortsetter Tollstadius.

Altumira(TM) er designet for alle digitale radiografisystemer, fra vanlig røntgen til de mest avanserte angiografisystemene, og forbedrer ContextVisions nåværende produktportefølje med denne toppmoderne bildeforbedringsplattformen for røntgen. Dette er det første produktet fra Contextvison som kombinerer AI med den proprietære GOP-teknologien, for å håndtere utfordringer som holdbarhet og høy bildekvalitet, som det har vært vanskelig å løse tidligere.

"Dette nye produktet er designet for røntgensystemer som kan brukes til både statisk og dynamisk bildebehandling. Disse kombinerte systemene blir i økende grad brukt innen helsevesenet," sier Tollstadius.

Den nye bildeforbedringsplattformen gir bedre bildekvalitet og større fleksibilitet. Ved hjelp av AI, kan optimal bildekvalitet oppnås selv ved varierende forhold, som forskjellige doseringseksponeringer og forskjellige anatomier for både statisk og dynamisk bildebehandling. Denne teknologien gir unike egenskaper og gode resultater, både i lavdose gjennomlysnings-sekvenser og i høyverdige angiografiske sekvenser.

"Våre kunder kan nå møte dagens krevende behov innen digital radiografi, ved å håndtere alle typer variasjoner innenfor, og mellom, bilder og sekvenser for både ren og dynamisk digital radiografi," sier Tollstadius. "Med vår neste generasjonsbildeforbedringsplattform, gir vi stor verdi og tillit til både produsenter og radiologer, og gir dem den beste bildekvaliteten i enhver undersøkelse," fortsetter Tollstadius.
Redigert 06.11.2018 kl 10:54 Du må logge inn for å svare
SHARE-IT
06.11.2018 kl 14:21 1172

I dag kom tilnærmet beviset på at selskapet får til AI satsingen ved å melde produktlansering med AI inkludert. Da er det nesten smått utrolig at kursen faller samme dag som det skjer. Men her er nok mye spennende i loopen. COV må da være et av de mest spennende selskapene fremover.
bulleye
06.11.2018 kl 14:54 1157

Garantert et av de mest spennende selskapene. Selv om ikke potensialet er på samme nivå som Bergenbio og Nordic NanoVector er risikoen vesentlig lavere og inntektene til nevnte selskaper ligger langt frem i tid. Det var en eller annen, uskyld uttrykket, dust som skulle ut med 700 aksjer og de siste 183 gikk på 59,60.
Tror vi får samme effekt som ved Q3 at oppgangen kommer først dagen etter børsmeldingen.
Redigert 06.11.2018 kl 16:33 Du må logge inn for å svare
bulleye
06.11.2018 kl 19:00 1110

XR er det nest største produktområdet omsetningsmessig etter US. Det er også et produktområde hvor fortjenestemarginene er meget gode. Derfor interresant at COV nå lanserer et nytt og forbedret produkt. Når COV ble børsintrodusert i 1997 var XR den viktigste bidragsyteren til at COV oppnådde fantastiske 25 mill. i resultat av en omsetning på kr. 37 mill. Slike marginer har intet selskap hatt noengang på OSE siden og sannsynligvis vil ingen oppnå det heller. Har stor tro på at dette vil bidra til at COV løfter omsetningen videre i 2019 innen bildeforbedring.
bulleye
20.11.2018 kl 11:46 925

Helt utrolig at noen er villig til å selge COV på kurs kr. 57,40. Ved lanseringen av et nytt produkt med integrering av kunstig intelligens(AI), se hovedinnlegget den 6/11 var kursen på COV kr. 60,80. Nå ca. 2 uker etterpå er kursen over 5% lavere! Dette henger ikke på greip. Ligger inne med salg på noen av mine andre investeringer for å kjøpe billigaksjer under kr. 60,-.
bulleye
20.11.2018 kl 13:50 896

Da fikk jeg "skrapet sammen" litt over kr. 60.000,- og fikk kjøpt 1.050 aksjer på billigsalg. Får se hva som dukker opp av likvide midler etterhvert, for COV under kr. 60,- er et meget godt kjøp.

Til bulleye

Henger det på grep at det forventes enorm fall i markedene globalt? Èr du så naiv og Tror at cov er immun for dette??

SI, hvis det er så enkelt hadde vel alle solgt alt (og hvem skulle kjøpt???) og fallet vært et faktum allerede. Nei, tro på stigning i COV er så absolutt tilstede. Det ikke til hinder for at COV selvsagt også vil influeres av det generelle børsklimaet, men mest av egen resultater. Lykkes de med AI er det ikke snakk om bare prostata.
bulleye
23.11.2018 kl 09:26 768

Du skriver at det forventes et enormt fall i markedene globalt. For det første hvor har du det fra og hvilket marked snakker du om? Uansett om det evt. blir et globalt fall vil det være snakk om at veksttakten blir lavere enn de foregående årene, ikke et globalt enormt fall. Det markedet COV nå skal ta en del av antok et analysefirma i 2015 ville utgjøre 11,1 milliarder USD i 2024 (dette er softwaremarkedet for AI totalt sett). tre år senere, vårparten 2018 hadde de oppjustert markedet til 80 milliarder USD, mao over 7 ganger så stort marked som antatt for bare 3 år siden! Den andelen av markedet som antas å øke raskest er helserelatert AI (hvor COV vil være en pioner innen digital patologi). Markedet vil utgjøre ca. 1,8 milliarder i 2020 (10 ganger dagens marked innen bildeforbedring hvor COV har ca. 45% av markedet) og veksttakten i dette segmentet antas å bli ca. 20% pr år. Bare økningen fra et år til neste utgjør mao. 2 ganger dagens marked innen bildeforbedring! Her er det mao ikke snakk om noe enormt fall, men utrolige muligheter til å oppnå enorm vekst og mangedobling i aksjekursen. I tubulente markeder har alltid helse relaterte aksjer vært en "trygg havn", så viss du tror på urolige tider, så kjøp COV.
bulleye
06.12.2018 kl 14:28 571

COV deltar på digital patologi &AI kongressen i London i dag og i morgen. De deltok også på RSNA i Chicago fra 25.-29.11. Kan ikke si annet at jeg virkelig ser frem til når lanseringen skjer i Q1 og vi kan begynne å se inntekter fra 4-5 års intens innsats fra selskapet.

Welcome to the 5th Digital Pathology & AI Congress in London,
6–7 December 2018

ContextVision will attend the 5th Digital Pathology & AI Congress (#DigiPathGE) in London, UK. Come and talk to our representatives about our upcoming digital pathology portfolio. Stand 22, London Heathrow Marriott Hotel.

At RSNA ContextVision introduces Altumira™, AI-powered image enhancement for digital radiography. Additionally, booth visitors can experience demonstrations of its wide range of leading imaging enhancement software for 2D/3D/4D ultrasound and radiography. The company has made significant upgrades to its product portfolio and continues to invest in technology to drive innovations in intelligent imaging software. Seeing is believing — drop by booth #7208 (North Hall) for a personal demonstration of our new exciting developments in image enhancement.
bulleye
19.12.2018 kl 08:41 390

Var det noen andre som fikk med seg TV2 nyhetene i går om feildiagnostisering av totalt 66 kvinner med livmorshalskreft?
Selv om ikke COV har startet opp med denne kreftformen, viste innlegget at radiologer/leger til stadighet tar feil beslutning (både at det opereres når det ikke er behov og ikke ser at en vevsprøve inneholder kreft/forstadie til kreft). Som en opplysning har norsk pasientskadeerstatning utbetalt kr. 62 mill. for de av sakene som nå er avsluttet.
Det vil da så klart være mer fornuftig å bruke ny teknologi, digital patologi, som ikke vil foreta en feilvurdering eller bygge sin beslutning på individuelle oppfatninger hos den enkelte radiolog. Viktig å påpeke at dette kun gjelder Norge og ikke den vanligste kreftformen (prostata og brystkreft er de to vanligste og de to COV lanserer først)
Redigert 19.12.2018 kl 08:41 Du må logge inn for å svare