NANO: Endelig adresseres det markedet etterspør


Ja, da er vi på plass i atrium for å høre hva selskapet sier om tallene de la fram for en drøy time siden.
I all hast om økonomi:
- tallene (burn rate) er som forventet
- forventet tid fram til emisjon tilsvarende (markedet forventer alltid at styret kjører emisjon iht anbefalt praksis for utviklingsselskaper, dvs. i god tid før kassa er tom, samt helst i en periode med best mulig kurs for å ivareta aksjonærenes interesser = en eller annen gang i 2019)

Men det som bør gis godkjent denne gangen, er at selskapet omsider synes å ha fått en leder som skjønner hva et marked etterspør:
FAKTISK FRAMDRIFT FOR ET UTVIKLINGSSELSKAP

Vi noterer at Bravo nå sier ifm framleggelsen:

- Vi jobber målrettet med å sikre fremdrift i PARADIGME-studien, for å kunne bekrefte disse resultatene i en studie med 130 pasienter, og for å muliggjøre utvelgelsen av det beste doseringsregimet for de regulatoriske godkjenningsprosessene."

Bravo klarer nå altså å vise til at man skjønner markedskravet her, etter at sånne som meg har mast i over 2 år om å få i alle fall ett ord om at framdrift er og har vært lenge markedets hovedanliggende. Dermed kan vi også håpe på å få annet enn tåkeprat om hvordan det går videre.


Redigert 06.11.2018 kl 08:36 Du må logge inn for å svare
Kongen
07.11.2018 kl 12:10 5618

Hvordan går det foresten med aksjene i bgbio. Må være kjipt å ha fått noen til å selge båten sin for så å se aksjen synke?
Korsar
07.11.2018 kl 12:11 5611

Her er bare ett av mange eksempler på at admin har måttet gripe inn mot deg:

Kongen
01.11.2018 kl 23:58
648
Innlegget er slettet av administrator

Kongen
07.11.2018 kl 12:16 5472

Grunnen til at han slettet det var at jeg kalte deg eller focuss en balleløs backtrader. Noe som tydeligvis ikke var lov.

Hvor mange poster har du fått slettet her?
07.11.2018 kl 15:40 5301

Stille det ble i denne tråden.
Regner med Korsar har spådd oppgangen som ligger i det tekniske bildet. 20 dagers brudd på 50 dagers i toppene av dagens trading-range og i skrivende øyeblikk, med 1 øre. Det signaliserer oppgang. Vi er over den lineære nedtrenden som er 2 år gammel. Ser fremdeles ut som om vi står på trappa til en 'change of character' og betydelig oppside.


Henter frem igjen denne meningsutvekslingen fra formiddagen idag, så får hver enkelt bedømme argumentenes tyngde.


dr. Stockman,
jeg hadde håpt at man kunne legge håpløse påstander som at "Aksjen vil utvilsomt fortsette å være parodisk underpriset" til andre tråder enn der jeg prøver å kjøre edru analyser. Å avvise markedets samlede vurdering sier mer om avviseren enn om markedet, og hele haussesalven du fyrer av i kjølvannet her har jo ingen faglig begrunnelse verken på kort eller lang sikt. Og leder ikke til konstruktiv debatt. Bare de faste besvergelsene som flere av dine haussefeller har pumpet også denne tråden full av. Hva er vitsen med dette? Hjelper det på nervene?

PS: Jeg har en viss moro av å sitte og følge hver handel på egen skjerm her. Støttekjøper har ikke blitt tildelt uendelige midler, og komisk nok så datt man nå ned på noen få aksjer igjen der man kunne hale en tiøring opp. resultat: Kursen glapp raskt til 63-tallet igjen, før nye støttekjøp gjeninnhentetv 64. Dette er morsommere enn skiskyting stafett snart :-)

Problemet vil imidlertid bli større dersom trendtrykket nedover fortsetter og vedkommende aktør må gå utover budsjett eller slippe taket. Det skjedde i går.
Til slutt kan dr. Stockmans besvergelser om "aldri mer 50-tallet" da bli en mulig god historie over en kommende forumlunsj :-)

Korsar
Nå er det vel det motsatte som er tilfellet - at det ikke eksisterer faglig grunnlag for dagens kursbilde. Forsåvidt enkelt å utlede fra Bravos utsagn at han deler min oppfatning i så måte, og selv DNB-analysen som har all verdens forbehold som det ikke er grunnlag for opererer med 110 kr. Du kunne jo for øvrig sagt nøyaktig det samme da aksjen lå på 12 kr - eller 129 kr for den saks skyld. Jeg lar meg ikke påvirke av kursen i øyeblikket til å endre min oppfatning av selskapet. Akkurat som min oppfatning av min kone ikke styres av hvor mange likes hun får på facebook.

Hvorfor skal kursen falle når usikkerheten reduseres dag for dag, og ASH er like rundt hjørnet?
Hvorfor skal kursen falle når selskapet er dramatisk underpriset og det eneste som hindrer oppgang er en historisk bremsekloss på 67-68 kr?
Hvorfor skal kursen falle når vi vet at det er en begrenset masse aksjer til salgs (og de store selger ikke) mens det er en ubegrenset masse potensielle kjøpere?
Hvorfor skal kursen falle når hele selskapet faktisk kan bli kjøpt opp når som helst til mangedobbel pris (slik Forum forum er inne på)?
Redigert 07.11.2018 kl 16:02 Du må logge inn for å svare
Korsar
07.11.2018 kl 16:04 5167

Nå kan vi få bekrefet om aksjen klarer å bryte mer varig opp gjennom den solide motstanden på 65-67.
Det som taler i den retning er at nye aktører har kommet inn med større poster enn hele dagens 20 og 50-aksjers støttekjøp etter hvert som kursen har steget.
Evt. kan noen tradere sikre i sluttauksjonen. Men egentlig har det ikke vært volum til større trades, så det skjer neppe mye mer dramatisk i dag.
Blir trolig liggende oppå øvre motstandsjikt, med teknisk utsikt til videre oppgang i morra.
Bra dag!
Jimmi
07.11.2018 kl 16:10 5084

Hold på brillan! 68 ryker nå!

Edit: Ryker i morgen skulle det stå:) Bra fart i Nano nå, dette blir bra!
Redigert 07.11.2018 kl 16:23 Du må logge inn for å svare

Og Korsar snappet vel opp en god post i dag på 62,7 kr og er ute i dag på 67,7... En god 5 kroner trade er vel som hør og bør for mesteren Korsar??
Kongen
07.11.2018 kl 18:20 4695

Den skal jo ikke bryte opp har du sagt? Den skal ligge i trading range som har vært, la meg se, 48-55, 50-55, 55-60 og nå sist opererer du vell med 50-65 i år, men du la vel også til her at den kunne ta seg en tur mot motstand på 67 intradag.

Du har sagt at ifølge dine analyser vil aksjen ikke bryte opp gjennom motstand på 67 annet en intradag. Tok analysene feil?
Var det noe annet som skjedde?
Hugoil
07.11.2018 kl 21:10 4452

Skal si dikterfingrene har hatt fri fiction i dag:
--
Korsar
I dag kl 09:45
1345
En kort kommentar til dagens handlebilde så langt:
Samme aktør som bedrev støttekjøp med små poster i går (typisk 50 i slengen) kjører samme støttekjøpsløp i dag.
Hvis ikke hadde aksjen ligget lavere.
Rent teknisk er det derfor ikke spesielt lurt i det korte bildet å handle inn nå, for å si det slik .-)

Edit:
Hehe, ikke tro at ikke aktive "kursredigeringsaktører" følger med på HO her: 50-postene tok slutt straks jeg omtalte dem her, og ble erstattet av mer "uskyldige" (ikke faste størrelser) og litt større poster. Vedkommende klarte da å trøkke kursen over 63 etter at 50-postene ikke var nok. Vedkommende vet nemlig godt at dersom harde tradere ser at en aktør er redd for å få et sl-skrell på investeringen sin og begynner åpenbare støttekjøp, så strømmer de til som igler og kjører fram nettopp en slik ubehagelighet.
Jeg VET at støttekjøpene er bredt observerte nå - nå gjenstår å se om de som vil benytte seg av situasjonen snart knaller til og kjører kursen ned, fordi vi nå vet at (minst) en aktør sitter og forsvarer kursen i det korte bildet.
ALLE vet nemlig at hvis det glipper ned på 50-tallet i denne fasen kan aksjen begynne å leve sitt eget kursliv, utenfor støttekontroll.
Men jeg vil heslt tro at dette går greit for NANO i det korte bildet, siden volumet fremdeles er såpass svakt at tungtradere ikke kaster inn haubitsere ennå.

Edit2: Hoho, nå kjørte vedkommende inn poster på 1-3 aksjer en periode fordi han fikk til et løft på litt større poster, og kom seg opp 64-tallet med det. Problemet er imidlertid som i går: Dersom volumet øker til et visst nivå, klarer ikke en aktør å få samme effekt ut av støttekjøp uten å grave ubehgelig dypt i påsan, og da vet traderne sin besøkelsestid. Så her seiler en interessant situasjon opp. Men igjen, foreløpig er det støtteløpet som har kommet best ut.
Redigert i dag kl 10:14
--
Du har god tid nå som du er kastet av lasset

Har sett disse repetitive småhandlene. Før, under nedtrenden, trengte de ikke bruke de for å dra ned kursen. Det var bare å selge ned på den ene/få som stod i køen (deter ulike markedsplasser handlene vi ser går i). Derfor vr det også lettere å tippe retningen på vei nedover. Nå er det flere i kjøpskø og på oppgang er det fortsatt flere i selger kø (men ikke like mange på vei ned). Derfor blir det litt ekstra kamp og algofekting for å få billig inngripen med hverandre og mulighet for å få inn et hugg/løsne ut volum - enten opp eller ned. Nå som handelen er tettere, bedre og mer gjensidig kjøp-salg enn i nedtrenden - så funker også ta bedre. Og når trenden igjen etableres tydeligere opp, blir det igjen like lett å tippe opp eller bruke ta opp.
--
Hva er det forresten du skriver i startinnleggets siste drøye halvdel? Ikke noe annet enn man kunne si om Costa da han stod der.Du vet.., hvis du ikke har noe å gjøre på jobben, så trenger du ikke gå på jobben. Uff, den ble litt ekkel...
Redigert 07.11.2018 kl 21:16 Du må logge inn for å svare
Korsar
08.11.2018 kl 11:46 4070

Nå begynner støttekjøpjobbingen å bli nesten underholdende på min skjerm her; det pumpes på med 50-poster mens aksjen synker.
Men det vi ser er bare en helt forventet tilbakejustering til trendrommet 60-65, slik jeg har prognostiserte for et par dager siden.
Tross kroniske støttekjøp har vi nå tydelig sett at det ikke er teknisk støtte over det brede motstandsnivået 65-67 ennå, så dermed legger aksjen seg i det mer naturlige leiet under dette motstandsnivået. Et par små støttekjøpte framstøt på 67-tallet forandrer ikke trendtyngden særlig mye.
Jeg ser fremdeles ingen grunn til å jsutere min prognose på 50-65, og 60 ved årsskiftet.
Alt bedre vil selvsagt være gledelig, men jeg holder meg til nøytrale øvelser helt til det motsatte er bevist, dvs. at man selvsagt skal holde både sterke fall og stigninger mulige før jul, men tror mest på nokså stabile forhold inntil videre.

Inn i dette er vurdert at markedet stort sett vet hva ASH vil bidra med, slik at man bør kanskje ikke ekse seg opp med altfor Luganopregede forventninger nå heller.
Jeg gjentar: Markedet evner å regne inn alt haussekorpset her på HO vet, og vel så det. Men det må jo dessverre bevises med realiteter hver gang, hvorpå haussekorpset kryper i dekning og bare dukker opp igjen når aksjen stiger 1 krone og man kan utstøte sine nye idioterklæringer om dem som har hatt rett om dette hele veien :-)
Eller sagt på en annen måte: Hvem er egentlig de kortsiktige her?

PS: Mens jeg skrev gikk støttekjøpene over på 20-poster. Speilkopi av gårsdagen altså. Vi får se om man klarer å brekke aksjen over 67 til slutt på denne måten. Problemet er som sagt at dette er ikke basert på en "organisk" markedsbalanse, men støttekjøpernes håp er alltid at andre (litt mindre informerte) skal tro det går unna og hiver seg på. Det lyktes man med i går ettermiddag, og man skal ikke se bort fra at det kan gå i dag også. I så fall kan 68-tallet også nås igjen, men altså med uklar teknisk støtte utover intradag.
Redigert 08.11.2018 kl 11:51 Du må logge inn for å svare

De kortsiktige er de som eier noen promille av aksjene, i noen minutter...........................

"Speilkopi av gårsdagen altså. "

Jeg nøyer meg gjerne med en speilkopi av gårsdagen. Da er vi ihvertfall et stykke over 70. Uansett er det mange aksjer som skal ut når man trykker opp mot en motstand.
Jimmi
08.11.2018 kl 13:05 3920


Fyttihelvette for en dag dette ble. Satt med fin papirgevinst i PHO i natt, men solgte med stygt tap i dag. Altså: Nok et eksempel på at Jimmi skal holde seg unna trading!! Photocure er jeg ferdig med, men jeg ønsker aksjonærene lykke til videre. Husk: TING TAR TID!!!

Nå er det fullt fokus på NANO for min del. Jeg tror vi tar helg over 68,- (72) Når det først bryter gjennom motstanden, smeller det skikkelig opp. Har inntrykk av at mange vil vente på bruddet før de posisjonerer seg. For min del føles det komfortabelt å være godt posisjonert allerede:)

15 handledager til årets event ASH !

Det er underholdende å følge kursen om dagen, virker som det er krig mellom robotene:) Jeg tror de taper, og det fundamentale vinner!Har fortsatt en dobling av innsatsen i PHO, men er glad for at NANO er den største investeringen. Men har lært av gammel moro at det kan være klokt å ha en viss spredning av investeringene. Også bra for nattesøvnen at man unngår at alt faller samtidig. Har hele tiden ment at NANO vil stige før PHO, og det virker enda mer sannsynlig nå.
Korsar
08.11.2018 kl 14:34 3764

Ja, da er det et teknisk sett reellt stigningsbilde i gang (jfr. volumutviklingen!), selv om 50-postene kjøres inn som oppfølgingsgass ennå. Svært vellykket støtteprosess må jeg si, der man ikke ga seg før resten av markedet hengte seg på. Interessant prosess å følge med på.
Aksjen har nå altså sprengt hull i 67-taket, og nå er det faktisk teknisk grunnlag for neste motstand midt på 70-tallet (der er fremdeles litt luggepotensial rundt 70, men tyngre motstand først på ca. 75).

PS: Jeg forutsetter da at markedet oppfører seg omtrent som i går. Faren for noe særlig fall under 65 i dag er nå liten.
NB: Dette er rene intradagsbetraktninger, og må ikke leses som langtidsscenarier. Det er en annen debatt.
Redigert 08.11.2018 kl 14:38 Du må logge inn for å svare
zuba
08.11.2018 kl 14:45 3707

BLA BLA BLA BLA BLA...... BLA BLA BLA BLA BLA.... BLA BLA BLA!
Kongen
08.11.2018 kl 15:03 3637

Så så zuba, korsar rapporterer bare helt nøytralt om kursen til nano siden så mange her inne har bedt han om å gjøre det.
Med fokus på "helt nøytralt", bortsett fra at hvis den stiger så er det på støttekjøp og kursmanipulasjon men hvis den synker så er det helt korrekt av markedet og i tråd med Korsars analyser da. Men bortsett fra DET er det korsars egne helt nøytrale analyser vi har gleden av å bevitne her.

For dere må ikke la dere lure å tro at denne oppgangen har rot i noe fundamentalt, det tror jeg faktisk korsar vil ha seg frabedt. For ifølge korsar så er det fundamentale i et selskap kun om de har økonomien på plass og har ikke noe med forskningen å gjøre.

Det er kun i bergenbio man kan si noe om det fundamentale, og der gjelder det forskning også. Og da helst etter man har gått ut på et forum og fortalt at man har bedt sønnen sin selge seilbåten for å kjøpe bergenbio aksjer på 45kr+. Samtidig som du anbefaler alle om å bli med deg på den fantastiske reisen.

Men husk at man ikke skal få et hat/elsk forhold til aksjer. Først da kan du analysere de "helt nøytalt" som korsar viser oss her:).

Cut the bullshit Korsar. Hva tippet du, og hva tippet jeg som sluttkurs 31 desember ?
Korsar
08.11.2018 kl 15:14 3571

Scoop,
gratulerer med at du allerede er kommet til 31. des :-)
For min del kommer jeg til å være ute og inne av aksjen mange mange ganger til dess...for nå er det endelig volum og dynamikk igjen
Redigert 08.11.2018 kl 15:18 Du må logge inn for å svare

Poenget mitt er at du endrer kursmål hver bidige dag.
Du hevder du forutså etc etc etc.
Så, hva tippet du for 31 desember og hva tippet jeg ?
Korsar
08.11.2018 kl 15:21 3507

"Endrer kursmål?"
Jeg har ikke endret kursmål for årsllutt siden mai, jeg, og selv i denne tråden sier jeg at jeg opprettholder trendrom 50-65 framover, og 60 til jul
Jeg sier jo at man ikke må blande sammen de løpende intradagsanalyser jeg gjør her, og langsiktige forhold, som er en annen debatt.
Jeg lar selvsagt ikke intradagshendelser/noen få dagers teknisk avvik avlyse overordnede analyser.

Og siden jeg har et nøytralt, profesjonelt forhold til NANO, benytter jeg meg selvsagt av egne analyser når de sier stigning i det korte bildet (eller fall ditto), uavhengig av hva jeg tror skjer om 2 mnd. Jeg kan kjøpe og selge på sekunder hvis det passer slik.
Redigert 08.11.2018 kl 15:24 Du må logge inn for å svare
zuba
08.11.2018 kl 15:21 3488

Kongen - Jeg ser han skriver noe men oppfatter det som BLA BLA BLA BLA.... BLA BLA BLA.... BLA BLA BLA!
Jeg mener at foreldrene hans burde korrektur lese innleggene.
LinPiao
08.11.2018 kl 15:25 3454

Jeg synes Korsar er ryddig nok - han gjentar tydelig at han fortsatt spår en utvikling innen beltet 50 - 65 og en sluttkurs nyttårsaften på 60. Jeg tviler på at han får rett, men det er en annen sak,.
Korsar
08.11.2018 kl 15:26 3449

Ellers gleder jeg meg sammen med dem som har holdt ut sine store tap siste året, nå er tapet under 10% for de passive.


Jimmi! Dette går veien. Takk for at du fikk meg til å bli langsiktig Nano investor :)

TA har styrt kursen i 2år. Om TA fortsatt skal bestemme, skal nå Nano kursen teste motstand på 90kr. Det er utløst ett vanvittig kjøpssignal nå, med et potensial på 20kr!
LinPiao
08.11.2018 kl 15:35 3374

70,20! Spørsmålet om dette er et ordentlig brudd på 67/68 - eller om vi må vente til i morgen for å se om dette er et etablert brudd. I så fall har vi fått et nytt flott gulv.

Men brent barn skyr ilden. Det har hendt før at vi har sett "pump and dump" som Lotepus liker å skrive om.
Korsar
08.11.2018 kl 15:43 3325

LinP,
tror ikke det er stor risiko for at aksjen skal korrigere så mye i denne fasen, den vil nok ha et visst moment fram til ASH/desember uansett.
Jeg syns "desemberoppgangen" kom litt tidlig nå, men at den har løftet seg 5-10 kroner over der jeg ville forventet den lå nå, betyr ikke at risikoen for sterk orreksjon er økt.
Det blir mer spennende ETTER ASH, fro der er det ikke godt å tyde markedet: Bra resultater vil kunne trekke opp, men s økt bevissthet om at det fremdeles er langt fram kan trekke ned. Men jeg kan godt opplyse at jeg henger på nå for å se hvor mye som kan oppnås i dette rennet.
Redigert 08.11.2018 kl 15:44 Du må logge inn for å svare
Lotepus
08.11.2018 kl 15:46 3289

Flott oppgang både for tradere og langsiktige.

Korsar
"Jeg har ikke endret kursmål for årsllutt siden mai, jeg, og selv i denne tråden sier jeg at jeg opprettholder trendrom 50-65 framover, og 60 til jul"

Modig å holde fast ved kursmål som er uten støtte i det fundamentale, og som kanskje ganske raskt heller ikke vil ha støtte i det tekniske. Som jeg har skrevet fra abstraktet kom så var et brudd opp nå uunngåelig, fordi kursen var som jeg skrev "surrealistisk" i forhold til underliggende sannsynliggjort potensiale.

Korsar, må innrømme at jeg ikke har lest så mye av det du skriver.
Det virker som om du på dager med oppgang skriver at det skal gå oppover.
På dager med nedgang skriver du at det skal nedover......
Synes ikke det er så spennende.......

Unnskyld meg hvis jeg tar feil
heilo888
08.11.2018 kl 16:03 3164

Sammen med andre teknisk positive signaler brytes den langsiktige nedadgående trenden for Nano i dag.
Litt av en milepel!

Neste tekniske stopp er kr 88 så her er det bare å henge seg på!
Tror dette kortsiktige kursmålet nåes senest ved ASH. 10. desember
LinPiao
08.11.2018 kl 16:05 3159

Nå ble jeg usikker. Tror du Korsar fortsatt på 60 blank nyttårsaften etter den siste utviklingen, det du skriver om desember-rally m.m.?

Heilo.

ASH er 2 desember, så det er en uke kortere å vente enn det du tror :-)

noen som har sett at det finnes ingen shortposisjon hos nano for tiden
mofi1
08.11.2018 kl 16:38 3051

En flott Nano dag som hverken bryr seg om TA, Oslo børs eller Korsar, men bryr seg mer og mer om hvilke fremtidsutsikter selskapet har:-)
heilo888
08.11.2018 kl 16:44 3027

Forum f.
Kan det stemme med ASH tidlig morgen 3. desember norsk tid for Nano?
Hugoil
08.11.2018 kl 17:29 2862

Korsar kommer med en svært kunstnerisk kommentar i sitt laange innlegg rett under mitt;
"Tross kroniske støttekjøp har vi nå tydelig sett at det ikke er teknisk støtte over det brede motstandsnivået 65-67 ennå,"

Det er ikke helt lett å si om 20 eller 50 postene er de som høres hjemme hos selgeren. Men en stund på høye kurser i dag lå de tre laveste selgernivåene med kun 20 hver.

Jeg skal si et par positive ting om Korsar: Han er stabil og han er ganske lun. Det siste har med mer enn bare navleloa trådene og innleggene spinnes ut fra.
Kongen
08.11.2018 kl 17:30 2856

Poenget er ikke kursmålene hans, poenget er at han har idioterklært alle som har sagt at nano på et eller annet tidspunkt vil snu da dataene er så sterke som de er.

Dette har korsar glatt avvist noe som kursmålet og trendkanalen hans frem til nyttår viser.

Nå har vi nettopp brutt opp gjennom den lange nedadgående trenden så vi kan fortsatt ta en tur ned igjen. Men poenget til de fleste som har diskutert med korsar her inne er at de ikke bryr seg om kursutvikling dag for dag men har investert i produktet og teknologien, disse har korsar idioterklært.

Da er det godt med uker som dette da kursen har gått nesten 30% med korsar utenfor og jeg tror kanskje han har sett på grafen opp ned eller noe. For dette lå i kortene som var rimelig lette å lese.

Så gjenstår det å se hvor lenge trykket holder, men det ser ut som vi skal få en ganske kraftig reprising de neste 6 månedene.
LinPiao
08.11.2018 kl 19:26 2590

Kongen - jeg håper du får rett. Men historien de siste to årene har dessverre vist en manglende sammenheng mellom substans og faktisk kursutvikling. Jeg er blant dem som har tapt på det.


Korsars egentlige problem er hang til backtrading. Men her holder han fast på et mer enn tvilsomt kursmål og at han ikke plutselig mente at 72 var en lovende start.
Oregon
08.11.2018 kl 20:58 2391

Korsar: Tror nok det kan være lurt å løfte blikket litt lenger enn til 50 og 20 postene på PCen for om mulig også se noen større linjer/ retninger over hva som foregår.
For det er mange faktorer som peker i riktig retning for at Betalutin skal kunne få et betydelig marked innenfor blodkreft. Mens andre selskap sliter med å få til god nok dokumentasjon for effekt av (lovende) medisin og i neste runde prøver ut kombiløsninger med allerede godkjente medisiner for å mulig finne effekter ( eks. TRVX, BgBio), så virker Betalutin som singel agent på 90 % av NHL pasientene og har sannsynligvis i tillegg et ennå større potensiale som kombinasjonspreparat med f. eks. Rituximab, dvs. Archer studien som også er igangsatt nå.

Novartis kjøp av Endocyte ( for ca. 18 milliarder norske kroner, dvs. mer enn 5x dagens NANO kurs = 350 kr) der Endocyte er absolutt et sammenlignbart selskap med NANO som begge har egne patenterte payload effekter tilknyttet lutetium (177Lu) der NANO har antigen CD37, mens Endocyte har (eller hadde siden de er i ferd med å bli kjøpt opp) et PSM Antigen (PSMA-617) for behandling av prostatacancer.
Veldig likheter spør du meg, men forskjellige patenterte løsninger og indikasjonsområder for målrettet behandling med spesifikk binding til og dødelig effekt ( bl. a. crossfire) på ulike typer cancerceller. NANO og Endocyte tilhører begge den nye generasjonen av Targeted Radionuclide Therapies in Precision Oncology.
Redigert 08.11.2018 kl 21:01 Du må logge inn for å svare
Kongen
08.11.2018 kl 22:06 2215

Ser den, men de siste 2 årene var vi 2 år lenger fra markedet og midt i lymrit studiet. Det er ikke situasjonen nå.
Ting kan gå galt, men sånn som tingene er nå, medisinen er klar og dataene er så konsistente, så tror jeg sjangsen er relativt liten.

personlig har jeg ikke tro på at vi kommer til markedet før guidet tid. Grunnen til det er at for å komme på markedet så må nano ha valgt en dose. Men at ting kommer til å gå fort når dosen er valgt det er det liten tvil om.

Ting kan skje underveis som korter ned tiden til markedet, men det velger jeg å ikke legge noe særlig vekt på. Det blir kun en stor bonus:)

Vi kan også få forsinkelser og jeg blir vel heller overrasket hvis de neste 2 årene går uten en eneste forsinkelse i noen av studiene.

Oregon.

Jeg har samme oppfattelse av Endocyte i forhold til Nano. En god benchmark i dagens marked.

Nå som kursen har steget en del fra bunn. Jeg vil tro det ligger en PRIME å venter et sted all den tid FDA har gitt sin Fast track, og britene sitt PIM. Det venter også tre spennende postere på ASH. Om man nærmer seg kr. 90-100 ville jeg kjørt emisjon, med mindre selskapet har tro på at FDA kan gi markedstilgang. Det vil de nok ha en mening om i slutten av desember, etter dialog om ASH tallene direkte med de.

Emisjonen skulle i såfall brukes på oppstart Humalutin igjen. Med tre sterke kandidater i hele NHL-kjeden vil selskapet være en ennå klarere oppkjøpskandidat.
Vi får nå se, men lever i alle fall gladere dager med den siste tids oppgang.

God helg!
SHARE-IT
09.11.2018 kl 08:16 1722

Algeta inngikk partneravtale, og med hva jeg vil betrakte som stor suksess. Jeg tror tilsvarende løp vil kunne friste NANO om den rette partneren dukker opp. Da slipper en i så fall også alle spekulasjoner som ser ut til å florere rundt emisjoner. Emi-en i PCIB frister unektelig ikke så veldig til gjentakelse i alle fall. Om det blir enklere å plassere en eks.vis en rettet emi i NANO er mulig, men rabattkravet kan fort bli stort. Det ønsker vi vel heller ikke? I PCIB tok emien bort hele momentumet i aksjen (men det kommer nok tilbake, om enn utviklingen da skjer senere enn håpet).
Korsar
09.11.2018 kl 09:47 1555

Sterkt av NANO å holde plussen på svak børs. Samtidig er det fredag og en del tradere vil nok sikre gevinst før helgen.
I det helt korte bildet sitter derfor også jeg med fingeren klar om det skulle signaliseres helgekorreksjon etterhvert.
Men det er faktisk to mulige handlingsrom akkurat nå for dem som er aktive med å spille på at NANO har fått mer volum og dynamikk:
- sikre gevinst
- avvente, og så gamble på at det kommer først en korreksjon og så en ny intradagsoppgang

Foreløpig velger jeg å sitte rolig med min post, og se om det gis mer i løpet av dagen.
Men det ser ut til at ukens oppkjør flater ut og roer seg ganske mye nå.