***ZVERIGE I DAG*** DET VARME SAMFUNN TAR FORM - SKREKK OG GRU

*JBJB`
04.11.2018 kl 19:17 4609

Hei folkens:))

Og... det Zvenske drømmesamfunnet til Araberpartilederen med følge og imamryggsleikeren tar form dag for dag, time for time - et varmere samfunn blir det jo i form av bilbranner, skolebranner og husbranner - noen kuler varmt går det også og utendørsaktiviteter som varmer - takk Arabermedløpere, takk Imamryggsleikere, takk Zotizter og antifahjord ...ZnageZz...


Larmet kom in till polisen klockan 17.18.
– Poliserna på plats har talat om att två personer är skadade. Nu försöker vi ta reda på mer om det som har hänt, säger Towe Hägg, presstalesperson vid polisen i Stockholm.
https://www.sydsvenskan.se/2018-11-04/tva-skottskadade-i-hagsatra
_________________________________________________________________________

https://www.sydsvenskan.se/2018-11-04/man-haktad-for-mord-i-stockholm

_________________________________________________________________________

En kvinna i 50-årsåldern har anmält att hon blivit våldtagen av två män i en bostad i Jönköping på lördagskvällen.
– Jag vill inte gå ut med någon ålder på de misstänkta, då vi inte har någon frihetsberövad, säger Thomas Agnevik, polisens presstalesperson, till jnytt.se.
https://www.sydsvenskan.se/2018-11-04/tva-man-misstanks-for-valdtakt-i-jonkoping

_________________________________________________________________________

https://www.sydsvenskan.se/2018-11-04/kvinna-valdtagen-i-tranas-en-gripen

_________________________________________________________________________

Enligt Aftonbladet efterspanas en skäligen misstänkt man i 20-årsåldern.
Flera personer larmade om att det skjutits på platsen klockan 21.38 på fredagen och två personer skadades under skottlossningen.
En av de skadade männen, i 30-årsåldern, avled under natten på sjukhus. Den andre mannen, i 20-årsåldern, har kunnat lämna sjukhuset, meddelar åklagaren.

https://www.sydsvenskan.se/2018-11-03/en-man-dod-efter-skottlossning

_______________________________________________________________________

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 14.08.2019 kl 18:28 Du må logge inn for å svare
*JBJB`
21.07.2019 kl 18:02 386

Hei folkens:))

Og...nå er det brennvarmt og kosete i Zverige, folkens - kalifatizeringen går som kjent sin gang i sakte film live mens politikerne, media og folket ser på - orkesteret fortsetter å spille høyere mens kritiske røster sensureres og utestenges fra alle plattformer...ZnageZz....

Flera polispatruller ryckte ut till en nattklubb i centrala Stockholm under natten mot söndagen.
Ett gäng hade stormat lokalen.
– Personalen larmade om full kalabalik, säger vakthavande befäl Peter Asp.
Polisen ryckte ut med ett stort antal patruller till klubben.
– Det var tre ordningsvakter som försökte stå emot ett trettiotal personer, hette det. Personalen talade om full kalabalik när de larmade. Vi fick åka dit och hjälpa till att avlägsna det här gänget. Vi stängde av musiken, tände lamporna och tog ut dem, säger Peter Asp.
Enligt uppgift till Aftonbladet misstänker polisen att flera av inkräktarna har koppling till ett eller flera kriminella nätverk. Det ska inte vara frågan om fotbollshuliganer.
– Vi har kontroll på läget, men det är en ovanlig händelse. Det verkar nästan vara planerat när man kommer så många samtidigt, säger Peter Asp.
Två personer omhändertogs med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer, uppger polisen. En av dem, en man, är gripen misstänkt för hot mot tjänsteman, våldsamt motstånd, narkotikabrott genom eget bruk samt brott mot dopingslagen.
Polisen har även upprättat anmälan angående olaga intrång, förgripelse mot tjänsteman samt misshandel.
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/GGeP99/gang-stormade-nattklubb-i-stockholm

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 21.07.2019 kl 19:29 Du må logge inn for å svare
*JBJB`
24.07.2019 kl 22:47 361

Hei folkens:))

Og...det meste faller under kjærlighetsradaren i det varme og inkluderende Zvenske samfunnet for tiden - etter alle vanlige parametre ville dagens oppfølging av terrorhandlingen i Malmø 10 Juni blitt slått stort opp og brettet ut med bred pensel i vanlige nyhetsmedier - men ikke i dagens Zverige må vite - slike hendelser skal fort ned på forsiden og vaskes ut av nettavisene - SVt tør ikke engang å nevne terrorhandlingen i redsel for opptrinn og represalier i redaksjonen hvor storparten har Arabisk bakgrunn - kalifatizeringen fortsetter med forsterket styrke - hei hvor det går...ZnageZz....


Mannen bar på svarta väskor och hotade att spränga Centralstationen i Malmö. Först efter att polisen träffat mannen med flera skott, kunde han övermannas.
Nu åtalas ”bombmannen” för grovt olaga hot.
”Jag kommer spränga er i luften” skrek mannen, samtidigt som han rörde sig genom Centralstationen i Malmö. Mannen bar på två svarta väskor, och det var mitt på förmiddagen den 10 juni.
– Mannen uppträdde hotfullt mot flera personer. Ordningsvakter kallades dit, och de konfronterade mannen. Även polis tillkallades, säger åklagare Tomas Olvmyr.
– Man uppfattade det här som väldigt allvarligt eftersom han pratade om att han skulle detonera en bomb på stationen.
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/zGkxmq/har-skjuter-polisen-den-misstankte-bombmannen--starka-bilde


-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 24.07.2019 kl 23:05 Du må logge inn for å svare
Noni
25.07.2019 kl 10:50 326

Det er jo en vanvittig tanke å importere samme dritten som de har fått i Sverige.
Hvorfor skal nordmenn behøve å oppleve slikt? De opptrer i flokk, og nåde dem
som prøver å stoppe dem, de blir frastjålet verdisaker og banket opp. Her om dagen
gikk det 4 stk forbi hagen vår, fortsatte til naboen, og gikk rett bort til en sjøbod og
gikk inn.Hva skulle de der for?? De må ha vært der før, for det var ingen nøling. Heldigvis var naboen hjemme og fikk de ut. Jeg må si at jeg føler meg ikke vel
etter denne episoden.
*JBJB`
28.07.2019 kl 19:32 306

Hei folkens:))

Og...som kjent blir det bare varmere å varmere i det Zvenske disneylandsamfunnet - biler brenner og overfalls voldtektene når nye høyder, skuddsalvene høres hver natt og polizen er i ferd med å kapitulere - orkesteret spiller på de høye tonen og kalifatizeringen av Skandinavia fortsetter med uforminsket styrke, men med medløperne inn på terrorliztene kan sensuren og utestengslene av varslerne på sosiale medier pareres...ZnageZz...

Sju bilar skadades i en brand i Kävlinge natten mot lördag.
– Vi misstänker att branden är anlagd och utreder den som mordbrand, säger Katarina Rusin, presstalesperson vid polisregion syd.
Ingen är i nuläget gripen i ärendet.
Natten bränder är bara en i raden av bilbränder.
Sedan slutet av juni har det brunnit bilar nästan varje natt – framför allt i Malmö och Lunds kommun. 
Camila Salazar Atías, kriminolog, gängexpert och kunskapsområdeschef för Fryshuset i Stockholm, har tidigare sagt till Kvällsposten att bilbrännandet kan sprida sig mellan städer. 
– Ibland kan det vara att man svarar från andra städer. Att det liksom blir en grej som man gör för att svara upp, säger hon.
https://www.expressen.se/kvallsposten/sju-bilar-skadade-i-brand-garningsperson-pa-fri-fot/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
*JBJB`
30.07.2019 kl 13:54 277

Hei folkens:))

Og...da begynner det varme å inkluderende Zvenske Disneyland samfunnet å svi i pungen folkens - ikke engang alle skolebrannene, bilbrannene, eksplosjonene i by tette områder++++ klarte å redde redde stumpene og BNP fra å gå i minus 2 kvartal 2019 - kalifatizeringen går som kjent sin gang i sakte film mens politikerne og folket ser på...ZnageZz....

Svensk kvartalsvis BNP kom inn på minus 0,1 prosent i andre kvartal, viser tall fra svenske statistikkmyndigheter.
På forhånd var det ventet en vekst på 0,3 prosent, ifølge Bloomberg.
På årsbasis var BNP opp 1,4 prosent, mot ventet 1,9 prosent.
De horrible veksttallene fra Sverige heller kaldt vann i årene på alle som har hatt troen på at Sverige skal komme seg ut fra negative renter innen kort tid.
Styringsrenten i Sverige er minus 0,25 prosent.
https://www.hegnar.no/Nyheter/Boers-finans/2019/07/Svensk-BNP-ned-0-1-prosent-i-andre-kvartal

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Ja , de er nå helt i rute mot full kollaps som jeg har skrevet en del om på dette fora. Nå skal det sies at 1.kv. var uventet bra, så de ligger enn så lenge an til et positivt utslag på årsbasis.

Det kan derfor bli svært spennende å se på 3.kv. som tradisjonelt sett gjerne er ennå værre enn 2.kv. I fjor ble de "reddet" av 4.kv. pga. julehandelen, men tror ikke det holder i år. Tror de vil havne på +- 0% i 2019 og negativt i 2020.

Nå er i grunnen ikke BNP så veldig interessant å se på, men BNP per capita. Det tallet vil man ha problemer med å finne i noen av de statistikkene eller oversiktene myndighetene gir ut i Sverige. Det skal imidlertid ikke så mye fantasi til for å skjønne at den for 2.kv. er kraftig negativ.

Det flømmer som kjent folk fra 3. verden inn til Sverige hver eneste dag, så antall hoder BNP kaken skal deles på øker med 130.000 hvert år. Den eneste folkgruppen som reduseres i Sverige er ekte svensker. Der er det nå en netto emigrasjon i tillegg til lav fødselsrate.

De 130' nya "landsmän" som komm inn i landet gir riktignok et "positivt" bidrag på BNP da myndighetene må bygge boliger og forsørge dem, men det er kun et lite antall av dem som kommer i arbeid eller bidrar til felleskassen. Staten må øke låneopptakene og den negative renten sørger for en elendig vekslingskurs mot Euro og Dollar.

Löfven og den feministiske regjeringen venter fortsatt på at deres "investering för fremtiden" skal begynne å gi utslag. Det kan de vente lenge på, for det vil ikke skje. Landet er på full fart mot kollaps.

De siste dager skyteepisoder, knivdrap og bombeaksjoner er blitt nevnt på en annen tråd her. Ble vel en 6-7 døde de siste dagene her. Tenkte å ta opp en annen sak som media ikke har vært så flinke til å skrive om.

At det er krise også i det svenske helsevesenet er vel noe de flest har fått med seg. På tross av at det flømmer inn 10.000'vis av nye folk som er storforbrukere av helsetjenester, legges det ned klinikker og sykehusavdelinger over hele Sverige. Bristen er så stor at det for lengst har gått på liv og helse løs.

Etniske svensker eller også andre statsborgere blir skjøvet bakover i køen til fordel for de "nyanlända". Nå viser det seg at Sverige faktisk har en storsatsning på sjukvård, men det er i Afghanistan! Sverige driver hele 135 klinikker og flere sykehus i landet. Dette koster svenske skattebetalere milliarder i året, men er ikke noe som svenske medborgare blir opplyst om.

I følge svenske myndigheter er det ikke trygt å sende kriminelle asylsvindlere fra Afghanistan tilbake, men svenske leger og sykepleiere er ikke noe problem. Stockholmsyndromet er så utbredt i Sverige at jeg tviler på at noe hadde skjedd selv om de hadde hatt en fri presse der.
*JBJB`
01.08.2019 kl 15:17 222

Hei folkens:))

Og...jamenn, jamenn, jamenn de skrev jo at det skulle bli inkluderende, varmt og raust - media mente det ville gi økonomisk vekst med rakettforskere på alle nivåer som kunne løfte kommuneøkonomien - jamenn, jamenn politikerne lovte jo skattefinansierte tilskuddspakker og fremtidsrettede særordninger - realitetene viser at "foregangskommunen" Bengtfors er på randen av konkurs som følge av høye mottakstall fra araberlandene - drømmen om Zveriges Disneyland er i ferd med å bli torpedert og kalifatizeringen går sin gang live i sakte film mens politikerne, media og folket ser på...ZnageZz....


Jag är bekymrad, mycket bekymrad. Så inleder kommunalrådet i Bengtsfors ett brev till regeringen. Han skriver att kommunens kostnader rusar och att intäkterna inte räcker till. Nu vill han ser mer stöd från staten.
– Det är klart att jag är orolig, säger Stig Bertilsson (M).
Brevet till ministrarna är flera sidor långt. Den förklaring som Stig Bertilsson (M) själv lyfter fram som orsak till Bengtsfors dåliga ekonomi är att kommunen tagit emot många nya svenskar.
– Kostnaderna i kommuner som tagit emot nyanlända har fortsatt kraftigt även när de statliga intäkterna slutat. Det skapar ett stort negativt hål i kommunkassan.
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/kommunalradet-i-bengtsfors-vadjar-om-ekonomisk-hjalp

-TaKK-

Lykke til

Hiulzen
Tille Lulla
Redigert 01.08.2019 kl 18:09 Du må logge inn for å svare

Jøss, jeg er dypt sjokkert! Stefan Löfven lovte jo at dette var investering for framtiden? "Nya oljan". "Vi setter ingen prislapp på folk som er på flukt og flyr for sine liv" sa han. "Sverige er en humanitær stormakt" proklamerte han pompøst.

Vel, for de som ikke allerede hadde fasit for 15-20 år siden, får den servert på løpende bånd nå. Av Sveriges 290 kommuner er det vel mindre enn 10 som fortsatt går med overskudd. Noen av dem pisser i buksa og pøser på med innvandrere. For å øke BNP har sosialistfeministene gått tilbake til den gamle innvandringsloven. Vil de nok engang gråtende stå frem på TV og tilstå at de nok engang må "stramme" inn?

Noen må snart intervenere mot dette landet som fullstendig ødelegger sitt land. Stefan Löfven må settes i ungdomsfengsel og få litt grunnleggende opplæring som han aldri har fått. Passende nivå vil vel være 4. klasse matematikk og 5.klasse historie. Hans lese og skriveferdigheter bør utredes.

Synes syn på svenske nå. De hadde kanskje verdens mest optimale pensjonssystem med "forsikringskassen". Den var et mønster for den nye pensjonsreformen i Norge, men svenskene har nå ødelagt alt. Formelen for inn og utbetalinger var basert på etniske svenskers arbeidsdeltagelse, sykdom og levealder. Så kom det et par millioner dysfunksjonelle innvandrere fra MØNA landene og har ødelagt hele ligningen.

Eldrebølgen vil bli som et lite blaff mot hva som venter dem når hele horden av afrikanere og muslimsk faenskap fra araberlandene når pensjonsalderen og flytter tilbake til sine hjemland med full opparbeidet pensjon, selv om de ikke har betalt inn 5 øre til "forsäkringskassan". De vil leve som konger i sus og dus der, og ikke bruke så mye av pensjonen sin innenlands.
*JBJB`
12.08.2019 kl 12:08 171

Hei folkens:))

Og...som kjent skal det iverksettes strenge tiltak mot islamfobi - litt merkelig da mantraet tidligere var fremmedfrykt og at kunnskap ville forene kulturene, men etter 40 år med bakgrunnskunnskap og innsikt blir folk flest mer oppmerksom på utfordringene med "islamkultur" og kalifatizering - for de som ikke er lettskremte kan forholdene i Zverige gi en pekepinn på hva vi har i vente - politiloggen (hvis du tør) fra i natt viser at lavkonjunktur jihad med brente biler og skytinger fortsetter med uforminsket styrke...ZnageZz....


12 augusti 03:25, Brand, Västerås
Bilbränder på Bäckby.
Polisen upprättar anmälningar om skadegöresle efter att flertalet bilar, ånyo, satts i brand på Bäckby i Västerås.
Polisen söker under natten efter misstänkta gärningsmän.
Sammanlagt är det fyra bilar som brunnit.
https://polisen.se/aktuellt/handelser/2019/augusti/12/12-augusti-0325-brand-vasteras/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Ettåring døde etter fall i Gøteborg: En ettåring er mandag formiddag erklært død, etter å ha falt ut fra et vindu i Länsmansgården i Gøteborg lørdag, skriver Aftonbladet. Ifølge vitneopplysninger, som avisen gjengir, skal barnet ha falt ut fra tredje etasje.
- Jeg kan bekrefte utviklingen i saken, sier Johan Josarp, vakthavende ved politiet i region Väst, ifølge lokalavisen Göteborg-Posten.

Først opplyste politiet at de betegnet hendelsen som en ulykke, hvor ettåringen hadde klatret opp i vinduskarmen, og snublet ut. Mandag er imidlertid betegnelsen endret for å avdekke om noen kan finnes skyldige i å ha uaktsomt forårsaket en annen persons død.

Her en liten smakebit fra det siste halve døgnet.

NYHETER 12 aug 2019 kl 11.33
Nio unga rånade på fyra timmar
NYHETER 12 aug 2019 kl 11.28
44-åring häktad för våldtäkt mot barn
NYHETER 12 aug 2019 kl 10.36
Mordförsök på asylboende – en gripen
NYHETER 12 aug 2019 kl 09.26
Misstänkt anlagd brand nära flygplats
NYHETER 12 aug 2019 kl 07.18
Person knivskuren i örat – misstänkt mordförsök
NYHETER 12 aug 2019 kl 07.03
Flertalet bilbränder i Ronneby
NYHETER 12 aug 2019 kl 06.43
Man hotad av två män på moped
NYHETER 12 aug 2019 kl 03.55
Kvinna våldtagen utomhus i Järfälla
NYHETER 12 aug 2019 kl 03.02
Sex personbilar i brand – ytterligare fem hotade
NYHETER 11 aug 2019 kl 22.07
Ung kvinna död – ramlade ut ur bil
NYHETER 11 aug 2019 kl 21.29
Pistolmän ringde på hos kvinna – stor polisinsats

I Uppsala har nå unge jenter organisert seg og opprettet siden ”Uppsala Gäris” på Facebook. Drøyt 10 700 personer har meldt seg inn i gruppen på kun fire dager. Tyder vel på at det har vært et behov da og at det faktisk er noen som føler seg utrygge i byen etter de to voldtektene og to voldtektsforsøkene for et par uker siden.

Svenske aviser er mest opptatt av å skrive svære reportasjer om ruteknusingen på et norsk forsamlingslokale for muslimer. Venstremedia har vært utsultet på negative nyheter hvor det er noen hvite "høyre" ekstremister innvolvert, så når det endelig skjer benytter de sjansen til å slå det stort opp.
*JBJB`
14.08.2019 kl 11:21 129

Hei folkens:))

Og...for andre gang på kort tid er "Zvensker" involvert i svært alvorlige hendelser i Danmark - for kort tid siden ble flere Zvensker fra Rinkeby anholdt for drapene utenfor København - nå er Zvensker misstenkt for sprengningen av skattekontoret i København - norske myndigheter bør snarest vurdere tiltak for å forhindre lignende hendelser utført av Zvensker her til lands - men orkesteret fortsetter nok å spille mens politikerne, media og folket ser kalifatizeringen live as we speak...ZnageZz....


To svenske mænd er tirsdag sigtet for at stå bag eksplosionen ved Skattestyrelsen.
Det oplyser chefpolitiinspektør, Jørgen Bergen Skov, på et pressemøde onsdag morgen. Den ene af de sigtede er en 22-årig svensk mand, der tirsdag aften blev anholdt.
Anholdelsen fandt sted i Malmø efter et godt samarbejde med svensk politi, fortæller politiet.
Derudover er en 23-årig mand efterlyst internationalt.
- Vi har i nat også ransaget flere adresser i Sverige. Her har vi beslaglagt, det vi formoder er den bil, der er brugt af gerningsmændene, siger Jørgen Bergen Skov.
Han ønsker ikke at fortælle, hvad der har ført politiet på sporet af de to svenskere. Chefpolitiinspektøren siger dog, at politiet har kørt et 'intensiv efterforskning'.
https://ekstrabladet.dk/112/to-maend-mistaenkt-for-at-staa-bag-eksplosion-ved-skattestyrelsen/7749429


-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 14.08.2019 kl 18:27 Du må logge inn for å svare
Hr.Suhr
14.08.2019 kl 19:13 111

Hva tror dere ikke alt 'dette' koster.
Jeg tror seriøst at det er berikelsen som gjennom finurlige omveier
har ført til at vestlige økonomier nå begynner å knele, men dette får vi nok
aldri noen debatt eller statistikk på.

Hei folkens:))

Og...at vi skulle få "anerkjennelse" av sosialistblekka Expressen på lederplass i dag er bare rett og rimelig og balanserer mye av nazzifiseringen og razzifisering fra Arabermedløperne med følge:)) - dette er har kost fra den kanten "kriminalitet och extremism blivit en växande svensk exportvara" - intet nytt under solen folkens, stay tuned...ZnageZz...


Regeringens linje är svår att begripa. När gränsöverskridande brottslighet begås i Sverige är det andra länders fel, men det är inte vårt bekymmer med svenska brottsresor. 
Kanske beror ministrarnas självgoda uppträdande på att de inte är vana vid situationen. 
Sverige har länge varit ett av världens mest välfungerande länder. Men tyvärr har kriminalitet och extremism blivit en växande svensk exportvara. 
https://www.expressen.se/ledare/brott-och-extremism-har-blivit-en-blagul-exportvara/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Hei folkens:))

Og...det Zvenske samfunn blir mer inkluderende og varmere med tyngde - eksplosjoner og branner er blitt daglig dags og må ufarliggjøres i handlingsplanen mot muslimhets i henhold til Marrakech pakten...stay tuned...ZnageZz....

Räddningstjänst, polis och ambulans har larmats om en kraftig explosion i Solna.
Under natten mot fredagen finns ett 30-tal brandmän på plats för att bekämpa lågorna som uppstått i samband med detonationen i en grillkiosk.
– Det var en jättehög smäll, säger ett vittne till Aftonbladet.
Ett stort område har spärrats av i samband med händelsen, som påverkar både morgontrafiken och en för
skola som håller stängt.
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/op8V9B/kraftig-explosion-i-solna

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Sverige har stø kurs mot status som feilet stat. Man kan diskutere hvor lang tid det vil ta, ellers er utfallet gitt.

Men vi snakker ikke borgerkrig, gjør vi vel? Vi avventer polisens etterforskning og eventuell dom i saken før vi konkluderer!