ELE - Skal kursen til 100???


Jeg kan NULL om dagens ELEMENT, men vet at selskapet skiftet navn fra tidligere...??? til ELE senhøstes i år.
Det gamle ble kanskje FOR krevende - siden det var en ren katastrofe med en flom av emisjoner og pengetrøbbel fra start til mål.

Tar man et googlesøk på ELEMENT ASA finner man en fyr med geologiske interesser (som passer bra med selskapets drift) -
og som har startet et selskap. Videre ble det i følge en børsmelding i november ansatt en kvinnelig medarbeider (Cecilie Grue).
Betyr dette at det nå er 2 (TO) ansatte i dette tidligere skandaleprosjektet........
........ som nå har funnet en "ny vår" ved å slenge seg på en blockchain-bølge (noen tror vel at dette dreier seg om Bitcoin???).

Ikke vet jeg, men jeg er ganske sikker på at dette må dreie seg om kreative hoder som utnytter ny teknologi - og som med det rundlurer
den store hopen. Ikke NOE nytt er skapt i ELE, men kursen har 4-boblet seg på 2 mnd!
Man kan lure; har selskapet i det hele tatt noe som helst av verdier å vise til......bortsett fra fine ord i presentasjonen?

Ellers bør man kanskje merke seg at storeier Blue Ocean Advisors har solgt nesten alt
på oppgangen (Investor Sæther har dog nylig kjøpt en post).

Hilsen Hammers.......som ikke bryr seg stort om naboen vinner i Lotto - ei heller om noen har papirgevinst i ELE -
men hva bygges egentlig oppgangen på? Over 20% på årets siste handelsdag uten nyheter.
Dette vitner om idioti/desperasjon etter "lette" penger.....eller kanskje aller helst folks uvitenhet???

PS, PS: I dag gikk jeg inn på et par ELE-tråder fra 2 ulike nicks, men så til min forundring at jeg var avstengt fra BEGGE!
Jøss, tenkte jeg - ønsker de ikke saklig kritikk/kommentarer om selskapet. Helt klart ikke - så jeg skriver heller dette!
roerho
17.01.2018 kl 12:17 4031

Faller som en sten idag også...

Ikke at det spiller noen rolle mht Element, men synes det er litt skremmende at på den siden du linket til oppgir harmonychain at det har flere patentsøknader hos Patentstyret.
Tar du en søk på hjemmesidene til Patentstyret, kommer det frem at det de har er 7 varemerke søknader, basert på ordmerke i standar font. Og ingen patentsøknader. https://dbsearch2.patentstyret.no/Search.aspx?from=main
Tresvika
17.01.2018 kl 13:00 4000

Det var bare for å vise at Ethereum Blockchain mest sannsynlig ikke er noe som går nedenom og hjem med det første, ei heller blockchain teknologien. Jeg tipper at blockchain teknologien bare vil komme mer og mer i forskjellige varianter framover. Verdien av en Iron eller en Nickel vil således ikke ha noe med øvrig kryptovaluta å gjøre. Den vil være linket mot råvareverdier og verdien av ether eller ethereum er i den forbindelse irrelevant.
Jeg er bare en enkel sjel som ikke skjønner mye av internasjonale patentsøklnader vs trademarks søknader. Men tipper det er Trademark som er korrekt ift ELE sine token, skjønner ikke helt hva en patent skulle ha med en asset backed token å gjøre.
Mulig noe er lost in translation her, ikke vet jeg
Hammers
17.01.2018 kl 17:16 3905

Tres.....
Du stilte meg et spørsmål, og andre med mer kunnskap enn meg har allerede besvart.
Jeg ser derfor ingen grunn til å brodere noe ytterligere utover dette.

Hvis vil vite mer om hva proffer mener om Bitcoin og den nye teknologien, bør du ABSOLUTT se dagens sending på HOTV.
Jan P Sissener er gjest........og det som sies ila et par minutter fra 18,08 inn i sendingen bør absolutt være av interesse.
Anbefales på det varmeste for aksjonærer og personer som vurderer å bli det!

http://www.hegnar.no/TV/direkte

Hilsen Hammers
Redigert 17.01.2018 kl 17:17 Du må logge inn for å svare
17.01.2018 kl 22:51 3793

At dere i det hele tatt klarer å linke Elements operasjoner om dagen opp mot BITCOIN.....jeg vet ikke helt hva jeg skal si. De to har ikke en dritt med hverandre å gjøre- Dere vet den blokkjedeteknologien:-)? Den som det har vært så fryktelig mye snakk om..? Den teknologien som flere av de største selskapene i verden skal etablere seg med..alt som er nytt, det er fali det for olje og shippingekspertene:) Festlig å se at skribenter her inne som var SVÆRT aktiv i oljerelaterte aksjer (f.eks APCL) og nå plutselig er blitt IT-ekspert på rekordtid.

Enkelte lirere av seg så mye søppelinnlegg at det er nesten ikke til å tro hvordan de i det hele tatt klarer å slå på en datamaskin.

TTT med dette og Grue har kommentert på HTV at dette vil ta tid da det ikke bare er å ture frem som de vil. De sitter i førersetet mtp dette og jeg tipper Grue&Co driter en lang gedigen pøkk om utålmodigheten til enkelte "IT-eksperter" når store selskaper sitter og ser på hvordan de skal gjøre det.

Kanskje skribentene på HO kan sette seg inn i hva som er interessant med blokkjedeteknologien..Men det er jo tydelig at nesetipptraderne ikke skjønner at vi som er long driter i haussebaisser-innleggene som har null påvirkning på kursen og enkelte er så høye på seg selv at de nesten ikke klarer å la være å runke til sitt eget speilbilde om mårran og kveld..

Neida neida...dere er så flinke at jeg nesten ikke vet om jeg har nok kjeks å dele ut til såpass flinke aksjespekulanter. Man kan jo såklart stole på folk som ikke klarer å stave interessert eller investere korrekt :-)Slapp av dere som er long, har satt dere inn i teknologien og mulighetene. Det dere leser på HO skal dere ta med verdens største klype salt..Det er intet annet enn ubetydelig støy :-)


PS: Kjekslageret blir økt imorgen den dag da jeg regner med noen føler seg støtt av mine sannhetens ord:-))) Mariekjeks burde vel holde da det representerer porøsiteten i tullballinnleggene som kommer:)

God jul!!

Innlegget er slettet
Hammers
18.01.2018 kl 00:12 3762

Verba.
Fortell oss heller hvilke VERDIER som er skapt i ELE........i stedet for å harselere med oss negative.
Så vidt jeg vet har ELE skaffet seg et hull i et fjell - eller i bakken - og der er det visstnok jernmalm.
Slikt må utvinnes - og utvinning er KOSTBARE saker. Dette er langt fra penger på gata!

Den forrige utvinneren konket visst i SIN kamp med "hullet"!
Northland R konket i SIN kamp med sitt svenske hull!

Hilsen Hammers.......som tror de 2 ansatte får mye å gjøre i tiden framover framover.......
.....og hun advokatdama vet vel knapt hva en spade eller en slegge er for noe?

- Da er det EN igjen......og det må mao skaffes et crew!
- Så må nok hullet rustes opp.....! Fytti rakkern så mye som må skaffes av maskiner, kjøretøy og utstyr!
- Så må selskapet har mer penger.....! Det er det aksjonærene som må bringe på bane ved en emisjon.
- Så lever gunnleggeren GODT i noen år til.
- Så skiftes kanskje navn til NOK ET nytt et.....?
- Kanskje etter konkurs med det gamle......ELE???
- Ja, så fortsetter hele dansen på nytt......med nye påfunn?
- Ikke vet jeg, men høres det usansynlig ut?

Jeg hadde noen tilsvarende diskusjoner i Northland......og ble alltid klubbet i skallen av "gullgravere".
Så ble det dørgende stille..........men DET var da Northland konket - og døde stille hen!
Redigert 18.01.2018 kl 00:14 Du må logge inn for å svare
Tresvika
18.01.2018 kl 06:40 3691

Det svada preket ditt hadde kanskje fremstått hakket bedre om du hadde satt deg litt bedre inn i caset Hammers. Største eier i ambershaw er Legacy Hill Resources( de eier og drøyt 3% av Element ASA).
http://legacyhillresources.com/companies-and-affiliates

Så har du et selskap som heter Ambershaw Metallics Inc som er eid av Legacy Hill.
http://ambershaw.ca

Tror ikke det er noen umiddelbar fare for at Grue eller Beitnes i Element må til med spade og hakke med det første. I videoen på Hegnar.no sier Grue at de er en 10-12 ansatte i Canada, og noe tilsvarende på Filippinene tror jeg hun sa. Det hopper du elegant bukk over eller? Trenger ikke en haug med ansatte i Norge når gruva ligger i Canada.

Med andre ord, det du skriver er bare vås.
Hammers
15.06.2018 kl 00:56 2270

Lurer litt på hva dere i dag mener........dere som benektet for at det var kråkesølv som blinket.....ikke gull!

Hilsen Hammers.

jeg lurer også:
skrev dette på gammelt forum:
Jeg stilte Rischioso og andre spørsmål om hvem vil kjøpe iron tokens og hvorfor. Han svarte ikke men limte inn melding fra Ele der de skriver bl. a. :

IRON-utstederen vil være et norsk datterselskap av Element, som vil ha sikkerhet i jernmalm gjennom aksjepant i Elements aksjer i Ambershaw Metallics Inc ('AMI')

re: Hvis jeg hadde vært kjøper synes jeg ikke dette høres akkurat betryggende ut, spesielt tatt i betraktning at AMI gruven tidligere gikk konk, eller?

Videre
Sikkerheten til IRON-utsteder sikrer at IRON-utstederen har tilstrekkelige verdier til å kunne å levere jernmalm på forespørsel fra token-holderne.

Re: høres det sikkert ut? Foruten at setningen «Sikkerheten til IRON-utsteder sikrer at IRON-utstederen har tilstrekkelige verdier» høres knotete og tullete ut, hvordan sikrer dette noe for kjøper?

videre
Fra et juridisk perspektiv vil token-holderne imidlertid ikke ha juridisk rett til de sikrede eiendelene (dvs. aksjene i Ambershaw Metallics Inc) eller levering av jernmalm. For å kunne motta fysisk levering vil en token-holder bli pålagt å bytte inn et minimum antall tokens.

Re. Her kan man altså ikke få leveranse etter hvilket behov man har, og for å få mottatt leveranse, må man altså bytte inn et minimum antall tokes?? Og kjøper har altså ingen sikkerhet eller juridisk rett - egentlig?

videre
På forespørsel om levering vil Iron-utsteder kjøpe den mengden jernmalm i markedet og sikre leveranse til token-holderen. Iron-utstederen kan i løpet av tokens levetid inngå flere langsiktige leveringsavtaler med markedsaktører.

Re; så egentlig kan man utstede uendelig mange tokens - og hva hvis prisen på jernmalm har gått opp, da taper jo «Utsteder» dvs ELE penger, eller?

Spørsmålet mitt var; Hvem vil kjøpe tokens under slike betingelser og hvorfor? Og ikke kom med bullshit om at de sparer lagringsplass - har du sett stålverk? Og hvordan kommer fraktomkostninger inn i bildet? Kan man risikere å få leveranse fra australia, når man har stålverk, f. eks. ved Lake Michigan?
Jeg vil heller si, hele ordningen blir kapitalkrevende og usikkert - helt ulikt tankegangen til den tradisjonsrike og konservative jern og stålindustrien. Hvis det skulle ha noen effekt, måtte det være fordi de kjøper tokens på spekk, og det ville de neppe gjøre, unntatt dersom de var 100 % overbevist om at prisen på jernmalm vil gå opp.

Som jeg tidligere har skrevet, det finnes f. eks. ca 100 seriøse kjøpere av jernmalm i USA? Markedet har hittil vært slik at det har basert seg på tillit og tradisjoner, og det å kjøpe jernmalm på forwardkontrakter har hittil ikke slått i til i særlig grad, slik tilfellet har vært med andre råvarer.

Man vet aldri, men jeg tror ikke dette blir noen suksess, spesielt når hele verden har vært vitne til at verdier investert i krypto, har gått rett i dass. Og hvis det ikke blir noen suksess, da går også etter alt å dømme kursen til Ele også i dass. Mangler ikke AMI p. t. diverse tillatelser, eller?

rottene rømmer sakte men sikkert det synkende skip :P

et gigantisk luftslott basert på tro, håp og kjærlighet LOL

https://www.hegnar.no/Nyheter/Boers-finans/2018/06/Selger-seg-litt-ned-i-Element
Tresvika
15.06.2018 kl 08:55 2102

😂😂😂😂😂 Lurer på hva som feiler folk innimellom ass.
ABO skal selge alle aksjene sine. De er lånegivere, ikke investorer. Dette har vært allment kjent siden oktober/november. Velkommen etter.

Brumle, er ikke så rart du er utestengt fra flere tråder, sikkert mange som er lei av repeat knappen din etter at du har fått svar på samme spørsmål 10 ganger, men fortsetter å gnage. Kritikk er du god på, det skal du ha.
Saklig har du nemlig aldri vært, i alle fall ikke i Ele trådene. Mulig du innehar kompetanse om gruver og stålverk, men det er du i så fall god til å skjule.
Redigert 15.06.2018 kl 08:57 Du må logge inn for å svare

Tresvika
takk for kompliment at jeg er god på kritikk.
mulig jeg ikke få med meg dersom folk svarer meg, - jeg stiller ofte spørsmål- men sjelden har jeg opplevd at det er blitt besvart. F. eks. spørsmålet hvem skal kjøpe iron tokens og hvorfor skal de kjøpe, ble besvart med at jeg ikke kunne noe om selskapet, og altså Rischioso som altså sendte en link - som ikke var svar på hvem og hvorfor.

Meg bekjent er jeg aldri blitt utestengt fra noen tråder. Vet at et par ganger har skrevet at de skulle melde meg til moderator, men aldri har det skjedd noe. Det virker som om dersom det kommer med saklig og vektige innlegg blir enkelte pisse forbannet. Dem om det.
Redigert 15.06.2018 kl 09:08 Du må logge inn for å svare

må si jeg er overrasket over hvor godt kursen har holdt seg

fortsatt molboer på ose som ikke skjønner tegningen og tror de kjøper billige aksjer? LOL

Titleist
15.06.2018 kl 16:03 1998

Hammer; Savner en kommentar fra Gud på ASETEK-tråden...
Hammers
13.12.2018 kl 00:56 463

Hovedinnlegget ble skrevet for nesten 1 år siden.
I grunnen mange gode argumenter den gang - selv om idiotenes rally varte i ytterligere en ukes tid!
Tull og tøys - svindel og bedrag! Her får dere "julestrømpen full".

Hilsen Hammers
Hammers
13.12.2018 kl 10:29 365

Stakkars Storvestre.......som har "meldt overgang" fra NSG - til ELE.
Man kan fort bli tynnslitt i luggen av en slik halsbrekkenede øvelser.
De eneste som kan le hele veie tiil banken er nok en Hr Beitnes - og Frk Grue........som neppe har blitt ansatt via frivillighetssentralen.

https://www.dn.no/morgenbrief/dn-ekspress-13-12-18/10?utm_source=nyhetsbrev-morgenbrief

Hilsen Hammers