GRATULERER TIL MSEIS AKSJONÆRER


Ha en fin kveld. Spretter en øl av godt merke nå!

Känns som volymen försvann i aktien nu. Räknar med att den kommande dagar faller tillbaks lite och att nyemissionskurs sätts kring 16NOK.

Vi får nå se.
Nå blir dette et selskap som går fra å være nærmest på forsøks og utviklingsstadie til å ha 4 mrd i omsetning.
Når analytikerne (sålangt) anser dette for å være en god deal og vi alle har sett SBX og TGS snakke om OBS som markedet som vokser, ja da vet i allefall jeg hvor veddemålet plasseres.
trigger1
31.10.2018 kl 09:40 2140

Fra sidelinjen: les rørende omsorg som ironi.. Litt snedig at en som åpenbart er knallnegativ til mseis bruker så mye energi på å snakke ned aksjen, krydret med forsåvidt valide poenger knyttet til å gå inn i "smale" aksjer. Short?

Trigger 1, jeg skjønte selvfølgelig at det er ironi, og at dere hater meg for å påpeke elementære facts omkring selskapet som "ødelegger" for de våte drømmene deres. Nå er den siste at Matsern sier at emisjonen blir satt på + 21 kroner, helt utrolig hva som mangler av elementær kunnskap.

Les villkårene i oppdateringen, og det står at emisjonen vil bli gjort gjennom en book-building. Her settes kursen, og den settes av de store aktørene som kun er ute etter å tyne mest mulig rabatt for å gå inn i caset.

Kall det gjerne 1 -0 Matsern for min del, han spådde kurs 20 kr på åpning, jeg så ikke noe til det. Jeg sier bare at emisjonen kommer til å bli satt langt nede i gata, med en heftig utvanning av dagens aksjonærer. Og så lenge noen tror at det nå er penger på gata å kjøpe aksjer på 18 kroner fordi emisjonen skal være på 21 kroner, da tenker jeg at de ikke burde holde på med enkeltaksjer, men sette pengene sine i fond.

Jeg skal gi dere et litt vink på hvordan dette fungerer. De to tilretteleggerne ringer rundt til sine kunder, og sier de skal gjøre en plassering i MSEIS. De selger inn storyen så godt det lar seg gjøre, og starter typisk med topp 40 på aksjonærlisten, før de jobber seg rundt mot andre potensielle investorer.

Disse andre, kall det gjerne eksterne, vil da se på kursen siste månedene, og ikke minst se på daglig omsetning i aksjen. Der vil de se at kursen har vanket mellom 16 - 18 kroner, med et daglig volum som tilsvarer promiller av det som skal hentes inn. Deretter melder disse investorene inn om de er med eller ikke, og melder inn volum og kursen disse ønsker å betale.

De vil på dette tidspunktet vite at man kommer seg ikke ut av aksjen dersom de ønsker det uten å bruke måneder på det og drepe kursen, og prisen de er villige til å betale for å gå inn vil derfor være preget av disse forutsetningene. Så for de som tror at kursen settes på 21 kroner håper jeg de tar seg bryet med å snakke med sin megler eller andre de kjenner for å verifisere hva en book-building prosess er. Det er enkelt forklart en auksjon; legg inn dine bud (pris og volum), og match dette mot aksjene som skal plasseres. MSEIS MÅ ha inn 150 MUSD her, og kjøperne sitter med all makt, og det vet de.

Men dere vil få hjelp av eksisterende store aksjonærer som via sine kanaler vil ha alt å hente på å løfte kursen mest mulig før book-buildingen starter. Jo høyere kurs dess mindre utvanning, pretty basic knowledge.
Redigert 31.10.2018 kl 09:44 Du må logge inn for å svare
Vikusen
31.10.2018 kl 09:41 2137

Vi får se sidelinjen. Kanskje for kortsiktige investorer så kan den få seg ein dupp ved emisjon. Men den kommer til å gå godt ved lenger horisont. Dersom aksjen går godt fremover så vil jo emisjonskursen bli høgere uansett.

Vikusen, der skal jeg gi deg helt rett. Jeg har etterlyst en friskere satsning fra MSEIS side, og den kommer nå ved å ta grep og innfase deler av virksomheten til en konkurrent i sin egen. Det er et godt skritt i riktig retning, men fortsatt må det tjenes penger her...

Noen fokuserer på at omsetningen samlet vil være 500 MUSD, men hva betaler man for å få denne omsetningen, og over hvor mange år vil det ta før den eventuelt er tjent inn? Selskapet må hente 200 MUSD for å få tak i denne omsetningen, det er netto cash rett ut. Men en tommelfingerregel er at investorene driter i topplinjen hvis ikke bunnlinjen henger med, og Q3 i går viste jo at årets guiding fra selskapet er ikke i nærheten av å innfris.
Matsern
31.10.2018 kl 09:53 2096

Nå er det bare å sitte rolig i båten og nyte de gode fundamentale nyhetene. Baissere får hyle så mye de vil.
Redigert 31.10.2018 kl 09:54 Du må logge inn for å svare
2bi
31.10.2018 kl 10:12 2034

Hei Fra Sidelinjen og takk for sist!

Vi er alle skuffet over at Q3 ble så dårlig som det ble.
Som jeg har uttrykt tidligere hadde jeg mine tvil til om det kom noen inntekter fra nord Europa og sør Asia operasjonen på Q3, det gjorde det altså ikke.
Det ble også 45 dager delay på oppstart i sør Asia pga man måtte vente på noen tillatelser (permit) men de er nå igang der.
I tillegg til det ble det også en pause før gjengopptak av operasjon med Artemis Athene, det påvirket også Q3.
Det er verdt å merke seg at guidingen for 2018 fortsatt holdes til 100MUSD men nå med et forbehold om timing og at noen av disse inntektene kan komme på Q1 2019 (så vidt jeg forstår grunnet de 45 dager utsettelse med denne tillatelsen i Asia).
Så det med at selskapets guiding ikke er i nærheten av å innfris stemmer ikke, de har ikke guidet noe som helst for Q3 resultat og holder fortsatt på 2018 totalt resultat 100MUSD (med de forbehold jeg nevner).

Jeg forstår ikke helt den voldsomme negativiteten din nå Fra Sidelinjen, når vi snakket om dette for en stund siden mente du at Magseis satset for lite.
Du mente at ikke ikke selv trodde på sine spådommer om underskudd av noder i 2019.
Nå har de altså inngått avtale med en produsent (Kitron) om å produsere flere noder, doblet guidingen fra 2018 (100MUSD) til 200 MUSD i 2019 og nå har de altså tenkt å kjøpe en konkurrent og dermed vokse vesentlig.
Hvis jeg forstår deg riktig mener du nå at det plutselig er negativt at de må hente kapital for å finansiere dette?
Er det ikke litt å møte seg selv i døren og først mene at det er negativt at det ikke satses mer også når det satses mer er det plutselig negativt at denne veksten ikke er gratis?

Jeg har ikke satt meg så mye inn i dette varslede oppkjøpet enda og vet ikke så mye om Fairfield.
Foreløbig er vi opp 6.6% i dag på 6 mill i omsetning, så markedet er i alle fall ikke bare negativ til dette oppkjøpet i alle fall.
Hadde garantert vært ned på bare Q3 resultat i alle fall.

Hei 2bi!

Jeg er nok redd for at du leser meg feil hvis du oppfatter at jeg er voldsom negativ til dette, for det er jeg ikke. Jeg er uendret skeptisk til bransjen som investering og forretningside, og stoler fortsatt ikke på selskapets guiding. Det er som om det var for en måned siden, og har vist seg å være en riktig approach.
Jeg leser også nå at CEO er mer forsiktig når han snakker om dynamikken i det som ventes i 2019, selv om han har nødt til å opprettholde en sterk tro på året skal han lykkes med å hente inn denne kapitalen. (Hvis ikke hadde han ikke vært rett mann å ha som CEO).

Nå må du også huske på at guidingen som er doblet er som resultat av inntektene fra salget av utstyret, ikke fordi de har økt volumet av undersøkelser. Man får inn cash for å kvitte seg med utstyr, som igjen reduserer muligheten til å delta i kommende undersøkelser frem til de får bygd opp nytt. Ikke noe feil i det, men viktig å forstå HVA det er som gir dobling, og det er altså salget av utstyr, ikke dobling av etterspørselen av tjenester.

Og som jeg skrev over; det er positivt at selskapet tar sats og booster på, og hadde jeg vært aksjonær i selskapet med sterk tro på segmentet, hadde jeg gledet meg over at de bretter opp armene og gjør grep. Men, og det er her jeg mener mange blir bevist misledet av visse skribenter her; denne veksten kommer ikke uten at andre må ta en vesentlig del av regningen og ikke minst risikoen ved å skyte inn egenkapitalen som trengs, og de gjør ikke dette uten at risk / reward går i deres favør.

Den favøren kommer ikke før de får en akseptabel rabatt målt mot de parametrene jeg henviser til (daglig omsetning i aksjen, regnskapstall og rabatt målt mot siste tids kurser). Jeg skjønner at ikke alle forstår disse mekanismene, men book-building har sjeldent for vane å ende opp med en aksjekurs 27 % OVER siste stegningskurs, som noen her later til å tro og forespeiler andre. Derav min, kall det gjerne negativitet. Jeg finner det ekstremt uryddig å villede folk til å tro at emisjonen blir satt på 21 kroner, når den garantert må settes til en betydelig rabatt på siste omsetningskurs som var 16.60 kroner.

Utover det håper jeg for alle aksjonærers del at selskapet lykkes, og jeg er helt enig i at et kvartals resultat spiller ingen trille in the long run; enten tror man på forretningsideen eller så gjør man det ikke. Så det er ikke negativt at de henter kapital isolert sett og ønsker å vokse, jeg sier bare at man skal vite at å hente 1.6 milliarder kommer med en kostnad for aksjonærene, det er ikke en gavepakke man spretter champagnen for, i alle fall ikke hvis man ser på hva dette vil gjøre med aksjekursen de nærmeste ukene.
Redigert 31.10.2018 kl 10:33 Du må logge inn for å svare
dotcom
31.10.2018 kl 10:43 1956

Fra Sidelinjen: " Derav min kall det negativitet; det er ekstremt uryddig å villede folk til å tro at emisjonen blir satt på 21 kroner, når den garantert må settes til en betydelig rabatt på siste omsetningskurs som var 16.60 kroner."
Jeg er i hovedsak enig i det du skriver, men "garantert rabatt fra 16.60"? Dette må du vite er feil. Dette er et oppkjøp som for alle praktiske formål gir et "nytt" selskap. Her vil kalkulatorene komme frem, bytteforholdet på 21 kroner vil bli vurdert i forhold til om det er godt eller dårlig, ordrebok og fremtidig potensiale vil også bli vurdert, og prisen i emisjonen vil bli satt ut fra hva investorer er villige til å betale for å få en bit av kaka. Det er vel ekstremt optimistisk å tro at det skal bli over 21 kroner, men det er ikke usannsynlig at det havner oppunder 21 kroner. Det kan selvfølgelig også bli mye lavere, det vil tiden vise.
2bi
31.10.2018 kl 10:47 1940

Okay, tusen takk for tilbakemelding, jeg setter pris på å lese dine meninger.

Blir spennende å se på presentasjonen nå klokken 11!

Forresten, hvis du hadde kjøpt aksjer for nøyaktig en måned siden hadde du nå vært opp 12%.

Dotcom, jeg har tidligere jobbet som aksjemegler i over 10 år, og vært med på over hundre book-buildinger lik dette. De mest etterspurte casene gjøres kanskje med 2 - 3 % rabatt på sluttkursen, typisk i en del Fredriksen-aksjer på det hotteste.
Mer illikvide og tynt handlede aksjer som investorene ellers ikke titter på eller vurderer, må dessverre agere ut fra disse realitetene; de blir ikke handlet i og da må rabatten være betydelig. Jeg skjønner at mange av dere her inne tenker og tror at dette blir en pengemaskin uten like som alle egentlig burde kaste seg over, men dere har jo selv sett at dette ikke er virkeligheten. Volumet er fraværende, og aksjen har bare falt og falt målt mot alle referanser som oljepris og seismikksektoren som bransje. Dette vet jo også investorene som eventuelt hopper på nå, og det er jo ingen stor revolusjon at MSEIS kjøper Fairfield, det er samme bransje, og investorene har ikke villet være i den. Kaken er ikke så attraktiv at folk løper til for å få en del av den, det gjør at jeg står støtt når jeg sier at aksjonærene og selskapet må ta til takke med at dersom skal de få inn denne kapitalen, må de gi en rabatt som vekker interesse for caset.
Redigert 31.10.2018 kl 10:55 Du må logge inn for å svare
Matsern
31.10.2018 kl 11:00 1889

Fra sidelinjen. Tror du burde tone ned litt, du har åpenbart ikke peiling på hva du snakker om.

Det blir et veddemål dette,som alt annet.
Jeg TROR det er flere som interesserer seg for MSEIS+fairfield som tilsammen blir markedslederen med OBS og samtidig blir større enn f.eks spektrum og polarcus tilsammen i omsetning.

Jeg vil tro det kommer noe info om emigjennomføring og evt garanti fra de største eierne i nær framtid.
Hva tenker fairfield med sine aksjer til 21 kr om emikurs blir 14 som du antyder?

Kortene blir delt ut på nytt nå.
Selskapet blir spennende.

Det vet du at jeg har, og et avvik på dine spådommer for dagen i dag og realitetene viser at du er på tynn grunn. Fasiten kommer om noen dager eller uker når book-buildingen er ferdig, veldig spent på hvordan du skal klare å stå inne for det du har skrevet om dette siden i går kveld og annonsert at emisjonen vil havne.
Håper forresten ølen smakte!
Matsern
31.10.2018 kl 11:11 1851

Fra sidelinjen.. Hva med dine spådommer? Du sa at PGS skulle doble seg fra 40kr til 80kr. Hva skjedde? Den falt 50%.
Vær så snill, slutt med tullet ditt

Jeg solgte PGS på 37.70, det sier vel hva jeg mener om aksjen? Jeg annonserte det også godt på tråden at jeg var ute av den. Det sparte meg for et betydelig fall, og viser at jeg vet veldig godt hva jeg holder på med. Hva kan du vise til, annet enn å rope Kjøp et par tusen ganger på MSEIS og EMGS??
7218
31.10.2018 kl 11:39 1780

Velger å sitte long. Satser på dobling av kursen innen 12 mnd.
2bi
31.10.2018 kl 11:40 1785

Er det noen som har en link hvor man kan se opptak av webcast Q3 presentasjonen?
Matsern
31.10.2018 kl 12:02 1745

Hva du annonserer er lite relevant «fra sidelinjen». For alt hva vi vet, kan du sitte med tap i PGS. Derfor er du besatt av mine tråder

Ja, noe sånt.....
Tipper MSEIS fort kan ende i minus når bøkene lukkes i dag, og at menigheten innser at fablingen om 21 kroner i emisjonskurs er fundamentert på absolutt null innsikt om børs og hvordan investorene tenker og posisjonerer seg.

Skjønner at du synes det er lite relevant, fordi dette stikker hull på dine planer om å villede andre uvitende inn dette caset. Helt utrolig å påstå at denne skulle i 20 kroner eller høyere i dag, grøss og gru. Håper ikke for mange lot seg villede av dette og kjøpte aksjer til over 18 kroner i dag?
Redigert 31.10.2018 kl 12:27 Du må logge inn for å svare
Matsern
31.10.2018 kl 12:32 1682

Omsetningen i aksjen er mindre enn 10 mill kroner. Kan ikke tolkes i noen spesifikk retning, annet enn at øretrillere herjer i aksjen. 30-40 mill kr så begynner vi å snakke.
Redigert 31.10.2018 kl 12:33 Du må logge inn for å svare
mikael33
31.10.2018 kl 12:34 1679

de som sitter fortsatt i aksjen blir utvannet snart, det kommer gigant EMI !! Kurs mellom 11-13 NOK. Bare å selge nå ! Det var en mulighet å selge seg ut i morges

Jeg tror jeg vet om en kandidat som gjorde akkurat det, ved å forfekte andre til å tro at kursen skulle over 20 kroner eller mer. Siste rest av goodwill og kred burde for lengst være brukt opp nå, alle ser hvor dette bærer, selv om det sikkert gjør vondt. Sånn er det ofte med forelskelser som ikke blir som man ønsker seg, men det går over så lenge man blir rasjonelle fremfor følelsepreget i sine investeringer. Det fundamentale vinner alltid til slutt.
Matsern
31.10.2018 kl 13:02 1616

Haha.. nok en skremmer som har hengt seg på.

Vi skal over 20kr rimelig kjapt, bare hold på aksjene
Redigert 31.10.2018 kl 13:02 Du må logge inn for å svare
Odi.1
31.10.2018 kl 13:04 1611

De våkner ikke før rundt 2-3 tiden i US , Just Say :-)
Vikusen
31.10.2018 kl 13:04 1611

Sidelinjen morsomt kor mye du skal engasjere deg her nå alle veit du kjøpte deg inn i Borr rett før korreksjonen. Selskap som er begynnt å vrake riggene sine for å få inntekt. Tydelig at du ikkje er den som må snakke om rette investeringer. Magseis har vert ner i 14 kr og det er mange her som sitter fint i pluss. Mange har nok solgt seg ner og gevinstsikret på elendig volum. Blir kvitt disse nå så fortsetter magseis å vokse. Q4 så blir det levert.
Redigert 31.10.2018 kl 13:04 Du må logge inn for å svare

Dette er emi til et oppkjøp som dobler størrelsen på selskapet.
Det er ikke emi til løpende drift..
12 kr i emikurs har ikke jeg tro på i det hele tatt.
Effekten av oppkjøpet har jeg derimot tro på,og det har også meglerhuset sb1m.

Vi får se hvor lenge de som har inngang på 14 kroner er i pluss da, tipper det ikke blir så lenge til samtlige aksjonærer er i minus.

Selvfølgelig har SB1M tro på MSEIS, de kommer til å tjene grovt på å hente inn 1.2 MRD til kassen sammen med DNB, og har bare nødt til å selge inn dette så godt de kan. De har ikke råd til å ikke klare cut'n her, og med det så kommer det positive outlook på selskapet de skal emittere for. Det er forøvrig samme meglerhus som kuttet kursmålet fra 30 til 20 NOK for noen måneder siden.... Ikke rart jeg sluttet i denne bransjen og startet min egen forvaltning på heltid.

Ute av BORR på 39.20 for noen uker siden, skal ikke inn i en eneste oljeserviceaksje på lenge. Toget er gått nå og har begynt å reversere hva angår momentum, men skal vurdere PGS under 20, BORR under 28 og SUBC rundt 90. Kanskje tar jeg et lodd i emisjonen i EMGS hvis den settes på 1 NOK eller deromkring, får se når den tid kommer.
Redigert 31.10.2018 kl 13:30 Du må logge inn for å svare

Regner med å bli beskyldt for bløff på BDRILL-salget også, så for å legge hodet på blokken og vise at jeg ikke gidder å lyve her inne:

Borr Drilling Limited - xxx xxx S 39,20 -x xxx xxx,xx xxxxx 95563XXX 265212XXXX 09.10.2018 11.10.2018 OSE BDRILL


Det er arctic som er rådgiver sammen med DNB.

Det er 115 MUSD som skal hentes,ikke 200

Ok, så dette er ikke riktig mener du? Det er fra selskapets melding i går:

Magseis intends to finance the cash consideration through a combination of the
issuance of new shares and debt. It is contemplated that Magseis will raise
minimum USD 150 million by issuing new shares in an accelerated bookbuilding
process expected to be completed early November 2018, and USD 50 million through
new bank facilities provided by DNB.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fra den verden jeg kommer fra betyr dette at det skal utstedes aksjer tilsvarende 150 MUSD, i tillegg til at selskapet trekker opp et lån på 50 MUSD. Samlet en nødvendig finansiering på 200 MUSD,
Redigert 31.10.2018 kl 13:48 Du må logge inn for å svare
Odi.1
31.10.2018 kl 13:47 1539


En så jo hvor " Lett" de hentet inn det de ville i Februar, dessuten har de sondert med se største eksisterende aktørene.
Blir plankekjøring for MSEIS og fairfieldgeo.com/


Dessuten vil nok noen større Fond melde sin ankomst rimelig snart, tror jeg. De vil inn i en slik teknologi og vekst bedrift som dette, de er nok lei av å sitte nervøse i selskap med 9 milliarder i Gjeld, og marginer som ligner på brunost sneier.
Matsern
31.10.2018 kl 13:48 1525

Fra sidelinjen.. Hvordan i himmelens navn skal den teksten der være dokumentasjon på noe som helst. Tror du vi er retarded eller?

Odi.1, tydelig at du har ønsketegninger som avviker 100 % i forhold til det CEO sier til markedet. Ikke rart informasjonen på dette forumet mildt sagt er milevis unna pari...

MSEIS:HAR IKKE MOTTATT FORHÅNDSTEGNINGER I KOMMENDE EMISJON -GRYTNES

Oslo (TDN Direkt): Magseis har ikke mottatt forhåndstegninger i den kommende emisjonen selskapet vil gjøre i forbindelse med avtale der Magseis vil kjøpe Seismic Technologies-virksomheten til Fairfield Geotechnologies, ifølge konsernsjef Per Christian Grytnes.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Et fantastisk utgangspunkt å gå ut og forhandle med! De største aksjonærene er ikke med på dealen (ennå), så hva skal nye investorer tenke om de signalene? Her ser det ut som om selskapet har gapt over mer enn hva de burde, dette kommer i alle fall ikke til å løfte kursen i den kommende emisjonen.

Redigert 31.10.2018 kl 13:57 Du må logge inn for å svare
Matsern
31.10.2018 kl 13:55 1493

Oslo (TDN Direkt): Magseis har ikke mottatt forhåndstegninger i den kommende emisjonen selskapet vil gjøre i forbindelse med avtale der Magseis vil kjøpe Seismic Technologies-virksomheten til Fairfield Geotechnologies, ifølge konsernsjef Per Christian Grytnes.

Selskapet venter imidlertid å ha mottatt tilstrekkelige tegninger før den kommende ekstraordinære generalforsamlingen, og at de da kan lukke transaksjonen med selger.

havard.hansen@tdn.no
TDN Direkt, +47 21 95 60 70
Odi.1
31.10.2018 kl 13:56 1491

Tidsspørsmål nå før det går til himmels, rensket med aksjer til salgs. Og nå er de snart pålogget i US også, de vet å finne teknologisatsing.
Hele Vest kysten i US skal snart gjennomhulles av borestrenger :-)
Matsern
31.10.2018 kl 13:56 1487

Fra sidelinjen.. du er en av de verste manipulatorene jeg har sett på HO

De "ventet" å gå solid i pluss i Q3 også. Gjorde de det?
Odi.1
31.10.2018 kl 13:59 1481

Slapp av Side, du virker desperat? , de har nok sondert det mest nødvendige før de satte denne ballen i gang, eller tror du de er helt ko-ko ?
Om du ikke har MSEIS , så trenger du ikke Bekymre deg for dette :)

Det er helt riktig, bekymrer meg ikke i det minste, men får litt gåsehud av hvor stort ego noen påberoper seg, til tross for at de aldri klarer å få til noe riktig. All energien rettes mot alle andre fremfor å ta en liten titt innover for å se om man faktisk tar feil fra tid til annen. Det hjelper liksom ikke å ha fasiten foran seg en gang, det er fortsatt de andre som misforstår eller har skjulte agendaer.

Vel, kurs på 20 kroner i dag ser like fjernt ut i dag som jeg hevdet det var i går, og emisjon på 21 kroner ser enda fjernere ut enn det noen trodde i går. Jeg tar gjerne masse skit for å mene og formidle dette, og kan jeg klare å redde noen stakkars aksjonærer ut av det uten for store tap er mission completed.
Sist omsatt på 17 kroner, det gir 18 % opp til 20 kroner som garantert skulle komme i dag. Jeg begynner å lure på om Odi, Vikusen, trigger1, Jæims Bånn og Matsern er en og samme person som har gått helt i vranglås, og har lommene fullt av belånte MSEIS-aksjer.
Redigert 31.10.2018 kl 14:09 Du må logge inn for å svare
Odi.1
31.10.2018 kl 14:06 1458

q3 var meget skuffende, men vi har fått en god forrklaring på dette, dessuten må en også analysere meldingen for 14dg siden, når de meldte om salg av 17 000 NODER , der gjentok de target på USM 100 For 2018, da er jo matten meget enkel for q4 , skulle en tro?

Samme hvilket q pengene strømmer inn, bare de strømmer INN :)

Dessuten voks CASH kassen på ett så labert REVENUE. Må ta med det også.
Matsern
31.10.2018 kl 14:22 1422

Stort ego sier du? Du har et sykt fokus på deg selv og rakke ned på andre. Skriver hva du angivelig har kjøpt og til hvilken kurs. Status for aksjene dine: Targowax har stupt, bdrill har stupt, pgs har stupt, nano har økt 5%.

Spar oss, vær så snill
Redigert 31.10.2018 kl 14:23 Du må logge inn for å svare

Jeg håper og tror at ledelsen har sondert terrenget en smule før de går på dette. Mange større aksjonærer og innsidere sitter med snitt godt over 20kr., så de ville ikke tillatt dette hvis de ikke var sikre i sin sak på at det gikk veien.
Jeg tipper på en emisjonskurs mellom 15 og 18 kr., og vil ikke bli overrasket om Fairfield-selgeren tar en betydelig jafs av denne...

For min del var dette ennå en strek i regninga, og et sprell jeg fint kunne vært foruten.
Magseis var oppkjøpskandidat i mitt hode, ikke OPPKJØPER.

Rimelig sikker på at jeg ikke har raket ned på noen som helst, annet enn at jeg synes det er skummelt at personer som deg kan få slikt spillerom som du har fått på forumet. Det å påføre seg selv tap er en ting, å dra andre som trenger veiledning ukritisk inn i det er en annen.

Status ble over dobling i PGS, 50 % i AKSO, 30 % i BDRILL. I ettertid av dette har de stupt, det var også grunnen til at jeg valgte å ta de ut, det hadde gått for mye på for kort tid.

NANO er greit i pluss, TRVX er p.t ganske så ræva, men det er kun mine penger. Jeg åpner ikke 10 nye tråder hver dag hvor jeg roper ut at alle andre skal kjøpe de, det får de evt finne ut av selv. Det er der vi og de andre på kontoret er rystet over din aktivitet, det virker som du føler null ansvar for andre. EMGS var penger på gata på 2.90 og kunne kun doble seg derfra! Vel, hva er status?

Jeg påstod samtidig at den skulle ned, og at det kommer en emisjon til, trolig rundt 1 krone +/-.

NB!! For de som da tenker at de har lyst til å prøve seg på NANO og TRVX, så vær klar over at det er farmasi med høyst usikker fremtid og beheftet med stor risk. NANO skal presentere 3 stk datapunkter i morgen, det kan kjøre aksjen både opp og ned 20 % på en dag. TRVX er litt i limboland, men har levert greie sjekkpunkter i det siste. Kan fint falle 20 % til, men kan også tredoble seg ved riktige grep og data fra studier. Jeg anbefaler ingen å gå inn i noen av disse med mindre de tåler å tape 50 % eller mer av det de går inn med. Oppsiden er 9 - 10 gangen DERSOM de lykkes, oddsene for det er derimot befengt med tilsvarende usikkerhet.
Redigert 31.10.2018 kl 14:37 Du må logge inn for å svare
Odi.1
31.10.2018 kl 14:43 1368


Nå har vel flere Meglerhus hatt analyser for mseis til 30 -40 kr for H1 , om ikke det kom i H1 så ville de mene at den kom i H2 , så det er ikke bare "en mann SHOW dette.
Fortsatt 2 Måneder igjen av 2 H :)
Odi.1
31.10.2018 kl 14:59 1340


Florence Nightingale ,mine Damer & Herrer in treed.. :)
uritse
31.10.2018 kl 15:10 1321

Lurer på hvorfor folk bruker så mye tid for en aksje de tydeligvis har ikke noe interesse å eie. Not calling names:)