Gigantnyheter for Nel angående Kina


Innlegget er slettet av administrator
Stubben
17.10.2018 kl 13:14 7768

Har du ikke ferskere nyheter...
spaggio
17.10.2018 kl 13:16 7686

Desinformasjon, artikkelen er fra august... Du har lært noen adjektiver fra JB, Giga, Mega, Gamechanger !
Adapt
17.10.2018 kl 13:18 7631

det smeller ned
davan
17.10.2018 kl 13:26 7505

Denne smeller både opp og ned, mest opp!!! i det lange løp!

Innlegget er slettet av administrator
Adapt
17.10.2018 kl 13:32 7367

legg på mer gammel nyheter du, du høres ut som 007 på måten du skriver, og bare gamle nyheter. ble 007 bannet eller?
Redigert 17.10.2018 kl 13:33 Du må logge inn for å svare

Innlegget er slettet av administrator

Innlegget er slettet av administrator
Ruperto
17.10.2018 kl 14:01 6898

All Indicators continuo strong as days ago, In any moment this will continue the trend with no stop....
Ruperto
17.10.2018 kl 14:07 6865

Checking the volume bar professional hands buy with more volume than the minority.... was a mistake to sell if you guys has done it, this is no an oil platform full of loan ! This is a futuristic project that is taking over quicklier than we expect....

Innlegget er slettet av administrator

Innlegget er slettet av administrator
Adapt
17.10.2018 kl 14:28 6619

Den største nyheten blir vel at du meldes personlig konkurs, hvis du ikke allerede er der på grunn av din genial investering :)
SHARE-IT
17.10.2018 kl 14:29 6580

Det siste er at Løkke har pådratt seg lumbago grunnet alle de signerte avtalene han forsøkte å bære med seg inn på hotellet i all hast før middagen. Det ble for tung bør. Derfor er det heller ikke kommet meldinger om avtalene enda da han nå er hos fysio eller akupunktur. Avtalene er visst om at det likevel ikke skal inngås avtaler eller noe i den duren. JB er på saken og sitter nå på Shanghaiflyet fra Sciphol. Derfor har vi ikke hørt stort fra ham siden i morges. Han er påført så store tap nå at han ikke har råd til nett på flyet. Ellers står alt bra til.

Innlegget er slettet av administrator

Innlegget er slettet av administrator
Ruperto
17.10.2018 kl 14:46 6331

Today is a huge interchange of shares from one hand to another ! Investors getting their profits but much more are interesting to buy no matter been up trend for so long... I believe before the Oslo Børs close today, we will have green color and this trend will continue without problems for a long period...

Innlegget er slettet av administrator

Innlegget er slettet av administrator
kentove
17.10.2018 kl 17:06 5776

https://twitter.com/jonandrelokke/status/1051747202593370113
er vel naturlig at NEL skriver under eventuelle kontrakter i Shanghai hvor de har kontor? pga tidssone kan det fort komme en melding før børsåpning i morgen, må enten være kontrakter, eller seriøse samtaler som får Løkke til å dra jorden rundt, tviler på han gjør det kun for å hilse på kongen ;)

Innlegget er slettet av administrator
OZZY
17.10.2018 kl 18:02 5518

nå holder det Gunners. vi VET nå at du er morsom.
spaggio
17.10.2018 kl 18:09 5432

Synes du er morsom Gunners og du holder deg til og med til kun en tråd ! Tenk deg Ozzy med 15 slike tråder pr.
dag !

Innlegget er slettet av administrator
OZZY
17.10.2018 kl 18:37 5229

4,67 nå. smeller opp på Tradegate

Innlegget er slettet av administrator

The Gunners skrev Innlegget er slettet
Hehe. Dette er nydelig. Du klarte til og med å naile sjefhausserens modus operandi hvor han skriver positive goddag mann, økseskaft-svar til negative innlegg.

Jeg må si jeg blir litt oppgitt over å se så mange her i Nel-trådene som forsvarer sjefshausseren når det er så åpenbart at han er en sjarlatan med overdreven tro på sin egen evne til å påvirke kursen. (For ordens skyld, jeg sitter med en god slump i Nel og ønsker ikke noe heller enn at kursen skal gå til himmels. Men jeg er ikke allergisk mot kritiske stemmer, annet enn Larssons, siden han er en tullebukk.)

Innlegget er slettet av administrator
Framtia
17.10.2018 kl 19:11 4882

JB ,nå ttror jeg det er på tide at du trer frem for å heve innholdet på Nel trådene...Trodde faktisk ikke jeg skulle si dette, men ila dagen har trådene falt til et "all time low" mtp. innhold!!! De som sørger for dette vet hvem jeg sikter til! Ta eventuelle tap som menn og kom dere videre...

Innlegget er slettet av administrator

Innlegget er slettet av administrator

Hærlig, det var denne som skulle til for at jeg fikk meg et nick igjen, 16-17 år siden sist! Det morsomste er faktisk at en del ikke skjønner.... Men Lorden, kongen, the trader, SELVESTE Bond eller hva han kaller seg var veldig markert fraværende på denne tråden. Jaja det er vel viktig å dyrke sine egne overveide seriøse innlegg.
Joda litt ugreit med den adelige delen av nicket, men det har en historie ;-)

Innlegget er slettet av administrator

Sjekk denne tråden gutta, Kina er all in. Ser vi åpning langt over allfarvei i morgen?
https://forum.hegnar.no/thread/13429/view/219285

Her har dere hele Kina meldingen kopiert. Den kommer fra selveste profit1, som, skulle ikke forundre meg, er samme mann som den legendariske Mr James Bond. Nå blir enden av kosmos neste stopp for oss langsiktige, og kanskje går det lengre. Les og nyt og bare la pengene trille inn som den evig ström av hydrogengass fra Notodden.

Får vi nyheter fra China - smeller kursen opp
profit1
NEL
I dag kl 00:05
108
Løkke om Chinamarkedet!

Kina har kommet kortere enn både Tyskland og USA, men de har så enorme ambisjoner at de fort vekk kan løpe fra de fleste andre land. Du vet hvordan det er når Kina bestemmer seg, da går de «all in», sier konsernsjef Jon André Løkke til E24.
Nel har etablert kontor i Shanghai og fått noen lokalt ansatte. Fra før har selskapet en lokal agent i Kina, som selger elektrolysører særlig fra Nels amerikanske enhet. Elektrolysører bruker elektrisitet til å konvertere vann til hydrogen.
Ifølge Løkke har Kina erkjent at landets strømnett ikke kan håndtere utelukkende elbiler, og derfor satser kineserne heller på hydrogenelektriske biler, busser og tungtransport.

Legg spesielt merke til hvordan Nel har löpt fra alle andre, og derfor er i tet på lang sikt. Lökke sier også at Kine er "all in" Lökke sier videre at Kina har gitt Nel et eget kontor, og til og med gitt dem noen lokalt ansatte. Dette blir svärt. Tenk, snart ligger det hydrogenrör helt fra Notodden til selveste Kina sier Lökke, för han avslutter med at i returröret blir det blanke og skinnende Nelpenger til alle oss aksjonärer. Fantastisk. I morgen tidlig selger jeg mine siste klär, og går all in i nakne nettoen. Slik blir det nemlig netto av for oss Nel gutta.

Innlegget er slettet av administrator

Gigantkontrakt full av Hydrogen tar Tyskland ḿed storm

.https://www.hydrogenics.com/2018/10/15/hydrogenics-to-supply-large-scale-pem-electrolyzer-for-hydrogen-fueling-station-in-europe/

Sjekk denne gutta. Nå kan Kina bare väre KIna. Nel er helt enerådende og uten konkurrenter, slik blir det kontrakter av sier Lökke . Slik blir det i skinnende blanke messingen på konto, sier vi. Nå har jeg fått oppgjöret for klärne, så nå sitter jeg klar på knappen. Må vel ganske höyt nå, for åpningen går garanteret helt i hundre. Må kanskje opp til 110kr, men det er fortsatt som å plukke penger på gaten. Tross alt er det 1000 gangen som er kursmålet. Ingen tid å miste gutta, för nå går Toget.

https://forum.hegnar.no/thread/13438/view

Her haglet det inn en monsterordre fra Kina gutta. Nå snakker vi tall når Kina nå skal kjöpe 300 milliarder Hydrogenbusser fra Nel. Alle tidligere kursmål må omkalkuleres. Nå kan det smelle virkelige oppganger. Snakker vi 1000 gangen opp fra doblingen av kursmålet? Må nesten bare stikke. Har time hos tannlegen. Skal fjerne mine gullfyllinger. Pengene for gullet skal jeg smelle all in på Nel.

Ruperto
18.10.2018 kl 09:07 2943

Rotolizer på vei ;)

Vannvittig bra Ruperto. Du gjorde helt rett i å satse alt du eide og hadde på Rotolizer. Nel kursen fortsetter oppover i samme fart som i går. Står vi skikkelig på nå gutta, blir det fort en garantert tredobling för dagen er omme. Det smeller godt oppover hele tiden nå.
Framtia
18.10.2018 kl 09:43 2738

Morsomklompen!...I din iver etter å ramme JB sine vel offensive tråder og nyhetsformidling, klarer du "nesten" å håne samtlige debattanter med dine lavmål innlegg! Synes ikke du er noen motvekt til JB, men heller det motsatte i negativ forstand...

"Det motsatte i negativ forstand"? Det blir jo positivt! Helt enig! Jeg synes det er flott at vi kan ha én tråd som bare er tull og tøys og så får de som føler seg tråkket på tærne bare skaffe seg litt mer solide sko eller holde seg i de 30-40 JB-trådene.

Fantastisk godt poeng Framtia. Nå er det viktig å ikke ta helt av på veien oppover. Det gagner ingen å ha beina godt plantet i löse lufta, slik som enkelte ofte befinner seg i å gjöre. Du gjorde uansett det riktige valget, når du smalt all in. Det kan for lönne seg for oss Nel gutta. Nel har i dag solgt gigantfantastiske 300 busser til Kina, da er det viktig som du sier å ha tunga i rett munn. Dette er bare starten på Framtia, Framtia. I Framtia blir dette å väre som å plukke gratis penger på gata. Hadde du värt interssert i å kjöpe litt gull? Fjernet gull fyllingene i tenna. Trenger uansett ikke tenner for å drikke flytende hydrogen. Det anbefaler jeg dere alle til å gjöre.

Du og jeg motbölgen, har alltid värt på bölgelengde. Det vi har forstått, kan de andre bare glemme om de ikke har forstått det til nå. Ellers er jeg helt enig i det du påpeker angående det motsatte i negativ forstand. Der tok nok Framtia feil for en sjelden gang. Selvfölgelig blir det positivt, og positivt er pluss, og pluss, ja det er blanke, skinnende deilige kroner på en knallgrönn Ask konto. Uansett flott at vi kan ha en saklig diskusjon her på tråden, så blir vi Nel gutta til slutt enige om kursmålet. Mitt forslag etter dagens oppgang er skyhöyt, men det kan fort bli mere.

Helt konge Hansemann. Du har alltid truffet 150% på dine spådommer så helt fortjent at vi Nel gutta er börsvinnerne. Vi to tilhörer den gamle garde som har värt med siden oppstarten, og lenge för det også. Det var vel du som först overtalte meg til å gå all in i Nel. Du verden det er mange all in siden. Det fantes jo knapt hydrogen i de dager.
Adapt
18.10.2018 kl 11:16 2286

Thread starteren trenger en lege undersøkelse som 007
Framtia
18.10.2018 kl 11:55 2146

Mannen har jo flere løse kanoner enn selveste Trump!...Er narkotika legalisert i Norge også!???