PHO - Hvorfor selger dere som ikke er pukka nødt til det..??


Sitter du i PHO-aksjen, så sitter du i favorittaksjen til Jònas Einarsson, CEO i Radiumhospialet Forskningsstiftele.

Han er også styreleder og styremedlem i flere selskaper i Radforsk sin portefølje, men ikke i Photocure, og allikevel sier han at det ikke er noen risiko i Photocure, og fremhever selskapet som sin favoritt blant Farmasi-selskapene på Oslo Børs, ikke bare en gang, men flere ganger.
ITinvest
12.10.2018 kl 09:22 9240

omsetningen nå må jo være roboter som stå for, hvis du driver med aksjer selger en ikke PHO, man driver jo med dette for å tjene penger
thepower
12.10.2018 kl 09:29 9186

PHO should do well today. Starting to build up nicely.


Denne linken er for de av dere som har tenkt å sitte og kose dere å bli smårike eller alvorlig rike på mellomlang sikt 1/2 - 1,5 år og lang sikt >1,5 år:

https://www.businesswire.com/news/home/20180518005055/en/KARL%C2%A0STORZ-Announces-New-Non-Muscle-Invasive-Bladder-Cancer
______________________________________________________________________________________

Legg spesielt merke til hva vi skal tjene penger på fremover, og dette er virkelig krutt for selskapet og aksjonærerene, les ovenstående link og få kunnskap om selskapets muligheter:

#which has rapidly become the standard of care for bladder canser treatment at major medical institutions across the United States#
_____________________________________________________________________________________________
Ved utgangen av Q3 er det nok sannsynlig at Washington og Baltimore-distriktene har passert 30%, og nå må vi regne med at det omtrent bare blir snakk om flexiscope framover, og at det øker i alle større regioner i USA de andre markedene.
12.10.2018 kl 09:33 9124

OK,
Folk ser ut til å satse på det utrygge foran det trygge. Logisk brist, for å si det forsiktig.
Etterhvert som resultatene kommer endrer nok mange oppfatning, enn så lenge og det blir ikke lenge til så vil vi kanskje bli liggende å duppe rundt 50.
CEO Schneider starter en gang før 1.nov, tror det vil gjøre susen.
Kommersielt er det mye å gå på, derav å oppdatere markedet hva pho driver med og hvordan butikken vil se ut framover.

Er 100% sikker på at markedet ikke forstår photocure. Det har til og med mr. Nordnet vist, og han er lever av å skulle vite slikt. Videre tror jeg pho er en nerdeaksje, som krever litt dypdykkfor å forstå akkurat i denne fasen. Når rekordresultatene kommer på rad og rekke våkner naturligvis markedet, men da er også prisen en helt annen
12.10.2018 kl 09:36 9057

Snakket med noen i går kveld, de hadde lempet ut alt av frykt, også pho.

mitt svar, den kommer nok aldri ned dit du fikk anbefaling min og kjøpe, og mens du sitter og venter så er risikoen stor for du aldri kommer inn igjen fordi du venter og venter målt opp mot der du solgte.

Dette kan Karl Stortz fortelle, selskapet som produserer de nye flexiscopene, les det som står i denne artikkelen skrevet av de som virkelig er på innsiden av markedet.
Artikkelen er fra mai i år, og da kan vi bare tenke oss hvordan tilstanden er nå 5 måneder etter lansering.
Forståsegpåere mener at flexiscopene kommer til å bli brukt 3X så ofte som de rigide scopene, og det er vel ingen tvil om hva klinikkene vil foretrekke etter at disse kom på markedet i slutten av mai 2018,

https://www.businesswire.com/news/home/20180518005055/en/KARL%C2%A0STORZ-Announces-New-Non-Muscle-Invasive-Bladder-Cancer


«which has rapidly become the standard of care for bladder canser treatment at major medical institutions across the United States»

Er ikke i tvil om at tiden vil jobbe for oss PHO aksjonærer. Mens vi sitter her og sturer over at kursen ikke går mer enn den gjør, så ekspanderer PHO i USA for å holde tritt med det akselererende salget av flexiscope, drevet av en raskt økende erkjennelse i det amerikanske markedet om at BLCC teknologien er overlegen all annen teknologi brukt til diagnostisering av blærekreft. En erkjennelse som gjelder såvel urologer som pasienter.

Vi aksjonærer vil bli oppdatert med fakta på kvartalspresentasjonene, men mellom disse seansene kan vi leve i trygg forvissning om at PHO akselerer mot skyene. Og sjelden før har vel floskelen: «the sky is the limit» passet bedre!

Ha en fortryllende børsdag! 8 nobåvember nærmer seg med stormskritt!
12.10.2018 kl 09:43 8865

Tåka,
Det var det tydeligvis mange som gjorde. Men en lærer ofte av egne feil og de som solgte ned mot 45 igår sitter nok med en bitter smak i kjeften idag, håper jeg.
Jeg har gått på et par slik blemmer noen år tilbake i tid og gjør det aldri igjen.
Dersom en sitter uten belåning er det bare å sitte.
Forøvrig skjønner ikke jeg at noen orker å sitte på OSE med belåning, det er jo å be om dårlig nattesøvn og hjerteatakk.
bateman
12.10.2018 kl 09:48 8757

Photocure går inn i en periode med eksponensiell vekst. Mennesker har generelt sett vanskelig å ta inn over seg ekspoensiell vekst, selv om de fleste skjønner prinsippet.
100 kroner kan være nådd før vi går inn i desember

Tåka
Det med å vente og vente og aldri få med seg oppgangen, opplevde vi til fulle i NANO høsten 2016. I tillegg hadde vi mange som satte seg på perrongen inpåvente av korreksjon. Flere kom seg aldri inn igjen og atter andre måtte bite i det sure eple og kjøpe seg inn igjen til høyere pris enn det de hadde solgt for.

Nei, i PHO er det bare å ta plass og la tiden gjøre jobben. Vi vet med rimelig stor grad av sikkerhet at gevinsten vil blinformidabel på noen måneder sikt, for ikke å snakke om hva vi kan få i løpet av et par år. Da kommer også fete utbytter til dem som har tålmodighet.
For her snakker vi ikke om et produkt som skal bli godkjent og bli kommersialisert. Her sanker vi om et produkt som allerede har FDA godkjennelse, refusjonsordninger og som er i full fart ut i markedet as we speek. Og hvilke potensialet dette markedet har!!
12.10.2018 kl 09:52 8629

ja, men eg ga bare opp og svarte lykke til.

En får heller høre de syte over å mistet oppturen til "det nye kursmålet" ,så skal eg no dra på meg et lite smil;)
12.10.2018 kl 09:54 8569

flere som sliter med primtrader i dag, eller eg som har dårlig ferie nett?

Jònas Einarsson, CEO i
Radiumhospitalets Forskningsstiftelse
januar 2000 – nå 18 år 10 måneder.

Fra Radforsk podcast nr 60 i går:

Jònas Einarsson tilbakebeviser på en bestemt måte artikkelen om Photocure fra sist fredag der det ble påstått at Photocure enda var i en risikofase og var avhengig av å få godkjent sine produkter for salg.
Einarsson sier at det ikke finnes noen risiko i Photocure som har et meget godt produkt i salg, og at det satses for fullt i USA.
______________________________________________________________________________________________

Hør den siste podcasten (nr 60) fra Radforsk som starter med å belyse PHO sin situasjon pr i dag, og bli overbevist om at du gjør noe dumt hvis du kvitter deg med PHO-aksjene p g a svingninger i markedet.

https://soundcloud.com/user-972208711
bateman
12.10.2018 kl 10:14 8354

Positive results from a feasibility study investigating Hexvix® with flexible cystoscopy in the outpatient (office) setting have been published in Research and Reports in Urology https://bit.ly/2NBgyez . The investigators concluded that routine outpatient management of patients with Blue Light Cystoscopy (BLC™) with a flexible scope for early identification of recurrent lesions using on-site biopsy, is feasible in patients with non-muscle invasive bladder cancer (NMIBC). As a result, small tumors can be managed immediately with fulguration, avoiding the need for referral to the operating room for rigid cystoscopy and TURB under general anesthesia. Logistically, little training appears to be required for urologists and nurses, and, once healthcare professionals become familiar with the procedure, patient flow is smooth. Therefore, BLC with Hexvix using flexible scopes in the outpatient setting offers potential clinical, economic, and patient benefits in the follow-up of patients with NMIBC.
bateman
12.10.2018 kl 10:17 8312

Kan ikke forstå noe annet enn at Photocure er hysterisk undervurdert! Det kommer flere og flere drypp om at Hexvix holder på å slå igjennom i markedet, men markedet evner ikke ta risikoen ved å handle Photocure til gi bort pris.
focuss
12.10.2018 kl 10:23 8266

En misforståelse som stadig kommer opp og da særlig fra biotech investorer i Nano er at PHO potensialet ikke er så stort da de driver med diagnose og ikke med behandling. Det er helt feil. Photocure er involvert i både diagnose og behandling. Operasjon uten BLC Cysview gir vesentlig dårligere resultat enn om Ikke BLC Cysview brukes. Kinder egg med diagnose og behandling i samme slengen. Men det som virkelig gir potensialet uansett er jo det ekstremt store markedet.

Så snakker vi fortsatt ikke særlig om at fra Q1 har Photocure rettighet til cellegift behandling som blir 10 ganger mer effektiv. I første omgang i Norden. Så vil det være rart om det i neste omgang blir USA.
Redigert 12.10.2018 kl 10:25 Du må logge inn for å svare

Men denne behandlingsformen har vel pr dags dato ikke godkjennelse hos FDA? Har ihvertfall ikke klart å finne informasjon.

Det finnes lite informasjon om størrelsen til Combat Medical, da de ikke er børsnotert. Dette har jo litt å si for om de har økonomisk ryggrad til å gå inn i USA på egenhånd.

Jeg kjøpte ytterligere 10.000 aksjer på 49,5 i dag, og nå er snittet oppe i 33.
Jeg hadde bestemt meg for å stoppe på 90k, men kunne ikke stå for fristelsen etter Podcasten fra Radforsk i går som bygger ytterligere opp om at penger investert i PHO er særdeles smarte penger.

Dessuten liker jeg runde tall.

ITinvest
12.10.2018 kl 10:36 8071

jaja, jeg er en liten fisk i dette gamet.
Kjøpte meg opp til 10.000 aksjer dag., får holde med det.
Dette er vel antagelig siste gang dufår PHO under 50,-
focuss
12.10.2018 kl 10:39 8045

Realisten
Utstyret har vært brukt i Europa en tid. Combat Medical driver nå med utvidede kliniske studier og dokumentasjon. Jeg vet ikke hva formålet med studiene er. Dahl sa at det vi har fått skulle være "det første lille skritt" så jeg spekulerer i at målet er USA. Men det er altså bare min spekulasjon. Som du skriver det er vanskelig å finne informasjon om den økonomiske styrken til Combat Medical. Det koster å bygge slagkraftig organisasjon i USA. De må ha både medisinsk og salgskompetanse. Med den infrastrukturen PHO bygger i USA så er de perfekt samarbeidspartner da PHO har kompetansen og de har akkurat de samme sykehus kundene.
12.10.2018 kl 10:40 7989

Men slike oppdateringer burde vært meldt på børs, ellers er det bare vi nerder som får det med oss...

Vi snakker om et nytt Photocure fra mai/juni 2018, og kan glemme alt som har skjedd på den kommersielle fronten i selskapet tidligere.
ITinvest
12.10.2018 kl 10:56 7885

ja, skulle gjerne satt mer penger i dette selskapet, men har ikke mer å bruke på børsen
12.10.2018 kl 11:00 7847

Det er ikke så farlig, det viktigeste er å holde , om du har 1000 stk eller 100.000.

ITinvest
12.10.2018 kl 11:05 7785

Det er jo litt artig,hvis foccus til kursmål slår til så blir det rundt 10 mill , fra 05, mill.
10 mill er mye penger for meg.
Etter som eg har lest meg opp så virker faktist kursmål 1900,- realistisk på meg

Det er riktig og kloke ord det Tåka..

I tilfellet PHO så er ting imidlertkid litt lettere enn ellers.
Her vil det bli ekspansjon i alle ledd uansett, så det er bare å følge godt med på veksten fra kvartal til kvartal, og når du ikke lenger er fornøyd med den så selger du.
12.10.2018 kl 11:36 7670

Falsk alarm, eller har noen begynt å våkne?

Sikkert flere av de som solgte på 45-47 igår som kjøper seg inn på 50 pluss nå, fet butikk det.
Redigert 12.10.2018 kl 11:47 Du må logge inn for å svare
Computum
12.10.2018 kl 11:53 7581

Ja, drømmen kan ingen ta fra deg, ITinvest. Men vent med å planlegge til du har gevinsten på kono:-)
ITinvest
12.10.2018 kl 11:56 7551

ja en kan jo drømme, men er overbevist om att denne går til 200,- -- 300,- , såfår vi vurdere derfra.
Se på dagens utvikling selger nå 52,-..
Kjøpte litt mer på 49,50 yeeeees

He, he, hvis focuss sitt kursmål slår til så er jeg rik resten av livet selv om alle mine andre investeringer skulle havarere. Jeg gir det faktisk 5% sjanse.
12.10.2018 kl 12:03 7499

Focuss sitt kursmål er i praksis ubrukelig som beslutningsgrunnlag. Selv tror jeg på minimum en dobling på 3 år. Det er rikelig ambisjon å fatte beslutning på.
I øvrig gir kursmålet ikke 10 mil. men 19 mil.

Jeg er faktisk så naiv at jeg tror på en dobling innen 3 mnd. Så videre sterk vekst hele neste år og så videre. Tar ett steg i gangen, men her er det tidoblingsmuligheter før man rekker å si kake.
- Kan et selskap med et verdensledende produkt innen kreftdiagnotisering bli verdt 10mrd, når det går løst på et marked verdt 35 mrd i USA alene, med alle anbefalinger og godkjenninger i orden? Faktisk trenger de bare å ta 2 % for å tidoble seg i børsverdi. Hva om de får 20 %, eller 50%, eller 80%? Høye kursmål er en del av risikovurderingen. Hadde en jeg ikke forventet mer enn dobling på 3 år så hadde jeg heller vurdert noe annet. Vi får "kursen på kursen" i løpet av de neste 2-3 kvartalene. Kanskje 8. Nov gir oss mange av svarene

Godtfredsen og andre,
Tror dere har misforstått focuss. Focuss har aldri satt noe kursmål til kr 1900,-. Han har derimot sagt at PHo har et kurspotensialet på kr 1900,- dersom de evner å ta 20% av det amerikanske markedet. Det er noe ganske annet.

Men så er det jo lov å stille seg spørsmålet hvorvidt det høres logisk ut at PHo kun tar 20% av det amerikanske markedet når BLCC viser seg som den suverent beste teknologien for påvisning av blærekreft. Personlig tror jeg at PHO kan ende opp med 50%+ på sikt. Så kan dere begynne å regne på hvilket kurspotensialet PHO vil ha i et slikt scenario. Og da snakker jeg om kurspotensialet, ikke kursmål. En vesentlig forskjell på de to begrepene.
kreinh
12.10.2018 kl 12:40 7331

Enig med deg Tåka! Photocure gjør alt for lite av seg. Ny guiding og børsmeldinger på oppdateringer som har betydning for verdifastsettelse.
12.10.2018 kl 12:43 7307

Det er nok en av årsakene til at Schneider er hentet inn.
PHO vil nok endre kursen betydelig hva det komersielle/media fokus angår.
focuss
12.10.2018 kl 12:50 7249

Hadde faktisk satt pris på om noen kan gi meg en fornuftig argumentasjon mot at BLCC Cysview skal ta 100% av markedet. Jeg ser selvfølgelig at om det kommer noen med tilsvarende eller bedre produkt så får de ikke 100%. De skal imidlertid godkjennes med flexibelt scope først. og det er ikke gjort over natta. Andre argumenter sliter jeg med å se.
rockpus
12.10.2018 kl 12:54 7195

Det hadde vært interessant å fått vite hvorfor du mener at det kun skal være 5% sjanse for at PHO oppnår 20% av markedet?
12.10.2018 kl 12:58 7164

Jo, focuss har flere ganger selv brukt uttrykket kursmål. Og han fortjener skryt for å tenke uavhengig av både nåværende kurs og hva alle andre mener. Men kursmål, det kaller han det selv.
Og i motsetning til de som latterliggjør kursmålet argumenterer faktisk focuss og belegger med gjennomsiktige utregninger.
Men for min egen del velger jeg likevel å holde meg med mer moderate forventninger.
12.10.2018 kl 13:03 7129

Ja, kursmål ved 20% marked i USA, kr. 1900.

+

+

ssssssDette er jo en relativt oversiktig materie - tilgjengelilg for alle, ikke minst for dem som har farmasiaksjer som sitt spesiale. At ingen napper i agnet taler vel sitt tydelige språk for at man ikke anser denne markedsutvidelsen som uproblematisk. Og til tross for at de fleste som jobber i ÅPHO sikkert sitter med mange opsjoner så ville jo ingen ved sine fulle fem unnlate å plukke aksjer til 5% av verdien hvis de anså at det er en betydelig sjanse for å oppnå slike markedsandeler. Jeg kan ikke konkludere med noe annet enn selv de som er best informert anser at veien mot store markedsandeler vil være lang, kronglete, kostbar og usikker. Men for all del, jeg har et berettiget håp om en betydelig markedsøkning uten at det skal koste skjorta for selskapet. Derfor har jeg vel flere aksjer enn de fleste i PHO. Jeg tror imidlertid at mange tar litt lett på utgiftssiden ved erobring av nye markedsandeler. Det er vel kanskje det ledelsen ikke i samme grad fortrenger.
Redigert 12.10.2018 kl 13:07 Du må logge inn for å svare

Ikke uenig med deg. Men når makedaktøren ikke kan godta dine anslag på skarve 20%, noe de visstnok har passert i Washington Baltimore allerede, så kan du jo tenke deg hvor seriøst de ville tatt morn som anslo 100%. Men jeg er enig i at det er vanskelig å finne en god argumentasjon mot at så skjer. Jeg sier 50%+ for å vise en smule moderasjon.

1900 er absolutt ingen umulighet hvis dette løsner, men gitt all historie her føles det absurd. For troverdighetens skyld hadde det nok være bedre å sikte lavere.
Jeg tipper ingen her er misfornøyde om vi begynner å nærme oss 3-sifret etterhvert, tatt i betraktning hvor høyt priset mye annet på børsene er.
focuss
12.10.2018 kl 13:13 7047

LM /Godfred
Må gi dere begge rett. Når dette 1900 tallet kom opp så var det ment som en illustrasjon på at det faktisk var stort potensiale i PHO som følge av fase tre studiet. Så har jeg sikkert ved anledninger kalt det kursmål som en følge av upresis omgang med ord. Jeg var en gang relativt tungt inne i Nano og ble stadig konfrontert med høye kursmål som var dårlig fundert. Så når jeg så at kurspotensialet i PHO faktisk var mye større, mye nærmere og mer realistisk så var det lett å hoppe av Nano og satse på PHO

Jeg synes argumentasjonen fra Nano folket er urealistisk. Dersom PHO har potensiale på 2000, hvilken rolle har det om Nanos potensiale er større (om det hadde vært sant) Tror uansett det ikke er mange igjen etter at kursen har gått ti gangeren. Derfor så ser jeg på en investering i Nano som en strategi som minner om å gå over bekken etter vann når PHO ligger der som et alternative. Sånn vil det være fortsatt etter at PHO har doblet seg en del ganger.
Redigert 12.10.2018 kl 14:05 Du må logge inn for å svare
12.10.2018 kl 13:28 6951

Ja, 1900 føles absurd, men hvis man "framer" det litt annerledes er det ikke absurd at et vellykket legemiddelsekap verdsettes til 40 millarder.
Mitt poeng er bare, at man ikke bør bruke det som beslutningsgrunnlag. Skulle jeg gjort det, ville eneste logiske handling vært å pantsette huset og selge kone og barn. Det gjør jeg selvfølgelig ikke. Ikke dere heller. De fleste handler i praksis ut fra langt mer beskjedne forventninger - heldigvis.
focuss
12.10.2018 kl 13:28 6945

Realisten
Vi kan jo alltid lage oss mer kortsiktige kursmål basert utvikling i markedsandel
Vi kan for eksempel legge til grunn:

Q2-19: 1% markedsandel
Q4-19: 2% markedsandel
Q2-20: 4% markedsandel
Q4-20: 6% markedsandel
osv, osv.

Og selv med 1% markedsandel har kanskje de som kjøpte seg inn på de høyeste kursene her hatt en økning på ~50%. Smak på den.
rockpus
12.10.2018 kl 13:39 6871

Argumentasjonen din bygger altså på at så lenge større og tyngre investorgrupper ikke har oppdaget potensialet, så er potensialet urealistisk?
Hvorfor ikke heller ta utgangspunkt i den omtale og status som Cysview faktisk allerede har fått i USA? Det er jo dette som på sikt danner grunnlaget for prognoser om aksjekurs. Skal vi ikke tro på produktets unike kvaliteter i forhold til mulige alternativer? Skal vi tro at urologene overdriver?
Du snakker om kostbar markedsføring. Tror du ikke sykehusene til en stor grad selv holder seg orientert om hvilke behandlinger og produkter som finnes for en så alvorlig lidelse?