AVSLØRINGEN: Flere reagerer på regissert innmelding i KrF

DavidM
11.10.2018 kl 14:28 894

Artikkelen "AVSLØRING: Folk fra AP/SV har innmeldingsaksjon i KrF" er blitt delt av flere hundre og lest av mange tusen. Bare her på Hegnar Online er saken lest av nær 70.000.

Nå reagerer flere på det som skjer og ber Hareide ta affære for å unngå manipulering av de vedtak som skal gjøres. Mange stiller spørsmål om det er en regissert innmelding i KrF og mener den er mistenkelig:

"- Den uvanlig store innmeldingen i KrF etter at Knut Arild Hareide sa han vil støtte Arbeiderpartiet, minner mistenkelig om den regisserte innmeldingen i kirken forut for forrige kirkevalg (...) I året etter valget, meldte de seg langsomt ut igjen. Er det dette som gjentar seg?"

Det er bare å ta en tur til Facebook-sidene til KrF og Knut Arild Hareide så ser man hvordan folk fra AP, SV og Rødt fyller opp med manipulerende innlegg. Venstresiden aksjonerer på flere fronter for å lokke KrFs kjernevelgere og tillitsvalgte til å stemme for valgtaperen Støre.


Regissert innmelding i KrF?
https://www.dagen.no/dagensdebatt/samfunn/dagensdebatt/Regissert-innmelding-i-KrF-665384

AVSLØRING: Folk fra AP/SV har innmeldingsaksjon i KrF
https://forum.hegnar.no/thread/12306/view
Redigert 11.10.2018 kl 16:03 Du må logge inn for å svare
DavidM
11.10.2018 kl 14:29 892

Oppfordrer alle til å dele denne informasjonen på samme måte som sist, slik at flest mulig blir klar over hva som foregår.

En opplagt sak for Resett, Nettavisen og andre medier.
Tips i vei og spre budskapet på Twitter, Facebook o.l.!

Når venstresiden tyr til simple metoder bør informasjon om dette komme frem!

KrF bør vel passe seg for å gå i pakt med djevelen 😈 Det ender skjelden bra... Eller så kan jo folket ta til vettet og sørge for at Erna kan styre uten å kompromisse med to små-partier som vingler ved sperregrensen rett som det er!
DavidM
11.10.2018 kl 18:20 683

KrF er ute av Stortinget ved neste valg.

Hareide har med dette fremskyndet prosessen slik at partiet deles i to.
De nye medlemmene er de første som forsvinner :)