PHO - Moro å se traderne blø i dag :-)


Full panikk og kastet ut aksjene deres på 46 kr, he he :-)

Feilen med dere tradere er dere ser på aksjene som et slags lotteri. Å spille LOTTO går som kjent med tap.
Jeg ser på aksjene som en andel av verdenslederen i blærekreft. Om aksjen koster 46, 48 eller 50 kr i dag spiller absolutt ingen rolle.
Det er fremtidig inntjening som teller.

Takk for aksjene på 46 kr :-)
rockpus
11.10.2018 kl 16:18 1290

Å lytte til Radforsk nr 60 i dag, gjorde det lettere for meg å sitte over Q3..

Rockpus, jeg skjønner ikke hva du er nervøs for.
Jeg ser på PHO som den tryggeste aksjen på OSE, og i alle fall den med høyest risk/reward.

Vi er snart over 100. Trolig i 2018

Slik jeg ser det er det kommet en del tradere inn i aksjen den siste tiden. Da må en være forberedt på litt svigninger. De større fondene har ikke posisjonert seg enda. Da kommer det ofte en del useriøse oppslag ( Vi var nylig vitne til ett ) hvor en ikke forteller noe som helst. Misjonen i mine øyne er jo at de skal få muligheten til å komme inn billig. Hvis du derimot tror aksjen er fundamentalt feilpriset ( Som jeg ) er det bare å finne roen. Har dumpet alt jeg sitter i untatt Photocure. Har rett og slett ståltro på selskapet. Jeg tror Photocure fort kan bli børsvinner i flere år på rad fremover. Fremdeles grisebillig i mine øyne. Uten gjeld og med nærmere 100 på bok ser jeg ingen skyer bortsett fra at ting kanskje tar litt mer tid i den prosessen selskapet er inne i. Er gått all in i Photocure og sover veldig godt om natten. Synes det er kjekt å være aksjonær i et selskap som jobber med å gjøre hverdagen bedre for veldig mange som sliter med en av folkesykdommene i den vestlige verden. Så får andre ta seg av å investere i våpen, casinovirksomhet, og annet faenskap. Detter er også en av hovedgrunnene til at jeg ikke vil sette pensjonsoppsparing i aksjer. Kunne jeg valgt selv hadde alt stått i Photocure. Føler meg rimelig trygg på at vi som er her vil få en avkastning få selskaper kan konkurrere med fremover. 21 mill aksjer er jo for nærmest ingenting å regne. Selv jeg som vaker innom top 50 av og til har jo litt innvirkning på kursen. Det burde være umulig i et selskap som er der Photocure er nå. Jeg putter aksjene på kistebunnen og bestiller meg et cruise. Glem de kortsiktige svigninger og se på det fundamentet selskapet har er mitt tips.
11.10.2018 kl 16:28 1244

Vet ikke helt hva en kan bidra med utenom fokus på utbytte når den tid kommer😉

Fallet i dag hadde ingenting med PHO å gjøre. Inntektene fra Cysview vil ikke bli berørt av rentenivå eller oljepris.
Man blir ikke rik uten å ta noe risiko. Det merkelige i dette tilfellet er at risiko er så godt som fraværende. Et pharma med markedsadgang og refusjon til 1 mrd kr...... Vi er dritheldige. (De av oss som griper muligheten)

Iflg Radforsk-CEO Jônas Einarsson, finnes det ikke risiko i PHO slik selskapet fremstår i dag.

Hør podcast nr 60 fra Radforsk.

https://soundcloud.com/user-972208711
rockpus
11.10.2018 kl 17:15 1120

Jeg har vært med en del selskaper tidligere også der det var "umulig å tape". Noen kaller det erfaring.
Jeg føler meg heller ikke vel om jeg sitter med milliontap som følge av inngang på for høyt nivå, selv om fremtiden ser aldri så lys ut.
Men som sagt, ble jeg i dag litt mer komfortabel.
thepower
11.10.2018 kl 17:43 1076

It would be nice if the next time we see some upward movement over a sustained period we don't get the hallelujah korps out in force. Photocure can be the best case in the world but if there is a market crash the money is withdrawn from the market and virtually everything falls. As a company risikofree? Maybe, but there is ALWAYS a market risk. Otherwise why is DOF , a company operating in a segment that is about to turn, suddenly worth 8% less than it was yesterday. It-s s fear in the market, not the fundamentals of DOF as a company
hvasa
11.10.2018 kl 22:39 958

Moro å se traderene blø? Vel, du får det moro i morgen også da :)

Not so sure there will be so much blood tomorrow. Although we may start of badly due to the poor finish in the states. Tomorrow's price will be dictated by what happens at the opening bell in the states 15.30. Annoying that what happens over there dictates what happens over here

Hvasa
På en børs der de færreste investorer har en selvstendig tanke, så tenker jeg oppgangen i asiatiske markeder over natten har fått rævedilterne på andre tanker. Ikke spør meg hva som har endret seg fra i går morges til i dag, men jeg ser ikke bort fra at dem som i morgentimene i går satt på do med dårlig mage og tynnslitte nerver og solgte unna med begge hender, i morgentimene i dag ikke vet hvordan de raskest kan komme seg inn igjen i markedet.

Herlighet hvor mye bedre vi PHO aksjonærer har det, som kan lene oss tilbake i full forvissning om at hjulene går for fullt i USA, der stadig nye sykehus/klinikker kommer på banen for å skaffe seg BLCC teknologien. Dette gjør de for å unngå å miste verdifulle pasienter som selvfølgelig ønsker å bli undersøkt med den sikreste og mest suveren metode for å påvise eventuell blærekreft.

Jeg blir ikke velge overrasket om OSE ender godt på plussiden og PHO med en kurs innpå 50 tallet etter at vi får US futures og åpning i USA i grønt.

Ha en riktig god børsdag og glem gårsdagen og pengene som gikk fløyten. Dette er en del av å være i aksjemarkedet og ikke ha pengene i banken på såkalt høyrentekonto til 0,8% rente. Det er vel ikke mer enn PHO går opp i løpet av første timen i dag. ;-))
Redigert 12.10.2018 kl 07:47 Du må logge inn for å svare
hvasa
12.10.2018 kl 08:30 731

Nå ser jeg jaggu kartet har endret seg mye ja. Kjøpte faktisk mer i går jeg men bare 2k. Blir nok dessverre til at de muligens går ut i dag da jeg har litt vel mye PHO i porteføljen. Jeg er nok litt en forhatt trader :)

Det ligger en skuespiller med 8000 for salg på 48.
Tipper det er en som ikke fikk kjøpt i går som ønsker å kjøpe ved åpning.
Salget av de 8000 blir nok trukket rett før åpning