BH2 En av de riktig hete oppkjøpskanidatene!!


Vi har gått gjennom 360 selskaper som vi følger og hensyntatt visse forutsetninger som skal til for at det blir oppkjøp, sier analysesjef Christer Lindé i ABG Securities til Finansavisen. De heteste norske er Akastor, Aker Solutions, Axactor, B2 Holding, BergenBio, Monobank, Nordic Nanovector, Odfjell Drilling, Otello og Q-Free.
Redigert 10.10.2018 kl 20:22 Du må logge inn for å svare

Veldig sannsynlig at konsolidering medfører oppkjøp av B2H. De største elsker selskaper som drives så proft som B2H. Da kommer de med de største pengebøkene på banen, det er nesten som en naturlov.
Redigert 12.10.2018 kl 14:37 Du må logge inn for å svare

Rent objektivt sett skal jeg like å se et billigere selskap på Oslo børs

Det er sikkert mange selskaper som kan konkurrere godt med B2h. I Tts får man mest sannsynlig 6,6kr i cash,og sitter igjen med et gjeldfritt Syncrolift som har fullbooka ordrebok ut 2020 og vil gi eps på 0,5-1kr/ aksje. Jeg tror det er det billigste på ose idag. Tts til 6,4 altså. Men det er selvsagt en risiko for at konkurranse myndigheter sier nei til cargotec deal. Da får vi vente til q4 er på plass. Men jeg tror Tts får eps omkring 1kr/aksje i 2018. Så den vil konkurrere godt uansett utfall på billigste aksje. Dessuten er ikke dagens båtbyggingsaktivitet bærekraftig. Den skal opp på sikt.

Ja B2 er et kjempeoppkjøpscase, spesielt nede på 14 tallet. P/E på litt over 7 for 2018 nå, ikke mange som er billigere enn det

Det er bare å komme med et bud. I disse orolige børstider slår jeg til på kr 25 pr aksje