Kursutviklingen i koa


Kursen gruses fra dag til dag på lavt volum. Hva skjer? Det er tyst som i graven fra selskapet. Ingen kontrakter børsmeldes lenger, så utviklingen er dessverre ikke overraskende. Her er det noen som jobber hardt for å presse kursen ned. Bilindustrien går bra, kursen burde vært nærmere 11 kroner, ikke 8 som nå . Noen synspunkter?

Ja flotte nyheter?. Tror nok at vi fort hadde sett 3kr hadde det skjedd. Holder seg imponerende bra da man må tenke på at det er 0 interesse for Køa i markedet og sikkert mange som vil ut av søpla da det jo ikke skjer noen ting der utenom at aksjen går sakte ned. Spørsmålet er hvor langt ned vi skal? Mitt tips er 4kr?

Ser at vi nærmer oss tipset mitt på 4kr?. Galningen som kjøpte i emisjonen på 9,50 har snart tapt 100%. Snakk om tullinger hehe
so
17.06.2019 kl 10:38 191

Da har vi vært under forrige bunn. Spent på om vi skal oppover etter hvert nå.

Stygt redd for at Koasøpla fortsetter krakket nedover. Nå har snart selskapet halvert seg i børsverdi siden emisjonen på kr 9,50. Hva tenkte sauehodene og insiderne på når dem gikk inn på en sånn skyhøy emisjon. Jaja må jo være fælt for dem at de like godt kunne ha trøkt penga ned i dass haha.... 4kr neste i krakket...

Utrolig liten omsetning på 5kr ot til og med insiderne har fått skrekken etter at Koa har gått på et skikkelig krakk. Får håpe det blit litt mere liv i aksjen på 3-4kr:=) Skal man ut med et betydelig antall aksjer nå så raser det fort nedover da det er 0 interesse for Koa blant investorene og insiderne:=)