For lite fødsler


Hva med å premiere fødsler?
Alle Norske par/Kvinner som føder et Norskt barn,får en lump sum inn på konto.La oss for enkelthets skyld si 200.000
Vi produserer for lite unger folkens.
Alle som føder over 4 unger,får gratis barnehage,foreldrene kjører gratis gjennom bompengehelvete i hele landet.
Gratis bleier.

Hva tror dere?

;=)
.777.
12.10.2018 kl 16:11 279

Jeg sier ikke at abortene var riktige, men jeg tror nøyaktig null på at eldrebølgen er et stort problem, og enda mindre enn null tror jeg på «løsningen» som er å importere 20-30.000 navere i året.

Tenk over hva jeg skrev ovenfor. Av 5,3 millioner er det kun 1,5 millioner som jobber over én time i uka i privateide bedrifter.

Jeg kan ta med at Norge har verdensrekord i offentlig ansatte, verdensrekord i trygdede, og verdensrekord i sykefravær. Det finnes altså langt fra nok fornuftige jobber til dagens befolkning.
Redigert 12.10.2018 kl 16:11 Du må logge inn for å svare
.777.
12.10.2018 kl 16:23 277

Dagens politikere har fullstendig oppheng i (matematisk umulig) evigvarende vekst, hvorfor?

Hvorfor må befolkningen øke hele tiden?

Hvorfor må gjelden øke ustanselig?

Hvorfor må vi ha inflasjon?

Inflasjon er en skjult skatt (ifølge Keynes), som spiser opp kjøpekraften til sparepengene våre.

Har de satt seg ned og tenkt grundig gjennom dette, eller har det liksom bare blitt sånn av gammel vane?

Problemet i Norge er jo nettopp at det er for få mennesker, altså etnisk norske mennesker, all den økningen vi har hatt i folketall i Norge siden 1970 har vært innvandring, og for det meste er dette fra u-land. Så at etnisk norske tar abort fører på sikt til at vi utrydder oss selv, samme sak i de fleste europeiske land.

Dette med at det er et problemet at det er for mange mennesker i hele verden er jo sant det, men det er en helt annen diskusjon.

De virkelig problemene for Norges del vil komme når antall innbyggere når 6-7 millioner, og når nesten halvparten vil være innbyggere fra u-land.
Redigert 12.10.2018 kl 16:32 Du må logge inn for å svare
.777.
12.10.2018 kl 16:43 270

«Problemet i Norge er jo nettopp at det er for få mennesker, altså etnisk norske mennesker,»

Er det egentlig et problem? Er vi ikke mange nok? Hva trenger du i så fall flere mennesker til?

Ellers enig med deg.

Vel ikke isolert sett, men når man blir minoritet i sitt eget land så ja, da blir det et problem.

Så kan man si at dersom man stenger grensene for innvandring fra u-land så vil man iallefall oppleve at innvandrerne kan integrereres, og da er det ok.

Men slik er det jo ikke.

.777.
Man ‘må’ ikke ha inflasjon. Men i Norge har det vært et styrt politisk ønske i mange år om at den over tid skal ligge på ca. 2,5% over tid. Andre steder kan den være både høyere og lavere.
Og som et svar på dette har mange (eks fagforeninger) tatt til orde for at lønnen skal være tilsvarende, og da har man det gående.

Enig i det, f.eks har man i mange pr nå okket seg over hvor «fælt» de har det i Japan fordi de føder så få barn, samtidig som at de ikke tar inn innvandrere, og at den krympende befolkningen utgjør et formidabelt problem.

Det er selvsagt tull, Japan klarer seg garantert mye bedre på sikt enn Europeiske land, fordi de har en homogen befolkning som vil sikre stabilitet, lite kriminalitet og et trygt samfunn. Problemene med den krympende befolkningen kan selvsagt løses på ulike måter, de problemene vi står overfor i Europa er uløselige.

Japan har gravd sin egen grav, langt etter point of no return. De føder jo nær sagt ingen barn, har en stor eldrebølge, verdens høyeste selvmordsstatistikk og i tillegg blandt verdens høyeste statsgjeld.

Så at de klarer seg utmerket har jeg mildt sagt vanskelig for å tro.

Dessuten, hva inflasjon angår, så er det bare et spørsmål når du må sette opp prisene om feks dine leverandører i utlandet setter opp prisene sine til deg. Nå er ikke et slikt tilfelle inflasjon, men om mange gjør det er det symptomer på et fenomen.

Mange positive trekk med Japan, veldig lav kriminalitet, høyt utdannet og kvalifiserte arbeidere, effektivt samfunn, og antall selvmord er ikke verdens høyeste, i Europa har både Polen, Ungarn, Belgia og Latvia flere selvmord selv om forskjellene ikke er allverden, og på den annen side er jo Japan helt i bunn av statistikken mht antall mord.

Bare ta dette med kriminaliteten i Japan, da de hadde tsunamien som raserte deler av landet var det absolutt ikke noe «looting” som vi selvsagt ser i u-land men som man til og med ser i endel europeiske land når slike ting skjer.

Japan har selvsagt sine problemer, men de vil garantert klare seg bedre enn Europa på sikt.
Redigert 12.10.2018 kl 18:29 Du må logge inn for å svare

Noe som også kan begrense den mannlige delens begeistring for dette prosjektet "fødsler",er jo selvfølgelig det økonomiske aspektet.Et nyp en freddagskveld,kan få veldig store konsekvenser for ham.Han er fanget i atten år,om han befrukter en han absolutt ikke vil ha noe mer med å gjøre.
Derfor kan kanskje et "blinkskudd"følge moren,som blir sittende igjen med produksjonen?
Tenker da på det som var en lump sum.

Om moren er ute av stand til å oppdra avkommet,bør det kanskje finnes rause ordninger for avlastning/hjelp for henne og ungen?
Samt gjøre det lettere for Norske,å adoptere Norske unger,ikke som nå da de må reise til kina for å adoptere.
Vi som nasjon,lemper ut pallevis med penger til alt mulig og umulig,så dette burde vi finne penger til.
Man trenger ikke gjøre abort ulovlig,men gjøre det lettere for mor,å beholde avkommet vha økonomi rett og slett.

La kvinnfolka,bli den nye "oljen"

;=)
Redigert 12.10.2018 kl 21:20 Du må logge inn for å svare
Peer G
13.10.2018 kl 10:02 206

helt riktig, om man hadde blitt spart for bidragsfogden, ville nordmenn greid re-produseringen selv, nå må vi ha hjelp fra Afrika

kvinnekamp har ødelagt masse barneliv i form av deres triumf over abort, og videre resultert i mange skillsmisser som har ødelagt familier både i nåtid og for fremtidige generasjoner.
Redigert 13.10.2018 kl 12:38 Du må logge inn for å svare