PHO- Mer kortsiktig kursmål enn tidligere kursmål 1900.

focuss
PHO 03.10.2018 kl 18:41 15357

Verdivurdering av PHO med 20 % markedsandel i USA er fra før etablert til kr 1900 kr/aksje. Tidspunktet for når denne markedsandelen kan nåes er det krevende å ha sterke meninger om. Ikke minst da PHO i første omgang fokuserer på 25 av de mest befolkningstette områdene.

Vi kan da definere disse 25 MSA som fase 1 av Photocurs ekspansjon i USA og se på hva kurspotensialet blir ved å oppnå 20% markeds potensiale i disse områdene.

Photocure opplyser at markedet i disse områdene er på 670 millioner usd. Med dagens dollarkurs, 8,2 nok/usd så blir markedet på 5,5 mrd kroner. Med 20% markedsandel blir det USA salg på 1,1 mrd kroner. Legger vi til grunn kostnader på ca 300 millioner kroner , det dobbelte av dagens kostnader, og fortsatt inntekt på 100 mill per år fra Ipsen pluss norden, så ender vi opp med 900 mill kroner på bunnlinjen
P/E=20 og 21,5 millioner aksjer gir kurs = 837 kr/aksje.

I dette estimatet er 1 million prosedyrer for første diagnoser relevant for dette området ikke inkludert. Med andre ord et marked på 8,2 mrd kroner er utelatt fra vurderingen. Hvorfor har jeg utelatt dette? Egentlig bare fordi kursverdien blir så absurd.
Hvor lang tid trenger PHO for å etablere 20% markedsandel i disse områdene hvor de satser først med sin salgsorganisasjon? Det er 1000 kroners spørsmålet. Det som er helt sikkert er at det går raskere enn å ta 20 % av hele USA markedet. Det vi også vet at i Baltimore/Washington området er vi der allerede og vel så det i følge Ambaw Bellete, President PHO Inc.
Redigert 03.10.2018 kl 18:52 Du må logge inn for å svare
thepower
03.10.2018 kl 23:06 3550

Rockpus, long term TA is not of interest, however short term it has much greater significance

PS: BULL HARAMI dragonfly upwards ninjago i timeschartet i 10-halv 11 tiden i morgen Torsdag..
rockpus
03.10.2018 kl 23:09 3518

Hammers

"- Guiding og ambisjoner er noe HELT annet enn FAKTA!
- At en person tilfeldigvis kommer fra samme land som man har ambisjoner i er nok dessverre et HELT UNDERORDNET moment!"

Guiding og ambisjoner er avgjørende egenskaper for å kunne skape det moment som trengs.
En amerikansk leder har gjerne bedre forståelse for sitt eget hjemmemarked? En typisk amerikansk leder har også gjerne mindre av fenomenet: "Unnskyld at jeg lever.."? Den gamle ledelsen hadde i hvert fall ikke overskudd av selvtillit i forhold til sine produkter..
TyrionIV
03.10.2018 kl 23:21 3479

"Verdivurdering av PHO med 20 % markedsandel i USA er fra før etablert til kr 1900 kr/aksje."

etablert..? HAhahahahahah!!!
03.10.2018 kl 23:25 3459

Plutselig langt flere skribenter som har blitt opptatt av PHO.
Det er et godt tegn!

NANO - Ugler i mosen.....📉!
Hammers
HAMMER
29.09.2018 kl 00:14
2283
NANO har falt mer eller mindre sammenhengende fra den 8/8. Tror DERE fallet stopper på mandag? Det tror ikke JEG!

71 dg chart - logaritmisk - 1 år:
- Trekk en stigende støttelinje fra 1/4 via bunnen i juni + juli. Denne ble brutt mot slutten av august.
- Trekk en horisontal støttelinje ved bunnene på ca 53,50. Denne har de 2 siste dagene fått klart brudd.
- Personlig ville jeg for lengst ha pellet meg ut av denne - for bildet (skapt av traderne) ser absolutt ikke bra ut!

Hilsen Hammers
Hammers
03.10.2018 kl 23:51 3343

Pus.
Når du ikke skjønner bæret av hva TA går ut på kan du like godt holde kje..!
TA viser hva summen av ALLE som kjøper/selger aksjer foretar seg i markedet!
Det er DE som for tiden er negative og tegner det bildet jeg tolker.
Det er DE som er fornøyd med stadig lavere pris for å komme seg ut!
Ikke jeg, for jeg har ikke aksjer i PHO.
Med dagens tradingnivå i bakhodet er det jo mildt sagt FANTASIFULLT å lage en overskrift a la PHO i 1900.

Jeg tror bunnivået snart må ha inntatt HO på dette revolusjonerende nye forumet sitt - som sikkert har kostet 1-2 mill å få på plass! Snart ikke et vettug ord å lese noen steder her inne og nesten bare barnehagepjatt på hver eneste tråd!
A la: "Pappaen min er sterkere enn pappaen din"!

Hilsen Hammers
Redigert 03.10.2018 kl 23:53 Du må logge inn for å svare
thepower
04.10.2018 kl 00:48 3184

Focus, a serious question.

In Scandinavia the income in q2 was 10.8 million kr

What market share do PHO have in Scandinavia? And what is the potential market size in Scandinavia.

I thought they did their own sales in Scandinavia? Ie: Not through a partner

Could you make your calculation using the actual market share that they have in Scandinavia? The numbers just make no sense to me compared to the numbers you are showing for the US.

JosefK
04.10.2018 kl 03:11 3078

Kreativ omgang med tall her når du hopper over skatten. Det er forøvrig ingen grunn til å gå ned på regionalt nivå, det ser bare teit ut. Jeg ser ikke bort fra at 99% av baltimore vil ha cysview, mens 1% i Montana, 2% i idaho, 3% i new Mexico og 4% i Florida vil ha det.

Men ødelegg nå for all del aksjen med krampehaussing.

Da lurer jeg på hvorfor deler av befolkningen i samme land fullstendig adopterer den vitenskapelig overlegne metoden for å oppdage kreft, mens andre enten avstår fra det, eller bruker den i svært liten grad. Er ikke cysview så bra som studiene viser og urologene sier, eller er det slik at folk er fornøyd med "nest beste" oppfølgning når de har kreft og det står om livet?

Dette er et godt spørsmål. Jeg tipper det har med enhetspris å gjøre, eller at markedsandelen i skandinavia er lav? Vært interresant å vite dette. Tallene fra USA er vel photocure sine egne, altså ca 1000 usd pr dose ganger antall årlige undersøkelser der photocure jakter markedsandeler. Ikke mye abstrakt bruk av tall for å kalkulere inntjeningspotensiale akkuratt

Eller vurderes amerikanere, som tross alt valgte Trump til president, til å være såpass spesielle at de er troendes til å spille russisk rulett med eget liv og helse?

Den forskjellsbehandling som en del her på HO gjør mhp PHO og andre farmasiaksjer, overrasker meg. Som NANO og PCIB aksjonær kunne jeg hele tiden høre om hvor viktig det ville være å få en hjelpende hånd fra FDA til å bli godkjent for salg i det amerikanske markedet og hvilke store markedsandeler som ligger og venter på disse produktene og hvilke enorme inntekter disse produktene skal generere for de respektive selskaper.

Men i tilfellet PHO så har vi et selskap som allerede har et produkt er godkjent av FDA, som har på plass refusjonsordninger, der dets produkt hylles av fremstående urologer og over 90% av pasienter som har hatt befatning med produktet, og som har vitenskapelig bevis på at bruk av Cysview ifm blålysteknologien er suverent bedre til å diagnostisere blærekref.

Likevel diskuteres det og stilles spørsmål om PHO vil evne å oppnå 20% markedsandel i de 25 største MSA. Eller sagt på en annen måte; at over 80% av pasientene med potensiell blærekreft, som faktisk kan gi dødelig utfall, skal prioritere eller bli henvist til andre metoder. Ja, faktisk er det enkelte som nå stiller spørsmål om hvorvidt utplasseringen av BLCC teknologi har stanset opp!

Hallo folkens! Tror dere at behandlere eller pasienter i et land, der forsikringsselskaper og advokater er en normal og viktig ingrediens i aktiviteten med medisinsk behandling av mennesker, snur ryggen til en teknologi som de facto kan redde flerfoldige tusen liv og spare samfunnet for enorme summer, gi en langt sikrere og mer komfortabel undersøkelse, forlenge tiden mellom tilbakefall og effektivisere behandlingsforløp til pasienter som lider av, som har hatt eller er i en risikogruppe for å kunne ha en sykdom med dødelig utfall som i beste fall en livslang oppfølging? Vet dere ikke at i USA dreier det meste seg om penger?

Er det ikke på tide å stikke fingeren i jorden og innse og erkjenne at et norsk farmasiselskap er i ferd med å gjøre gjennombrudd i det amerikanske markedet? Og dette gjennombruddet er slett ikke negativt for andre norske farmasiselskap. Faktisk tror jeg at PHO bidra til å understreke det faktum at norske farmasiselskaper ligger langt fremme innen kreftforskning.

Jeg føler meg overbevist om at med såpass mange tvilere og personer som fortsatt er opphengt i PHO sin historie vil i løpet av måneder få en hakeslepp som ikke har vært sett på global basis siden Jesus gikk på vannet. Og det skyldes ikke at PHO og dets produkt kan sammenlignes med den hendelsen, men snarere fordi en del er så stokk stein blinde at de kun ser et utfall av PHO; at selskapet flopper. Det synes som om de fornekter de faktiske forhold rundt PHO.

Vel, vel fra en regn- og vindfull Bergen så ønsker jeg hver og en av dere en riktig god børsdag!
Redigert 04.10.2018 kl 07:10 Du må logge inn for å svare
focuss
04.10.2018 kl 07:47 2833

ThePower
Det er riktig at PHO har egen organisasjon for å selge Cysview i Norden. Markedsandel i Norden er ca 40% med hele 70 % i Danmark. Så ber du om å se regnestykket for USA basert på de faktisk oppnådde markedsandeler for Norden. I USA har jeg antatt 20% markedsandel. Dersom du synes kurspotensiale i USA basert på 20% markedsandel blir absurd høyt, gir det lite mening å regne på en markedsandel som er 2-3 ganger så høyt. Ellers må du ta hensyn til at prisen på Cysview er lavere i Norden enn i USA.


I tillegg har ikke forsikringsselskaper og advokater like stor innflytelse i Norden og Europa som de vitterlig har i USA. Man kan like det eller mislike det, men det er nå en gang slik de har ordnet seg der borte i "unaiten". Og makt har de, det bør det ikke være tvil om. Og denne maktfaktoren tar leger og behandlere i USA hensyn til. Og det ville være mer enn merkelig om den ikke har innvirkning på viljen til å bruke BLCC teknologien, når teknologien først er tilgjengelig og flere og flere kjenner til den og dens overlegenhet i forhold til andre metoder, og konsekvensene ved å ikke bruke den i verste fall kan gi dødelig utfall. ;-))
Redigert 04.10.2018 kl 07:55 Du må logge inn for å svare
focuss
04.10.2018 kl 07:58 2732

Josefk
Fint om du kan bidra med størrelsen på skatten PHO skal betale fremover så kan vi legge det til grunn for beregningene. I vurderingene gjort ved 20% markedsandel i USA har jeg lagt inn 1000 mill i kost/skatt. For høyt?. For markedsandel skatt/kost for 20 % i MSA er det lagt inn 300 mill. For lavt ? Nå ligger PHO med årlig kostnad på ca 150mill.
thepower
04.10.2018 kl 08:41 2603

Focuss, no that's not what I meant. I mean with a 40% share I Norden and their own sales team, they only made revenue of 10.8 million or in q2?

What exactly is 40% in terms of kits sold. How big is 40% of the Scandinavian market versus say 20% in the US?

My point is that with their own sales team, 40% of the market (a substantial market ?) They make peanuts.

What am I missing here when your calculations in the US make no sense when compared to real fact data in Norden?
ITinvest
04.10.2018 kl 08:59 2537

ja , ja hyggleig så lenge det varte, nå er tullebukkene også på PHO tråpdene.
Blir mye tull å lese på trådene fremover ser jeg
ITinvest
04.10.2018 kl 08:59 2532

ja , ja hyggleig så lenge det varte, nå er tullebukkene også på PHO tråpdene.
Blir mye tull å lese på trådene fremover ser jeg
thepower
04.10.2018 kl 09:15 2485

My question to focuss relates to the following calculation/comparison.

Let us assume that the US Market is say 14 times larger than Scandinavia (approx 25 million people v 350 million people)

Thus a 2.5% share of the US market should equate to approx 35-40% market share of the Scandinavian market. Both markets have the same direct sales channel into the market and do not share revenue with a distributor.

Thus all other things being equal, the revenue from a 2.5% share of the USd market should gice 10.8 million per quarter based on Q2 or 43.2 million kr per year

When I see Focuss`s calculations for the revnue to be generated in the US with just a 2% share (not even 2.5% share) they are on a totally different level.

It`s a genuine question I am asking? I just don`t get it. Even if the pricing is slightly higher in the US it goes nowehre close to explaining such huge differences.

We are are not talking about valuations here, we are talking about revenue.

Can anyone explain it?
focuss
04.10.2018 kl 09:21 2475

ThePower
Har lurt på det samme selv. Forklaringen ligger i at det er 12 ganger så stor befolkning i USA og praksis i USA er å gjøre surveillance oftere og lengre enn i Norden. Prisen på Cysview er vesentlig lavere i Norden enn USA. Har ikke informasjon til å gjøre en direkte sammenlikning.

ThePower. Jeg mener det viktige her er at jeg bruker data for USA som flere ganger er presentert av Photocure.
focuss
04.10.2018 kl 09:34 2421

The power
Tall jeg føler meg litt utrygg på er markedsandelene i Danmark, Norden og Tyskland. Tallene kommer fra Medisinmannen. Usikker på hvor han har hentet disse tallene. Dokumenterte tall på det ville vært nyttig i en sammenlikning av inntekter fra de forskjellige markedene.
pafo
04.10.2018 kl 09:42 2376

Det er merkelig vad vanskelig det skall vare. Men 2017 var det 2 store studier som beviste att blåhvitt lys med cysview
var overlegent all annen cystoscope behandling. Det tar litt tid men myndigheter rundt om i verden har innsett att
det er beste behandling. Da tiden for tilbakefall er nesten dobblet fra 9,4 mån til 16,4 mån. Og medicare er forpliktet
att gi beste mulige behandling innom rimlige grenser. Og da de dessuten spar penger på att blåhvitt lys blir brukt, så er
det en garanti før de gjør vad de kan før att det skall bli brukt.

Og det gjeller Europa og nær myndigheter innser att behandlingen er bedre og de spar penger på att bruke den.
Så kommer den att bli innført og brukt. Det er til syvende og sist myndigheter som bestemmer. Og att det tar ett år eller mer
fra fakta kommer på bordet, og det blir ett krav må man regne med.Att det ikke selger sig selv er vel klart nær det tar så
mange år att overbevise myndigheter att det er beste behandling. Men nu er det faktigst gjort og trur man att cysview blir
vanskeligt att få solgt i fremtiden så er det opp til var og en.

Men historien til PHO er ikke relevant i dagens situasjon. Det er som focuss sier en ny tideregning fra i år.
Eg er i alle fall overtyged om att en behandling som er best og spar penger i lengden blir innført og brukt.

Å sammenligne Norden igår og USA i morgen er som å sammenligne kameler med Ferrari.
Det har kommet FDA-godkjennelser på flexiscope og gjentatt bruk og refusjon. Det er de som kommer til å dra skinnet av pølsa.
Turbt operasjoner er bare en brøkdel av markedet.

I Norge har de ikke engang full refusjon. Skammelig !
Redigert 04.10.2018 kl 09:48 Du må logge inn for å svare
rockpus
04.10.2018 kl 09:57 2320

Hammers

"TA viser hva summen av ALLE som kjøper/selger aksjer foretar seg i markedet!"

Det er vel stort sett det eneste man kan si med relativ stor sikkerhet om TA.
At TA dermed skal vise hva de samme aktørene FORTSATT vil gjøre, er en sak om tro. Noen ganger er dog troen så sterk at den blir selvoppfyllende.
Nano er et god eksempel. Hugoil sine analyser er i beste fall komiske.
Din siste Nano analyse et godt eksempel på hva man risikerer med blind tro på kurvene.

Takk til thepower for å føre en mer saklig dialog nå. Men ikke glem at fyren har en agenda.
Skrev for ett par dager siden at han har solgt seg ut og ville inn igjen på mid 40.

Hvis man er usikker på fremtidig kurspotensiale. Regn heller litt på hvor lite Photocure skal tjene for å forsvare dagens kurs og et anstendig utbytte.
Redigert 04.10.2018 kl 10:01 Du må logge inn for å svare

https://www.felleskatalogen.no/medisin/hexvix-photocure-559799

Prisen for Hexvix er ca 5800 (og 6800 for nyintrodusert PFS), mao er prisen i US ca 50% høyere.

Med 12 til 13 ganger så mange mennesker i US som i norden og 50% høyere pris er det vel greit med tommelfingerregel på faktor 20, ved direkte sammenligning. Men det ligger en 20% oppside på vellykket PFS (pre filled syringe)

Foreløpig er vel det mest TURB i Norden slik at surveilance ikke kan regnes i Norden-tall. Mao kan gange med 20 for befolkning, med 4 til 5 for surveilance, med 1,5 på pris og med 1,2 for PFS.
Men det er altså på Norden 40%-nivå. Skal man på 20%-nivå så må man vel også dele på 2.

20*4*1,5*1,2/2 = 72

Potensiale på 72 ganger dagens Norden-nivå på 20% markedsandel må nødvendigvis bli en del penger, uansett hvordan man vrir og vender på det.
Jeg tror marginen per enhet bør være relativt god også
focuss
04.10.2018 kl 11:23 2146

Snøffelen
Tusen takk for nyttig innspill, men det ser ut for meg som du bruker prisforskjellen to ganger. Hvis vi sier at det er noe usikkerhet knyttet til prosent markedsandel som gjelder for Norden kan vi bare se på hvor mye PHO må selge for i USA for å være konsistent med Norden. Da får vi.

Bruker 4,5 for surveillance faktor og Norden salg på 44 millioner per år. (10,8 i Q2) Da får vi

20* 4,5*44= 3960 millioner per år som BLC må selge for i USA med samme markedsandel som Norden. Selger vi i USA som i Norden så betyr det at mitt kursanslag for USA er alt for lavt.

Computum
04.10.2018 kl 11:43 2082

"han har solgt seg ut og ville inn igjen på mid 40."

Det skal ikke mer enn to-tre slike dager som vi har hatt i det siste før han får ønsket sitt oppfyllt.
Dette begynner å bli deprimerende.

Jeg sitter også klar hvis det skjer :)

Hva er det dere frelste ser som ingen av de store aktørene ser? Kursen nærmer seg igjen 40 tallet og dere snakker om kursen på kr 1900 før jul? Skal se at Q3 blir elendig og da raser kursen ytterligere. Alt er ikke fryd og gammen, da hadde kursen vært mye høyere.
04.10.2018 kl 12:02 2007

tør ikke vente , kjøpte mere på den dippen der.
Computum
04.10.2018 kl 12:04 1999

Ingen har spådd 1900 før jul, YNWA. Men det skal bli spennende å se topp20 på mandag. Er det de store som fortsetter nedsalget eller er det de små som kastet seg på oppgangsbølgen som nå må ut igjen?

Gratulerer, Tåka :-)
Sikkert noen som hadde lagt inn en automatsik stopp-loss.
Jeg kjøpte i går på 51,1 men var for sein på avtrekkeren nå. Sånn er livet :-)
pafo
04.10.2018 kl 12:10 1977

Aksellered vekst bruker ikke bli elendig, så kursen blir nok høyere. Men hvor mye ?????
04.10.2018 kl 12:11 1973

ja, alt er jo hel svart om en sammenligner med porteføljen i slutten av august.


snittet mitt gikk opp i 36 , men det får en leve med.
04.10.2018 kl 12:17 1940

Hvem vet, ser at han satser på noe annet. Tilliten svekkes for hver gang!
bravi
04.10.2018 kl 12:23 1909

Grei redegjørelse Us/ norden av Snøffelen.
Når det er 40% markedsandel (turbt) i norden og Tyskland bør man på sikt greie det i Usa også med den satsningen som er. Hva det kan bli for alle aktuelle surveillance prosedyrene gjenstår å se, kanskje burde andelen her bli enda høyere.
Kunne vært greit med en oppstilling av kursmål for de forskjellige scenariene.

Focuss, jeg tenker at man kan justere med følgende Norden vs US:
1. Befolkning, og antar samme rate av blærekrft, which may be less or more, faktor 12-13
2. Surveilancemarkedet er 3-4 ganger så stor, hvilket vil tilsifaktor 4-5, siden totalen(4-5) er TURB(1) + Surveilance.
3 Jeg justerer med faktor 1,5 siden prisen på Cysview i US sies å være 1000$ hvilket er ca 1,5 ganger listepris i Norge på Hexvix (5 800 NOK), tviler på at man får noe mer i Sverige, altså er faktor 1,5 kurrant.
4. Prefylte sprøyter koster rundt regnet 20% mer ( 6 800 NOK i Norge), kontra vanlig hetteglass ( 5 800), og siden PFS er nylig introdusert i Norden tviler jeg på at det har fått umiddelbart en stor andel

mao 13*4,5*1,5*1,2 = 105, som blir faktor ved 40% markedsandel i TURB + Surveilance i US, evt faktor 53 ved 20%

Så om jeg bruker dine tall focuss på 44 millNOK per år pt så blir det med Surveilance+PFS 44mNOK*53 = 2 332 mill pa på 20% andel.

Tipper man minst bør sitte igjen med 50% på bunnlinja og at man mist bør regne PE på 20, med 22 millioner aksjer skulle det bli kurs 1060 NOK aksje på 20% markedsandel.
Da tror jeg det ble rett.
04.10.2018 kl 12:36 1844

Pene kursmål - 900 til 1060kr.

Men eg tror ikke de klarer mer enn 5-10% marked i løpet av 2019,

så kortsiktig 235 til 530kr i 2019 mål, er ikke værst det heller da...

Jeg har bestemt meg for å selge 70 % mot utgangen av 2021, så jeg burde vel ikke bry meg mye med hva som skjer kortsiktig.
Har man lønn, -og/eller penger nok til det daglige brød, så er det jo ingen langsiktige som skal selge nå allikevel.
Noen er det nok uansett, for slike nedturer er skremmende for opptil flere som har bestemt seg for å være langsiktige.

Jeg støtter meg på en nøye overveielse av at vi har med et fantastisk case å gjøre som ikke helt har blitt oppdaget enda.
Så får heller traderne skremme dem som lar seg skremme.

Lykke til
thepower
04.10.2018 kl 12:49 1787

RSI shows that we may see a rally soon. Down 25% from the top.

If you look at the trading pattern and the amounts being traded it`s all small posts. That`s positive at least.

Some positive news is needed here.
focuss
04.10.2018 kl 12:50 1782

Snøffelen
På Q2 trakk Bellete frem et nytt marked på 5 millioner prosedyrer i EU/USA. Det har blitt diskutert hva som ligger i begrepet i USA og har vel landet på første diagnose ved misstanke om blærekreft. Dersom vi legger til grunn 2,5 millioner prosedyrer i USA så er dette markedet større enn TURBT og surveillance og vil øke markedet i USA fra 15 til 35 milliarder. Har du gjort deg noen tanker om dette?
stimar
04.10.2018 kl 12:51 1775

Slik, da har jeg kjoept mer Pho og Pcib. Pakker sekken og hagla i bilen og tar helg, har en treffende avtale med noen fjellryper.
Saa faar jeg haape at "stumtjenerne" til ledelse i vedkommende selskaper snart aapner kjeften med noe positivt.
God helg og lykke til med den foreloepige depresjonen, det blir nok bra til slutt.
Stimar


Computum, det er mulig det ikke var før jul, men rett over tenker jeg. Foccus som har regnet ut dette. Han har regnet ut at selv med 2,2% markedsandel i USA vil forsvare en kurs på kr 200,- Da sier jeg; hvorfor er det bare småløker på forumet som kjøper når topp20 hele tiden selger? Da er det ikke like lyserosa som enkelte skal ha det til. Ikke misforstå, jeg ønsker virkelig at PHO lykkes. Men idioter som baisser som faen uten substans på andre tråder og hausser hinsides all fornuft i aksjer de selv sitte i gjør meg glovarm og da må jeg innimellom skrive litt. Kursen var nære å nå 48 tallet og det er ikke umulig den igjen skal nedover mot kr 45 i første omgang.
thepower
04.10.2018 kl 12:58 1755

YNWA. Agreed, however you will never change a believer`s mind. I just hope people who bought in over 60kr did not do so on the basis of what they read on here day after day.

You have to take responsibility for your own actions. I was laughed out of town as a huge idiot when I said i considered selling out at 60kr.

Itserves as reminder that the market is a cruel plave at times. I do however sense that we are nearing the bottom of this sell off and it may be time to jump back in tomorrow.
focuss
04.10.2018 kl 13:08 1711

Kan ikke være morsomt å sitte i PCIB nå og ha tegnet seg for mange aksjer i emisjonen og kan få aksjene billigere på børs. Da må man finne penger der det er noe å hente og noen henter vel penger fra PHO.
bravi
04.10.2018 kl 13:10 1701

Fint å investere i pharma aksjer??.
Vanlig hendelses forløp er at man kjøper til lav pris tidlig i utviklings fasen, dvs. før de har fått til særlig salg eller når de har kommet i gang med det regulatoriske evighets løpet. Etter en stund kommer en melding om veldig positive resultater, kursen går rett opp, verdien dobler seg. Det er akkurat her de fleste gjør den feilen at de blir "langsiktige". Så blir det stille en periode og kursen begynner å gå nedover, samtidig som skrivingen på forumet øker. Deretter kommer det emisjon og kursen faller enda mere samtidig som de "langsiktige" sitter krampaktig å biter i nettingen og ser på at kursen går stødig nedover. Dette gjelder generelt for denne sektoren.