Nordic Nanovector: Abstracts of LYMRIT 37-01 Study with Betaluti


Nordic Nanovector: Abstracts of LYMRIT 37-01 Study with Betalutin® in NHL Patients and other Studies accepted for poster presentations at ASH
02.10.2018 08:00
Oslo, Norway, 2 October 2018

Nordic Nanovector ASA (OSE: NANO) announces that an abstract reporting data from the Phase 1/2a LYMRIT 37-01 study investigating Betalutin® (177Lu-lilotomab satetraxetan) in patients with relapsed/refractory indolent non-Hodgkin’s lymphoma (iNHL) has been accepted for a poster presentation at the 60th Annual Society of Hematology (ASH) Annual Meeting & Exposition (1-4 December 2018, San Diego, CA).

Title: LYMRIT 37-01: A phase I/II study of 177Lu-lilotomab satetraxetan (Betalutin®) antibody-radionuclide-conjugate (ARC) for the treatment of relapsed non-Hodgkin’s lymphoma (NHL) - Analysis with 6-month follow-up

Authors: A. Kolstad, et al.

The Company will also have two non-clinical posters: one presenting Betalutin® and one presenting the investigational anti-CD37 radioimmunoconjugate 212Pb-NNV003, which is under evaluation in a research collaboration between Nordic Nanovector and Orano Med (formerly AREVA Med).

Cell Cycle Kinase Inhibitors Potentiate the Effect of 177Lu-lilotomab Satetraxetan in Treatment of Aggressive Diffuse Large B-Cell Lymphoma

Authors: G.R. Rødland et al.

Targeted Alpha Therapy with 212Pb-NNV-003 for the Treatment of CD37 Positive B-Cell Chronic Lymphocytic Leukemia (CLL) and Non-Hodgkin Lymphoma (NHL)

Authors: A. Saidi et al.

The abstracts will be published on 1 November 2018 at 09:00am Eastern time at http://www.hematology.org/Annual-Meeting/

For further information, please contact:

IR enquiries

Malene Brondberg, VP Investor Relations and Corporate Communications

Cell: +44 7561 431 762

Email: ir@nordicnanovector.com

International Media Enquiries

Mark Swallow/David Dible (Citigate Dewe Rogerson)

Tel: +44 207 638 9571

Email: nordicnanovector@citigatedewerogerson.com

About Nordic Nanovector

Nordic Nanovector is committed to develop and deliver innovative therapies to patients to address major unmet medical needs and advance cancer care. The Company aspires to become a leader in the development of targeted therapies for haematological cancers. Nordic Nanovector's lead clinical-stage candidate is Betalutin®, a novel CD37-targeting antibody-radionuclide-conjugate designed to advance the treatment of non-Hodgkin's lymphoma (NHL). NHL is an indication with substantial unmet medical need, representing a growing market forecast to be worth nearly USD 20 billion by 2024. Nordic Nanovector intends to retain marketing rights and to actively participate in the commercialisation of Betalutin® in core markets. Further information can be found at www.nordicnanovector.com
Lotepus
02.10.2018 kl 12:08 4446

Er det ingen som tror noen av konkurentene kan komme opp med bedre data på ASH .eller er det slik at Nano forbedrer seg , men konkurentene står på stedet hvil ?

Korsar og Lotepus.

Jeg har ikke så mye troen på at de vi kjenner skal komme med magiske tall, men nye medisiner ikke tidlgere omtalt kan jo komme.
Har dere noen konkrete konkurrenter å nevne, eller er det som vanlig bare en generell beskymring dere har igjen?

Eller motsatt, at nano kan vise til bedre resultater en konkurrentene,.
Blir veldig ensidig og ubalansert fra deg Lotepus.
Så langt har markedet mottatt melding fra nano med ett gjesp, fakta.
Hugoil
02.10.2018 kl 12:47 4328

Summerer vi opp volumet på alle disse derivatspikene på ca 91, så kommer vi med fredagens/gårdagens utsalg på 67K til 160.000, som er eksakt lik dette:

https://imgur.com/a/dlyGsSp

Dermed er hele forwarden oppgjort nå. Den kan ha presset kursen litt over perioden.
Merlin
02.10.2018 kl 14:00 4217

Med abstractdetaljer om 4 uker bør folk nå begynne å akkumulere.

Det bør være klart at dataene er gode. Ellers ville ikke FDA, som jo får løpende oppdatering, gitt fast track. Fast track var slik sett allerede fasiten på at dette går riktige veien. At Nano er blitt akseptert for abstrakt likeså, ellers ville de ikke kommet gjennom det nåløyet abstraktene representerer.

Hele tråden her ødelegges av utenomsnakk og sludder. Det er en hensikt med det, noen forsøker å få kursen ned for rimeligst mulig inngang. Så lenge det er baissere viser det i realiteten ønsket om å få kjøpt billigere. Så gå nå ikke på limpinnen.Her har ikke baisserne noe materielt å komme med. Nano er i rute. Nanokursen bunner.

Merlin

Håper jeg....

Når tror du HS kaster kortene i PHO.
Gi oss et tidspunkt så vi vet hva vi har å forholde oss til.
Korsar
02.10.2018 kl 14:20 4134

Merlin,
har du glemt at folk skulle selge både bil, båt, og hytte og kjøpe NANO i stedet både på 120, 110, 100, 90, 80, 70, forleden på 60, og nå på 50 (eg. 49). Hver gang er det at "Nanokursen bunner".
Men denne gangen er du sikker?
Redigert 02.10.2018 kl 14:22 Du må logge inn for å svare
Merlin
02.10.2018 kl 14:26 4090

De som solgte Algeta billig Korsar, hva tro du de syntes senere?
Lotepus
02.10.2018 kl 14:42 4008

Samt Merlin prøver så godt han kan for å snakke Nano opp til kursmålet sitt på over 4000 kr . Noen tror på julenissen også

Ned fire prosent så langt, hva blir nest stopp?
Korsar
02.10.2018 kl 14:49 3973

Merlin,
vel, nå har kursen falt en over krone bare siden du for en liten stund siden ba oss kjøpe NANO.

Minner i farten om at neste solide støtte er på ca. 41.
Håper inderlig vi ikke får testet den en gang til, for da blir min spådom om 50-65 i høst del av haussebildet, og hvem skal gjengen her hate for kursfallet da? :-) .
Redigert 02.10.2018 kl 14:50 Du må logge inn for å svare

Korsar...

man kan vel ikke hate deg for noe du ikke står for. Jeg kan også si at at aksjen vil vandre innenfor intervaller og korrigere når vi nærmer oss. Ikke så vanskelig, men umåtelig lite givende og kjedelig, ikke minst når man tjener nada på det. Hadde du ennå hatt en strategi og agerte i forhold til det så...men den gang ei!

Jeg tipper vi skal ned og så opp...
Merlin
02.10.2018 kl 15:05 3881

Du helgarderer. Feigt.
aborum
02.10.2018 kl 20:37 3609

OK, I'll be that guy .. er der nogen her, der kan forklare, hvorfor aktien korrigerer så voldsomt på denne melding? Havde man ventet noget mere eller korrelerer korrektionen ikke med dagens melding (læs: følger bare den negative trend eftert 50,00 er brudt). Beklager spørgsmålet, bruger al energi på TRVX i øjeblikket, men tænker det snart er tid at fordoble positionen i NANO.
LinPiao
02.10.2018 kl 21:44 3497

Aktien korrigerer ikke voldsomt på denne meldingen. Den faller uavhengig av innholdet i en melding som var ventet. Jeg tror fallet skyldes små og mellomstore aksjonærer som konstaterer at strekene peker i sydøstlig retning og at det er interessant i en periode med få viktige nyheter. Samtidig kan 48 kanskje være en bunn slik den har vært før i år. Dette gjelder inntil en reell nyhet dukker opp, for eksempel forhåndsinformasjon foran ASH 1.november.
bateman
02.10.2018 kl 21:51 3479

I fravær av nyheter kommer nok denne til å synke videre. Vanskelig å se hva som skal til for å snu den negative spiralen Nano har havnet i.
02.10.2018 kl 23:18 3359

@aborum
1.Rett før børsåpning i dag hadde Hegnar et oppslag med overskrifta:
"Analytiker frykter kursfall – anbefaler salg"
https://www.hegnar.no/Nyheter/Boers-finans/2018/10/Analytiker-frykter-kursfall-anbefaler-salg

Rent tekniske årsaker, den skal ned fordi ned mao. Men en overskrift som for de som ikke setter seg inn i stoffet, kan få inntrykk av at NANO's melding i dag var negativ.
Sleivete, men sikkert ikke stor årsak til nedgang

2. I dag var det noen av de mer standhaftige i biotek generelt som kuttet i flere av sine selskap for å samle penger til PCIB emisjonen, vi er ikke ferdig med det presset enda. Og mange som er i PCIB har NANO også.

3. I norsk biotek-sektor har det de siste en del hendelser som nok har blitt slitsomt for aksjonærer. PW var glad i å være i overkant optimistisk tidligere, det førte til mye ventetid uten at det som var ventet kom og en halvering av kurs i 2017. Kursen spratt opp igjen på forventninger om AA(noe markedet den gang da ikke tolket som 2022), samt 2 forsinkelser så langt i når pivotal fase starter der i løpet av siste par år.
NANO sin historikk med forsinkelser og 'any day now, superhappy' har nok også blitt slitsom for mange. TRVX fikk nok mange til å føle på risiko som eksisterer i biotek i år. Og emisjonen i PCIB når det om du leser hva folk skrev i månedene før, definitivt ikke var scenarioet folk pratet om og hypet til har nok påført mange spekulanter mer tap enn de liker. Photocure har lang historikk en kan skjele til også.
Det har vært mye slitsomt, og få gladmeldinger som har skapt bærekraftig inntekt siden Algeta i det hele tatt.
Alt dette mens olje og fisk har gått fra å være på en knekk, til å gå så det suser. Og for å toppe det hele, har DNB kraftig redusert belåningmuligheten for NANO i løpet av siste par måneder. Noe som skjedde i Netfonds for litt over ett år siden, ting som har påført salg til de som benyttet seg av tilbudet de hadde før de endret.

Men du vet hva de sier, når den siste mohikaner selger skalpene sine, det er da fredspipa skal røykes. Eller hvorden det nå gikk.
NANO er nå priset en tier over hvor de var når de starte på Oslo Børs, de er i pivotal fase, har over en halv mrd på bok, og FTD er gitt.
Det er et meget spesielt tilfelle av skille mellom reell fundamental situasjon, og markedsverdi.

Videre har NANO er konkurrentene til NANO for 3FL utkonkurrert solid, toksisitet, behandlingsregime, efficacy, DoR og tilgjengelighet setter Betalutin i særklasse med kjente data. Data som ikke vil få en stor endring på kommende ASH, det er ikke så mange nye som kommer til. Og det er tallene de blir vurdert mot i en lang periode fremover deretter.

Folk må bare selge, selv om kursen har falt i halvannen måned i strekk omtrent nå, og vært i fallende trend i halvannet år +. Så er vi mye nærmere markedet, og selskapet jobber med rekruttering og økning i antall klinikker hver dag. I teorien øker den underliggende verdien hver dag, gitt at du måler den som progresjon i klinisk forskning. Jeg sitter stødig, og samler inn mere når jeg har anledning.

Bare for å konkludere, dagens melding om ASH med 3 postere, er ikke årsak til nedgang i noen annen forstand enn at noen har tenkt 'sell on news'. Det er hyggelige nyheter, langt fra alle som slipper inn der. Og at samarbeidet med oppstart i 2016 har en fot inne der, tilsier at det er litt ekstra krydret som vi ikke forutså.
bobobo
03.10.2018 kl 05:38 3204

Godt oppsummert.

Jeg anbefaler å holde et øye med denne siden som et vindu inn i det indre NANO, det dukker til stadighet opp nye stillinger som skal besettes:
http://www.nordicnanovector.com/join-us/open-positions

Merlin
03.10.2018 kl 07:19 3112

Du klarer ikke svare, den steg kanskje ikke en del ganger etterpå.....? Det passer ikke inn i din kortsiktige argumentasjon.
1mattis1
03.10.2018 kl 07:42 3056

Lotepus
Merlin er bare smågutten med sine 4000,-. "Fru P opererte med mulig kursmål 10000,-.

Må bare legge til at jeg trolig går inn med med en trade i løpet av dagen. Gikk ut på 68,70 (hell/teft ???)

Selvfølgelig ute igjen før ASH! Er heller ikke sikker på om denne traden er så smart.
Redigert 03.10.2018 kl 08:07 Du må logge inn for å svare
aborum
03.10.2018 kl 07:46 3041

Mange tak for glimrende opsummering og reflektioner; sidder fortsat i selskabet og agter at fordoble positionen snarest.

Angående punkt 2., da tænker jeg om du muligvis sidder på yderligere viden omkring det nedsalg vi har set i TRVX/NANO de senere dage (specielt TRVX har fået et par store salgsposter akkurat inden lukkeauktionen. Dette harmonerer ikke normalt med de ekstremt stærke data, der netop er meldt til markedet - andet end den sædvanlige svada om at "nogen vil presse markedet for at få billigere aktier").

Må jo si at det er en god del bedre å svinge en sjelden gang innom her og se hva som skrives når man ikke leser rableriene til Bateman, Korsar og Lotepus.
Er innom her en og to ganger i mnd, gjerne når noen linker et bra innlegg herfra inn på Tekinvestor. Hvor sånne nevnte individer aldri blir lenge medlem, da de ikke tåler å bli moderert, ikke klarer å oppføre seg og blir kastet ut av forumet.
Nano på meget lave nivåer nå, med det fundamentale mildt sagt intakt og positivt, og ASH om etpar måneder nå, hvor det forventes at de knallgode dataene som er bedre enn konkurrentene sine, bekreftes i det fulle datasettet på alle pasientene, nå med en modningstid som vil tilsi meget store sjanser for en god økning i mDor.
Da vi "vet" allerede at prising av medisiner ofte nevnes som kr pr måned symptomfri, 10.000 dollar pr måned er nevnt, så vil jo en økning i denne være meget positiv ikke bare for pasientene, men også for de langsiktige aksjonærene.
I tillegg vet vi nå at de ikke "bare" skal presentere en poster av det fulle, modnede dataene til Lymrit 37-01, men 2 postere til, så kan jo ASH bli enda mer interessant.
Hugoil
03.10.2018 kl 09:39 2831

Studenten imponerer stadig.
Kursen er sterkt oversolgt, noe DNB har fått til blant mange hodeløse, kaklende høns som har sprunget trundt på trådene og mellom forum.
Kjøpsanlednng. Ligger inne med bull harami i dagchartet.
Redigert 03.10.2018 kl 09:42 Du må logge inn for å svare
Hugoil
03.10.2018 kl 09:48 2806

DNB nå ikke har mer enn noen og 20K igjen på sin omgjorte egenhandelskonto, jfr. aksjoonærlisten for et par uker tilbake. Og helt tom har DNB Markets depot/egenhandel kanskje ikke tenkt å bli heller. Aksjen er jo også styggelig oversolt.

DNB Livsforsikring solgte ca 50K og DNB Markets depot omgjorde den kontoen til DNB egenhandelskonto forut reduksjonen av belåningsgrad på NANO. Fra egenhandelskontoen/tidl. depot har de solgt ca 130K. DNB har solgt ganske fintfølende nedover, for omsetningen har vært lav siste uker så de har ikke trengt å trykke hardere, bortsett fra mandag og i går om det var dem hvilket jeg ikke tror mye. Tror DNB har vært litt alene om selgersiden siste uker, da vi har sett konsekvente kjøp fra utlendinger. Så virker som DNB har tatt en spek mot sine egen VPFin kunder og også trodd at aksjemarkedet generelt skulle korrigere i sep.
Redigert 03.10.2018 kl 09:51 Du må logge inn for å svare
Korsar
03.10.2018 kl 10:24 2753

Det er godt at dere fremdeles evner å drive gjensidig oppbyggelsesvirksomhet, for nå er det tekniske skyer i horisonten igjen.
Jeg besluttet derfor å lirke ut mine drøye 7000 aksjer nå (kjøpt for 48,40 i går), og med litt list og lempe kom de stykkevis ut på 49 flatt. Dekker dagens koldtbord for noen venner, men ikke stort mer :-)

PS: Syns fremdeles det er litt uetisk å drive vedvarende agitering for at "nå er bunnen nådd". Teknisk sett ser det dessverre ikke slik ut foreløpig, det kan alle (reelt) analysekyndige bekrefte. Neste solide støtte er som nevnt 41, men jeg håper da inderlig at vi slipper det (selv om jeg nå er ute igjen og selvsagt har tenkt å hoppe på hvis det byr seg enda billigere anledninger).

PS2: Sagt det før, men grunnen til at jeg er jevnlig aktiv i NANO-påsan, er at jeg ønsker å følge aksjen tett til den anledning der MARKEDET (ikke dere på HO) tror at det skal opp igjen (i alle for en periode). Vi kan bl.a. ha flere slike oppturer før det endelig avklares om selskapet faktisk vil lykkes kommersielt. Så i de 2-3 årene fram dit kan NANO ha mye lønnsom volatilitet å by på.

PS3: For meg var det nå viktigst å få ut mest mulig fri tradekapital til å kjøpe mer BDRILL da den korrigerte ned igjen fra 38. Her tenker jeg å sitte på MANGE kroner oppover etter hvert. Når analytikerne etter hvert forstår hvor nær Trøim er å få kontrakt for nå 4 verftsutløste nybygg og fått regnet på den oppsiden, skal det bli moro se.
Redigert 03.10.2018 kl 10:37 Du må logge inn for å svare
Jimmi
03.10.2018 kl 11:32 2651


Det kunne jo blitt et bra koldtbord hvis du solte på 51,- Korsar? Hvorfor gjorde du ikke det?

Hvis man laster opp rikelig nå, og sitter stille noen uker, da tror jeg det blir en meget fin gevinst. Bare et lite tips fra Jimmi, som ikke kan å trade;)
Docs
03.10.2018 kl 11:52 2573

Vi venter bare på meldingen om at han kjøpte seg inn igjen på 48.02 og solgte igjen på 51.5.....
Jimmi
03.10.2018 kl 12:00 2555


At kursen gikk ned i går, det skjønte jeg lite av. Nano skal presentere tre postere på ASH. Det er ikke bare å melde seg på denne konferansen. Her kommer det kliniske data som allerede er nøye vurdert av de fremste i verden innen kreftforskning. Det er lov å håpe på gode tall her.

Tenk dere hvis det meldes "Late breaking abstract" i forkant av ASH. Jeg tror det kan være mulig, de fikk jo det i 2016, og da ble det liv i leiren. Kan ikke utelukke en reprise av 2016 denne høsten/vinteren.

Det kommer nok flere godbiter fra selskapet før ASH også. FPD Archer-1 og ny styreleder er vel rett rundt hjørnet. det er bare en ting å si: BULL!Korsar
03.10.2018 kl 12:37 2469

Ja, ideelt skulle jeg gjerne solgt på over 51, jeg. Men det er ikke SÅ lett å få ut over 7000 aksjer på dagens lave omsetningsnivåer, så jeg tok en kontrollert gevinst og var fornøyd med det. Nå får vi se om pengene yngler som planlagt i BDRILL i stedet :-)
Men som sagt, jeg presiserte at det var i "horisonten" (altså litt lenger fram enn i dag) det ser litt ruskete ut teknisk, jfr. det åpenbare: Markedet vakler veldig i troen på høstens NANO, og aksjen har fått stadige dypere dipper. I dag glapp det nesten ned på 47-tallet før det snudde.
Jeg har som sagt spådd (eg. teknisk beregnet) ar aksjen bør holde seg i sjiktet 50-65 i høst, så nå er jo aksjen tilbake innenfor den rammen. Men jeg er altså usikker på om det holder i de neste par uker, og har flyttet penga over til å forsterke eksisterende BDRILL-post. jeg driver løpende prioritering av hvor jeg har den litt mer kortsiktige kapitalen. Langsiktig har jeg kjørt mesteparten av min kapital over i olja siden 2015, med AkerBP og BWO som sentrale poster. De får stå i ro. Tradekapitalen gir også en annen sideeffekt enn rent økonomisk; den tvinger en gammel børsfyk til å skjerpe seg og ikke dette av nyhetslasset :-)
Korsar
03.10.2018 kl 13:21 2395

Spathi,
du snakker som om jeg har tatt et valg for livet her? Ja. jeg solgte nevnte trade på 49 med kontrolølert gevinst og flyttet pengene over på et annet objekt.
Men altså: Jeg har bare solgt en (av svært mange) tradeposter i NANO. At jeg går ut og inn av den aksjen sier ikke noe hva jeg mener om aksjens endelige utfall. Det er så langt fram til at jeg prøver å bruke aksjen så godt som mulig i mellomtiden.
Jeg har vært så travel med å stokke om på andre trader at NANO har fått lov å ta siste timens stigning uten meg. Hadde vært skikkelig fint om aksjen tar en skikkelig rekyl nå, for det er det alternative utfallsrommet til at den bare skal synke videre ned i gråheten. For etter en rekyl byr det seg nesten alltid en korreksjonstrade.
Men det er litt tidlig å si noe bestemt om foreløpig, i morra er det atter en dag, som det heter :-)

Ja, han het Waldemar "Atterdag"...dansk konge.
Korsar
03.10.2018 kl 13:56 2259

Det er for øvrig teknisk verdt å merker seg at NANO de siste 3 mnd. (i den fallende trenden) har hatt median intradags range på ca. 2-3 kroner (dvs. omtrent hvor snittet for dagsrekyler ligger). Med nesten 4 kroner opp i dag brytes dette mønsteret, slik at aksjen nå nærmer seg nivået den var på for 1 uke siden:
I går: 48,66 7,89%
1 uke: 53,40 -1,69%
1 måned: 57,70 -9,01%
3 måneder: 62,15 -15,53%

Teknisk er det derfor nå helt åpent om aksjen vil korrigere tilbake ganske raskt, eller om vi kan se et oppbrudd av mer tyngre kaliber.

Lotepus
03.10.2018 kl 14:05 2213

Er nok en liten pump vi ser i dag , før den påfølgende dump
1mattis1
03.10.2018 kl 14:11 2179

Kom meg ihvertfall inn i dag, på 49,-
Så får vi se....
Jimmi
03.10.2018 kl 14:23 2133

Bra Mattis, tenker du kan sitte på opp til 67-68 rangen igjen som sist. Men en dag når du selger der oppe så stikker Nano videre altså, bare så du vet det..
LinPiao
03.10.2018 kl 14:24 2129

Det var vel bedre å gå inn på 49 enn å selge seg ut der i dag. Samtidig tror jeg også at vi ikke er helt ferdig med nivået rundt 48-50. I begynnelsen av juni lå vi en drøy uke på det nivået. Jeg har kjøpt tilbake halve beholdningen på 50,70, men frykter likevel at toget ikke kommer tilbake på perrongen. Vi får se.
03.10.2018 kl 14:49 2056

@aborum
TRVX fra de dagene jeg var der, hadde et volum-problem. Større aktører(ikke nødvendigvis topp 50 nivå), gjør gjerne bevegelser i slutthandler. Og der er nok flere av de som også har hatt behov for å gjøre endringer i forhold til PCIB emisjonen.
Kan supplere med at jeg tror mange som har fulgt TRVX fikk skrekken, og har ikke fulgt data, etter TG-01. Det kombinert med Susanne Stuffers som tidligere samme år satte et kursmål langt under hva kursen var i de dager, gjør nok at markedet, da spesielt de som ikke forstår det fundamentale i selskapet er forsiktig i tilnærming.
Reprising kommer der også etterhvert skulle jeg tro, men 360m fra markedet, hvorav rundt halvparten blir hentet fra oss private aksjonærer til PCIB, spiser mye av tilgjengelig likviditet, og kannibaliser fra andre i bransjen noe. Bare å være tålmodig, mye vær og vind i biotek. Anbefaler heller å gjøre tanker om forventninger til gitte tidspunkt fremover, og hvilke nivåer du selv vil vurdere er mer korrekt prising av selskapet. Så kan du gjøre handler på om du fortolker situasjonen som underpriset eller overpriset av markedet generelt. Aksjemarkedet er så uforutsigbart i forholde til fundamentale i denne bransjen, at det for en tålmodig investor som tar seg tid til grovarbeid selv, burde være gode muligheter for å tjene. Både på større svingninger over år, eller på å sitte rolig og jobbe med hyggelige innganger mot hva en vurderer som undervurdert. Du blir ikke betrygget eller smart av å følge intradags-svingninger, jeg blir i hvertfall ikke.
Oregon
03.10.2018 kl 15:48 452

Innlegget er slettet av administrator
aborum
03.10.2018 kl 16:03 1838

Enig i dine perspektiver og vurderinger. Jeg sidder roligt i TRVX og akkumulerer omkring 10-tallet i disse dage. Aktuelt 355k aktier.
Redigert 03.10.2018 kl 16:04 Du må logge inn for å svare
1mattis1
03.10.2018 kl 18:01 1657

Jimmi
Synes det er greit med din sprudlende optimisme, men jeg deler den dessverre ikke. Føler meg allerede litt usikker på videre kursutvikling. Sitter nok klar med salgsknappen i morgen. Nano må gjerne stikke av for min del. Er hovedsaklig investert i oljerelaterte selskap. Nano har vært en flott traderaksje for min del. Mitt lodd innen farma er trvx. Der sitter jeg framover, med snitt 12,2. Spennende!!!!
Lykke til med dine valg :)
Redigert 03.10.2018 kl 20:49 Du må logge inn for å svare
Panis
03.10.2018 kl 20:27 11

Innlegget er slettet av Panis