Strong. En utbomba aksje med overskudd og utbytte. nr. 7 2018


Handel, enten det foregår på nett eller i butikken, er en del av framtiden.
Likeså kontanthåndtering.
Aksjeprisen i Strong gir deg nå godt over renter i lånte penger i bank. Med antagelser om dobling av aksje-prisen det nærmeste året.
Og antagelig er selskapet sikrere en banken, i en urolig verden.
Ikke luftige bioaksjer, men godt fundert arbeid og markedsøkning i en bransje alle bruker w.w.
En trygg investering man kan låne penger for å kjøpe!
Hvor ofte er det tilfelle?
Med godt etablert salgsapparat i mesteparten av verden, med mange egenproduserte løsninger og produkter.
Hjemmeside:
https://www.strongpoint.no/

Nærmeste Q, med ny leder, vil vise retning.

Forrige tråd:
https://forum.hegnar.no/thread/11289/view
Redigert 16.10.2018 kl 13:38 Du må logge inn for å svare
LeifH
12.10.2018 kl 07:40 3661

Syns det er utrolig at ingen har kommet på banen for å kjøpe Vensafe, og plassert de rundt omkring i byer. Kan kjøpe røyk klokken 02.00 om natten på byen med scan.
Collin
12.10.2018 kl 08:03 3637

Det kommer nok. Hvorfor tror du jeg er aksjonær?
HitIT
12.10.2018 kl 08:12 3618

Ser at Roine har twittret airport nyheten:
https://twitter.com/RoineG/status/1050593089457274882
Noen som har sendt mail til ledelsen å spurt om hvorfor dette ikke børsmeldes?
Vurderer om jeg skal gjøre det selv...
Casiasia
12.10.2018 kl 08:16 3607

i utgangspunktet ville jeg sagt denne kontrakten er med KLIA Ekpres: http://www.kliaekspres.com/

Men ser man på bildene så er det skyline fra HK og bilde av HKIA Airport Express et datterselskap av MTR, metroselskapet i HK.
Kan det virkelig være sant at vi har fått en kontrakt på en av de travleste togstrekningene i verden? I tillegg har det vært en ryddig tenderprosess. Det er ikke kjennetegnet på kontrakter i Malaysia, der går det stort sett til family&friends. Hvis det er HKIA Express som har gitt oss kontrakten så fall er dette det beste utstillingsvinduet vi kunne faatt. Tør ikke tenke på hvor mange salgsboder Metroen har: https://www.youtube.com/watch?v=lPNGaABg8Mw
tar toget i HK neste helg, antar jeg ikke finner noe enda, men skal sjekke.

Russebuss: fortsatt i Singapore? Jeg er i vis a vis Harrys, stambaren til Nick Leeson på Boat Quay fra ca. kl 17. Forlater Singapore kl 20.
Ring meg på nummeret jeg sendte deg melding fra hvis du skal deg ha en øl.
God helg!

Collin
12.10.2018 kl 08:17 3600

Fint om du gjør det HitIT.

Edit: hver eneste gang, uten unntakk, 10 av 10 ganger, alltid, always,siempre, sempre jeg kjøper på selger så kommer det en og legger seg under siste omsatt.
Jaja. Her krasjer handelssystemet i dag, men fikk lagt inn en ordre før det kveldet. Tydelig mange som fortsatt er nervøse etter i går.

Redigert 12.10.2018 kl 09:10 Du må logge inn for å svare
Collin
12.10.2018 kl 09:16 3511

Haha Leesons stambar. Dit skal jeg bare en gang. Sender kjæresten bortover neste jul, men drar på egen ferie et annet sted.
Jeg synes, som dere vet, at Roine jobber riktig og langsiktig. Gjentar gjerne: nå har vi flere flyplasser og drøssevis av stasjoner hvor CG blir utstilt. Ikke kom å si at dette ikke var smart og dyktig gjort. Legg, gjentar igjen, merke til hva som står i artikkelen om hvorfor de valgte CG. BRAVO!

Om dere møtes, kos dere på bar Rus og Cas. Husk å ta stamdrinken også da. Ubåt. Haha. Glad jeg ikke er med på den altså.
Redigert 12.10.2018 kl 09:23 Du må logge inn for å svare
HitIT
12.10.2018 kl 09:37 3450

Skal se om jeg får gjort det i løpet av dagen, er "barnevakt" idag så litt vanskelig å konsertere seg :p
mrdoob
12.10.2018 kl 11:42 3342

Det pratas stort och mycket om stora problem med att hålla maten kyld och annat snusk vid hemkörning av mat i Sverige just nu. Alla tidningar skriver om det!
Borde ge en extra skjuts åt C&C :-)

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/ngxq5a/mer-an-varannan-kasse-fran-mathem-for-varm
Redigert 12.10.2018 kl 11:44 Du må logge inn for å svare

Veldig fin reklame for kjøle/frys skapene til SP, mrdoob! Fint å få litt nyheter der østfra:)

Ja, den kontrakten til Roine burde absolutt blitt meldt over børs. Selv om ikke kontraktsummen kanskje ikke er all verden, så blir det som også andre skriver et supert salgsvindu som vil trigge uante mengder med nye kontrakter.
Penger på gata nå....
olavgg
12.10.2018 kl 15:55 3120

Jeg håper at det blir slutt på å holde denne oppe med mikrohandler, Jo fortere denne kan avslutte dagen på bånnnotering, jo fortere vil nok noen stille spørsmål om hvorfor denne er så billig.

Du kan ha et poeng, olavgg, men jeg elsker disse to som holder kursen der litt opp. Jeg var der tidligere, men da med større summer. B\Nordea gjør slike småkjøp for dyre for meg.

Jeg gleder meg til Q. Og skal noen dit så gjemmer jeg meg på nest bakertse rad og jeg kommer ikke til å stille spørsmål, men håper å få en prat på forhånd der i frokosten. Jeg forslår å ha en spørsmålbunke klar som JT kan få tid til å lese gjennom og bake inn i sin presentasjon som JW pleide å gjøre de siste årene. Det funket veldig bra!

Og jeg har satt av formiddagen etterpå til kaffe og lønsj. Kvelden er visst opera! Puchinni.

Casiasia
Hei sann. Beklager men har ikke mottatt noe telefon nr i fra deg !!!. Jeg har ikke annen mail enn den gjennom jobben ( lukket system innen den gruppa vi er medlemmer i ) og vil ikke ha mail pr telefon så jeg slipper å "jobbe" i feriene. Derfor jeg bad deg sende meg en sms. Vi kom hjem i går kveld etter en super 8-dagers på Marina Bay Sands. Fy f for et hotell . Hadde det ligget litt nærmere så ville jeg brukt masse penger der. Har ikke brukt så mye tid på børs mens jeg var borte men har shorta inn litt på AkerBp og har fått med meg "raset" i PCIB. Ser også at det dessverre er selgere i Strong fremdeles.
Ble pensjonist ( fra fast-jobben) 01.10. og er litt i tenkeboksen på hva jeg skal finne på i mitt "nye liv". Kan ikke bare jobbe med aksjer.
Du får ringe meg en dag så kan vi ta en aksjeprat eller sende meg mail ( vi ha jobb-mailen en stund ). Du får ha en fin helg.


Ukes-statistikk, uke 41

Ukens sluttkurs: 8,44
Tot.omsatt volum: 117 151
Tot.verdi: 976 114
Ukes-snitt pr.aksje: 8,33
Tot.antall handler: 89
Ukens laveste: 8,00
Ukens høyeste: 8,58
Collin
13.10.2018 kl 14:14 2691

Jeg har heller ikke som mål å gå av med pensjon når den tid komer Rus, må da bruke hue på noe tenker jeg - om da helsa holder? Lykke til med det du har tenkt å holde på med.

Det virker på meg som om vi ikke sitter på lik tilgjengelig informasjon i Strong - det selges nedover uavhengig av stadig nyheter, piloter, gjennombrudd og økt salg og markedsføring i markeder som allerede går godt (ref. Spania). For hundreded gang: hvor er nedsiden her all den tid vi vokser hvert eneste kvartal? Og, en større fisk kommer nok, men det blir bonus.
Tjomsen på 8,50 med 100k legger seg ut god tid etter børsåpning, tenker det er skjult under der også jeg...

* C&C pilot i Italia hvor kunden selv sier: suksesshistorie.
* C&C i Estland hvor de selv sier: dette har vi virkelig troen på. Har de 10 skap nå?
* C&C i Sverige, full utrulling på gang.
* C&C i Russland, rammeavtale på 2 000 skap og levert et ok antall allerede.
* C&C pilot på Kanariøyene. C&C i Spania fremstøt. C&C i Norge/Strømmen.
OG: her nevner jeg kun C&C og det kan være nok til å forsvare kursen vår.
S&C med tobakksfremstøt i markeder som får samme reguleringer som her hjemme i Norge. +++++
Skjønner ikke de som vil selge nå, når vi etter så lang ventetid endelig begynner å se lyset i enden av tunnelen?
Nå har vi Q3 på fredag og jeg tror det blir fest, eller så har vi vel de som bare vil selge og være blinde for realietetene? Fair nok det. Bare å selge det.
Redigert 13.10.2018 kl 14:15 Du må logge inn for å svare

Collin
Må innrømme at jeg på ingen måte følger Strong slik jeg gjorde da jeg var på topp 20 og jeg har også problem med å forstå kursnivået men jeg tror muligens det skyldes delvis den SKRÅSIKRE uttalelsen til Jørgen om MINIMUM 100% vekst innen 5 år og at dem var temmelig sikre på volum i østen.
Det er faktisk en vesentlig forskjell på at det kommer kontrakter i ny og ne og at det kommer ( ikke kommer) "enorme" som har vært nevnt i sikkert 3 år nå ?
Vekst og solid bunnlinje vil nok gi vesentlig oppgang i kursen etter hvert men ikke enkelt å si når dette kommer. Heller ikke enkelt å få inn nye aksjonærer i et marked som går helt bananas i mange bransjer. Hvem trodde på oljepris 85 for to år siden?
Vi i PCIB har også fått juling så det svir uten at det egentlig er en fornuftig forklaring. Emi som sikrer all aktivitet i 4 år fører til halvering av kursen UTEN en eneste negativ melding i fra selskapet Er det logisk ? Mange som fryder seg over dette men slik er det bare. Konklusjon er helt grei : børs og fornuftige forklaringer er ingen selvfølge. Markedet bestemmer brutalt hva dem tror og ikke tror på og kursene fastsettes ut i fra dette. Jeg er temmelig sikker på at Strongkursen vil nå nye høyder men hvor lang tid dette krever tør jeg ikke spå. Jeg var nok en av få som syntes det tok for lang tid med ting og tang for 2 år siden og proklamerte min "avgang" inne 6 mnd om ting ikke endret seg. Jeg fikk dessverre rett men som nevnt over så kan dette snu over natta med rette melding/kontrakt på bordet så tvi tvi .
Collin
13.10.2018 kl 15:33 2588

"børs og fornuftige forklaringer er ingen selvfølge". Nettopp. Det er tilbud/etterspørsel som styrer kursen, ikke dyrt eller billig. Det har jeg sagt i alle år. Ja, vi må nok ha noe saftig nytt for å snu sentimentet i Strong. Et godt Q er nok ikke nok. Kontrakter og resultater teller selvom jeg mener det får være grense for pesimistisk prising. Fredag har mange svar og innsidekjøp (noe annet ville være rart).

Skal si det er stille her i helgen

Er det noen som har sendt inn spørsmål til Q3 allerede ?
Jeg har sendt 10 spørsmål
Jeg legger også på en del "press" på informasjon fra selskapet.
Og lista for å børsmelde nyheter som er viktige men under 10 mill grensen


LeifH
14.10.2018 kl 19:46 2374

Kun lørdag og søndag man ikke ser strong faller, så det er vel gode dager? :D Jacob må vel ha noe igang.

Norviking: "Og lista for å børsmelde nyheter som er viktige men under 10 mill grensen"; Bør være unødvendig å fortelle dette til en "Hidden Champion" med ledelse som kommer fra NHH og konsulentbransjen eller lærer de ikke slikt der ? Irriterende at ikke de mest elementære markedsføringsprinsippene er i bruk.
JosMag
14.10.2018 kl 20:59 2297

Ligger nyhet om avtalen med jernbaneselskapet i Østen på hjemmesiden til Strong nå. Bra!!

Vi er vel svært enige Grantchester
Fint om du og alle som mener det samme melder det inn som et punkt til Q3
Collin
14.10.2018 kl 21:00 2267

Jo mer jeg leser om "togordren" i Asia jo mer innlysende er det at dette bør gjøres kjent ja. De kan unnskylde med at det er så nære Q at de tar det med der istedenfor? Men du og du så passivt. Dette burde jo frem på hjemmeside, presse og gjennom børsmelding samt sosiale medier. Verdens beste utstillingsvindu jo.
Redigert 14.10.2018 kl 21:02 Du må logge inn for å svare
Collin
14.10.2018 kl 21:03 2223

Hehe, ja Strongfolket leser HO og jeg vet at Waaler tråler trådene her. Hadde vært hyggelig å få deg som nick Waaler.

"The Vice President of Customer Service at one of South East Asia’s leading Airport Rail Links first experienced CashGuard at a local restaurant. He was immediately impressed and envisioned that the solution could help optimise & automate the cash handling at his company."
Tenk hvor mange som blir imponert nå da folkens...

https://www.strongpoint.com/news/inspired-by-personal-experience-client-chooses-cashguard-for-the-company/
Redigert 14.10.2018 kl 21:13 Du må logge inn for å svare
tunktee
14.10.2018 kl 21:33 2165

Tror jeg velger å ikke sende inn spørsmål.
Har bare sendt en e-post tidligere, og syns vi skal være forsiktig med å bruke for mye av tiden til ledelsen på å pleie aksjonærer. De har et selskap som skal drives!

Det er supert at vi er så mange dedikerte og kunnskapskåte eiere av Strongpoint, med et så høyt interessenivå for selskapet.
Dersom der blir sendt like mange e-post fra deltagerne her som jeg har inntrykk av syns jeg det er på høy tid at vi samler spørsmålene hos en som tar ansvar og sender en e-post med oppsamling av spørsmål maksimalt en gang i måneden, helst kanskje bare fire ganger i året. (forran rapportene)

Jeg innbiller meg at ledelsen i selskapet vårt ville satt pris på en slik løsning også.

Dere som er fullstendig uenig, ikke kjeft for mye på meg nå da ;)
Redigert 14.10.2018 kl 21:34 Du må logge inn for å svare

Velkmommen JjosMag her på tråden!

Vi er en gjeng som bare har troen på at det JW startet skal gi vekst. JEg tror det mange tror det, men et par er utålmodige og putter pengene i andre papirer de får rask gevinst i. J*eg dømmer ikke, Jeg dømmer ingen for valgene som tas. Jeg solgte 40% på +- ! Jeg solgte 40 % av beholdningen der på 16+-, men kjøpte mer tilbaker fra 11 og billigste 8.58.

Dette papiret er underpriset i kurs.
Men alt dette tror jeg du vet!

Enig med deg, tunktee - spørsmålene må samles av én og sendes inn før Q og følges opp på presentasjonen helst av samme personen og hvis den ene ikke kan delta så må det være en eller to andre som kan steppe inn og overta rollen. Bør kunne organiseres. Synes også at STRONG bør presentere alle Q'ene. Børsen og investorer tar ikke "fellesferie" - gammeldags.
Redigert 14.10.2018 kl 21:48 Du må logge inn for å svare
tunktee
14.10.2018 kl 21:59 2079

Enig i presentasjonen Grantchester!
Utfordringen er kanskje at Strongpoint alltid er en av de første ut med tallene, og det betyr at vi havner mitt i fellesferien.
Ikke umulig at vi må akseptere senere tall for å få tilhørende presentasjon.

Vi prøvde så vidt å få til noe med e-postadresser for en tid tilbake. Just_fun/Just_nilsen hadde jo en som han delte.
Den er vist ikke lenger operativ.
Det er jo ikke noe problem å fikse en adresse da, men spørsmålet er om noen er villig og strukturert nok til å påta seg rollen som «forman».
Selv har jeg ikke kapasitet til å påta meg en forpliktende rolle p.t.

Timingen på tallene og presentasjonen er mindre viktig enn kvaliteten. Nevner man "fellesferie" i utlandet så skjønner folk ingenting. Skal STRONG være et internasjonalt selskap så må selskapet også oppføre seg som et internasjonalt selskap. Så enkelt er det. Senere tall er ingen problem når tallene er gode !

Jeg er på reise halvparten av tiden, så deltagelse på alle Q-ene er vanskelig, spesielt Q3. Spørsmålene mine ligger på en tidligere tråd - de er uendret.
Redigert 14.10.2018 kl 22:10 Du må logge inn for å svare

Hva hvis 4 aksjonærer tar hver sin Q og når den ene ikke kan delta bør en av de andre tre kunne steppe inn ? Jeg er gjerne med i en slik konstellasjon.
Redigert 14.10.2018 kl 22:14 Du må logge inn for å svare
Collin
14.10.2018 kl 22:15 2050

Og, de spørsmålene har jeg tatt videre G sammen med flere andre og mine egne. Tror det blir en god presentasjon på fredag

Godt å høre Collin.
tunktee
14.10.2018 kl 22:24 2017

Og jeg bor jo i Bergen Grantchester, så blir nok neppe aktuelt å reise til Oslo 3 ganger i året.
Men trenger den som sender inn en e-post på vegne av oss andre å stille på alle presentasjonene?
Det er så vidt jeg vet bare noen veldig få personer her som gjør det, så da er det få som kan ta jobben.

Etter mitt syn kan hvem som helt gjøre det, og det viktigste er at det er en som syns det er en kjekk utfordring.
Collin
14.10.2018 kl 22:27 2014

Grantchester skrev Godt å høre Collin.
Jeg har fått et solidt førsteinntrykk av vår nye CEO. Hel ved som vi liker å si. Nå tar vi Q først og så følger vi nøye med i fortsettelsen. I morgen starter en ny spennende uke i aksjen vår.
tunktee
14.10.2018 kl 22:27 2006

Kan jeg også bære med på. Vi er jo noen som har kontakt fra før, skulle gjerne sett at andre ivrige skribenter ble inkludert.

Jada, enig, tunktee. Men fint om man kunne hatt et lite system rundt det slik at det ikke bare renner ut i sanden.
Redigert 15.10.2018 kl 05:52 Du må logge inn for å svare
Casiasia
15.10.2018 kl 06:34 1825

No worries, Russebuss! Sendte deg en sms, men av erfaring er det ikke alltid den mottas før man slår av og på telefonen.
Gi beskjed neste gang du skal på studietur til Asia, så får vi se om våre veier krysser hverandre da, jeg er jevnlig i regionen. Har dine kontaktdata og du har mine per mail. Hadde vært hyggelig med en prat! Forøvrig anbefaler jeg Fullerton Bay Hotel neste gang hvis lommeboken er tykk nok. Dette er det lille moderne hotellet du ser ned på fra Marina Bay Sands, på andre siden av Bay-en. Diskret luksus.

Tror jeg ville vært forsiktig med å shorte olje/energi på noe annet en meget kort sikt, hører det er sterk etterspørsel fra kinesiske kjøpere før vinterkulden setter inn. Alle snakker om LNG, mulig det nye småskala-rederiet til Golar/HLNG/STOLT blir en vinner på lang sikt. Og selvsagt Strongpoint. Flytogkontrakten er en milepæl, ikke i størrelse, men strategisk.

Skal si det er fart i aksjen ( SOM VANLIG )
Ingen som har tro på bra tall ?
Collin
15.10.2018 kl 09:45 1711

Jeg tror talla blir alt fra bra til suverent, Viking. Heller mot at det kommer mye gode nyheter og en super presentasjon. Men, igjen og igjen det er for lite likviditet i aksjen vår, som vi vet. For få til å sette kursen. Noen helt få større fisk som ser bedre muligheter andre steder har priset oss ned samtidig med at sitat "mulighetene har aldri vært større". Jeg tror det er på tide å høste av alt det gode markedsarbeide. Se på APAC, det er ikke bare å gå å lande en slik krevende kunde uten at det er gjort et solidt arbeide i forkant. Igjen: bravo for det langsiktige arbeidet som Roine står for. Om jeg så skal være den eneste som har trua på han, så har jeg altså det. Jeg liker tilnærmingen til kunden og det er det som vil bære frukter i det lange bilde. Det negative er at det tar lengre tid enn vi trodde.

Er svært langt på vei enig med deg Collin
Håper du får rett med hensyn til RG også
Intet ville gledet meg mer
Collin
15.10.2018 kl 10:01 1676

Jeg har gått bak og sett hvordan Roine tenker og jeg mener det er helt riktig måten det jobbes på. Nå får han kritikk både øst og vest, så får jeg være han ene som tror på ham da. :)
sulzrox
15.10.2018 kl 10:15 1642

Utfra det du skriv Collin bør ein kanskje prøve seg på ein kort handel.
Kjøpe her under 9 kr og tippe på at ein kan selge minst 10% over.

Kommer det gode nyheter og god presentasjon på Fredag, vil volum komme inn i aksjen. I det minste på Fredag.
tunktee
15.10.2018 kl 10:17 1636

Avskrivning på immaterielle eiendeler kommer til å stupe i løpet av de neste kvartalene.

Henviser til note nr 11 i årsrapporten for 2017.
De immaterielle verdiene blir avskrevet lineært (med unntak av varemerke som blir testet) og de fleste av disse, med unntak av CUB, er snart ferdig avskrevet og vil utgå.

Det som kan motvirke en stor reduksjon i avskrivningen er kundene som fulgte med CUB (og muliges andre mindre oppkjøp). Disse ble ført til 13,7 mill og jeg vet ikke hvilken avskrivningsplan disse har. Kunder skal avskrives på 1-7 år, men tatt i betraktning avskrivningen i 1. og 2. kvartal er det lite som tyder på at det er raskeste avskrivning som gjelder.

Det er en krevende øvelse og gå år tilbake og regne ut avskrivninger mer nøyaktig, men fult mulig for den som gidder!

Kan for øvrig informere om at vi hadde en tilgang/tilførsel på teknologi på 22,8 mill i fjor. Regner med at dette i hovedsak er CUB.
Teknologi avskrives lineært over 10 eller 15 år, og utgjør derfor ikke mye per kvartal når vi er ferdig med større andre avskrivninger. (Gjensto kun ca 5 mill av disse i bokført ved årsskiftet. Noe jeg regner med avgår ila. året, kanskje noe avgikk allerede ved Q2)

Avgang i materielle verdier skjer også fortløpende, men der regner jeg med at vi med tiden gjør like mye investeringer som avgår fra regnskapet.
tunktee
15.10.2018 kl 10:42 1606

Jeg limer også inn dette i dag som en liten oppfrisking:
Må innrømme at jeg ikke tidligere har bitt meg merke i at vi er så stor på kontanthåndtering i Frankrike.

EMEA EMEA blir et stadig viktigere marked for StrongPoint. Hele 79 prosent våre kontanthåndteringsløsninger ble levert til land utenfor våre hjemmemarkeder i 2017. Aktiviteten i disse markedene har aldri vært større. Flere har nådd en kritisk størrelse, som sikrer en lønnsom organisk vekst. Våre M&A ressurser og vårt fokus har økt betraktelig i disse landene for å fremskynde vår utvikling i EMEA. I løpet av juni ble utrullingsprosjektet hos Alimerka fullført med vel 700 kontanthåndteringsløsninger. Disse er basert på en langsiktig leieavtale, som vil gi forutsigbare inntekter i årene fremover. Spania, vårt største marked i EMEA, teller nå 22 medarbeidere, og våre spanske kolleger har lagt bak seg et meget godt år. Dette markedet nærmer seg nå 3 000 installerte kontanthåndteringsløsninger. Oppkjøpet av partneren i Spania i desember 2016 er vellykket. En slik fremgangsmåte ønsker vi å kopiere i Tyskland og Frankrike. Sistnevnte passerte 2 000 installerte kontanthåndteringsløsninger, mens tallene for Tyskland og Belgia var noe lavere. Disse to landene har en stor base Select & Collect.

(Teksten er tatt fra årsrapporten 2017.)
Redigert 15.10.2018 kl 10:43 Du må logge inn for å svare
tunktee
15.10.2018 kl 10:54 1587

Mornings Grantchester!

Jeg foreslår at vi gjør en sterk innsats for å få til noe ila. høsten, før årsskiftet.
Hvis vi i begynnelsen er noen få som begynner å samkjøre oss, så vil forhåpentligvis andre ønske hive seg på etter hvert.

Ha en fin varm dag på solkysten :)
Er faktisk opplett her i dag, så skal bruke dagen til det gledelige gjøremålet med å kjøre flere tilhengere med søppel på dyngen :)
Collin
15.10.2018 kl 11:22 1532

T: jeg ser ikke noen besparelse å snakke om her i det hele tatt i år? Og, det er EBITDA, cash flowen vi lever av og sikter oss inn på. På den andre siden har du helt rett, bunnlinja kommer til å slå skikkelig når avskrivninger av varemerke, immaterielle eiendeler og +++ er ferdig samtidig med at vi får omsetnings- og marginøkning. Et utbytte på 0,75 er slettes ikke utenkelig med den frie egenkapitalen vi da får. Det skulle bli en yield på 9% det og med litt vekst er dagens kurs innbetalt på cirka 10 år. Vi har en lys fremtid i Strong, kan ikke skjønne annet? Svinpelsene får bra fortsette å selge på best på kanskje det som vil vise seg å være maks dårlig timing. Jeg tror det.
Redigert 15.10.2018 kl 11:24 Du må logge inn for å svare
LeifH
15.10.2018 kl 11:59 1483

Har strong virkelig hatt så store prosjekter at man kan forvente gode tall? Jeg trur ikke på tallene, og hvor blir det egentlig av kontraktene? Fremtiden til strong trur jeg på, men vi skal nok ned til 7.5, da blir det godt å kjøpe. :D
Collin
15.10.2018 kl 12:16 1454

Så lenge vi har en som tydeligvis skal ut med et betydelig antall aksjer, er det slettes ikke umulig at du får rett. Vær klar til å kjøpe om det skjer, for vinduet tror jeg blir lite.