litt konspirasjons teori:


IOX sa 10 dager for bytte av pumpe og klargjøring for og kunne produsere fra alle sonene i reservoaret. Pluss brønn testing. Her kom de vel ikke med noe tidsestimat på selve brønntestingen, dette skjønner en godt da det blir et «hvor lang er et tau» spørsmål. Da det er første gang de kjører en så komplisert brønn test. Under testen blir oljen lastet på laste biler og solgt som vanlig, som vil vise på neste produksjons oppdatering.
Stusset litt over at de sendte 18 laste biler med utstyr, det er veldig mye om det var en workover rigg for wireline/ coiltubing de skulle bruke. Så det indikerer at de har trukket hele produksjons røret for og få byttet pumpe og perforert de andre sonene. Til dette trengs fullt oppsett med borre rig, som forklare hvorfor så mye utstyr ble sendt.

Så litt konspirasjons teori: Sitter med en følelse at IOX holder tilbake på informasjon så godt de bare kan, med tanke på måten de informerer markedet på. Kan det være fordi de vil slippe det meste på engang? Med tanke på eventuelt oppkjøp, emisjon etc… helt klart at selskapet er i faresonen for og bli «spist opp».
Brønn testen vil også gi indikasjon på hvor mye som en nå kan forvente og ligge i bakken da de har tre soner. Selv uten en avgrensnings brønn bør de kunne få øket fat i bakken betydelig? (Nabo feltene har også flære olje produserende soner). Da borre rig ikke trengs under brønntesting, kan den allerede være flyttet til neste lokasjon?

Solgte det jeg hadde av IOX i 2017 når de stoppet borre programmet for ny gjennom gang av seismikken. Kunne ikke skjønne hvordan SLS kunne godta dette. Men når en er inne på SLS sine sider ser en klart at samarbeidet/avtale mellom IOX og SLS er større en boring av brønnene. Ser tydelig ut som at det er de som bygger all infrastruktur (borre lokasjoner/veier osv).
Har prøvd og finne ut hvor mange bore rigger SLS har, men finner ikke noe informasjon på dette. Om de har riggene og kapasiteten. Kan det fort bli boring på to lokasjoner samtidig? Ganske så sikker på at alle brønner og arbeid vill bli gjennomført av SLS. Dette er en veldig god avtale for begge parter.

Når en kjøpte seg inn igjen, vurderte en og kjøpe en liten lytte post, og heller gå all inn når ting var mer avklart og risiko nivå betraktelig lavere. Er nok mange som sitter på gjerdet og venter, og heller går inn på 10-15 kroner. For så å bli med videre med betydelig mindre risiko. Blir nok disse som setter rakett fart på aksjen når info kommer.

De sagde minimum 10 dage, her ud over kommer testing
bæærnt
26.09.2018 kl 13:31 5707

Interessant vurdering. Deler også dine tanker i det siste avsnittet om hva som kan sette skikkelig fyr på teltet. Om ikke 10-15, så kanskje 8-10.
Redigert 26.09.2018 kl 13:33 Du må logge inn for å svare

Interesant det der. IOX står virkelig foran gode tider, og med denne prisingen så kan det bli heftig fremover for de som tar sine lodd.
Redigert 26.09.2018 kl 14:05 Du må logge inn for å svare
Liffo
26.09.2018 kl 14:00 5598

Trur nok den tålmodige får betalt til slutt... Mykje dei kan ha måtte gjort med Vikingo... Med tanke på antall lastebiler med utstyr, kan dei ha boret 2 side-track fra Vikingo og inn i C5 og C7 for å kunne optimalisere opptaket.. Dvs bore to brønner ut fra hovedbronnen, og det tar litt tid...

Tipper de fraktet inn en rigg i tillegg som allerede er satt opp og snart får vi beskjed om at boret er på vei ned. D hadde vært fett.

Hva må til for at f.eks Dnb Marked vurderer/ anbefaler/ikke anbefaler IOX?? Kan det hjelpe at vi sender inn forespørsler til de?

De sendte vel 18 laste biler med utstyr for å frakte inn utstyr til de 2 neste brønnene samtidig:)

Interessant teori olje cowboy
Vekst
26.09.2018 kl 14:40 5488

Ref. meldingen 6 August. Om ikke lenge får vi en endelig avklaring rundt ny vei til LLA-47.
Før vi får vite mer om boreprogrammet- må de få på plass ny vei tillatelse utenom Duya- noe de forventer å ha på plass begynnelsen av Oktober.
Det vil redusere risikoen for fremtidige sabotasjer og stopp på operasjonene.


In addition, and regardless of any progress with the Duya, Interoil has already started the required access approval for the use of an alternative private path with other independent landowners to the Duya. This process is expected to take eight to nine weeks, providing Interoil the corresponding right of ways approval to mobilize the work over rig by the beginning of October of this year.

Man burde vel fått Marketwatch til å sjekket agendaen bak alle disse fake salgspostene fra kr 7,50 og oppover, som har ligget der i ukesvis. Likeså om det har en sammenheng med disse irrasjonelle salgene man ser hele tiden. Greit at man kan sette opp en robot, men manipulerende virksomhet er like ulovlig fortsatt.

Om en tar et forsiktig anslag på 6000 fat pr døgn når alt borret, blir dette 954 000 liter med olje fra feltet. Tviler på de tar mer enn 20 kubikk på hver lastebil, vil dette bli 47 lastebiler hver dag fra feltet. Når Duya setter stopper for 18 lastebiler som skal opp, Må altenative veier bygges, og ansettelse av folk fra stammen i iox. (lovlig smørning)
http://sls.com.co/index.php/servicios/obras-civiles

Oljecowboy: Tenkte samme tanken da de meldte hvor mange biler å hvor mye utstyr de hadde for WO. Interessante refleksjoner du har i ditt innlegg, følger deg på de. Godt bidrag. Så får tiden vise om du treffer på antakelsene. Uansett spennende tider nå.

Da er det greit de får på plass begynnelsen alternativ vei i begynnelsen av Oktober.
"This process is expected to take eight to nine weeks, by the beginning of October of this year. "
Redigert 26.09.2018 kl 15:13 Du må logge inn for å svare

Ser på sls sin side at det er klargjort for boring Coli-rojo og turaco.
Står faktisk en hel det utstyret/ containere på coil-rojo.

Er det bare 2 tilfeldig bore områder som er avbildet eller er det der de skal begynne tro?
Redigert 26.09.2018 kl 17:16 Du må logge inn for å svare

Gammelt bilde fra Altair (Coli-rojo og turaco)
På pareto presentasjonen under Altair står det at brønnen er borret men forlatt. Boret de tørt her?

Både ja og nei:)
"Altair: Well testing was carried out in the top of C7 Formation between 5742 ­-5746 feet (MD), resulting in oil and water production with 98% BSW"

Er det bare eg som tror at vi vil få en meget god resurs oppdatering?

Vi snakker vel om ett nytt oljefunn:

Interoil hails 'new oil province' in Colombia

Interoil has unearthed a new hydrocarbon zone in Colombia's Llanos basin after completing testing of its Vikingo prospect.

We are very excited with the Vikingo results because it untapped a new oil province in the Llanos basin, where further geological and geophysical work would be undertaken to update and fully appraise the remaining potential identified in Lla-47

Har tro på at vi får en god ressursoppdatering, jeg også. Selskapet har en del tråder fra utmeldte rapporter som må materialisere seg snart. Har tro på en større rapport/melding når de har fått trådene plassert å utredet. Særlig betydningen av ny seismikk å oppdagelsene/erfaringene de her med seg fra Vikingo. Spennende tider fremover.
Ransen
26.09.2018 kl 21:09 4404

Har tro på at det blir svært givende å være IOX-aksjonær allerede fra denne høsten.
Vekst
26.09.2018 kl 22:41 4204

Svar fra IR:

«Foregår mye snakk om bankgarantier, men bankgarantiene er ikke en showstopper med tanke på de resterende 2 brønnene igjennom SLS avtalen?
Svar: Nei.

Info om pågående operasjon på Vikingo:
Det nye utstyret vil naturligvis måtte testes. Som nevnt i meldingen 21. august vurderes det også å teste C5- og C7-formasjonene i reservoaret i samme omgang. Melding vil bli sendt når brønnen er tilbake i normal operasjon.»

- slutt


Ransen
27.09.2018 kl 08:45 3827

Noen som vil selge billig til meg i dag. Fikk nok en bekreftelse på at boring i Q4 kommer som planlagt:
"Hei og takk for din tålmodighet. Har nå sjekket en ekstra gang. Garantispørsmålet påvirker ikke planen for boring i Q4."

Oljepris på det høyeste siden 2014 og er stigende, spørsmål om Saudi har mer å gå på i forhold til kapasitet. Dette må det jo være noen som ser som negativt

Det er heller ingen tvil om at Vikingo kommer tilbake. Det er flere som har fått tilbakemelding på at nytt utstyr nå skal settes i drift og testes. Samtidig skal C5 og C7 tilkobles med selektive produksjonsstrenger, dvs at de ulike formasjonene kan produsere uavhengig av hverandre i samme brønn. Resultatmessig vil dette si at brønnen kan produsere selv om en produksjonsstreng er ute av drift for vedlikehold eller havari. Altså en kraftig robustgjøring av brønnen som skal produsere i foreløpig inntil 12 år.
Redigert 27.09.2018 kl 08:56 Du må logge inn for å svare

Ransen, mine får du ikke. Men det var en tulling som solgte på 6,15 ser jeg. I morgen er siste børsdag i Q3. Q4 kan fort vise seg å bli det råeste IOX Q noensinne.

Og mens vi venter stiger oljen. Banker vi over $83 i morgen. Ja det tror jeg.
Ransen
27.09.2018 kl 09:11 3673

Tror faktisk vi er innom 100 usd/b i løpet av Q4. Å kjøpe aksjer i IOX nå er som å finne penger på gata.... Se på reaksjonen til PEN og BWO etter et lite oljefunn som det ikke er overhodet fastsatt noen oppstartsdato for...altså på forventninger..
Andyo
27.09.2018 kl 09:21 3611

Skal ha baller for å sitte utenfor her over helgen. Siste børsdag før Q4 i morgen. Lang liste av potensielle triggere
Redigert 27.09.2018 kl 09:21 Du må logge inn for å svare
henrik9
27.09.2018 kl 09:38 3523

Ransen
Ser at du skriver at Vikingo har en produksjonstid på minst 12 år.
Fint om du kunne vise til hvor denne opplysningen kommer fra.
Nacobo
27.09.2018 kl 09:49 3468

Er da lisensen på LLA feltet går ut for iox sin del, grunnen til at rasen skriver inntil 12år er at det er mulighet for forlengelse. Om det er nok olje til å pumpe opp på Vikingo i 12år+ med overskudd er en annen sak.
Redigert 27.09.2018 kl 09:53 Du må logge inn for å svare
henrik9
27.09.2018 kl 09:52 3446

Nacabo
Takker for et greit svar!
Vikingen
27.09.2018 kl 09:54 3434

Så gik der en dag mere uden informationer - nu er vi kommet så langt frem at det kun vil give mening at pakke mange informationer sammen i en melding.
Normal praksis er vel også at man melder sine forventninger til fremtiden inden man står midt i Q4.
Folk kan skrive hvad de vil "ting tager tid, det skal nok komme, penge i banken, sikre penge, no brainer" - men jeg bliver sgu nervøs for min investering når man ikke kan finde en eneste positiv ting at melde ud - med alle de ting der efter sigende venter i fremtiden for IOX.
Jeg ved godt at mine synspunkter er i undertal på tråden :-)

bæærnt
27.09.2018 kl 09:56 3415

Det er vel ikke riktig ? Lisensen utløper 10. februar 2020 om ikke IOX har fullført sine forpliktelser. Hva som skjer etter det er vel avhengig av nye forhandlinger eller allerede avtalte opsjoner ? Noe som vet noe om akkurat det ?
slowhand
27.09.2018 kl 11:39 3250

Siden dette er tråden for konspirasjonsteorier....
Dersom grunnleggerne av Andes er så interessert i IOX, hvorfor tok de ikke sin andel av Brown aksjene...?
I følge Parato-presentasjonen to år på rad har følgene stått:
"Founders of Andes Energia, expressed their interest in remaining shareholders of the company and recreate the Andes success story through Interoil."
...nå virker det som om presentasjonen fra i fjor er fjernet, eller så har jeg dårlig forbindelse...eller konspiratorisk...hvorfor er den fjernet...

Så hva er det som planlegges dersom de ikke vil ha sine gamle Andes Interoil aksjer, men er veldig interessert i IOX? Hva skade hadde det gjort om de tok de gamle aksjene? Ville kursen gått opp på interessen? Og det at de ikke tok de, ville det resultert i at kursen gikk ned...?
Så hvilken plan ligger bak og lurer?

Redigert: Takker nullbull, fikk ikke den opp gjennom linken på Interoil.no
Så når er tiden for at interessen skal vises i handling? Kommer "pakken" når COR-6 er bekreftet?

"Andes’ founder shareholders (AEN-LSE:AIMS):
 Integra Capital
 Vetalir
 Michael Steven
confirmed intention to recreate Andes success story."
Redigert 27.09.2018 kl 12:04 Du må logge inn for å svare
bæærnt
27.09.2018 kl 11:53 3195

Jeg tror at obligasjonslånet er av betydning. Hvorfor kjøpe aksjer dersom inngang allerede er sikret gjennom et smutthull i bakdøra. Dersom det eksisterer konkrete planer om at IOX skal utvide sin horisont til å omfatte Argentina, så er det litt vanskelig å tenke seg at det kan skje som et gjeldstynget selskap slik det fremstår idag.
NullBull
27.09.2018 kl 11:53 3191

olje cowboy
Presentasjon på Pareto i 2017 er ikke fjernet og kan ikke fjernes. Dette er en meldt børsen som en innsidemelding med vedlagt presentasjon: https://newsweb.oslobors.no/message/434641
slowhand
27.09.2018 kl 12:48 3092

Obligasjonslånet kan nok være en del av pakken, men det kan også reforhandles. Noe som nok er enklere dersom eierne har interesser i selskapet, for med satsing i både Colombia og Argentina trenger de vel først å fremst cash?
NullBull
27.09.2018 kl 13:02 3054

bæærnt,
Er det en bakdør her da? Obligasjonslånet (bond loan) er beskrevet på s 57 i årsrapporten for 2017. Jeg ser ingen konverteringsrett oppgitt, og ser heller ingen signal om dette i ordlyd rundt utvannet fortjeneste per aksje (som vel ved positive tall, i det minste må inkludere fullt utvannet potensiale).
Ledelsen og styret må handle ut fra selskapets interesser, og obligasjonslångiverne er en "motpart" her. Forhandlingssituasjonen til IOX er betydelig mye bedre i januar 2020 når lånet forfaller, og de har innen den tid mer enn nok cash til å betjene forfallet. Om de mot formodning ikke skulle ha det, så vil de absolutt være i posisjon til å finansiere forfallet med nytt obligasjonslån til betydelig lavere betingelser.

Det er først i en situasjon hvor selskapet ikke er i stand til å betjene lånet ved forfall, at det oppstår forhandlingsmomentum hos obligasjonslångiverne, herunder konvertere til rabatterte kurser med utvanningskonsekvenser for øvrige eiere. Der var f.eks offshorenæringen i noen år - jeg mener IOX ser ut til å være svært langt unna en slik situasjon. Derfor, for meg, fremstår ikke obligasjonslånet som en mulig trussel for verdiene til øvrige aksjonærer.

hadde vært deilig å få vekk denne usikkerheten rundt Vikingo, den ligger som en klam hand over aksjen. Var tungt å få ut alle de som ikke har nerver til å sitte, skjønner ikke at de tør å selge nå
slowhand
27.09.2018 kl 13:16 3005

Dersom man tar utgangspunkt i hva styret har meldt, og som har stemt tidligere selv om de kan komme noe sent, så skal man bytte ut en defekt pumpe med en ny og samtidig prøve å optimalisere produksjon fra to soner. Så i værste fall settes brønnen i produksjon på samme rate som tidligere, i beste fall har de fått ut noen hundre tønner ekstra i døgnet. Så hva er bekymringen? At olja har stukket av?
Det som er interesant her er om SLS har kjørt inn en WO rigg eller en borerigg. 18 lastebiler er mer enn en pumpe selv om de sikkert har med mye nytt utstyr til ny komplettering og testing. Og når den nordlige veien er klar for fullt kjør.
Redigert 27.09.2018 kl 13:23 Du må logge inn for å svare
bæærnt
27.09.2018 kl 13:28 2963

Lånet må nødvendigvis ikke ha en konverteringsrett. Det er fortsatt mulig (og hensiktsmessig) at selskapet gjør avtale om å konvertere hele eller deler av obligasjonslånet til EK i en rettet emisjon. F.eks mot Old Andes som antakelig har kontroll på lånet idag, og som det signaliseres kan være den industrielle eieren som kan realisere potensialet i Colombia og et nytt fokus på Argentina. Med unntak av garantier og et utvidet boreprogram uten SLS eller annen partner så har IOX et begrenset behov for kapital i Colombia. Vedtaket om emisjon fra siste GF må derfor ikke realiseres som en kontantemisjon. Dette kan også gjennomføres som et tingsinnskudd av aksjer (f.eks et selskap i Argentina kontrollert av Old Andes), konvertering av bonds, eller i en kombinasjon sammen med kontanter.
Redigert 27.09.2018 kl 13:45 Du må logge inn for å svare
kaunis
27.09.2018 kl 13:35 2936

Klam hånd, det er jo øyet som ser det.Vi har jo hele tiden god info om det som skjer og tidspunkter. Det må jo være nok å få oppdateringer en gang i mnd og så hvert Q . Synes det mases noe for jævlig etter om nye meldinger om ting vi vet går sin gang og at ting tar tid.Her legges jo forholdene så til rette for daytraderne med all denne unødvendige usikkerhets-konstruksjonene hele tiden.At det er mange reddharer på OSE er ikke noe nytt. og de er flink til å lage ris til egen bak.Bare sutre og vær usikker og kospirasjonsterorier i øst og vest.Noen er stadig ute etter usikkerhet for å styrke sine daglige tarder. Det har vel aldri vært så mye godt i sikte for IOX som nå og enda ligger den og trades opp og ned.Verdianslaget har steget kraftig i forhold tli tidligere tider, kursen burde vært godt over 10kr med disse utsiktene for et godt hopp oppover i inntjeningen.Det blåser en sterk nordavind for kursen til IOX, bare spørsmål om tid før Nordavinden når OSE.

kaunis


Støtter den:)

konspirasjonsteori:
Er ikke Brown kontoen tom enda? Eller noe som ikke går etter planen?

når en er ferdig er det vel en annen som overtar, slik har det vært I denne aksjen

Konspirasjonsteori: Noen som gevinstbegrenser før teltet tar fyr?
Seph
27.09.2018 kl 15:32 2622

En liten post for de traderne som fortsatt bruker og trenger "bleie" når en aksje har en så stor volatilitet.

Jeg har vært med IOX en del tid nå.
Denne aksjen er en perfekt daytrading aksje, men den er helvetes god å sitte i long akkurat nå.
Hold på hatten for det kommer til å gå fort når meldingene kommer på løpende bånd:)
Det vil komme haussere og baissere, de finnes overalt. Dere som bruker bleie pass på å ikke bli med i dragsuget når disse popper opp og baisser ned en aksje, og pass også på å ikke selge hus og kjerringa når hausserne er på banen. Ingenting er sikkert.

Fokuser på faktaene i selskapet, og hva som kommer og gjør opp deres egen mening.

Jeg for min del har en "trading post" og en post som jeg sitter på og ikke rører før vi er oppe i 9-10 kr:)

Ha en fortsatt fin dag.
Redigert 27.09.2018 kl 15:34 Du må logge inn for å svare
bæærnt
28.09.2018 kl 10:56 2245

For den eller de som har tvil om det eksisterer sterke relasjoner mellom PGR/GuernseyCo(Brown)/Old Andes:

************************

PHOENIX GLOBAL RESOURCES ISSUES SHARES TO ANDES MERGER ADVISORS (ALLISS)
[ 27 Jun 2018 11:38 ]
LONDON (Alliance News) - Upstream oil and gas company Phoenix Global Resources PLC said on Wednesday it has issued 7.2 million shares at a price of 58 pence per share to Integra Capital SA as part of the transaction fee services agreement signed in July 2017.

In addition, Upstream Capital Partners VI Ltd has also been issued 7.2 million shares under the agreement.

The agreement relates to advisory services provided by Integra and Upstream in July 2017 when Andes Energia PLC proposed the merger with Petrolera El Trebol SA, the Argentinian oil and gas unit of Mercuria Energy Group Ltd.

The merger resulted in the formation of Phoenix Global Resources. Mercuria owns 79% stake in Phoenix Global.

Shares in Phoenix Global were untraded on Wednesday, last quoted at 22.00 pence.

By Dayo Laniyan; dayolaniyan@alliancenews.com

Copyright 2018 Alliance News Limited. All Rights Reserved.

************************

Integra Capital SA er eid av/kontrollert av vår kjære José Luis Manzano, og som vi tror/vet kjøpte IOX bonds i mai 2017 fra NORTH som utgjør ca 1/3 av obligasjonslånet pålydende verdi.

Å konklusjonene din blir da Bææærnt? Positivt eller negativt for IOX i dine øyne. Helst uten konspirasjonsteorier takk:-)
bæærnt
28.09.2018 kl 11:12 2214

Nå er jo dette en konspirasjonstråd, så da er det vel lov.......men jeg har fortsatt ikke annet å bringe til torgs enn at det faktisk er nære relasjoner her som det er vanskelig å se bort fra, og at det er grunn til å stille spørsmål om det var vikarierende motiv bak "konstruksjonen" av GuernseyCo og hvordan likvidasjonen faktisk har utartet seg etter utløp av vekslingsfristen og melding om COR6 primo juni i år.

I sum så betyr dette at det jeg venter på er noe annet enn melding om flow og nytt boreprogram. Jeg har faktisk tro på en mer komplett og langsiktig løsning som har vært planlagt før gjennomføringen fusjonen AEN/Trefoil og CNE sin exit. Og det sier jeg selvfølgelig takk og amen til.
Redigert 28.09.2018 kl 11:20 Du må logge inn for å svare

200K av disse fake salgspostene fra kr 7,50 og oppover er borte nå...
NullBull
28.09.2018 kl 11:56 2139

bæærnt,
Kjenner vi til prisnivå obligasjonene ble handlet på i 2017? På det tidspunktet var jo IOX i en helt annen situasjon enn i dag mener nå jeg, og hvis obligasjonene var priset til underkurs av utestående mot IOX, så ville jo dette primært vært motivet til en nærstående som var positiv til at selskapet ville være i stand til å gjøre opp gjelden ved forfall i 2020. Jeg "sliter" fortsatt med å frykte konvertering av obligasjonslån som tema nå, og særlig at dette kan gjøres på dagens aksjekurs og i forkant av en rekke avklaringer/meldinger ("triggere"). Omdømmetap for selskapet og ledelsen selv ville vært for stort.
bæærnt
28.09.2018 kl 12:06 2121

NORTH mottok totalt MUSD 7,6 for disse obligasjonene. NORTH oppgir en pålydende verdi på disse obligasjonene i en annen sammenheng (året før i et tingsinnskudd i et datter selskap - NEC) med MUSD 11,6. Det var @foreigner som frekventerer på dette forumet i blant som mener at det er tegn på at Integra Capital SA var kjøper. NORTH vil sevfølgelig ikke bekrefte dette. Det har jeg forsøkt.

Selskapet har jo et vedtak i ryggen fra GF som kan utstede 32 mill nye aksjer. Om dette skjer helt eller delvis mot konvertering av bonds så er jo ikke det kritikkverdig. Snarere tvert i mot spør du meg. Og om noen har kjøpt sin posisjon i obligasjonene med en betydelig rabatt så er vel heller ikke det ulovlig. Forutsatt at relasjonene ikke er alt for påtakelige og transaksjonene på armlengdes avstand.
Redigert 29.09.2018 kl 10:10 Du må logge inn for å svare
bæærnt
29.09.2018 kl 10:20 1862

Lenge siden jeg har vært innom hjemmesiden til Integra Capital SA så jeg husker ikke helt om IOX lå der sist gang jeg tok en titt, men IOX er angitt med navn under fliken Investments:

http://www.integrainvestment.com/index_en.html

Jeg kan ikke huske om Integra Capital SA noen gang har hatt et direkte eierskap i IOX, så dette må enten være noe fra "gamle dager" via Andes Interoil ltd, eller så er det oppgitt som en direkte plassering i IOX-bonds eller som et indirekte eierskap via Magnus Capital SA.