BGBIO Åpningskurs imrg?

SomSa
26.09.2018 kl 13:43 1335


focuss

De tror det ikke virker men de vet ikke. De har ikke testet på pasientgruppe som tidligere er behandlet alene med Keytruda uten respons.
Dersom de hadde gjort dette og flere pasienter var inkludert og ORR var 40% kanskje kunne de slippe et kostbart fase 3. Bare les hva skjedde med
den tidligere vidunder kreftmedisinen IDO. Muligens gjorde BGBIO samme feilen som IDO.
Spennende å se hvordan fase 3 studien designes.
Gudrunyo
26.09.2018 kl 13:43 1333

Det var ikke mye som skuffet i meldingen, det er bare du og mange andre som sitter her skuffet. Og du sitter her skuffet, fordi du trodde at dette skulle være et vendepunkt for aksjen hvor plutselig alle skulle se hvor stort potensiale som er her, og at aksjen skulle bare skyte fart opp i himmelen i all evighet? Det at du ikke skjønner hva som "skuffet" i meldingen vitner jo om at du ikke vet hva du driver med, så hva får deg til å overbevise deg selv at nå går toget? Griskhet, FOMO, kjært barn har mange navn. Jeg prøver ikke å være nedlatende eller frekk, men du setter deg selv opp for skuffelser med sånn tankegang. Du kommer aldri til å vinne i lotto, du kommer aldri til å sitte i en aksje som går flere hundre % på noen uker. Du kan være strålende fornøyd om aksjen du sitter i faktisk har gått opp 20% på 2 mnd. BGBIO har gått 76% siden starten av året!!

Du hadde muligheten til å hoppe ut med 15% på en halvtime, men den glapp. Greit nok, det hadde jeg også tenkt til men det ble ikke noe av. Men naturlig er det, at en stor reaksjon opp vil gi en stor reaksjon ned. Yin og Yang, om du vil. Du kunne kommet deg ut i dag tidlig, men valgte heller å kjøpe. Ouch... Men fortvil ikke, året er ikke omme og pengene er ikke tapt før du selger, når enn du bestemmer deg for det. Men forstå at de virkelige verdiene skapes år etter år, over tid. Mye lengre tid enn de aller fleste småaksjonærer har tålmodighet til. Det er lett å si at du sitter til 2020, det er noe helt annet å faktisk sitte til 2020.

Du virker å forstå dine svakheter, jobb heller med å gjenkjenne de og ikke la deg rive med av store svingninger i kursen. En kurs som stiger 15-20% på en time er en gyllen mulighet til gevinstsikring, ikke et tidspunkt å gå inn med mer penger. Kursen er fortsatt 7% høyere nå, enn den har vært gjennomsnittlig de 2 siste ukene. Hadde du sittet siden starten av året hadde du hatt 76% avkastning. Men prøver du å grave gull i små bevegelser, med kortsiktig trading på kanskje maks 1 uke i posisjon, rett og slett spille dart med bind for øynene, så håper jeg du har en god jobb og ikke bruker sparepengene dine på dette. For det er en god måte å tape penger på.

Les litt på denne linken hva det faktisk krever av antall pasienter for å kunne påstå noe med tyngde bak seg.
Fase 2: Testing with a larger group of people (100–300) to determine efficacy and to further evaluate its safety.
BGBio hadde 10 å rapportere effekt på? Positiv melding, men ingenting banebrytende.
https://en.wikipedia.org/wiki/Clinical_trial#Phases
focuss
26.09.2018 kl 14:01 1309

Somsa
Pasientene skal jo også være AXL positive og i teksten under så står det skrevet : previosly treated,. NSCLC including PD-L1 negative patients. Unødvendig uklart formulert.

Overall response rate of 40% with the bemcentinib/KEYTRUDA combination observed in AXL-positive, previously treated NSCLC patients, including PD-L1 negative patients who are not expected to benefit from KEYTRUDA monotherapy
Nor96
26.09.2018 kl 21:10 1176

Flottesen ( fra dine innlegg i går ved 23 tiden):
«Hvordan Rigel sine rettigheter skal tas vare på dersom BerGenBio ikke velger å markedsføre bemcentinib på egen hånd men heller utlisensiere eller blir solgt er det derimot uenighet om. Selskapene har blitt enige om bindende mekling for å komme til en felles forståelse av dette.»
Hvilken referanse er det du har for å hevde at det er dette uenigheten dreier seg om?

Det står i pressemeldingen som ble sendt 13. september, andre avsnitt:

A dispute has arisen between the Parties with respect to the interpretation and application of certain provisions of the Agreement, particularly as they relate to the rights and obligations of the parties in the event of the licensing or sale of a Product(s) by BerGenBio and/or the sale of BerGenBio to a third party.
Redigert 26.09.2018 kl 21:39 Du må logge inn for å svare

..og videre

The Parties agreed to a binding arbitration before a panel of three (3) arbitrators in Toronto, Canada pursuant to the then-current Canadian Arbitration Association rules, to be completed with 180 days of commencement.
My69Toy
27.09.2018 kl 10:09 960

Investtech idag

BerGenBio (BGBIO) endte på 35.80 kroner etter en nedgang på 9.82%. Vi må tilbake til 4. juni for å finne en like kraftig nedgang. Den gangen falt aksjen med 12.50%. Det var dessuten høy omsetning. Totalt ble det handlet for cirka 18 millioner kroner i aksjen, noe som er sju ganger så mye som vanlig dagsomsetning. Teknisk ser det heller ikke så bra ut. Aksjen er trendmessig negativ på mellomlang sikt og en videre nedgang indikeres.
Korsar
27.09.2018 kl 11:24 894

TA kan brukes til så mangt, men når Investtech begynner med TA som eneste indikator på farmaselskaper midt i en utviklingsfase, så er det et eklatant eksempel på hva TA IKKE skal brukes til :-)

Volatiliteten i BGBIO nå skyldes bl.a. at også dette selskapet etter hvert er blitt "taxisjåførselskap" a la NANO, der irrasjonell haussing og/eller baissing basert på ren uvitenhet og vekselvis frykt/eufori gjør at panikkhandlinger er jevnlige foretak.

Bak dette sløret av knøler utvikler imidlertid farmaselskapene sine produkter etter andre og mer vitenskapelige prinsipper.
Det er godheten i det som bestemmer hvor bra det går til slutt, ikke en rabiat irrelevant graf fra Investtech :-)

Eller sagt på en annen måte: Lytt til hva den substansielt kyndige delen av markedet og selskapene selv sier. Og kutt ut private drømmerier mht. tolkningen av sånt!
Da blir man "taxisjåfør" selv før man vet ordet av det.
Redigert 27.09.2018 kl 11:28 Du må logge inn for å svare