Dagens middag du

JensH
21.09.2018 kl 16:18 306

Gulle gøtt å drekke på tom mage du.
børst
21.09.2018 kl 18:23 303

Det finnes ikke bedre middag enn Lofotens hjertefiskekaker varmet 5 minutter på high energy i mikrobølgeovnen. Et kjærlig strøk med ketchup på hver fiskekake gjør det helt perfekt.
Redigert 21.09.2018 kl 18:23 Du må logge inn for å svare
Krona
21.09.2018 kl 18:52 297

Fiskekaker og Ketchup er ren død. Det er prosessert mat iht. NOVA-klassifiseringen og de få råvarene som er i fiskekakene er endret slik at de knapt er fisk lenger. I fiskekaker er det også minst 50% hvetemel med lite fiberinnhold. Ketchup kan brukes til å pusse lysestaker med. Sukker, eddik og mange ulumskheter som ikke skal i magen. Slikt brukes bare til å kamuflere vond smak.

Foreslår ren torsk i biter og kokte poteter, hodekål og gulrøtter passer godt til. En sitron til å presse over fisken gir meget god ekstra smak på ren torsk som er trukket riktig.

En røllekebab hvis man itte har fyrt for mye meth i skrøget er det som skal tell for å behølde et sunt legeme du.

Nå: floorpolish
Korsar
21.09.2018 kl 20:25 286

Her støtter je Krona se. Det satt langt inne men hæinn ska ha før periodisk sunn fornuft. Gett.
21.09.2018 kl 20:52 285

Her ble det nystekt Grandiosa. som ble tilført biter av karbonade og Norwegia med chillidryss.
Krona
21.09.2018 kl 21:34 281

Lofoten Familiens Fiskekaker (i hjerterform)

Inneholder:

Fisk 60%, kvernet sammen hvitlaks, hyse, torsk er blandet sammen og neppe de beste stykkene på fisken
Rismelk, som er en blanding av vann og rismelkpulver (det er veldig usunt fordi det er olje og salt)
Potetmel, trolig 35% av fiskekakene. Det er nesten potetstappe i pose og det er usunt
Rapsolje, som fiskekakene er stekt i. Det er ok, kunne vært verre.
Løk, trolig i pulverform = usunt
Muskatblomme, som er krydder og ok
Salt, brukes som smakforsterker og vi har altfor mye salt i prosessert mat
Hvit pepper, er ok
Sellerisalt, dessverre mer salt = smak

Lofoten fiskekaker i hjerteform er ikke de aller verste man kan få kjøpt, men ikke sunne. De er lettvinne. Billigere typer enn dette er direkte helseskadelige. Nei, det må være hel Torsk eller hel Ørret for meg. Andre fisker også. Laks holder jeg meg unna.
JensH
22.09.2018 kl 00:02 276

Salt er kroppen avhengig av, og det tilsetter man i mat gett.

Og løk er usunt nå? Ja den var god du.

Krøna er en løk, du
Krona
22.09.2018 kl 11:07 260

Som de uopplyste dere er kan jeg opplyse om det er løk i pulverform. Tørket og malt opp. Salt går selvsagt på mengden. Det brukes for mye salt og det er pga. dårlig smak i prosessert mat. Lag mat fra naturlige råvarer og kast ketchupen i søppelkassen. 🚮 Litt mer jobb, mye bedre smak og enormt sunnere.

Fatter ikke hvorfor kællær skal lave mat gett, annet å evt jakte se. Damer skal lage maten se. At dette diskuteres viser hvem dere er gett

Nei ikke kom med det våset om mannlige kokker og kokkelandslag gett, fleste av dem sitter og tisser se
Krona
22.09.2018 kl 12:41 252

50% av alle husholdninger i Oslo består av kun 1 person. 50% av de husholdningene må vi tro består av 1 mann. Det er ikke ubetydelige mengder menn som bor alene for kort eller lang tid.

Oppgaven her for dem blir å skaffe seg sunn og god mat og få dette som rutine i livene sine. Det man putter inn kommer tross alt ut på en eller annen måte. Alle mennene som lever alene må klare enkle gode måltider. Koke poteter, grønnsaker og trekke fisk og tilsette krydder (ikke salt). Kan det være så vanskelig? Det samme med kjøtt. Ikke kjøttdeig men koteletter og hele kjøttstykker (dyrere). Man kan ikke leve på skrapmat et helt liv og forvente å få dame ...

Stella Polaris

Grandiosa? Ærlig talt, det er ok en gang iblant, men en middag kan ikke være det. Det er umulig.


Krona, det er egoet og hedonistiske lyster som kommer til spille når mange velger å leve alene , populært kalt singeltilværelsen gett. At den skal være så fantastisk er blandt de største løgnene se.
Men nettopp dette gjør fjordland god business av se, og om du ikke liker grændis så er den likevel Norges mest kjøpte pizza se.
Men når det er sagt så kan vel enhver ungkar koke vann og bruke en micro gett.
Det er tross at bare en videreutvikling av å grille på bål, noe storkællær har gjort i årtusner se.
22.09.2018 kl 13:03 246

Å her lukta det av hankatten som itte kan lage mat gett. Mat er såpass viktig at det er noe mannfølka må ta seg av. Førkjene får ta resten av høsarbeidet.

Å je trur på tradicho nelle kjönns mönster gett
Å Je er en skikkelig tonja harding på å grelle c
Redigert 22.09.2018 kl 13:32 Du må logge inn for å svare
Krona
22.09.2018 kl 14:22 237

Jeg velger å tro hankatten har humor og er en spøkefugl her. Akkurat på lørdag synes jeg man kan være ledigere med middag og noen lørdager kanskje sløyfe den. Grandis eller bare grøt er ok på en lørdag. Søndagen derimot er noe helt annet. Forrett, middag og dessert og mest mulig hjemmelaget inkl. sausen!
JensH
22.09.2018 kl 14:29 234

"Som de uopplyste dere er kan jeg opplyse om det er løk i pulverform. Tørket og malt opp."

Hva så? Løk er sunt det, men du liker kanskje ikke løk?

Å je er fra en tid da kebab var et fremmedord gett.


Å alt je trenger er en kaffetrakter og litt strøm se

Å nå fikk je løst på en rullebabb med kjølling, extra spicy, jølapønøs og extra stanercum-dresseng fra Mende pezzeria du.

Bare synd je ligger rammeskeiv på dispønsersprit og formfett i Barentshavet med åtte meter bølger gett.
22.09.2018 kl 17:20 212

Nam formfett gett. Det er lurt og kjekt å inhalere formfett du.

Straks: ete kjøllingbabb fra Mende pezzeria og velte meg i tunge kalorier.
22.09.2018 kl 18:12 205

Krona, er for så vidt enig med deg, derfor hadde jeg dandert karbonadekaker og ekstra ost på Grandien, men det er et nødstilfelle!
dirken
22.09.2018 kl 18:13 204

Å je tenker det blir enkel spaghetti carbonara i dag du
24.09.2018 kl 19:26 175

Je hadde spaghetti med kjøttsaus i dag du. Hadde sorte oliven oppi, det er jævlig gøtt i denne retten.