Selskapet som skufler inn cash


B2H har:
Solid vekst hvert kvartal
Skufler inn cash og betaler utbytte
Innsiderne og ledelse kjøper aksjer
Billig på nøkkeltall

Hva er det jeg overser siden så få analytikere anbefaler selskapet?
14.09.2018 kl 17:32 3741

Nei hvem vet?
Funderer
14.09.2018 kl 17:42 3719

Noen ganske store hadde sikkert bestemt seg for å selge mye når rapporten kom , , den var jo opp de første min , , når dem startet storsalget var det ikke nok kjøpere så kursen sank, mange ble skremt av nedgangen så flere solgte seg ut . . Om noen uker kommer mange sansynligvis til å angre på at de ikke handlet på kr 16 .

Alle 6 analytikerne som følger selskapet har kjøpsanbefaling med kursmål mellom 21 og 26.
Så her er markedet uenig med analysene. Nå skal det sies at det visstnok ifølge flere meglere, at det først og fremst er amerikanske investorer som er negative og mener businessmodellen ikke er levekraftig.
Selv forstår jeg ikke hva de mener? Jeg er en erfaren finansmann og klarer ikke å se hva det er som gjør amerikanerne så negative.
Men da skal man vel kjøpe. Eller? Tiden får vise hvem som får rett.. Tålmodighet er viktig i aksjemarkedet.. Markedet har IKKE alltid rett. Det har jeg mange eksempler på.
Selv er jeg enig med analytikerne. B2H er verdt mellom 21 og 26. Neste år kommer til å vise hvor i intervallet som er mest riktig, men jeg havner midt i en plass..
Redigert 14.09.2018 kl 20:04 Du må logge inn for å svare
Rockall
14.09.2018 kl 22:47 3483

En dag opp i en synkende trendkanal betyr ikke nødvendigvis at trenden har snudd, og stor inntekt nå betyr ikke nødvendigvis at det ikke kan gå dårlig med et selskap om nokså kort tid. De landene B2H driver tyngst i er vel kanskje mer enn snittet sensitive for tilbakeslag i verdensøkonomien, så hvilke store investorer vil egentlig inn med tyngde i et selskap som B2H i disse tider..? Jeg bare spør...
Varsom
15.09.2018 kl 01:26 3394

B2holding er posisjonert i flere land å kan kjøpe porteføljer der det er billigst. Tror du virkelig ikke disse gutta med den erfaringen de har, har tatt risikovurdering i hvert markert de er posisjonert i? Selvom de er posisjonert og dekker fint kostnader der de er, kan de avvente med å investere der de mener det er mere kommende risiko og heller gasse på der det er mere gunstig. B2holding har flere valgmuligheter og får igjen mere for porteføljene sine, det har de bevist hele veien. Er vell nå i Norge det er mest snakk om å skru opp renta i første omgang og i tillegg skal lovverket endres til mindre gust for aktørene som opererer med inkasso der. Axactor er vell gangske eksponert i Norge. Og har få alternativer. De skal kjøpe seg inn i mange flere markeder og det koster å vokse. Blir sikkert flere emisjoner i axactor, uten tvil!
Redigert 15.09.2018 kl 01:27 Du må logge inn for å svare
Rich
15.09.2018 kl 06:32 3333

Axactor er vel ganskje eksponert I Norge. Og har få alternativer???????
Varsom, jeg leser av skrivingen din at du kan umulig være mer enn 10 år gammel, men allikevel. AXA har de største porteføljene I Tyskland, Italia, Spania og Sverige. Nå må du ta deg sammen og slutte å skrive vås, jeg blir dårlig av å lese slikt tull.
Varsom
15.09.2018 kl 12:56 299

Innlegget er slettet

Den kommer, det vet du.

Verre å være aksjonær i et selskap som B2H med bunnlinje og utbytter, som faller fra 24 til 15 uten «grunn». Da er det bedre å være i AXA uten bunnlinje som faller mindre 😂, og som vil komme som et helvete oppover til 50 og 100,- snart.

Hvor setter du SL i B2H da Varsom? Du er vel 20-30% i minus på VPS med et selskap som har bunnlinje og utbytte. Hva sier dette ? Og hva gjør det med deg?

Kaster du kortene på 15,13 eller 10 kr ??
Varsom
15.09.2018 kl 13:48 3079

Ss,

Du har da ikke noe peiling på hvordan det ser ut på min vps, jeg driver heller ikke med heiskjøring! Vi er tydeligvis enige i en ting! Og det er at det er like lite fornuft i begge deler😉 Ut i fra resultater burde b2h vært mye høyere og axa mye lavere!
Spør heller resten av aksjonærene i axa det samme spørsmålet, for du er vell den eneste der inne med positive tall. Og kursen er lavere nå enn den er for 2 år siden. Ved neste Q rapport når axa fortsatt ikke klarer å å skape bunnlinje, så blir det vell siste spikeren i kista for flere av dere. Eneste argumententet dere har er at Fredriksen er på laget for da blir det alltid suksess. Regner da også med at du har kjøpt i Archer, xxl, osv da også eller? Han sitter jo der også... Eller nei, har jo solgt seg ut av xxl... Hvorfor det tro... Ble ikke noe god butikk allikevel... Ups!

Uansett, kan vi fortsette denne hyggelige samtalen på mandag! Nå er det ut til skogs.
15.09.2018 kl 14:05 3059

du maser og maser om at Axa er et møkka selskap fordi de ikke leverer på bunnlinjen, herregud det tar tid å skape et vekst selskap, du får spørrre Tvenge som sitter med 7 millioner aksjer om han kommer til å selge siden du predikerer at selskapet er bare svindel og bedrag, du snakker og snakker om hvor fantastisk B2h er , jo etter min menig mye værre makro og usikkerhet i østblokk landene, en mer trygge havner.. vio vet alle hva som skjedde med aktiv kapital. så nå kan du slutte å snakke om allt det gnålet som kommer fra din mun, i mine øyne er du en forvåkst bleieunge .over og ut. la oss være enig om at Axa kommer til å bli bra på sikt for de som ahr tolmodighet ,og B2h har gjørt det bra til nå de har jo vokst til 7.5 milijarder . jeg har tatt mitt valg og etter min mening B2h holder jeg meg unna.
Varsom
16.09.2018 kl 14:19 2744

Du hanibal,

Av deg veit jeg ikke helt om jeg skal le eller gråte.
Vi har egentlig ikke så mye å diskutere, for jeg tror ikke du klarer å ta på deg underbuksa riktig vei engang! Ei veit du heller hva ei bunnlinje er! Er det noen som overhodet tar deg seriøst her inne da...
16.09.2018 kl 15:30 2675

Varsom:
Ser du er opptatt av å bli tatt seriøst her inne.
Fortsetter du angrepene mot AXA uten noe innhold
som i denne tråden tror jeg du får problemer med å bli tatt seriøst.
Innleggene dine i denne tråden er jo helt bak mål.
Syns dette begynner å bli usaklig.
Dette er jo helt tydelig personlig for deg.
Du sier at du ikke har AXA aksjer?
Så hva ligger bak?

-Alle har nå fått med seg at du mener AXA ikke har evnen til å skape bunnlinje og heller aldri kommer til å klare det.
Alle har også fått med seg min mening så jeg skal ikke gjenta meg selv.
-Alle har også fått med seg at du mener utfra resultat så skal B2H prises mye høyere og AXA skal ned i dass.
Enhver idiot kan ta frem regnearkene sine å regne ut hva et selskap burde være verdt.
Det har ingen verdens ting med å lykkes i aksjemarkedet å gjøre.
Hadde alle selskap hatt kurs utfra siste kvartalsresultat eller årsresultat så kunne vi alle bare slått av lyset.

Du trenger heller ikke preke om hvordan det ser ut på AXA aksjonærers VPS.
Til og med de som var med i forrige emisjon i B2H har store røde tall så det du sier der blir helt bak mål.
For min del så har jeg røde tall i B2H og blå tall i AXA.
Rett og slett fordi jeg oppførte meg som en uerfaren liten baby av tall i B2H.
Selvfølgelig vet jeg bedre, men jeg ble grådig og fikk en klar påminnelse der.

Hadde jeg vært deg hadde jeg brukt litt av tiden du kaster bort i en aksje du ikke har til å finne ut hva som skjer i aksjen du faktisk har.
Evt. så kan du forsøke å grave frem noe negativt om AXA siden det opptar deg så mye.
Det kan i såfall være verdt å lese istedenfor at AXA har hovedfokus i Norge mens B2H har valgmuligheter.
Det er lett tilgjengeliginformasjon over landene AXA er eksponert om du er interessert...

For ordens skyld så håper jeg både B2H og AXA lykkes.
Det har både jeg og du interesse av.
Varsom
16.09.2018 kl 16:25 2614

Mayfly7,

Hvor ser du at jeg vil bli tatt seriøst her inne?
Gjerne spesifiser!
Utifra ditt engasjement på ho så er det ikke i tvil om at du har lagt mesteparten av eggene dine i axa. Så å snike seg inn på denne måten og prøve å irettesettelse meg blir litt latterlig vell! Skal forresten innrømme at jeg tok feil vedr. Axa og Norge, men resten er riktig! Men du som er så opptatt av rett og galt...! Regner da også med at du har skrevet et lengre innlegg på axa trådene også da eller?
16.09.2018 kl 17:23 2549

varsom lile beibi du får forsette din vendetta mot AXA aksjonærene du er jo en total fiasko, hvorfro bruke så my energi på aksjer du ikke eier, du virker utrolig umoden og narsistisk, tror du vet så mye om aksjer en andre, investorer. Ikke vil du høre på noe kritikk om ditt selskap som du har forelsesket deg i. bruk energi istenfor å bli en bedre utgave en det du er nå , for der du er nå er det ikke mye posstivt å spore.!!!
Redigert 16.09.2018 kl 17:25 Du må logge inn for å svare
Varsom
16.09.2018 kl 18:00 2499

Tror du får prøve å skrive på nytt, for jeg skjønner ikke hva du skriver😉

Tydeligvis må jeg ha truffet spikeren på hodet her!
For det freser jo av axa aksjonærene...

Har ikke lagt merke til denne trådens nye innlegg før i kveld.
Jeg må bare le av deg Varsom, for jeg tror faktisk du er en ung gutt som fortsatt blir vartet opp hjemme av mor, og får klærne vasket av pappa.

Jeg vet hvor lenge du har vert med i B2H, og det er mange kroner opp. Selvsagt er du i knallminus på dine B2H, og det er fair det, for hvem faen hadde ventet B2H ned i fjæresteinene på 15 kr ?

Dette blir for fjernt og dumt å diskutere, men jeg gjentar; skal axa i 15 så går B2H i 10, og skal AXA i 40 så skal B2H i 25.
Det vet du, det vet jeg, så får vi prøve å legge dette tullet til side, for dette er jo bare erting av hverandre, begge sitter i inkassoskuta som kollektivt blir shortet i hele europa av blåruss som mener bransjen har for høye kostnader vs inntekter.

I morgen blir jeg ikke å se på HO vil jeg tro, trolig ikke på OSE heller, så han derre ISAKKSELLANRÅ slipper speide på EQNR handelen i morgen.

Over og ut, jenter.
16.09.2018 kl 21:12 2343

Varsom:
Ja, jeg er helt åpen om at jeg har flere AXA egg enn noensinne.
Sover veldig godt med de også.
Brikkene faller på plass i AXA mens du tror de kun opererer innenfor Norges grenser.
Jeg er også åpen om at jeg blir provosert av dine innlegg når du sitter og gjør narr av AXA aksjonærer
som er her med ekte penger mens du sitter og snakker uten aksjer,
og helt uten innsikt eller kunnskap.
Det er ikke mine ord.
Sånn har du klart å fremstå selv.
Om du prøver å fremstå seriøs eller useriøs interesserer meg midt i ....,

Mens du er opptatt av bunnlinje har det f.eks gått deg hus forbi at alle disse aksjene reagerer opp og ned sammen.
Du er for opptatt til å skrive negativt om AXA til å forstå en større sammenheng.

I tillegg har du sagt klart og tydelig at AXA aldri kommer til å skape bunnlinje.
Da er vel denne borte fra radaren din.
Det er veldig produktiv å bruke så mye tid på en aksje som er dødfødt.
Varsom
17.09.2018 kl 08:53 2134

Så så nå frøken Mayfly7,

Jeg veit det kan være vondt å høre sannheten!
Du nevner den større sammenheng, men i din innskrenkede verden har du ikke engang fått med deg at kursutviklingen er ganske så forskjellige.
Ok, fortsett å innbill deg om at intrum, hoist, axa og b2h har like kursbevegelser. Sjekk historisk utvikling i kursene så oppdager du kanskje noe nytt du også! De få dagene shorterne hærjer så ja, er utviklingen lik. Du får nok sjekke fakta bedre selv før du prøver å belære andre. Du nevnte noe med selvinnsikt, men er tydeligvis blottet for dette selv. Du reagerer på at noen gjør narr av de som har investert i axa, men aksepterer at de i axa sitter å gjør narr av de som har kjøpt i b2h. Du er det beste eksempelet på en hykler.

Dette blir siste ord fra meg i denne saken!

Lurer på om dnb fondene har kjøpt mere aksjer i b2h denne uka!!

17.09.2018 kl 08:59 2110

Verdipapirfondet Delphi Norden øker med 800 000 i AXA.
Nei skrev feil.
Kjøper 800 000 aksjer sist uke og kaster dermed pengene i dass.

Varsom:
Jeg snakker om etter shorten ble satt i inkasso.
Ikke kursbevegelser før noen fant ut at det var dårlig stilt i inkasso.
Ser du ikke mønsteret så er det ok for meg.
Over og ut...
GOD
17.09.2018 kl 16:02 1925

Shorten er redusert med 14%, fra 10059k til 8652k som ligger åpent i boken nå
Redigert 17.09.2018 kl 16:03 Du må logge inn for å svare
Mor84
17.09.2018 kl 16:11 1905

Meget hyggelig 😀
Thomas15
17.09.2018 kl 16:25 1875

Tror ikke shorten er redusert så mye. GLG Partners LP hadde 0,53% short og trengte derfor ikke å kjøpe mye før de var under 0,5%. De kan fremdeles sitte med ca 2 mill aksjer
Varsom
17.09.2018 kl 16:29 1866

Men du er vell enig i at dette er positivt da ihvertfall?
Thomas15
17.09.2018 kl 17:33 1766

Om det er positivt eller negativt er vanskelig å si. Kursen steg mye når de kjøpte, men har fortsatt å falle idag.
Varsom
17.09.2018 kl 19:36 1617

Fra q2 presentasjonen:

På presentasjonen uttalte Zahl at han tror selskapet vil bli oppjustert av ratingbyråene ved neste evaluering hvis vi leverer som vi skal. Kostnadene økte en del i andre kvartal blant annet som følge av økt aktivitet i Hellas og Vest-Europa, men 20 millioner av dette er ikke gjentagende, ifølge Zahl.

Høres lovende ut!
20.09.2018 kl 13:40 1302

Høyt volum, noe er i emning....