PCIB-samletråd for emisjon

bateman
19.09.2018 kl 17:55 3078

Er ikke noe poeng å bruke dette forumet lengre. Trådene blir jo bare dominert av troll som HR duck.
Skal høre på rådet til lengeleve ogs sjekke ut tekinvestor. Dette forumet er har ingen funksjon for andre enn troll av typen HR duck og Hartvigsen1.
HrDuck
19.09.2018 kl 18:00 3066

re scoop, jeg beholder nicket. Som sagt er den første store testen nå slutten av tegningsperioden. Blir svaret der godt så vil det være et bra tegn for aksjekursen (og motsatt om det blir en tung avslutning på tegningen). Dette er vel en ganske nøytral observasjon, men siden tippekonkurransen var tidligere så måtte jeg gjette basert på den infoen jeg hadde.

Angående det du sier om å forstå eller ikke så antar jeg at du referer til min "diskusjon" med bateman ( om man kan kalle det diskusjon når jeg må forklare det opplagte og han svarer med å personangrep og dårlig språk). Men i dette tilfellet så hadde det jo vært hyggelig å se noen av dere kunne støtte meg. Det er opplagt rett at Stocken ikke har kjøpt for en million og da må det være lov å korrigere en feil?
HrDuck
19.09.2018 kl 18:02 3055

Dette her synes jeg er frekkhet som går over streken bateman. Du sier noe som objektivt er feil. Jeg korrigerer deg. Du svarer med å klage på forumet og kaller meg troll. Hva slags forum vil du ha? Et der du kan skrive ting som objektivt ikke stemmer og så være garantert at ingen korrigerer deg?

Det er vel ingen som kjenner PCIB bedre enn Hans Peter Bøhn, og 1,2 millioner er et betydelig kjøp uansett hvordan du vrir og vender på det.

Dessuten, det er ikke bare et betydelig beløp, det er også snakk om styreformannen. Han har et overordnet ansvar for økonomi, strategi og andre viktige veivalg. Det ligger med andre ord også betydelig prestisje i et slikt kjøp. Det er kjipere å ta feil enn å tape penger.

Bare se på Photocure. Der kjøpte styreformannen 12 500 aksjer på ca 28 kroner for ca 3 måneder siden. Egberts har nok bedre råd enn Bøhn, og god nok innsikt i hvor Photocure “where heading”. Bøhn har enda bedre kontroll på PCIB, og bruker 3 ganger så mye penger.

Jeg blir svært overrasket om PCIBs aksjekurs er under 50 kroner etter nyttår.

Hr Duck, du viser stadig vekk din inkompetanse, og jeg ser ingen grunn til å opplyse deg.
bateman
19.09.2018 kl 18:12 3028

Ses på tekinvestor lengeleve, så kan HR duck kvekke med de som gidder å høre på tullet hans.

Kvekk kvekk
HrDuck
19.09.2018 kl 18:12 3030

re stifinner, det har vært standardsvaret hver gang noen har spurt deg om dine anbefalinger av pcib. Selskapet er i en tidlig fase så du trenger ikke late som at du har "info", men du vil ikke dele den med meg eller andre. Det høres faktisk bare dumt ut når du skriver sånt.

re snøffel, ang viksmoen og stocken så hverken vrir eller vender jeg på noe. Jeg har bare forklart et enkelt poeng som bateman tydeligvis har oversett.
Så kan vi heller finne det som vi er enige i. Ja, Bøhn putter inn 1 million i selskapet, men dette skjer uten at han øker sin relative eierandel.
Sammenligningen med PHO er ikke god som jeg ser det. Hadde Bøhn ikke tegnet måtte han ha solgt retter. Det er negativt. I PHO så var det et rent kjøp.
Redigert 19.09.2018 kl 18:16 Du må logge inn for å svare
HrDuck
19.09.2018 kl 18:13 3024

re bateman

kos deg på tekinvestor da så kan du heller stikke innom her når du trenger en forklaring på noe som har med aksjer å gjøre.

Uff: litt leit å lese tråder her nå med mye rart. Ser Hr. Duck at du nå sterkt advarer mot aksjen, slik du også gjorde et par år siden. Det blir veldig spesielt å se deg opphøye deg til å bære sannheten om aksjens utvikling fordi du spådde nedgang i forbindelse emisjon. Det har mange, også de som har tro på aksjen, ment. Det er et par ting jeg synes du skal holde deg for god til
1) Ikke omtale folk som tro på aksjen og selskapet med disrespekt. Snøffelen med andre har bidratt til mange faglige gode diskusjoner her tidligere, og har i sin omtale av aksjen fra den stod med 1 siffer til i dag hatt mye rett. Dette står i kontrast til hva du mente om aksjen og dine advarsler den gang.
2) Ikke uttrykk deg så bastant om aksjen og selskapets verdi. Du har minst engang omtalt at aksjen går på tro, håp og kjærlighet. Det er mye mer ved aksjen enn som så. Det tror jeg også du vet, men jeg har ikke helt skjønt agendaen din. Og siden du viser så stor tiltro til markedet når kursen har godt kraftig ned ifm emisjonen, så ta også inn over deg utvikling i aksjen siste 2 år. Og ha respekt nok til å lytte til markedet også når PCIB stiger i verdi.

Når det gjelder utvikling i aksjen etter emisjonen så tror jeg vi med stor sannsynlighet vil se en sterk utvikling basert på det fundamentale og på ventede nyheter. Alt kan skje i biotek, sef også dårlige nyheter. Men tror de som regner litt på PCIB i dag skjønner at 34/4 er svært billig. En kan gjerne hevde at det finnes muligheter for kursras, men den sannsynligheten er liten, sannsynligheten for vesentlig kursstigning fra disse nivåene er åpenbart større.

Et innsidekjøp på 1,2 mill er ikke "nøytralt". Det er klart at han opprettholder andelen, men å investere 1,2 mill gjør du ikke om du ikke har vesentlig tro på det du gjør og det som skjer fremover. Det er positivt - enkelt og greit.

Vi kan snakkes en stund på nyåret Hr Duck, så kan vi la markedet tale så lenge. Det er helt greit at du skriver, men skulle ønske det var litt mer balansert og at du også bidrar i perioder der aksjekursen stiger, samt tar hensyn til punktene jeg nevnte over..HrDuck
19.09.2018 kl 18:33 2969

re helliuhell,,

takk for et saklig innlegg. Men du har et par faktafeil som jeg vil korrigere:
1. Når jeg har gjort feil eller noen mente jeg har gått over streken (selv om jeg har forsøkt å holde meg saklig) så har jeg beklaget. Du finner mine innlegg ved å klikke på mitt nick, Siden du ber meg om dette så ville det være naturlig også å be en del andre om å vise litt mer respekt?
2. Du sier mange mente at aksjen ville falle på emisjonen. Dette er et forum der vi deler syn for å hjelpe hverandre. Hvor var de andre som mente dette?
3. "tro, håp og kjærlighet", jeg ville satt pris på om du siterte direkte så kunne vi se konteksten til sitatet. Uansett så er det sånn i aksjemarkedet at selskap i så tidlig fase som pcib ville være prisgitt nettopp "tro og håp". Faller håpet faller kursen og motsatt.
4. Jeg har aldri skrevet noe negativ til kursutviklingen når kursen i pcib har vært 1-sifret eller i nærheten av 1-sifret. Første gang jeg kommenterte lå kursen rundt 30 og fikk litt i etterkant et svalestup til ca 20. Da ble det så mange personangrep etc. at jeg ikke orket å skrive her på lang tid.

Angående det du skriver om at "de som regner på pcib i dag skjønner at det 34/4 er svært billig" så er dette en påstand jeg respekterer at du har. Men den hadde stått sterkere om du hadde sagt noe om hvilke regnestykker du da legger til grunn. For min del er pcib fortsatt i så tidlig fase at jeg tror aksjemarkedets psykologi er et bedre barometer for kursutvikling. Men akkurat det har jeg forklart tidligere så du finner mine syn i tidligere poster.

Så angående innsidekjøpet : Her har jeg forklart hva jeg mener. Uansett så kan det ikke være superpositivt som jeg bateman mente.

Lykke til med dine investeringer.

Hvorfor sier enkelte her at Viksmoen (Stocken invest) har handlet aksjer for 1 million? Det skjønner jeg bare ikke.
Han har midlene og kunne veldig enkelt handlet i dag for 1 mill, men valgte heller å kjøpe for ca 53000.

Kan selvsagt handler mere senere, men han har altså IKKE handlet for 1 mill, ikke i nærheten.
Panis
19.09.2018 kl 19:03 2887

HrDuck,
Som svar på ditt pkt. 2 skrev jeg det 30.08, som du ser.
———————-
Panis 30.08.2018 kl 23:32 6603
Det hjelper ikke at PW er overrasket over kursfallet, for årsaken er nok at de ikke hadde gitt markedet riktige signaler i forkant... Og som alltid blir det kursfall når det kommer en emisjon, ikke noe nytt i det. Vi får bare være med på den, og håpe at FimaNac og FimaVac gjør det bra fremover også.

https://forum.hegnar.no/thread/10117/view/160740/0
Redigert 19.09.2018 kl 19:08 Du må logge inn for å svare

På TI er det meget lav takhøyde, og man blir rapportert dersom man kommer med den minste kritiske bemerkning til en aksje. Jeg vil ikke anbefale det forumet med mindre man ønsker å bli menighetsforstander

Du har delvis rett the1nonly. Viksmoen har ikke handlet for 1 million i dag (han har imidlertid stilt garanti for det beløpet).
Han har handlet for: (1920*30)+(34,4*1580) = 111 952 kroner.

Ellers er denne tråden dessverre blitt forsøplet av krangling og gir således svært liten verdi for de som ønsker å holde en saklig debatt.

Spesielt kjøpet til styreformannen kan ikke ses på annen måte enn super-bull. At noen ikke klarer å skjønne det viser jo at vedkommende ikke ønsker å finne positive aspekter rundt selskapet. Å konstruere en negativ vinkling rundt dette fremstår for meg som en sykelig oppførsel og da gir det ingen mening å lese her inne lenger.

Og til haussegjengen som biter på og må krangle på alt, slapp nå litt av. De som er påleste i dette caset vet at det finnes en solid mulighet for å lykkes (til tross for hylekoret). Prøv å ta ballen i stedet for mannen!
SomSa
19.09.2018 kl 20:10 2726


Trist å lese at The board member Christina Herder solgte over halvparten av sine PCIB-T. Når hun vil ikke ta risiko hvorfor skal andre gjøre detta?
For Henne blir bare lommepenger!

https://www.hegnar.no/Marked/?s=pcib
bateman
19.09.2018 kl 20:53 2642

Viksmoen handler for 1 million kroner hvis markdet ikke tar i mot gavepakkene på 30kr aksjen.
Nå har han mistet troen på at han får fyllt kvoten sin og handler t-retter får å få tak i billige aksjer.

Styreformann Bøhn kjøper aksjer for 1,2 millioner kroner.

At noen prøver å fremstiller dette som negativt er bare så latterlig at det er til å grine av. Kanskje ikke tekinvestor er verdens beste aksjeforum, men alt må være bedre enn denne elendigheten her.
SomSa
19.09.2018 kl 20:55 2634

****************************************************
Viktig melding for de som bruker Nordnet investeringskonto Zero, dette kan også gjelder Netfonds og andre som tilbyr investeringskonto Zero.
****************************************************

Når man logger på verdipapirsentralen (alle med VPS konto kan logge inn) https://www.vps.no/pub/ er verken investeringskonto Zero eller beholdingen synlig i motsetning til aksjesparekonto og vanlig VPS konto. Jeg tviler på at vanlig akseptskjema vil funger.... Fra tidligere (TRVX og Nordnet) vet jeg at man skal gå til "Min konto og mine Corporate Actions" for "å svare på tilbudet".

Jeg hadde også fått beskjed om at "Hvis du svarer på en annen måte enn gjennom Mine Corporate Actions, kommer det et administrasjonsgebyr i tillegg." Jeg tviler også på at man kan overtegne dersom man har investeringskonto Zero........ eller bruke sine kontanter på investeringskonto Zero for å tegne nye aksjer. Enten må disse tas ut (blir skattepliktlig) eller bruke enn annen konto..........

Dersom man har investeringskonto Zero bør kontakte sitt meglerhus "Nordnet", "Netfonds",........ og tilretteleggere ASC og Artctis for å gjøre alt 100% riktig..........

ABG Sundal Collier ASA: subscription@abgsc.no ; +47 22 01 60 00
Arctic Securities AS: subscription@arctic.com +47 21 01 30 40

Dersom noen har erfaring fra investeringskonto Zero og emisjon kan fortelle.

Redigert 19.09.2018 kl 21:27 Du må logge inn for å svare
Panis
19.09.2018 kl 21:08 2611

SomSa,
«For meg var det ikke aktuelt i å delta i TRXV emisjonen...»
Det vi diskuterer her og nå er PCIB emisjonen, og ikke en tidligere eller fremtidig TRVX emisjon...
Tilretteleggerne i PCIB emisjonen er ABG http://www.abgsc.com/ og Artic http://www.arctic.com/

Ps. Du bør dobbelsjekke før du legger ut det du skriver SomSa...
Redigert 19.09.2018 kl 21:09 Du må logge inn for å svare
SomSa
19.09.2018 kl 21:14 2590


Panis
Det er viktig å dele erfaringer. Det er nevnt følgende e-mail adressa og tlf nummer på SUBSCRIPTION FORM:

ABG Sundal Collier ASA: subscription@abgsc.no ; +47 22 01 60 00
Arctic Securities AS: subscription@arctic.com +47 21 01 30 40

"Subscription procedures: The subscription period is from 09:00 hours (CET) on 19 September 2018 to 16:30 hours (CET) on 3
October 2018 (the "Subscription Period"). Correctly completed Subscription Forms must be received by the Managers before the
end of the Subscription Period at the following address: ABG Sundal Collier ASA, P.O. Box 1444 Vika, NO-0115 Oslo, Norway, Email:
subscription@abgsc.no or Arctic Securities AS, P.O. Box 1833 Vika, NO-0123, Oslo, Norway, E-mail:
subscription@arctic.com (individually "Subscription Office", together the "Subscription Offices")."

"Details and instructions can be obtained by contacting ABG
Sundal Collier ASA, telephone +47 22 01 60 00, or Arctic Securities, telephone +47 21 01 30 40. ABG Sundal Collier ASA and Arctic
Securities AS is only authorized to debit each account once"

Som vanligvis gi SomSa bedre info!
Dividend
19.09.2018 kl 21:18 2576

Velkommen til tekinvestor bateman.

Har skrevet mitt siste innlegg her på pcib tråden. For the record heter jeg der Investor.
Kommer fortsatt til å bidra på analysesiden og med Kaplan-Meier plot osv.

Takk for meg her på hegnar PCIB tråden.

Redigert 19.09.2018 kl 23:13 Du må logge inn for å svare
Panis
19.09.2018 kl 21:24 2557

SomSa,
Ok, jeg så at akuratt den infoen var riktig, men du kunne vel tatt bort der du skrev TRVX.
Men alle skjønner vel at det er PCIB emisjonen vi snakker om.
SomSa
19.09.2018 kl 21:26 2550


Panis

Fjernet TRVX, noen blir unødig nervøse!


Redigert 19.09.2018 kl 21:28 Du må logge inn for å svare
bateman
19.09.2018 kl 21:36 2528

Takk for det dividend. Ferdig med HO, forumet er ødelagt av typer som ducken, Somsa, Hartvigsen1 etc.

Hvor finner vi deg fremover Panis? Er du på tekinvestor også?
Redigert 19.09.2018 kl 21:36 Du må logge inn for å svare
HrDuck
19.09.2018 kl 21:37 2523

re bateman

i tillegg til å være ufin i språket så er du også uærlig. Nå har du vist at du ikke forstår forskjell på å kjøpe aksjer/ retter og det å garantere, men null ydmykhet. Her er det bare å kalle de som faktisk gir saklig info for idioter/ klage over hvor dårlig forumet er blitt osv.

Og når du så ikke kommer lenger med det så er det påstander om at jeg mener det er så negativt at styreformann kjøper sin andel i emisjonen. Når jeg skriver dette så kjenner jeg tvilen komme om jeg i det hele tatt bør føre videre en diskusjon med deg, mye tyder jo faktisk på at du kanskje intellektuelt sett mangler en del i forhold i forhold til oss andre og er det tilfelle så ønsker jeg straks å legge ballen død. Men uansett så er det jo direkte uærlig å påstå at jeg har kalt deltagelse i emisjonen for negativt. Det har jeg ikke og det bør du vite (dersom du har normal evne til å oppfatte språk). Jeg mener altså at det er ganske nøytralt å opprettholde sin eierandel. Øke sin del er positivt og negativt (merk deg dette for nå kommer det) ville vært om han lot seg utvanne i emisjonen. En uenighet om hvordan dette skal oppfattes som jeg fint kan leve med

Da er det forstemmende å oppleve at du overhodet ikke klarer å akseptere at det finnes ulike syn og at du tillegger meg påstander som ikke stemmer for å hevde deg i diskusjonen.

Til dere andre: Jeg har altså ikke hevdet at pro rata deltagelsen til styreformann er negativt og det kommer jeg heller ikke til å hevde.
Panis
19.09.2018 kl 21:51 2483

Ja, bateman jeg er på tekinvestor, men synes det var litt rotete å finne frem i trådene der.
Får vel gjøre et nytt forsøk der igjen nå når alle andre flykter dit...
Redigert 19.09.2018 kl 21:51 Du må logge inn for å svare
Panis
19.09.2018 kl 22:01 2456

Det er bra at du poengterer at du ikke hevder det HrDuck, for noe annet ville satt det deg i et enda dårligere lys.
Jeg synes det er fint med skeptikere, men ikke når de kommer med usannheter eller gir folk meninger som de ikke har.
HrDuck
19.09.2018 kl 22:23 2393

re panis

jeg noterte meg at du også var skeptisk til kursen under emisjonsperioden. Gir deg en tommel opp for god forståelse der, men det var ikke mange av oss. Utover det så vet ikke helt hva du mener med siste innlegg. Jeg har uansett forsøkt å være ærlig og saklig, noe som i mange tilfeller ikke har vært tilfellet for mine "motstandere" ( i hermetegn, men i mangel på bedre beskrivelser). I all hovedsak så tror jeg at det ikke er formen på mine innlegg som enkelte har problem med, men konklusjonen.
bateman
19.09.2018 kl 22:36 2367

Helt på linje med deg der Panis. Det var tilløp til en god diskusjon på Targovax tråden i går, men det havarerte jo totalt da enkelte ikke tålte et kritisk blikk på Nano.
Sunn skepsis er mangelvare på biotek-trådene, men grenseløs negativitet og eufori florerer. Det er et elendig utgangspunkt for diskusjon. Euforien kan jeg til dels skjønne, men motivasjonen til dem som daglig må innom for å spre løgn og forvirring skjønner jeg meg bare ikke på. Hva driver typer som ducken og Hartvigsen1?

Og du ducken, der tar du så feil som du aldri før har gjort, det er ikke konklusjonene dine som er problemet, men formen. I tillegg til usannhetene du farer med. Sov litt på den...
Redigert 19.09.2018 kl 22:54 Du må logge inn for å svare
Panis
19.09.2018 kl 22:39 2359

HrDuck,
Det jeg mente er at når noen kan bli provosert av dine innlegg og svare deg usakelig.
Hvis alle bare hadde tenkt på å ta ballen og ikke mannen som det er sagt her tidligere så hadde ting gått mye bedre. Et forum er til for at alle skal kunne komme med sin mening, og det blir kjedelig hvis alle er enige om alt hele tiden. Ok?
fabian2
19.09.2018 kl 22:46 2338

Ukjente Donald dukket plutselig opp på PCIB-trådene som "veiledende" besserwisser.....gjett om han har agenda....utrolig lett å gjennomskue.
HrDuck
19.09.2018 kl 22:56 2315

her er vi vel stort sett alle sammen like ukjente fabian?

Og er du som aksjonær mer nøytral og uten agenda enn meg?

For meg handler dette om markedet som jeg ser det. Mitt syn rundt pcib er basert på dynamikken som oppstår under og etter en større emisjon (rettet eller fortrinnsrett) og effekten av en oppgang som tar slutt. Jeg kan ta feil på samme måte som alle andre her. Men jeg sier hva jeg tror og hvorfor jeg tror det skjer. Alle som leser kan gjøre seg opp sin egen mening der mine innspill blir ett av momentene de kanskje legger vekt basert på om de tror mine argument er relevante eller ikke.

Det fundamentale rundt det tekniske har jeg ikke kompetanse til å vurdere godt nok og det har jeg vært helt åpen på hele tiden. En ydmykhet som kanskje flere på denne tråden burde adoptert.

At du fabian nok en gang går etter mann og ikke ball kan jeg leve helt greit med. Men det blir rart når enkelte her anklager meg for å ødelegge diskusjonen og ikke tar selvkritikk på egen oppførsel
HrDuck
19.09.2018 kl 22:57 2310

re panis

det har jeg ingen problemer med. Det du sier stiller jeg meg 100% bak.
fabian2
19.09.2018 kl 22:57 2311

Han prøver å drive en slags skremselspropaganda under dekke at "dette er noe han virkelig har greie på"....lang "fartstid"...."greie på emisjoner"...det er et ord som er dekkende: BULLSHIT...… de hyggelige er jo at det er altfor få som biter på det han pumper ut av seg til at det kan påvirke aksjekursen... folk er ikke så dumme som Donald tror.... så han skribler desperat forgjeves. Så hvorfor gidder han ? Han vil fremstå som en som har greie på dette. Og egentlig så skulle det ikke forbause meg om han faktisk er så dum at han ikke har selvinnsikt. Jo dummere , jo skråsikrere.
HrDuck
19.09.2018 kl 23:01 2295

re bateman,

kan du være grei å si hva jeg kommer med av usannheter?

Mitt syn er at jeg er betydelig mer saklig enn du er i dine innlegg.

Hadde ikke tenkt å skrive noe mer, men kan ta en runde til for de som enda ikke har forstått hvorfor HrDuck skriver så mye om PCIB.

------------------
HrDuck
24.07.2018 kl 21

17.07.2018 kl 21:21

Siden det ble tatt opp her så får jeg bruke litt tid på et kjapt svar. Ja, det stemmer at jeg brukte litt tid på å herje på PCIB tråden. Dette til mye irritasjon og oppstandelse blant de som ville ha nytte på tråden. At jeg sluttet av anstendighet for de som faktisk prøver å bidra med noe seriøst der synes jeg var den smarte tingen å gjøre. Når jeg kikker innom nå ser at stifinner fortsatt ikke har samme anstendighet på Strong-trådene.
I tillegg så ser jeg Stifinner si at ikke "gidder å forklare hvorfor pcib er så bra for det har han gjort så mye tidligere". Vel, faktum er at det svaret har han brukt hver gang det har blitt etterspurt. Det som kommer fra stifinner er rendyrka haussing basert på egeninteresse.
Så om du lurer Stifinner så er jeg helt borte fra forumet fordi det er ødelagt av sånne som deg. Underveis har jeg registrert flere ganger at du har lovet å holde deg borte fra Strong-trådene. Så spørsmålet er dermed ikke lenger hvorfor jeg er borte, men hvorfor du fortsatt holder på?


Spørsmålet er om forumet blir bra når man bruker tråder for å hausse andre aksjer. Dersom noen kikker tilbake på historikken min så finner det at jeg var aktiv på trådene til et annet selskap. Et selskap hvor kursoppgangen har vært minst like sterk som for pcib. Men jeg antar at de som er interessert leser mine innlegg på rett tråd. Dersom alle bruker strong-trådene for å hausse sine andre aksjer så vil trådene ha null verdi. Man kan gjerne mene at stifinner skal ha en spesialdeal siden han så "godt likt" eller man burde "lyttet" mye mer, men det blir ikke mer rett av den grunn. Hva som menes med å finne ut sjøl hva man skal kjøpe eller selge og ikke skylde på andre skjønner jeg ikke noe av. Var det til noen andre?
---------------------

HrDuck er rasende fordi det snakkes om PCIB på STRONG trådene. Stifinner forsøkte å gi tips om PCIB flere ganger, men det ble ignorert. Kursen på STRONG har i tillegg falt 50% siste 18 mnd, dette gjør HrDuck enda mer sint.

Han mener da altså at Stifinner ødelegger tråden og kommer da hit for å gjøre det samme. Tap i aksjer kan virkelig gi folk motivasjon for å "hevne" seg. Det er faktisk helt utrolig hvor mye energi som legges til grunne. Om det er det som gir deg glede HrDuck så kjør for all del på videre.

En siste ting før du skriver posten der du benekter alt og kommer med samme argumenter igjen. Her er en post fra STRONG tidlig i september.


HrDuck
04.09.2018 kl 15:54
Men det har jo vært litt gøy på en annen tråd i dag da Collin? :P


Da takker jeg for meg enn så lenge.
Redigert 19.09.2018 kl 23:02 Du må logge inn for å svare
fabian2
19.09.2018 kl 23:04 2280

Du er jo helt desperat Donald , ni innlegg bare på denne siden....du MÅ bli hørt , MÅ , MÅ , MÅ.....på deg hjelper verken psykolog eller psykiater.

Takk for den lengeleve:)

Da får vi håpe anda er skutt en gang for alle slik att vi kan avblåse andejakta for i år. God Natt
bateman
19.09.2018 kl 23:16 2248

Takk for oppklaringen lengeleve. Hadde en mistanke om at opptreden til ducken og Collin hadde noe med Strong å gjøre.
HrDuck
19.09.2018 kl 23:32 2244

re lengeleve

har jeg kommentert andre aksjer på denne tråden?
Har jeg vært usaklig?
Har jeg skrytt på meg kompetanse jeg ikke har?
At jeg kommenterte litt på tøys på en annen tråd at jeg "herjet" på pcib tråden er vel neppe et vektig argument.

At det blir en del innlegg der jeg svarer på usaklige angrep er vel ikke min feil? Dersom dere er uenige i mine argument så står dere fritt til å argumentere mot eller bare overse. Men når man bruker all energi som enkelte av dere gjør på spekulasjon i motiv, personangrep og lignende og så blir frustrert over at jeg svarer så vitner det om feil fokus.
Panis
19.09.2018 kl 23:35 2234

Takk lengeleve :-)
Kanskje HrDuck finner Dolly eller Fetter Anton på StrongPoint tråden å argumentere med. Vi hadde en lik plageånd på NANO tråden for ett par år siden som het TheJoker han byttet nick underveis og ble Nocturne, og resten er historie... Han ble ihvertfall kledd av på forumet så mye kan jeg si.
fabian2
19.09.2018 kl 23:36 2227

Se der kom innlegg nr. 10 på denne siden......….....He is dead , but he wont lie down…….. la ny bare stakkaren dumme seg ut videre , han skjønner det ikke selv...…. God natt !
bateman
19.09.2018 kl 23:39 2220

Haha, godt sagt Fabian!
Enkelte er her bare for å krangle. Fascinert over hvor mye energi den anden får gjennom sin sjalusi og bitterhet.
HrDuck
19.09.2018 kl 23:52 2197

Dette er jo pinlig å lese. Dere lekser opp med personangrep og spekulasjoner og så skal det være feil av meg å svare? PINLIG

I hvilken verden er det feil å svare mot usakligheter? At dere velger å innta offerrollen sier vel det meste om nivået sakligheten ligger på.

Men jeg fortsetter å diskutere aksjen. Alt det usaklige får jeg bare heve meg over.
fabian2
19.09.2018 kl 23:59 2184

Det var innlegg nr. 11 …på denne siden...... du greier nok et til..... før midnatt....skynde deg :)…. Det er et sted på Aker brygge som heter Latter …..der har de audition hver fredag for nye......du kan sikkert få noen til å anbefale deg :)

Duck,

Om en idiot på jobben din skyter kjøresten din, skyter du da ham eller hele arbeidsplassen?
trigger1
20.09.2018 kl 08:31 1966

Hr Duck&co: Om dere ikke har noe å komme med, vær så snill å ikke kom med det her..
HrDuck
20.09.2018 kl 08:38 1947

flaksegrisen: Ville det vært dine eneste to alternativ?
fabian2
20.09.2018 kl 08:59 1899

Det går hårdnakkede rykter på andre HO-tråder at Donald strax er i ferd med å bytte nick. Det nye nicket skal være Jim Panse
fabian2
20.09.2018 kl 09:31 1835

Etter en halv time omsatt over 30 tusen tegningsretter. Ingenting å si på apetitten. Hvis du har tegningsretter , kan du gjøre klokt i å vente. Det kan bli mye "verre" etter hvert. Lenge til 1.oktober

Enig med deg der fabian2, bare å holde igjen om en skal selge de.