Svar fra Fransabank


Dear ...............

Starting March 2019, the deployment of biometric cards will begin in phases to cover gradually all of our customer base. Benefits and cards features will remain the same. Special tablets will be available in branches for customers to complete their one time finger print registration process on their card.
This Innovative Card has an embedded fingerprint sensor, which eliminates the need for cardholders to rely on their pin code or signatures to complete a purchase. When making a purchase in-store, cardholders simply insert their card into the retailer’s Chip terminal, in Lebanon and Worldwide, while placing their finger on a special sensor embedded on the card. The fingerprint must match exactly with the one on the cardholder’s records, to ensure successful transaction.
This next-generation authentication solution is based on who you are, rather than what you know, a fundamental difference that brings new levels of security to each and every transaction, while at the same time simplifying the customer’s payment journey. This innovative technology reflects Fransabank commitment to fulfilling customers’ needs and underlines our leading role in driving change throughout the global payments ecosystem.

Thank you.

Best regards,
Call Center Section
Retail Banking Division / Consumer Banking & Alternative Channels Department
Fransabank——————————————————————————————————————————Dear ...............
 
Registration of fingerprint can be done only at the branch, and the card is contacless.
 
Thank you.

Best regards,
Call Center Section
Retail Banking Division / Consumer Banking & Alternative Channels Department
Fransabank

Da er det en ting vi er enig om 🤣👍 men allikavel bruker du energi på å sende mld til meg? ...da er det bedre å la være å skrive til meg. Egentlig bedre for hele forumet 😜👍
Redigert 23.01.2019 kl 09:59 Du må logge inn for å svare

Det rører seg litt i mobilmarkedet:

Apple Pay har med dessa nya kunder avtal med 74 av de 100 största detaljhandlarna i USA och har avtal med 65 procent av alla detaljhandelsbutiker i landet.

https://articles.finwire.com/FWM002DD75-apple-pay-nar-allt-bredare-acceptans-i-usa

https://www.youtube.com/watch?v=ez-2M3C_4wU&start_radio=1&list=RDQMXTxGHI3_ZW0

og hva er hensikten med å vise apple produkter uten IDEX her på forumet?

Jeg må le 🤣 , dette er tåpelig! 🤪

- Når kursen går ned snakker ikke Møyfrid om noe annet enn at kursen går ned. 🤭
- Når kursen går opp, satser Møyfrid alt på å finne og vinkle alt negativt om IDEX 🙄
- Når kursen går opp for andre "konkurrenter", snakker ikke Møyfrid om noe annet 🤓
- Når kursen går ned hos "konkurrenter", nevner ikke Møyfrid ett ord om det 😝

Skjønner du ikke selv at du har et eget motiv som du er ute etter å fremheve, alle andre ser det lysere enn solen skinner! ☀️
Redigert 24.01.2019 kl 01:21 Du må logge inn for å svare
Sente
24.01.2019 kl 06:19 562

Usikker hva poenget ditt er, mener du Idex bør begynne å satse på iris scanner? Eller er Iris scanner fra FPC en konkurrent for Idex sine sensorer?

En kan lure på hva som plager Møyfrid som neppe kan ha det godt med seg selv med mindre han får kvitre det samme om igjen og om igjen. Derfor er han også formann i papegøyeklubben.
ArtDude
24.01.2019 kl 08:09 514

Jeg har et lodd i Idex, men det er et lodd. Et stort et, for min del.

Så mener jeg det et høyst relevant å være superkritisk. Min vurdering er at man har finansiering som er 3-6 måneder kortere enn det som er forsvarlig, og selv om det ikke skulle vært et problem med finans. Hva om man taper markedsmuligheter fordi man ikke har nok penger på bok. At arbeidskapital og tilgang på finans, legger føringer på de forhandlinger og kontrakter som er pågående ? At det er verdireduserende ?

Når IDEX må hente penger, så håper jeg at utvanningen blir lav. At man gjør en rettet emisjon eller får lav utvanning grunnet sterk konsentrasjon av store eiere. De vil trenge finansiering i løpet av 1. halvår, også kan man spekulere i om de trenger drift for 3, 6 eller 9 måneder før markedet gjør dem selvfinansierende. De trenger penger nærmere påske enn sommeren. Det er ikke krise i noen forstand om man får en 10% utvanning. Det er ikke mer enn en rettet emisjon mot 2-3 større investorer som har tro på caset. Det er i dag ikke aksjer for ny investor å kjøpe seg inn på topp 20-listen, og man trenger ikke mer enn 7 500 000 for å ta en slik posisjon. De med penger, legger raskt 10-ganger mer på bordet. Men skal man investere 10 000 000, så ønsker man gjerne 2-3 gangen igjen.

Spørsmålet er mye om hvor mye oppside som er igjen når selskapet i dag prises til i underkant av Mrd 2 ? Og, er det nye penger som skal finansiere oppsiden til dagens aksjonærer ? Det hadde vært riktig å hente 150 000 000 i en rettet eller garantert emisjon.

Jeg tror markedet er der i løpet av 3-9 måneder. At finansieringen må ha påfyll før sommeren. Også tror jeg dette blir en fest.

Du er i helt feil tråd, søk etter FPC. - Slutt med SPAM!!

PS! Vi er IKKE interessert i hva du mener IDEX bør gjøre (Ja selvfølgelig til en stor overraskelse for deg Møyfrid, og sikkert uten noen form for forståelse), vi er interessert i info om hva IDEX faktisk gjør, eks som teknologi, avtaler osv.
Sente
24.01.2019 kl 12:10 367

TheViking: Du er klar over at idiotien din gjør Møyfrid til å virke seriøs og saklig?
Hadde "blokker bruker" funksjonen her inne fungert slik den burde, at tråder ikke får nye innlegg når noen er ignorert, hadde jeg med glede ignorert deg.
Men siden forumet her er så dårlig laget, kan jeg kun oppfordre deg til å skjerpe deg. Du er den eneste som spammer her inn og jeg begynner å bli mektig lei av søppelet ditt.
Sente
24.01.2019 kl 12:11 365

Regner med emisjonen/påfyllet kommer rundt Q4 rapporten, ellers enig med deg. Slik jeg nevnte i en annen tråd om dette, så tror jeg de kun har penger ut mars om de ikke har plutselig fått noen store salg.

Jeg fatter ikke hvorfor PetterJ ikke har blokkert meg, eller åpnet en lukket tråd hvor de seriøse og intelligente kan inviteres til å diskutere i ro og fred.

Da ville man sluppet støyen fra de 3 papegøyene.

Jeg har allerede blokkert deg og havutsikt.

Beklager for det. Men jeg er ikke enig i at jeg er den eneste som spammer her inne (jeg hinter på ingen måte at du spammer, men noen andre).

🤣 Du er den rette til å ta tommel opp på denne 🤣 for du gir oss virkelig mye god info om IDEX 🤣

Jeg gjør faktisk undersøkelser for å finne svar på spørsmål man ikke finner på internett. Mens andre spytter ut sine gjettinger. Har du noe?
Redigert 24.01.2019 kl 13:23 Du må logge inn for å svare