IOX -Q2 med positivt resultat :D


Oslo, 30 August 2018:
• Higher level of sales and Oil price improvement drives a 21% growth in revenues in the quarter from USD 6.1 million in Q1 2018 to USD 7.4 million in 2Q 2018.
• The Company delivered an EBITDAx (EBITDA adjusted for exploration cost) of USD 4.0 million higher in USD 0.8 million than previous quarter.
• Net comprehensive income came in at USD 0.1 million (Q1 2018: USD 0.3 million loss).
• Last instalment of Vitol prepaid oil sales was delivered in April.
• A comprehensive enhanced recovery strategy is being developed for Puli C, which has a challenging and complex geological structure. Potential measures include water flooding, chemical injection and new down-hole pumps.
• Interoil and the ANH reached agreement to settle all outstanding claims and disputes between Interoil Colombia and the ANH concerning COR-6. We are expecting the arbitration tribunal's resolution. Subsequent events:
• - Since July 5th, Vikingo is out of production and needing a workover due to a pump failure. The equipment arrived at location in the middle of August and the work-over program is currently underway.
• - On July 22nd, the bond coupon was paid (USD 1.12 million).

Halloween håber selvfølgelig jeg Tar fejl😆

Ransen, tenk om vi også får mulighet til å fracke. Det som er så kult med IOX fremover er at de MÅ bore 10 nye brønner i løpet av 18 mnd var det vel og de første allerede i år. De brønnene de vil bore har de så bra data på at jeg tror de må være tilbakestående om de ikke treffer på de aller fleste. For å si det sånn de borer ikke i blinde. 3D seismikken vil gi de ekstremt gode vilkår. Himmel og hav folkens her er det bare å lene seg tilbake og nyte oppturen. OK så vil det gå i bølger, men kursen skal opp samme f. Og mens vi venter nærmer olja seg $78
Traume
30.08.2018 kl 13:31 4999

Tipper den stiger mot slutten av dagen pga forventninger om Vikingo enten i morgen eller rett over helgen.
Ransen
30.08.2018 kl 13:51 4900

YNWA250505,
De traff på Vikingo med de tilgjengelige data som da fantes, men det gav også nyttig informasjon om grunnforholdene og hvordan de kan angripe brønnen på best mulig vis. Dette tas nå til følge ved ny tolkning seismikkdata. De er rimelig sikker på å treffe i olje på alle brønner, men det er en annen sak om de vil være produktive. Myndighetene I Colombia ser heldigvis mulighetene på de områder som det er påvist olje på, så fracking vil nok bli en mulighet også for IOX(ref mitt innlegg fra i går)
Nå er vi I gang. Tipper at vi nå får følgende meldinger fortløpende.
-Vi starter I dag med gode regnskapstall...
-Oppstart Vikingo
-Oppstart kampanje 1 med SLS
-Videre plan og evt partner/emisjon øvrige 8 brønner på LLA-47
-Oppstart gassplant Mana.

Da er aksjen forlengst på 17 kroner

Ja nå er vi i gang Ransen. Deilig å se poster på 50k blir spist. Flere slike så få vi jaget bort de som ikke ønsker å sitte lenge. Oljen ser ut til å runde $78 i dag og med tanke på at USA's sanksjoner mot Iran først kommer i november så skal prisen langt oppå $80 tallet. Verden tørster etter olje og lager synker hele tiden. Mandag morgen, BANG, Vikingo er i gang igjen. Jeg skal ikke våken opp på mandag uten alle mine IOX aksjer i alle fall. Det er jo for pokker meg PENGER PÅ GATA.
Namtrah
30.08.2018 kl 14:10 4822

Hva er realistisk innen utgangen av September mtp kurs?
Vikingen
30.08.2018 kl 14:12 4799

Det mest realistiske svar må være - at du investere i et lille olie firma som kan gå til himmels - men det går sjældent præcis som man ønsker, dog er der rigtig meget potentiale her.

I den grad september er et mål så bør vi få melding om oppstart Vikingo om få dager. Om det ikke kommer andre dårlige meldinger så tipper eg et sted mellom 8-9 kroner. Komme det flere positive meldinger så passere vi kr 10. Snittet for dagens handel er kr 6,512 og stigende på bra volum. Det betyr flere som har "høy" inngang og må bli med høyre opp om de skal tjene seg litt pæng. Utviklingen i selskapet minner om en positiv perfekt storm. Bare å surre seg til masta og bli med.

IOX priset til 400M.
QEC priset til 1.2MRD.
Ransen
30.08.2018 kl 14:45 4634

Det er helt utrolig. Utsiktene til Qec er vel heller dårlige I forhold til IOX samt at de har lik eller mindre produksjon...
Kremen
30.08.2018 kl 14:45 4634

En liten kommentar etter noen ukers stillhet med ferie og jobbreising fra min side:

Resultatet: Bedre enn forventet, ingen negative overraskelser. Det må ses som kjempepositivt. Forventet ikke et resultat på plusssiden.

Vikingo skal ta minst 10 dager og det kom ingen negative utsagn, så den bør kunne forventes klar igjen iløpet av en ukes tid eller noe. Et par dager fra eller til har lite eller ingenting å si.

Borekampanjen er jeg derimot meget glad for å høre at går som planlagt. Det er jo faktisk en kjempenyhet. Kan faktisk ikke skjønne at ikke IOX går mer idag på denne meldingen. Når man får absorbert denne meldingen tror jeg vi skal opp mot 9-10 kr uten videre nyheter, foruten Vikingo. Har ikke for vane å kjøpe på gode nyheter, men når markedet ikke klarer å lese meldingen med kun 8% opp, så er det jo bare å takke for det, på tross av at jeg egentlig er fullastet. Det er ikke fullt før det renner over. Tror det har blitt for mange tradere i IOX nå som skal ta gevinst hver gang aksjen går mer enn 5%. Det vil de neste dagene vise og dette er ikke tiden for å ta gevinst på en slik melding med noen få prosenter opp. Alt tilsier nå at vi får en ny meget positiv melding i løpet av 1-3 måneder, og da henviser jeg ikke til Vikingo. Derfor skal vi nok videre opp i tiden som kommer. Folk må bare fordøye det.

Helt enig med kremen mtp på forventninger foran q2. Hyggelig å endelig ha nådd en milepæl. Symbolsk betyr det mye. Start på boring som planlagt. Det er jo akkurat nu det hele løsner for IOX. Ledelsen har navigert skuta gjennom nedgangstider i oljebransjen/elendige priser. De har løst juridiske utfordringer å taklet lokale og tekniske vansker. Jeg har berømmet de før og gjør det igjen. Godt jobbet. Det er nå det virkelige eventyret starter for fullt. Ikke verst for en knøtt, å komme seg til startgropa på virkelig god vekst å gode utsikter. Vi har det beste igjen, nemlig økt produksjon, først forhåpentligvis fra Vikingo (WO), SLS har snart fått sin høye andel fra Vikingo (økt inntjening) så fra nye brønner! Mye kjekt å se frem til. Ørken er fortid, Humle å bsss bssss, er nær fremtid. Gleder meg
Andyo
30.08.2018 kl 15:13 4496

7ern ryker nok i morgen da folk vil være inne før Vikingo meldes tilbake i full drift.
Solist
30.08.2018 kl 15:56 4382

Andyo,
Tenker du treffer spot on på at vi bikker 7kr/aksjen imorgen. Mange spenningsmomenter ute å går rundt Vikingo. Folk tørr ikke sitte ute, og da øker kjøpspresset. Vil nesten tro aksjen tar av på melding rundt Vikingo. I mine øyne er Interoil en strålende aksje for folk med mellomlang tidshorisont. Boringen tiltar på nyeåret, og nå venter vi på Vikingo. Vi har nå fått et regnskap i svakt pluss. Regnskapet har hatt en stigende trend de siste kvartalsrapportene, og idag gikk vi endelig over på pluss siden!
Solist
30.08.2018 kl 16:03 4402

Fredag er kjent som en "Halv-børsdag" på fagspråket med negativ trend som oftest. Men tenker imorgen ser vi blå tall kurs & prosentvis! Her tørr man rett og slett ikke sitte på utsiden å se inn på lekeplassen.
Ransen
30.08.2018 kl 16:30 4286

Det kan komme melding i morgen...
ag-3
30.08.2018 kl 17:04 4164

At denne går på 6 tallet nå er litt utrolig.
Iox i pluss med det lille de har nå. Når de fikk treff på første brønn Lla47 tilsier det......

Her er bare en vei og det er oppover. Litt pussig at den ikke gikk mer idag, angrer nok i morgen de som solgte idag

Hadde også trodd på høyere kurs i dag.
Men det kommer seg nok i morgen ☺
Vikingo oppe å går med betydelig høyere flow i løpet av helgen, åpnes kursen på mandag som en🚀

Iox sin inntekts andel går snart betydelig opp på Vikingo💰
Noen som husker prosent andel SLS vs Iox?

Redigert 30.08.2018 kl 18:41 Du må logge inn for å svare

tok litt proffitt i dag, la de i PHO :-) , men snart tilbake, tror ikke vi får noe melding før til uka 10 dager er nok litt vel optimistisk

Tror det var fornuftig at den ikke steg mer i dag, da slipper vi at den korrigerer ned så voldsomt når alle som hopper på underveis skal gevinstsikre med engang. Fortsetter nok opp de kommende dagene til vikingomelding ligger på Newsweb, da tror jeg det blir skikkelig fart 🤑

Dudiledatt

10 dager er vel passert nå😉uansett er vi kommet her at meldingen kan dukke opp as we speak🚀
Er inne i iox for kroner og ikke ører så får vi se☺

IOX kursen oppfører seg ganske normalt i dag, varsamt opp på godt nytt, og dette lovar godt. Det er dette som skal til for å skape stabilitet på eigarsida i lutlaget!

Eg lyt for min del innrømme at eg var for pessimistisk då eg selde ut på førsumaren, trudde at Venezuelakrisa ville smitte over på Colombia med korrupsjon, inflasjon og vanstyre.
Dette har ikkje skjedd, landet har styrt unna fallgruer, og grenser og migrasjon er under kontroll.
Faktisk kan Colombia profitere på at halvparten av oljeproduksjonen er borte i Venezuela, og til neste år når IOX produksjon kan vere 5 dobla med mange nye brønnar, vil ein kunne tilsetje billeg og dugandes oljeekspertise og arbeidskraft frå nabolandet. I dag sluttar mange oljeteknikarar i gode jobbar fordi inflasjonen gjer det uråd å leve av lønene.

Ein annan ting har og skjedd sidan då; IOX har betalt punktleg bond coupon renter på sine obligasjonar, og har dimed ryggen fri!


Dermed er "alle" vilkår du set for eit selskap du vil investere i oppfylde;

1: Null risiko for konkurs på mellomlang sikt.
2. Selskapet opererar med svarte tal.
3. Selskapet har prosjekt for framtida som med stort sannsyn vil auke innteninga.
4. Leiinga leverar, er dugandes og til å stole på.
5. Vilkåra i vertslandet er stabile og gode(Cor-6)
6. Prising er historisk moderat sidan mange ikkje trur på analyser der verdien blir sett til t.d. 17 kr/lut.

Konkl,;
Punkta 1-6 gjev IOX tillit mellom kredittinstitusjonar og investorar noko som vil borge for at selskapet kan levere og innfri høge forventningar!!
IOX er no eit lutlag for investorar med laaang tidshorisont!!!

Andelen som SLS får fra Vikingo brønnen er 43 % inntil kostnadene for drillingen er inntjent. Når investeringen for boringen av Vikingo, er inntjent, går SLS sin inntektsandel ned til 22%. (Husker ikke hva boringen av Vikingo brønnen kostet)
Så IOX vil om ikke lenge, øke sin inntjening fra Vikingo med 21%.
NB: De samme betingelser var eller er avtalt for boring av brønnene Frison og Jaca, sammen med SLS som økonomisk og strategisk partner.
Så gjenstår det å se om SLS skal være med på hele programmet med brønner på LLA47 !
Min subjektive tro/synsing, er at de er med på utvikling av LLA47. Annet er ikke sagt, men SLS er konkret den drillingpartner som IOX har. Å det er ikke nevnt om uoverensstemmelser eller noen form for problemer med denne strategiske avtalen. Så derfor velger jeg å anta at denne avtalen fortsetter, bare i større omfang ? Men jeg påpeker at dette kun er mitt subjektive syn, begrunnet ut fra hittil kjente dokument/avtaler.
Uansett tror jeg det kommer en egen melding om fortsettelsen av boreprogrammet, med detaljer, partnere, økonomi, m.m
Venter i spenning på det som kommer videre ....
Andyo
30.08.2018 kl 20:02 3602

Enig tror SLS blir med videre MEN jeg antar IOX får bedre betingelser på de neste 9 brønner... IOX vil mangedobles og den første dobling kan fort skje inneværende år!
drillpro
30.08.2018 kl 20:12 3563

Noen som vet status på den kompressoren det var snakk om her tidligere?

Innlegget er slettet
Ransen
30.08.2018 kl 20:18 3541

Hvis de snart melder videre samarbeid med SLS på på de neste 8 brønner etter Frison og Jaca, så tror jeg det blir vanskelig å få aksjen til kr 6,50.

Godt innlegg AbuDhabiOil.
Igjen, er usikker på hvor mye « markedet» har tatt inn over seg de nye signaler fra den Columianske stat. Cor sakens løsning, økt invisteringsønske med avgiftslemping mm. Dimensjonen Venezuela, selv om det er synd situasjonen er slik, kan som Abu indikerer, være medårsak og at Colombia « smir mens jernet er varmt», oljepris mm. Uansett Colombia trenger sårt sin energi nu og frem!
Alt gavner også lille iox...
Bergsmofs, jeg har også tenkt det naturlige i at SLS er med i prossessen videre. Har de kapasitet? Innrømmer jeg ikke kjenner SLS sin finansielle styrke. Kan de være den store med eier langt frem?

Uansett takk for lærerike innlegg til dere to med flere:)
Mvh

Gasplant installasjon, « comissioning is completed « ,er meldt. Men venter på ny og oppgradert miljøgodkjenning fra Colombianske myndigheter. Inntil videre er hele installasjonen parkert i Houston,Texas. De vet ikke hvor lang tid dette tar.

Ellers så lurer jeg også litt på hvor mye muskler og kapasitet SLS har, jfr innlegg over. De ble omtalt som et «junior drilling selskap» der nede i Colombia, den gang avtalen ble inngått. (2016) kilde BN Americas. Men de kan jo vokse de også sammen med IOX ? Investering å utgifter å risiko blir jo også da delt. Så,..... Tiden vil snart vise hvordan dette blir.

Ja. Virker jo som ett fruktbart samarbeid i alle fall.
Spennende.
Uansett er iox sin posisjon nå veldig attraktiv for en industriell medinvestor med fremtidstro....

Returning

Du har eit nick som Abu kan like og skrive under!.
Gong på gong kjem ein tilbake til dette flotte lutlaget fordi det har gjeve og framleis lovar så gode "Returns" for dine investeringar!
Liffo
30.08.2018 kl 21:39 3258

Alltid kjekt når folk kjem tilbake, og har trua på IOX, og samtidig kommer med reflekterte bidrag. So får en tru at endå fleire får opp augene for IOX...

Tipper IOX får MYE betre betingelser på de neste brønnene ☺husk oljeprisen var på 30 tallet da SLS og iox gjorde avtalen.

Vi er, Liffo, etter kvart rett mange som trur på eit stort IOX potensial, og det med god grunn!
IOX50 viste oss vegen!
Fakta er på vår side og derfor blir den trufaste flokken større og større!

Det ville ikkje forundre meg om dette betyr kursauke utover hausten!

Eg burde ikkje formulere meg blasfemisk, men fleire enn meg fastnar i trua på IOX, vil ikkje vere utanfor men nyte oppturen i karosell-IOX!

Kos dykk med toppidrett og andre vinnarar på nrk.tv!
Liffo
30.08.2018 kl 22:55 3025

Abu, ja trofast vil eg sei eg har vert.... litt for kanskje.... men men, snittet er ok, og mengda lutar so du kaller det føles helt greit😉 På måten du skriv på, so er det gjerne ikkje store avstanden i mellom oss...

Olja passert 78 dollar nå :-)
Alby
31.08.2018 kl 08:52 2531


Hvor blir det av vikingen 😎
Ransen
31.08.2018 kl 08:53 2526

Bare å se frem til sanksjonene mot Iran trer i kraft og IOX får opp produksjonen.
90-100 usdb og 2-4000bopd på kort sikt gir penger i kassa.
mcaxel
31.08.2018 kl 09:25 2404


Hard to understand that anyone is selling today and with these Oil prices

Vikingo up start only days away 😁
Ransen
31.08.2018 kl 09:27 2386

Er veldig glad for at jeg slipper å gi fra meg aksjene til institusjonelle aktører lenge før selskapet er oppe i riktig pris.
Det kan jo ikke være av egen mening å selge unna nå på dag 10 av 10 planlagte dager for WO på Vikingo-X1
Andyo
31.08.2018 kl 09:28 2382

mcaxelThink we will see a strong close considering that Vikingo WO completion is near and most likely we will see the announcement next week.

Increase in production ? :)
Redigert 31.08.2018 kl 09:28 Du må logge inn for å svare
Solist
31.08.2018 kl 10:09 2231

Tenker vi skal opp å snuse på 7-tallet i løpet av dagen!

Hvem tørr sitte ute over helgen, dersom vi får en kanooooon melding mandag?

Pussig at vi har så mange som selger nå, de tror visst ikke på at Vikingo begynner å produsere igjen
wassa
31.08.2018 kl 10:14 2212

Da er vi på dag 12 av det som skal være minst 10 dager. Burde komme en melding man/tir. Blir spennende å se om de får ut en liten skvett ekstra. Er litt skeptisk da mere vann i brønn vil gå utover C5.
Ransen
31.08.2018 kl 10:22 2183

Tror ikke de har satt i gang dette på måfå...Det jobber etter grundige seismikkdata denne gangen
wassa
31.08.2018 kl 10:27 2158

Nei det er nok gjort mange beregninger. Det finnes selskap i mange milliard klassen som ikke treffer på halvparten av det de har troa på så at IOX skal kunne bomme kan skje. Worst case er at C7 ikke er butikk og at pumpen blir byttet. Kanskje de har fått optimalisert pumpe design slik at det kan blir bedre på den måten. Er en small sak å bytte en slik pumpe(normalt)